taraftar şampiyonu karşılıyor gerçekten güzel görüntüler
Tebrikler
20 yaşındayım 9 şampiyonluk, 6 türkiye kupası, 1 uefa, 1 süper, 2. tekerlekli basketbol avrupa şampiyonluğu, 2 tekerlerkli basketbol dünya şampiyonluğu ,1 fiba eurocup bayan basketbol şampiyonluğu, birde Anadoludan şampiyonluk gördüm birde Şampiyonlar Ligini görebilirsem
goruntulere gelin , yaniyor bildigin . offff bea .
sansliyiz bir bakima , ben sansliyim belki stadta yasayamadim ama takimimin ilk sampiyonluguna sahit oldum , o heycani canli olarak yasadim , ilk sefer. insan hayatinda ilkler unutulmazmis . hep hayalimdi altiparmakta bir bursa sampiyonlugu. bize degil , biz cocuklarimiza anlaticaz bu ilk sampiyonlugumuzu.
Bluedevil86 lafını bil konuş ne alakası var Teksasla? Sen bir sene önce takım kadrosunu sayamazken o adamlar kar-kış demeden stada geliyorlardı.
tvden soylediler, texas turubununden girmisler .
ayrica bursaya destek olmalari , onlarin boyle gosteriyi baltaliyabilecegi hakkini vermez. birsey olsa kutlamalarda, kulube ne cezalar kesilecektir. adam gibi izlesinler. anons yapan adam girtlagini yirtti . dinleyen yok ...
bursa stada girdi
Gırtlağını yırtan adam Texas Tribün lideri Selim...
quote:
Orijinalden alıntı: Archelot
Gırtlağını yırtan adam Texas Tribün lideri Selim...
dusun Selim bile laf dinletemiyor . olmamasi gerek boyle seylerin. Cok heycanliyiz tamam ama dusunerek yapilmasi lazim, al simdi tum turubun sahaya indi. sabaha kadar dagilmiycaklardir .
kupa toreni otobusun uzerinde gerceklesiyor , illa hayvanlik yapicaz !~
Çok güzel kutlanıyor. en az 40 bin kişi vardır orda :)
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Çok güzel kutlanıyor. en az 40 bin kişi vardır orda :)
ya dün heykele çıktık, bi baktık ellerinde biralar fışır fışır sağı solu köpğe tutuyolar, kim lan bu densizler derken bizim buranın elemanları çıktı. napacan böyleler. taraftar içinde çöp çook. maç izlemeye gittik digitürk hesabı bi derneğe. adamlar kalkmış ertuğrula ana avrat kayıyordu. Dalsan orda sopa atsan yediği sopa bi yarar da getirmeyecek. anlamıyo çünkü. Trabzon maçıydı han son dakka golü yemiştik. %30'u sırf serserilik için geliyor taraftarın. temizlik lazım. Allahtan Ertuğrul un sözünü dinliyolar.
senin hani şu geçen hafta iptal ettireceğin digitürk'ün ligtv kanalında verildi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme