Şimdi Ara

Mehmet Ali Birand'ın Saati (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
22.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LeyLu

o bu deilde bu adam neden saati sağ koluna takıyor yoksa görüntü tvde tersmi çevriliyor

Aynaya bak ve sag elini kaldir. Aynada sol elin kalkmis olur yani tabii ki tv'de ters gozukur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmesen

quote:

o bu deilde bu adam neden saati sağ koluna takıyor yoksa görüntü tvde tersmi çevriliyor

Aynaya bak ve sag elini kaldir. Aynada sol elin kalkmis olur yani tabii ki tv'de ters gozukur.

Alıntıları Göster
    bu adam iyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILAĞAÇ

bu adam iyi değil.

Alıntıları Göster
    Türkiyenin en iyi giyinen haber spikeri, ciddiyim. Kimse çıkıp aksini iddia etmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Yada bu

Mehmet Ali Birand'ın Saati

5 yaşındaki çocuk takmaz böyle saati ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SnowStorm

Türkiyenin en iyi giyinen haber spikeri, ciddiyim. Kimse çıkıp aksini iddia etmesin.

Alıntıları Göster
    U-BOAT saatin markası..

Bence gayet iyi bir saat,evet biraz sırıtmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahraman.E

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

Alıntıları Göster
    benzer saat modellerini welder markasında da var. 1000-1500 lira civarı bulunabilir.

mehmet ali birand'ın saat markası u-boat ise tabii.. welder de olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

benzer saat modellerini welder markasında da var. 1000-1500 lira civarı bulunabilir.

mehmet ali birand'ın saat markası u-boat ise tabii.. welder de olabilir.

Alıntıları Göster
    adam saati göstermek için elini kolunu sallıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shizenn

adam saati göstermek için elini kolunu sallıo

Alıntıları Göster
    Beniml en sevdiğim anchorman lerin başında birand gelir eğlenceli sunuyor haberleri sıkılmıyorum saatlerinden bile belli eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léviathan

Beniml en sevdiğim anchorman lerin başında birand gelir eğlenceli sunuyor haberleri sıkılmıyorum saatlerinden bile belli eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğu.

Alıntıları Göster
    sponsor reklamı... burada konuşulduğuna göre amacına ulaşmış.. marka U-boat bugün öğrendim böyle bir saat markası olduğu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léviathan

Alıntıları Göster
    Ne zaman denk gelsem turuncu saati takmış oluyor. Sponsor olduğunu sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

sponsor reklamı... burada konuşulduğuna göre amacına ulaşmış.. marka U-boat bugün öğrendim böyle bir saat markası olduğu..

Alıntıları Göster
    Iste Turkiye'de milleti bunun gibi 100 paraliklarla oyaliyorlar !! Bu adam konusmadan aciz salagin teki Fransa'da bunu degil televizyoncu copcu bile yapmazlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

Iste Turkiye'de milleti bunun gibi 100 paraliklarla oyaliyorlar !! Bu adam konusmadan aciz salagin teki Fransa'da bunu degil televizyoncu copcu bile yapmazlar ...

Alıntıları Göster
    Yokk bee arada kırmızı ve mavi saatini takıyor babaannemde diyor terbiyesiz görgüsüz adam saati gözümüze sokacak

• quote:

iyi anchorman olmak için şakirt olmak gerekiyordu deilmi
  • quote:

Alıntıları Göster
    iyi bir haber spikeri değil bence kendisinden hazzetmemde, ama saatleri çok güzel, ya kendisi zevkli yada biri giydiriyor

• quote:

Yada bu

GaGâ MILANO Bu Saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: backnogame

quote:

Yada bu

GaGâ MILANO Bu Saat

Alıntıları Göster
    acaba saatleri ne yaptılar

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

acaba saatleri ne yaptılar

Alıntıları Göster
    kötü oldum lan adamın arkasından konuşuyonuz sandım baktım 2010 da açılmış konu
  • quote:

saatler genellikle kullanılan elin tersine takılır.solaksa sağ kola takılır.sağ kolunu kullanıyorsa sola takılır.genellikle herkes sağ tarafını daha iyi kullandığından saatler sola takılır diye bi algı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoot'Em Up

kötü oldum lan adamın arkasından konuşuyonuz sandım baktım 2010 da açılmış konu

+1 hiç hesapta yokken gitdi adam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.