Bildirim
day of defeat source
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yaa bi link filan verseydinde ekran goruntulerine vidyosuna filan bi baksaydık ....ruyamızda goremeyecegimize gore oyunu -
ben geçen fafta indirdim sabırsızlıkla bekliyom bügün akşam oynar yarın sonuçları yazarım 26 sında diyorlardı ama inşallah ayun başlamıştır ayrıca mix serverini bile kurmuş şimdi dört gözle oyunu bekliyorum -
bende ftp den cekiyom simdi -
BEYLER BU OYUNU OYNAMAK İÇİN ÜCRET GEREKİOMU.BENDE ORJ HL2 VAR CS SOURCE OYNUYORUM.VE DAY OF DEFEATINDE DATASINI YÜKLEDİM ARA PRELOADİNG İS COMPLETE DİO VE PRORDER NOW DIO.NAPMAM GEREKTİİĞİNİ BİLEN VARMI??? -
quote:
Orjinalden alıntı: rotasmmm
ben geçen fafta indirdim sabırsızlıkla bekliyom bügün akşam oynar yarın sonuçları yazarım 26 sında diyorlardı ama inşallah ayun başlamıştır ayrıca mix serverini bile kurmuş şimdi dört gözle oyunu bekliyorum
mix in ip sini yazabilirmisin
Bide dod ile birlikte source motorunda ilk kez HDR ı göreceğiz Oynamak için sabırsızlanıyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- counter strike 1.6 ölümsüzlük hilesi
- napoleon total war türkçe yama
- gta san andreas görev nasıl yapılır
- cm 03 04 wonderkids
- assassin's creed 1 türkçe yama
- korku oyunları
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- the forest sistem gereksinimleri
- amd freesync nedir
- en iyi hayatta kalma oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X