Şimdi Ara

Aşk ve Acı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • seviyorum,ama kız reddetti ve işi kendi kafasında bitirmiş. yapacak ne var? acı çekmeyi seviyorsam peşinden koşmaya devam edeceğim.ama sanmıyorum. dünkü durumum o kadar fenaydı ki.kalbim ağrıdı,ağlayacak gibi oldum.bu kız için hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum.hem de kendimi tutamayıp otobüste herkesin içinde! ve sokak ortasında..kendime acıyorum. ama kız da ne yapsın?zorla sevemez ki. en iyisi unutmaya çalışmak olacak,ama hep konuşması kolay olur bu konuda.sıkıysa yap.
  • @Peacifullord

Yukarda da dediğim gibi değişik birşey aşk. Ben kimseye bağlanmayı sevmezdim yani birine karşı sorumlu hissetmekten nefret ederdim hatta. Sonra nedendir bilmeden çok değer verdiğim birisi çıktı karşıma baktım ki oda bana çok değer veriyor, e insan bu dünyada değer verdiği şeyler için acı çekmeyecekse ne için çekecek?

Sanırım bu karşılıklı olanını bulmak biraz zor oluyor, ama bence değer verdiğin şeyler için sonuna kadar mücadele etmeli insan. Ona saygı çerçevesinde huzurunu kaçırmayacak şekilde kendini sevdirmeyi deneyebilirsin.Hatta bence kesin denemelisin.
  • Aşk, aslında var olmayan birinin müspet olarak hayal edilen niteliklerinini var olan bir kişiye yüklenip, o kişinin yüklediğiniz nitelikleri gerçekleştirmesini umut etmenizdir. (Sizi çok sevmesini, asla gitmemesini, hep gülmesini, koynunuzda uyumasını...) Geriye kalan tüm birliktelikler ise bu umudu yeşertme ve birlikte yaşamaya tahammül edebilmedir. Bakın Fikret Kızılok ustaya, Feridun Düzağaç'a insan soruyor bazen "abi bu adamlar hiç mi kavuşamamışlar?" diye.

Acı çekersiniz çünkü hayal gücü o kadar sınırsızdır ki o tüm güzel şeyleri karşılayabilecek bir insan çıkmamıştır karşınıza aslında yokturda. Bakın Barış abinin şu şarkısı daha iyi anlatıcaktır demek istediklerimi.

http://www.izlesene.com/video/amator-baris-manco---ne-ola-yar-ola--/1436893

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spetsnaz! -- 6 Temmuz 2010; 15:32:11 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.