o bu deilde bu adam neden saati sağ koluna takıyor yoksa görüntü tvde tersmi çevriliyor
Aynaya bak ve sag elini kaldir. Aynada sol elin kalkmis olur yani tabii ki tv'de ters gozukur.
quote:
Orijinalden alıntı: emmesen
quote:
Orijinalden alıntı: LeyLu
o bu deilde bu adam neden saati sağ koluna takıyor yoksa görüntü tvde tersmi çevriliyor
Aynaya bak ve sag elini kaldir. Aynada sol elin kalkmis olur yani tabii ki tv'de ters gozukur.
Alıntıları Göster
bu adam iyi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: KIZILAĞAÇ
bu adam iyi değil.
Alıntıları Göster
Türkiyenin en iyi giyinen haber spikeri, ciddiyim. Kimse çıkıp aksini iddia etmesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Engin.K
Yada bu
5 yaşındaki çocuk takmaz böyle saati ya
quote:
Orijinalden alıntı: -SnowStorm
Türkiyenin en iyi giyinen haber spikeri, ciddiyim. Kimse çıkıp aksini iddia etmesin.
Alıntıları Göster
U-BOAT saatin markası..
Bence gayet iyi bir saat,evet biraz sırıtmış
quote:
Orijinalden alıntı: Emmesen
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kahraman.E
quote:
Orijinalden alıntı: Emmesen
quote:
Alıntıları Göster
benzer saat modellerini welder markasında da var. 1000-1500 lira civarı bulunabilir.
mehmet ali birand'ın saat markası u-boat ise tabii.. welder de olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
benzer saat modellerini welder markasında da var. 1000-1500 lira civarı bulunabilir.
mehmet ali birand'ın saat markası u-boat ise tabii.. welder de olabilir.
Alıntıları Göster
adam saati göstermek için elini kolunu sallıo
quote:
Orijinalden alıntı: Shizenn
adam saati göstermek için elini kolunu sallıo
Alıntıları Göster
Beniml en sevdiğim anchorman lerin başında birand gelir eğlenceli sunuyor haberleri sıkılmıyorum saatlerinden bile belli eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğu.
quote:
Orijinalden alıntı: Léviathan
Beniml en sevdiğim anchorman lerin başında birand gelir eğlenceli sunuyor haberleri sıkılmıyorum saatlerinden bile belli eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğu.
Alıntıları Göster
sponsor reklamı... burada konuşulduğuna göre amacına ulaşmış.. marka U-boat bugün öğrendim böyle bir saat markası olduğu..
quote:
Orijinalden alıntı: Léviathan
Alıntıları Göster
Ne zaman denk gelsem turuncu saati takmış oluyor. Sponsor olduğunu sanmam.
quote:
Orijinalden alıntı: thekeys
sponsor reklamı... burada konuşulduğuna göre amacına ulaşmış.. marka U-boat bugün öğrendim böyle bir saat markası olduğu..
Alıntıları Göster
Iste Turkiye'de milleti bunun gibi 100 paraliklarla oyaliyorlar !! Bu adam konusmadan aciz salagin teki Fransa'da bunu degil televizyoncu copcu bile yapmazlar ...
quote:
Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE
Iste Turkiye'de milleti bunun gibi 100 paraliklarla oyaliyorlar !! Bu adam konusmadan aciz salagin teki Fransa'da bunu degil televizyoncu copcu bile yapmazlar ...
Alıntıları Göster
Yokk bee arada kırmızı ve mavi saatini takıyor babaannemde diyor terbiyesiz görgüsüz adam saati gözümüze sokacak
quote:
iyi anchorman olmak için şakirt olmak gerekiyordu deilmi
quote:
Alıntıları Göster
iyi bir haber spikeri değil bence kendisinden hazzetmemde, ama saatleri çok güzel, ya kendisi zevkli yada biri giydiriyor
quote:
Yada bu
GaGâ MILANO Bu Saat
quote:
Orijinalden alıntı: backnogame
quote:
Yada bu
GaGâ MILANO Bu Saat
Alıntıları Göster
acaba saatleri ne yaptılar
quote:
Orijinalden alıntı: mrt__gl
acaba saatleri ne yaptılar
Alıntıları Göster
kötü oldum lan adamın arkasından konuşuyonuz sandım baktım 2010 da açılmış konu
quote:
saatler genellikle kullanılan elin tersine takılır.solaksa sağ kola takılır.sağ kolunu kullanıyorsa sola takılır.genellikle herkes sağ tarafını daha iyi kullandığından saatler sola takılır diye bi algı var
quote:
Orijinalden alıntı: Shoot'Em Up
kötü oldum lan adamın arkasından konuşuyonuz sandım baktım 2010 da açılmış konu
+1 hiç hesapta yokken gitdi adam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme