Şimdi Ara

16.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.259
Cevap
4
Favori
59.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: emkgks
    fatih kardeş bir eleştiri daha
    bluetooth ile dosya aldığımızda kaydetme yeri klasörlerim diye bir secenek çıkıyor ve bu telefonda neerde bulana büyük ödül..birolun verisiyonda hafıza kartına atabiliyordum ama bunda olmuyor..sanırım firmware ile ilgili birşey hatırlatayım dedim eğer bir sonraki firmware de düzeltebilirsen iyi olur....sadece hatırlatma

Edit: Klasörlerimi buldumaslında gözümün önündeymişMesajlar kısmında en altta

yazdik ya kardeşim.klasörlerim mesajlar menüsünde diye.siz de hata diye yazıyorsunuz. not: dışardayım cepten yazıyorum smiley bulamadım.darılmadım,belirteyim :)))

kardeş görmemişim klasörlerim yazdığını
    fakat hata diye yazdığım o değil mesajlardaki bir içeriği hafıza kartına kopyalayamıyorum birolun versiyonda kopyalayabiliyordum dedim..ayrıca neden kızdın sorun senin değil ki sen zaten başka siteden aldım dedin değiştirdiğin özellikleri de yazmışsın yani kızma yahudaha iyi olsun diyorum sadece bunu belki düzeltebilirsin dedim bu firmware yapanların hatasını düzeltme imkanı sundumayıp ettin bir daha yazmayacam görüşlerimi dersem inanma kızsanda darılsanda gördüğüm şeyi yazacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN 55

Bu yazılımı kurdum telefon arada sırada kendiliğinden kapanıp açılıyor

ilginc simdiye kadar f@tihin bütün fwlerini kurdum hic birinde bu sekil sorun meydana gelmemisti :S Temiz biir kurulummu yaptınız telefona ve h.kartınıza format cektinizmi? işlemleri sırası ile yaptınız yani?
  • quote:

kardeş bir yerde yanlış yapmışsındır..bence telefona format at adımları iyice oku yeniden bas.çünkü ben 3 gündür kullanıyorum gayet başarılı bir firmware çok çok hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSebo

quote:

kardeş bir yerde yanlış yapmışsındır..bence telefona format at adımları iyice oku yeniden bas.çünkü ben 3 gündür kullanıyorum gayet başarılı bir firmware çok çok hızlı

Alıntıları Göster
    emkgks bi önceki sayfada soru sormustum ama gözünden kactı sanırım. merak ettim bluetooth ile aldıgın dosyanin icerigi ne ki klasöre kaydedior?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phiber-optic

fatih kardesim ellerine saglık gercekten guzel olmus surum. dun gece kurdum her yerini kurcaladım fakat karsılastgım tek hata su sanırım.

1 - ovi maps ın yeni surumunu yukleyemiyorum... daha dogrusu yuklendi goruldu ama en ufak bir degisiklik yok hala eski ovi maps.. acaba sorun benden mi kaynaklaniyor bilmiyorum...

2 - bir de icinde gelen photoflow sanırım biraz eski surum.. en son flash atmadan once nokia beta labs tan kendim indirip kurmustum orda resimlere uzun basınca gonder vs. secenekler cıkıyordu burda cıkmıyor...

bilgilerinize

emegi gecen herkese cok tesekkurler....

1-OviMaps zaten en son sürüm firmware içinde geliyor.Eğer harita yüklemek istiyorsanız pcsuite veya ovisuite ile istediğiniz ülkenin haritasını önce bilgisayarınıza oradan da tele atabilirsiniz.
    2-ufak bir ayrıntı bazen gözden kaçabiliyor.photo browser programını çıkarabiliriz bir sonraki firmware sürümünden.yenisini yükleriz veya yüklemeyiz,bakalım yeni firmware zamanı bir gelsin
    Büyük konuşmayayım ama ; Uzun bir süre artık bu firmware üzerinde güncelleme yapmayı düşünmüyorum.Arzu ederseniz kendiniz firmware üzerinde oynama yaparak photo browserin eski sürümünü çıkarıp yeni sürümü kendiniz de ekleyebilirsiniz.

bilgilerinize

quote:

Orijinalden alıntı: retchop
    8 iconlu ev temasını çekemiyorum maalesef. Biri bana gönderebilir mi acaba? recepozmen@gmail.com

Tekrar yüklüyorum bir süre sonra ilk sayfadan kontrol edersiniz.sadece siz değil isteyen herkes faydalansın.

Linklerim zaman zaman şikayet edilip sildiriliyor.Ağzımı bozmak istemiyorum ama kim bu hıyar gerçekten çok merak ediyorum.Biz burada bir paylaşım yapmaya çalışıyoruz ama yaptığımız paylaşımları baltalamak maalesef birilerinin hoşuna gidiyor.Yabancı forumlarda ve diğer Türk forumlarında bu link sildirme olayı yok.Sadece burada yaşıyorum bu sorunu.

Alıntıları Göster
    peki photo browser i nasıl cıkarıp yenisini kuracagım? su anda kurmak istedigimde hata alıyorum...

• Bu başlıkta @mbjk arkadaşın tanıttığı Nuove Home Tsunami Ev ekranı bizim kullanmış olduğumuz firmware içinde bulunan Orange ev ekranı teması ile birlikte geliyor.Bu paketi tele kurmak istediğimizde bizim kullandığımız orange ile etkileşip dahili bileşen hatası veriyor.Bu yüzden sis paketinden Orange yi çıkartıp sadece Tsunami Ev ekranının bileşenlerini yeni pakete dahil ettim.Ayrıca tüm Lüzumsuz dilleri çıkartıp sadece ingilizceyi bıraktım.Yalnız ; Ana ekrana eklenen kısayollar Telin dili olan Türkçe olarak ekleniyor.Şu anda Tsunami'nin Türkçe seçeneği yok.İleride olabilir 7 ev ekran Temalı Firmware miz de bundan sonra 8 Ev Ekranı Temalı oluyor:Şu anda sis dosyası ile yükleme yapabilirsiniz.İlerde firmware içine ekleyip ayrıca kurulum zahmetinden kurtuluruz.

Not : eklemiş olduğunuz kısayolları yukarı iterek tamamen gizleyebilir.Ana ekrana parmağınızı aşağı çekerek tekrar görünür kılabilirsiniz.Kısayolların yerlerini ayarlamak için ana ekrana parmağınızla bastırın sonrasında yerini değiştirmek istediğiniz kısayolların üzerine bir müddet bastırarak istediğiniz yere süürükleyebilirsiniz.

Sonuç aşağıda;

Sadece Tsunami Ev Ekranının olduğu ayıklanmış Sis kurulum dosyası burada TIKLA - iNDiR

quote:

peki photo browser i nasıl cıkarıp yenisini kuracagım? su anda kurmak istedigimde hata alıyorum...

Firmware i editlemeniz lazım.Şu hali ile yükleyemezsiniz.Biraz sabırlı olunFirmware i güncelleyeceğim ve photo browseri çıkaracağım,o zaman yüklersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 31 Mayıs 2010; 6:01:04 >

• quote:

Bu başlıkta @mbjk arkadaşın tanıttığı Nuove Home Tsunami Ev ekranı bizim kullanmış olduğumuz firmware içinde bulunan Orange ev ekranı teması ile birlikte geliyor.Bu paketi tele kurmak istediğimizde bizim kullandığımız orange ile etkileşip dahili bileşen hatası veriyor.Bu yüzden sis paketinden Orange yi çıkartıp sadece Tsunami Ev ekranının bileşenlerini yeni pakete dahil ettim.Ayrıca tüm Lüzumsuz dilleri çıkartıp sadece ingilizceyi bıraktım.Yalnız ; Ana ekrana eklenen kısayollar Telin dili olan Türkçe olarak ekleniyor.Şu anda Tsunami'nin Türkçe seçeneği yok.İleride olabilir 7 ev ekran Temalı Firmware miz de bundan sonra 8 Ev Ekranı Temalı oluyor:Şu anda sis dosyası ile yükleme yapabilirsiniz.İlerde firmware içine ekleyip ayrıca kurulum zahmetinden kurtuluruz.

Not : eklemiş olduğunuz kısayolları yukarı iterek tamamen gizleyebilir.Ana ekrana parmağınızı aşağı çekerek tekrar görünür kılabilirsiniz.Kısayolların yerlerini ayarlamak için ana ekrana parmağınızla bastırın sonrasında yerini değiştirmek istediğiniz kısayolların üzerine bir müddet bastırarak istediğiniz yere süürükleyebilirsiniz.

Sonuç aşağıda;

Sadece Tsunami Ev Ekranının olduğu ayıklanmış Sis kurulum dosyası burada TIKLA - iNDiR

quote:

Firmware i editlemeniz lazım.Şu hali ile yükleyemezsiniz.Biraz sabırlı olunFirmware i güncelleyeceğim ve photo browseri çıkaracağım,o zaman yüklersiniz.

Alıntıları Göster
    merhaba, ben dha önce garminle alakalı sorunumu bildirmistim yardımcı olmustunuz sagolun, garmin calısıyor fakat arada donuyor neden acaba ? bir de ovi maps de konumlama sunucusuna baglanma dedigim halde baglanıyor, yani basta soruyo hayır diyorum ama baglanıyor, garmin de hayır diyorum baglanmıyor ama o da donuyor, napmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: knidos

emkgks bi önceki sayfada soru sormustum ama gözünden kactı sanırım. merak ettim bluetooth ile aldıgın dosyanin icerigi ne ki klasöre kaydedior?

pardon kardeş görmedimmp3 almıştım
  • quote:

Bu başlıkta @mbjk arkadaşın tanıttığı Nuove Home Tsunami Ev ekranı bizim kullanmış olduğumuz firmware içinde bulunan Orange ev ekranı teması ile birlikte geliyor.Bu paketi tele kurmak istediğimizde bizim kullandığımız orange ile etkileşip dahili bileşen hatası veriyor.Bu yüzden sis paketinden Orange yi çıkartıp sadece Tsunami Ev ekranının bileşenlerini yeni pakete dahil ettim.Ayrıca tüm Lüzumsuz dilleri çıkartıp sadece ingilizceyi bıraktım.Yalnız ; Ana ekrana eklenen kısayollar Telin dili olan Türkçe olarak ekleniyor.Şu anda Tsunami'nin Türkçe seçeneği yok.İleride olabilir 7 ev ekran Temalı Firmware miz de bundan sonra 8 Ev Ekranı Temalı oluyor:Şu anda sis dosyası ile yükleme yapabilirsiniz.İlerde firmware içine ekleyip ayrıca kurulum zahmetinden kurtuluruz.

Sonuç aşağıda;

quote:

Alıntıları Göster
    eyw. kardesim cok tesekkur ederim ilgilendigin icin...

• F@tih kardeş şimdi düzeltmişsin ama yaptığın tsunamili flash şakası yüzünden şu anda acilde yoğun bakımdayım saolsun doktor arkadaşlar son bi mesaj atmama izin verdiler onların dediğine göre sık aralıklarla flash atmaya bağlı kalp krizi geçirmişim (bol bol dişlek smiley) xD

Bu arada ayıklanmış sis için ve sayısını hatırlayamadığım cfw lerin için çok çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

F@tih kardeş şimdi düzeltmişsin ama yaptığın tsunamili flash şakası yüzünden şu anda acilde yoğun bakımdayım saolsun doktor arkadaşlar son bi mesaj atmama izin verdiler onların dediğine göre sık aralıklarla flash atmaya bağlı kalp krizi geçirmişim (bol bol dişlek smiley) xD

Bu arada ayıklanmış sis için ve sayısını hatırlayamadığım cfw lerin için çok çok teşekkürler
    Arkdaşlar sizin bluetooth'larınız da çekme sıkıntısı var mı acaba? bluetooth kulaklığımı telefonum ancak 10 veya 20 cm uzaklıktan algılayabiliyor. Donanımsal bir problem olduğunu düşünmekle birlikte hack'ten kaynaklanıyor olabilir mi? Kulaklıkta sorun yok başka telefonda da denedim çünkü. Sizin hackli fm'lerinizin blutooth'larının çekimi nasıl kontrol ettniz mi hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

F@tih kardeş şimdi düzeltmişsin ama yaptığın tsunamili flash şakası yüzünden şu anda acilde yoğun bakımdayım saolsun doktor arkadaşlar son bi mesaj atmama izin verdiler onların dediğine göre sık aralıklarla flash atmaya bağlı kalp krizi geçirmişim (bol bol dişlek smiley) xD

fatih kardeş şu finger HS yi de çıkarıp sis olarak koyabilir misin acaba
  • quote:

Arkdaşlar sizin bluetooth'larınız da çekme sıkıntısı var mı acaba? bluetooth kulaklığımı telefonum ancak 10 veya 20 cm uzaklıktan algılayabiliyor. Donanımsal bir problem olduğunu düşünmekle birlikte hack'ten kaynaklanıyor olabilir mi? Kulaklıkta sorun yok başka telefonda da denedim çünkü. Sizin hackli fm'lerinizin blutooth'larının çekimi nasıl kontrol ettniz mi hiç?

Alıntıları Göster
    Fatih Bey, yeni temalar çok güzel. Ama, side_effect arkadaşında link olarak verdiği SBP MOBILE SHELL V3.5.0-295 HACKED-IMZASIZ-TÜRKÇE temasınıda hafıza kartına kurulu şekliyle ( aslında ben kurdum harika bir yazılım) verseniz arkadaşlarda faydalansalar. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.arslan

Fatih Bey, yeni temalar çok güzel. Ama, side_effect arkadaşında link olarak verdiği SBP MOBILE SHELL V3.5.0-295 HACKED-IMZASIZ-TÜRKÇE temasınıda hafıza kartına kurulu şekliyle ( aslında ben kurdum harika bir yazılım) verseniz arkadaşlarda faydalansalar. Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    biroltr nin hackli firmware dan sonra fatih arkadaşımızınkini kurdum şimdi

ancak kınetıc bırolun gibi oldu yani rehberde surukleme yapınca durmadan akıyor aşagı dogru , acaba böylemıydı yoksa ben dosyaları bırolunkylemı karıştırdımda böyle bi ortaya karısık mı oldu

bu arada telefon bambaşka oldu. inanın telefondan sıkılanlar bunu kurup başka bi telefon kullanıyomus havasına girebilirler yani

daha kurcalamadım telefonu inşallah anlatılanlar gibi iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: jebote

ancak kınetıc bırolun gibi oldu yani rehberde surukleme yapınca durmadan akıyor aşagı dogru , acaba böylemıydı yoksa ben dosyaları bırolunkylemı karıştırdımda böyle bi ortaya karısık mı oldu

bu arada telefon bambaşka oldu. inanın telefondan sıkılanlar bunu kurup başka bi telefon kullanıyomus havasına girebilirler yani

Alıntıları Göster
    fatih arkadasım oncelıkle ıyı çalısmalar sana bir sey sormak ıstıyorum senın vermıs oldugun Nuove Home Tsunami ev ekranı temasını telefonuma kuruyorum ama çalısmıyor telefonum hacklı yanı menuler gelıyor temayı secıyorum ana ekrana atıyor ama ekran bombos bırde bu temanın menulerını nasıl seffaf hale getırıyoruz yardımcı olursan sevinirim

• quote:

Dostum böyle birşeyin olmaması lazım.Son olarak kurduğun bazı proramlar buna sebep olmuş olabilir.İlk olarak son kurduğun programları silmeyi dene.G-Force ile bir temizlik yap.ine de olmazsa;ilk olarak hardformat dene.olmazsa ;ilk sayfadaki adımları sırası ile takip ederek yazılımı baştan kur.yedeğini alıp haıza kartını da formatlamayı unutma.

quote:

Orijinalden alıntı: sercrazy

merhaba, ben dha önce garminle alakalı sorunumu bildirmistim yardımcı olmustunuz sagolun, garmin calısıyor fakat arada donuyor neden acaba ? bir de ovi maps de konumlama sunucusuna baglanma dedigim halde baglanıyor, yani basta soruyo hayır diyorum ama baglanıyor, garmin de hayır diyorum baglanmıyor ama o da donuyor, napmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuda diyeceğim daha önce tavsiye ettiğim garmini sil tekrar kur olacak.Bir de şu var;Garmin ve diğer gps uygulamaları ram'e biraz fazla yüklenmekteler.Gps programları içinde ndrive kullanmanızı tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: HUNKAAR

Ne flashı ne şakası .Bir an benim ödüm patladı.Telefon patladı acildesin filan sandım.offf ya offff

quote:

Bunu inceleyeceğim,ama blutooth kulaklığım yok maalesef.Dİğer arkadaşlarda bu konuda görüş bildirirse memnun olurum.

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Yabancı forumlarda bu konu ile ilgili bilgiler mevcut.Telefona dışarıdan ilgili dosyalar (hackli olması kaydı ile) ilave ediliyor.Fakat sis dosyası olarak toparlanıp sonuç vereceği hakkında şu anda bir öngörüm yok.Eğer fırsatım olursa denerim.

quote:

Bu program tele ayrı kurulması kanımca daha iyi olur. cfw içine atılması;programın ille önce ben çalışacağım anlayışı var.bu yüzden bazı sorunlara yol açabilir.Bu yüzden tele ekleme taratarı değilim.

quote:

Denediğin için teşekkürler..Elbette bazı yabancılıkların olabilri ama zamanla alışırsın.KS hız olarak iyi.Fakat application ve menü'de programlar ilk sayfayı doldurmadan aktifleşmiyor.Aktifleştikten sonra hız olarak aynı.

quote:

Orijinalden alıntı: cd9999

fatih arkadasım oncelıkle ıyı çalısmalar sana bir sey sormak ıstıyorum senın vermıs oldugun Nuove Home Tsunami ev ekranı temasını telefonuma kuruyorum ama çalısmıyor telefonum hacklı yanı menuler gelıyor temayı secıyorum ana ekrana atıyor ama ekran bombos bırde bu temanın menulerını nasıl seffaf hale getırıyoruz yardımcı olursan sevinirim

İlk önce telefonu kapa-aç sonrasında ev ekranı seçimini yap.ilk olarak bir 30sn-1dk kadar bekle.yeni ev ekranı gelecektir.Ev ekranı değişimlerinde lütfen(1dk kadar) biraz sabır.Şeffaflık konusunu ev ekranının ilgili konusuna sorarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 31 Mayıs 2010; 18:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NoSebo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emkgks
    fatih kardeş bir eleştiri daha
    bluetooth ile dosya aldığımızda kaydetme yeri klasörlerim diye bir secenek çıkıyor ve bu telefonda neerde bulana büyük ödül..birolun verisiyonda hafıza kartına atabiliyordum ama bunda olmuyor..sanırım firmware ile ilgili birşey hatırlatayım dedim eğer bir sonraki firmware de düzeltebilirsen iyi olur....sadece hatırlatma

Edit: Klasörlerimi buldumaslında gözümün önündeymişMesajlar kısmında en altta

yazdik ya kardeşim.klasörlerim mesajlar menüsünde diye.siz de hata diye yazıyorsunuz. not: dışardayım cepten yazıyorum smiley bulamadım.darılmadım,belirteyim :)))

kardeş görmemişim klasörlerim yazdığını
    fakat hata diye yazdığım o değil mesajlardaki bir içeriği hafıza kartına kopyalayamıyorum birolun versiyonda kopyalayabiliyordum dedim..ayrıca neden kızdın sorun senin değil ki sen zaten başka siteden aldım dedin değiştirdiğin özellikleri de yazmışsın yani kızma yahudaha iyi olsun diyorum sadece bunu belki düzeltebilirsin dedim bu firmware yapanların hatasını düzeltme imkanı sundumayıp ettin bir daha yazmayacam görüşlerimi dersem inanma kızsanda darılsanda gördüğüm şeyi yazacağım

Alıntıları Göster
    ev ekranın menüsünü nasıl seffaf yapıcaz ondada yardımcı olursan sevınırım asagıdakı resımdeki gibi

http://forum.donanimhaber.com/m_40109552/tm.htm

• quote:

quote:

Dostum böyle birşeyin olmaması lazım.Son olarak kurduğun bazı proramlar buna sebep olmuş olabilir.İlk olarak son kurduğun programları silmeyi dene.G-Force ile bir temizlik yap.ine de olmazsa;ilk olarak hardformat dene.olmazsa ;ilk sayfadaki adımları sırası ile takip ederek yazılımı baştan kur.yedeğini alıp haıza kartını da formatlamayı unutma.

quote:

Bu konuda diyeceğim daha önce tavsiye ettiğim garmini sil tekrar kur olacak.Bir de şu var;Garmin ve diğer gps uygulamaları ram'e biraz fazla yüklenmekteler.Gps programları içinde ndrive kullanmanızı tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: HUNKAAR

Ne flashı ne şakası .Bir an benim ödüm patladı.Telefon patladı acildesin filan sandım.offf ya offff

quote:

Bunu inceleyeceğim,ama blutooth kulaklığım yok maalesef.Dİğer arkadaşlarda bu konuda görüş bildirirse memnun olurum.

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Yabancı forumlarda bu konu ile ilgili bilgiler mevcut.Telefona dışarıdan ilgili dosyalar (hackli olması kaydı ile) ilave ediliyor.Fakat sis dosyası olarak toparlanıp sonuç vereceği hakkında şu anda bir öngörüm yok.Eğer fırsatım olursa denerim.

quote:

Bu program tele ayrı kurulması kanımca daha iyi olur. cfw içine atılması;programın ille önce ben çalışacağım anlayışı var.bu yüzden bazı sorunlara yol açabilir.Bu yüzden tele ekleme taratarı değilim.

quote:

Denediğin için teşekkürler..Elbette bazı yabancılıkların olabilri ama zamanla alışırsın.KS hız olarak iyi.Fakat application ve menü'de programlar ilk sayfayı doldurmadan aktifleşmiyor.Aktifleştikten sonra hız olarak aynı.

quote:

Orijinalden alıntı: cd9999

İlk önce telefonu kapa-aç sonrasında ev ekranı seçimini yap.ilk olarak bir 30sn-1dk kadar bekle.yeni ev ekranı gelecektir.Ev ekranı değişimlerinde lütfen(1dk kadar) biraz sabır.Şeffaflık konusunu ev ekranının ilgili konusuna sorarsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    telefondakı sarkıların gozukmesi için e:musıc in icıne atın demişin ya fatih
    bende öyle yapınca muzıkler gozuktu
    ancak sımdı pc den sarkı attım gozukmedi kutuphaneyı yenıle yap dedım yıne olmadı
    illa telefonu pc ye baglıyıp muzıklerın ıcıne tasımam lazım
    yok mudur bunun çözümü

• sagol fatih kardes ben bide ndrive deneyim, bide sunu sorayim ben voda orange degilde ikinci olan 8.ikon kullanıyorum, voda orange daha mi iyi ? Çok fark var mi ?
  • quote:

telefondakı sarkıların gozukmesi için e:musıc in icıne atın demişin ya fatih
    bende öyle yapınca muzıkler gozuktu
    ancak sımdı pc den sarkı attım gozukmedi kutuphaneyı yenıle yap dedım yıne olmadı
    illa telefonu pc ye baglıyıp muzıklerın ıcıne tasımam lazım
    yok mudur bunun çözümü

orjinal cfw yapısı öyle.ilgili code ların editlenmesi lazım.Bu şekilde kullanmak benim için daha avantajlı fakat istekler bu yönde olduğundan İleride gideceğim yapılandırmada değiştireceğim.

quote:

sagol fatih kardes ben bide ndrive deneyim, bide sunu sorayim ben voda orange degilde ikinci olan 8.ikon kullanıyorum, voda orange daha mi iyi ? Çok fark var mi ?

kullanım değil de görsellik açısından fark var.8 icon'dan memnun değilsen veya görelliğin biraz daha fazla olmasını istersen voda-oranga'ye terfi edebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.