Şimdi Ara

----- Haydi DH Infinite AION'a ;) ---- [En iyi Ücretsiz Server+Infinite Rehberi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tyfa3

infiniti baya adam oldu ya .....stigmalar shopta,shard questleri çalışıyor, 14 günlük itemlar,meslekler ve daha fazlası ..aklıma gelmiyor çoğu ama cok kolay artık herşey....

Şuan oyunu indiriyorum.İnşallah bir sorun çıkmaz
  • Siel-Elyosda türk guildimiz var gelicek arkadaşlar varsa ulaşabilirler.

nickler: Wolky, Elpipa, Euribia, Maniax Marpesia, Molpadia, Maniax
  • bende yukledım ama oyun japonca nasıl duzeltecem ctrl+s denedım englısh yaptım yıne olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hols -- 24 Haziran 2010; 13:24:02 >
  • Ya bisey sorcam ben İnfinty ilk acildiginda baslamistim lvl 50 charim vardi 2-3 hafta once girdim nerdeyse 3 aydir fln girmiyordum char kaybolmus yok acc dogru id pass giriorum ama char yok 0 dan char acmam lazim ne oldu wipe flnmi geldi servera
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

bende yukledım ama oyun japonca nasıl duzeltecem ctrl+s denedım englısh yaptım yıne olmadı.

Bu sorunu çözenler yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

bende yukledım ama oyun japonca nasıl duzeltecem ctrl+s denedım englısh yaptım yıne olmadı.

NC soft launceri ac aionu sec ustte sol kosede settings var ordan Norton America sec ve update de update edecek bi saat fln ondan sora duzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi1ReD

Ya bisey sorcam ben İnfinty ilk acildiginda baslamistim lvl 50 charim vardi 2-3 hafta once girdim nerdeyse 3 aydir fln girmiyordum char kaybolmus yok acc dogru id pass giriorum ama char yok 0 dan char acmam lazim ne oldu wipe flnmi geldi servera

Wipe gelmiş evet. Benim de ilk zamanlarda orjinale geçmeden önce denediğim karakter vardı silinmiş o da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Ya bisey sorcam ben İnfinty ilk acildiginda baslamistim lvl 50 charim vardi 2-3 hafta once girdim nerdeyse 3 aydir fln girmiyordum char kaybolmus yok acc dogru id pass giriorum ama char yok 0 dan char acmam lazim ne oldu wipe flnmi geldi servera

Wipe gelmiş evet. Benim de ilk zamanlarda orjinale geçmeden önce denediğim karakter vardı silinmiş o da.

Vay ak okadar kastim bide 50 spelmaster vardi ozman lar skiller bile dogrdu duzgun calismiodu para zaten dusmuodu neyse zaten previte server ne bekliosunki
  • quote:

quote:

quote:

NC soft launceri ac aionu sec ustte sol kosede settings var ordan Norton America sec ve update de update edecek bi saat fln ondan sora duzelir

patch atarken farkettim değiştireyim derken bazı dosyaları sildi galiba.Şuan patch atamıyorum silecem galiva

Edit:Masa üstündeki simge yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 24 Haziran 2010; 15:53:08 >

• Bida indir launceri
  • quote:

Bida indir launceri

Launcheri nasıl indirecem baştan.Tıklayınca oyunu indiriyor baştan iyice stres oldum
  • Bende indiriyorum oyunu hadi hayirlisi . İnşallah yanliş bişeler yapmamda oynayabilirim
  • quote:

quote:

Bida indir launceri

Launcheri nasıl indirecem baştan.Tıklayınca oyunu indiriyor baştan iyice stres oldum

Oyun indiyse bida inmez merak etme eksik dosyalari tamamliyodur yada sen tam indirmemissindir infinty aionsitesinden launceri indrebilirsin
  • Çok fazla ayrımcılık yapıldığı ve DP deki anuhart brigade general ile taha yı 2-3 legiondan başkasının kesmesinin yasak oldugunu duymuştum
  • Ncsoft dan indirdim ama direk 1.9.0 pacth i ni indirmis :S ne yapcaz simdi 1.5.0 lazimmis
  • East'teyim,

54 Level Gladiator'üm var..

isim : Kuheylan
  • north american client nerden bulabilirim ? bende eu var
  • tamam buldum :)
  • Önemli Öneri; Lütfen Korsan sunucularda Aion oynadıktan sonra onları Orjinal aion'la aynı kefeye koyup oyuna B.K atmayınız. Korsan Sunucular adı üstünde. Korsan filmi bozuk görüntülü ve sesli izleyipde "bu film çok çirkinmiş" demek gibi oluyor komik duruma düşüyor insanlar sonra.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.