Şimdi Ara

blackberry almayı düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim sorum da şu, bis hizmeti aldığımızda mail tanımlatırken hotmail de tanımlatabiliyormuyuz ? Hotmail olmuyor diye duymuştum,konu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

iPhone'dan sonra BlackBerry biraz SIKABILIR. iOS deki uygulama zenginligi diger hic bir platformda yok.

BlackBerry alacaksan oyun oynamayi falan zaten unut.

malesef unutmanıza gerek yok. sadece aramasını bilmeniz gerekli birçok internette blackberry için birçok oyun bulabilirsiniz. ama ayfon kadar oyuncu bir telefon değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperboy88

blackberryde kulaklık girişi 3,5 mm mi yoksa 2,5mm mi?

3.5mm.
  • quote:

Arkadaşlar Yardım Eden Benim Sorularıma Sıkılmadan Cevap Veren Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederim.
    Artık Benimde Bir Blackberry 9700 üm Var:)

hayırlı olsun. güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barce

Benim sorum da şu, bis hizmeti aldığımızda mail tanımlatırken hotmail de tanımlatabiliyormuyuz ? Hotmail olmuyor diye duymuştum,konu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Microsoft Exchange Server mailler haricindeki tüm mailleri bis ile ekleyebilirsin. Microsoft Exchange Server mailler için BES servisi aboneliği gerekir.

hotmail de mailler geç gelebiliyor. ama gmail bu konuda çok daha iyi.
  • bişi sorucam ben bunun ilk olarak wifi varsa ordaki interneti eger yoksa edge kullanmasını istiyorum.Nasıl yapa bilirim?
    birde bu sadece telefon hafizasına mı yüklü yo hafıza kartına yüklemiyo mu?
    her zaman ki gibi teşekkürler.
  • quote:

Arkadaşlar Yardım Eden Benim Sorularıma Sıkılmadan Cevap Veren Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederim.

Hayirli olsun hocam,aramiza hosgeldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9700

quote:

hayırlı olsun. güle güle kullan.

saol saol.walla size harbiden büyük bi teşekkür borçluyum:)

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Hayirli olsun hocam,aramiza hosgeldin.

saolun.hosbulduk :)

• quote:

bişi sorucam ben bunun ilk olarak wifi varsa ordaki interneti eger yoksa edge kullanmasını istiyorum.Nasıl yapa bilirim?
    birde bu sadece telefon hafizasına mı yüklü yo hafıza kartına yüklemiyo mu?
    her zaman ki gibi teşekkürler.

tarayıcı>seçenekler>genel ayarlar>varsayılan tarayıcı>"hot spot" seçersen wifi ile bağlanır. internet explorer" seçersen EDGE ile bağlanır. Ancak cihaz bu geçişleri otomatik olarak yapmaz. her defasında bu geçişleri manuel olarak yapman gerekli. wifi varken "internet explorer" seçeneği aktifse wifi ile bağlanamazsın.

telefona hafızasına yüklüyor derken ne kastettin anlamadım ama. cihaza indirmek istediğin bir program olduğunda sana yüklemek istediğin yeri seçmen hak tanıyor ona göre ister karta ister telefona yükleme şansına sahipsin.

• mesela blackberry appworldden bişi indirdigimde telefon hafızasına yüklüyo onu değiştiremezmiyim?
    120mb free yazıyo.

bide jad uzantılı dosyaları nasıl yüklicem?
    karta attım fakat bb den ıklayınca yükleme basarısız diyor.

duvar kagıdını nasıl iptal edebilirim?
    temanın duvar kagıdını görmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viperboy88 -- 22 Temmuz 2010; 22:17:19 >
  • quote:

mesela blackberry appworldden bişi indirdigimde telefon hafızasına yüklüyo onu değiştiremezmiyim?
    120mb free yazıyo.

uygulamalar için ayrı bir hafıza vardır oda 128mb'dır o hafızayı değiştiremezsin. uygulama yükledikçe bu hafızan düşer. sende 120 mb görünmesi yahzılımla geeln programlardan kaynaklanıyor.

jad dosyaları internet üzerinden yapılan kurulumlarda rahatlıkla kurulur. ama pc den yapılacak yüklemelerde yanında cod dosyalarınında olması gerekir. jad dosyası ve cod dosyalarını aynı klasötde toplayıp jad dosyasını çalışıştırırsan kurulum gerçekleşir.

başka bir resmi duvar kağıdı yaparak değiştirebilirsin. yoksa temada atanan resim neyse sürekli onu görürsün.

• quote:

quote:

mesela blackberry appworldden bişi indirdigimde telefon hafızasına yüklüyo onu değiştiremezmiyim?
    120mb free yazıyo.

uygulamalar için ayrı bir hafıza vardır oda 128mb'dır o hafızayı değiştiremezsin. uygulama yükledikçe bu hafızan düşer. sende 120 mb görünmesi yahzılımla geeln programlardan kaynaklanıyor.

jad dosyaları internet üzerinden yapılan kurulumlarda rahatlıkla kurulur. ama pc den yapılacak yüklemelerde yanında cod dosyalarınında olması gerekir. jad dosyası ve cod dosyalarını aynı klasötde toplayıp jad dosyasını çalışıştırırsan kurulum gerçekleşir.

başka bir resmi duvar kağıdı yaparak değiştirebilirsin. yoksa temada atanan resim neyse sürekli onu görürsün.

internetten tema indirdim sadece jad dosyası var.bunu nasıl yükliyebilirim?

bide ben arka plan resmini silmek istiyorum. galiba oda imkansız.

• quote:

quote:

quote:

120mb free yazıyo.

internetten tema indirdim sadece jad dosyası var.bunu nasıl yükliyebilirim?

bide ben arka plan resmini silmek istiyorum. galiba oda imkansız.

.jad dosyası olarak indirdiğin adresi blackberry tarayıcısından açarsan dürek telefona kurulacaktır.

arka plan resmini değiştirmediysen orjinal tema ile gelen resmi silemezsin. sadece başka bir resmi arka plan olarak ayarlayabilirsin.

• jad dosyasını yükledim fakat hiç bi değişiklik olmadı.anlayamadım 4 tane tema denedim hicbirindede değişmedi.

arkaplan resmini ilk ladıgımda değiştirmiştim.bu yüzden temanın orjinal arkaplanını göremiyorum.acaba değiştirdiğim arka planı iptal etme sansım varmı?temanın arkaplanını görmek istiyorumda :)
  • quote:

jad dosyasını yükledim fakat hiç bi değişiklik olmadı.anlayamadım 4 tane tema denedim hicbirindede değişmedi.

arkaplan resmini ilk ladıgımda değiştirmiştim.bu yüzden temanın orjinal arkaplanını göremiyorum.acaba değiştirdiğim arka planı iptal etme sansım varmı?temanın arkaplanını görmek istiyorumda :)

tema yüklemeden önce dili ingilizceye alman lazım temayı kurduktan sonra dili türkçeye alacaksın. yoksa temalar görünmez. tema duvar kağıdını silmek için tema bölümünde seçeneklerler duvar kağıdını sıfırlarsa orjinal resim geri gelir. ama önce sinde sen bir pili çıkar tekrar tak.
    program sildikten sonra veya 2 günde bir muhakkak pili çıkarıp tekrar tak.
  • neden pili çıkartıp takıyım?
    anlayamadım da:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.