Bildirim
Philips DVP 3580/58 acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ya cidden bu kadar kişiden yardımcı olacak yok mu???? _____________________________ -
Philips DVP 3580 modelinin modifiye yazılımı uzun zaman geçmesine rağmen henüz çıkmadı sanırım..
Bu işi en iyi yapan romanyalı yazılımcının sitesinde henüz bu modele yazılm hazırlamamış..
http://vb6rocod.lx.ro/dvp3360_12.php
Philips'in sitesinde ki yazılımların en yeni çıkanını da yüklesen divx altyazılarda hiç bir düzelme olmuyor..
Altyazıların Arkasında ki o gri saydamlık oldukça altyazılar grimsi ve soluk gözüküyor...
Ben yeni modellere modifiye yazılım olmadığını araştırıp, öğrendikten sonra Dvp 3360 modelini satın almıştım..
Pomanyalının sitesinden modifiye yazılımı da yükleyince; 3360, altyazı bakımından kusursuz oldu.. Cihazdan çok memnunum..
Dört büyüklükte altyazı font ayarı yapılabiliyor.. Altyazıyı vertcal olarak yukarı- aşağı kaydırabiliyorsunuz..
Mümkünse değiştirip, Dvp 3360 modeli alın derim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Temmuz 2010; 2:44:17 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: frux
Philips DVP 3580 modelinin modifiye yazılımı uzun zaman geçmesine rağmen henüz çıkmadı sanırım..
Bu işi en iyi yapan romanyalı yazılımcının sitesinde henüz bu modele yazılm hazırlamamış..
http://vb6rocod.lx.ro/dvp3360_12.php
Philips'in sitesinde ki yazılımların en yeni çıkanını da yüklesen divx altyazılarda hiç bir düzelme olmuyor..
Altyazıların Arkasında ki o gri saydamlık oldukça altyazılar grimsi ve soluk gözüküyor...
Ben yeni modellere modifiye yazılım olmadığını araştırıp, öğrendikten sonra Dvp 3360 modelini satın almıştım..
Pomanyalının sitesinden modifiye yazılımı da yükleyince; 3360, altyazı bakımından kusursuz oldu.. Cihazdan çok memnunum..
Dört büyüklükte altyazı font ayarı yapılabiliyor.. Altyazıyı vertcal olarak yukarı- aşağı kaydırabiliyorsunuz..
Mümkünse değiştirip, Dvp 3360 modeli alın derim..
Üstadım teknosadan philips traş makinası ile hediyeli olarak aldım acaba değişim yaparlar mı ???Ya da değişim prosedürleri nedir acaba???Anlaşılan bu model bizi bayıltacak_____________________________
-
http://forum.donanimhaber.com/m_41604205/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43086482
Şuraya da yazdım , buraya da yazıyım bi daha , altyazı seçeneklerinden 1254 yazarsanız diğer kısmına girip türkçe karakterleri kullanabilirsiniz ._____________________________ -
@Muşmula;
Merhaba,
Altyazının boyutu, rengi ve arka planını değiştirebiliyor musunuz acaba?
Saygılarımla_____________________________ -
bende uzun suredır beklıyorum malesef henuz yok _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler