Şimdi Ara

Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? (773. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.445
Cevap
110
Favori
473.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dizisini; kitap serisini bitir(e)mediğim için henüz izlemedim. O sebeple dizi için bir yorumda bulunamıyorum ama zaten uyarlamaların hiçbiri tatminkar olmuyor.

Hele günümüzde, nasıl anlatsam, bazı farkındalıklar(LGBT+,zenci ...vs) yüzünden seyir keyif falan da kalmıyor. Misal Stephen King'in Kara Kule serisinin sinema uyarlamasında Roland bir zenci tarafından canlandırıldı. Oysa ki King, eserinin ön sözünde özellikle Roland karakterini Clint Eastwood'un Dolar üçlemesindeki karakterinden etkilenerek yarattığını belirtir.

Zaman Çarkı'na gelirsek ise; birçok fantastik eseri büyük heyecanlarla bitirmeme rağmen bu eser beni bir türlü kendine çekemedi. En büyük sebebi eserin çok uzun olması...Bir süre sonra ister istemez hikayeden/ karakterlerden kopuyorsunuz. Özellikle yan karakterler benim için şu anda karman çorman olmuş vaziyette. Bırakmak da istemiyorum ama güzel bir özetini bulsam hiç fena olmazdı.

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt

Size Katılıyorum. Güç yüzükleri deki zenci elflerden sonra hiç tat vermemişti dizi.

Zaman çarkının bir iki bölümüne bakmıştım merak edip.

Çok sarmamıştı açıkçası.

Kitap konusunda da, gerçi ince memed okumaya başladım ama artık çok uzun romanlar batıyor beni.

O kadar çok kitap baktım artık uzun süre okuyamıyorum

Bir hafta sonu sırf keyif için lotr üçlemesini okuyan benden, 50 sayfa sonra sıkışan bebe dönüştümŞu an hangi kitabı okuyorsunuz? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Behçet Necatigil'in ''Sevgilerde'' adlı şiir seçkisini okuyorum. Bu aralar kitap okuma alışkanlığımda bir tür gerileme oldu. Yavaş yavaş da olsa, yeniden ritmimi yakalamak adına bu şiir kitabını tercih ettim. Umarım eski ritmime, ya da okuma açlığıma, geri dönebilirim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • Jo Nesbo-Hamamböcekleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.