Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: streamin

bir ara kazandığınız kadar ödeme yapıyorlardı yani 100 dolar kazanırsanız 100 dolar 'da bonus alabiliyordunuz .Öle bir promo yakışırdı diyorum :)

Alıntıları Göster
    buguün filesonic pre satısı yapan oldumu ? bir tuhaflık yasayan varmı ? yoksa bu filesonic beni çok seviyor da bi bana mı kıyak geçiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

buguün filesonic pre satısı yapan oldumu ? bir tuhaflık yasayan varmı ? yoksa bu filesonic beni çok seviyor da bi bana mı kıyak geçiyor :)

Alıntıları Göster
    Ödeme gelmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Ödeme gelmiş..

Alıntıları Göster
    paypal da soyguna devam

Exchange rate 1 U.S. Dollar = 1.46874 Turkish Lira

ayıp be ayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

paypal da soyguna devam

ayıp be ayıp

şuan piyasada 1.51 alış

paypal her zaman 5 kuruş altını veriyor yani normal bu oran, 1.46
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

paypal da soyguna devam

ayıp be ayıp

şuan piyasada 1.51 alış

paypal her zaman 5 kuruş altını veriyor yani normal bu oran, 1.46

Alıntıları Göster
    1.46 yine iyi ben geçenlerde 1.37den bozmuştum

Edit: 1 ABD Doları = 1,47855 Türk Lirası olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 15 Aralık 2010; 13:05:22 >

• quote:

paypal da soyguna devam

ayıp be ayıp

Alıntıları Göster
    o fiyat an be an değişiyor yalnız 4 gün sonra 1.51 de olabilir 1.40 'da ..Kafalarına göre değiştirdiklerini ben de düşünmeye başladım
  • quote:

o fiyat an be an değişiyor yalnız 4 gün sonra 1.51 de olabilir 1.40 'da ..Kafalarına göre değiştirdiklerini ben de düşünmeye başladım

Alıntıları Göster
    aynen birde aracı parası almıyoruz ddemiyorlarmı .....
    bu oran %3.3 kırpma demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 15 Aralık 2010; 13:32:14 >

• quote:

aynen birde aracı parası almıyoruz ddemiyorlarmı .....
    bu oran %3.3 kırpma demek

Alıntıları Göster
    sayaclar 3-4 stdir 1cent 1 cent ekliyor parayı dikkatimi cekti az once
  • quote:

sayaclar 3-4 stdir 1cent 1 cent ekliyor parayı dikkatimi cekti az once

Alıntıları Göster
    Paypal'ı vakıf sandın herhalde, bırak da hizmet bedeli alsınlar o kadar. Bankalar da kesiyor o meblağı binbir çeşit bahane ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Paypal'ı vakıf sandın herhalde, bırak da hizmet bedeli alsınlar o kadar. Bankalar da kesiyor o meblağı binbir çeşit bahane ile.

Alıntıları Göster
    arkadaslar filesonicde toplam satıs kısmında 2 gösteripde 20 dolar aldıgınız 1 gösteripde 21 dolar aldıgınız oluomu ? yani aslında 3-4 satıs olupda orda 1 gösterildiği oldumu sizde hiç ?
  • quote:

arkadaslar filesonicde toplam satıs kısmında 2 gösteripde 20 dolar aldıgınız 1 gösteripde 21 dolar aldıgınız oluomu ? yani aslında 3-4 satıs olupda orda 1 gösterildiği oldumu sizde hiç ?

Alıntıları Göster
    4-5 satış gösterip de 1 tanesi'nin ücreti mi yansımış ?
  • quote:

4-5 satış gösterip de 1 tanesi'nin ücreti mi yansımış ?

Alıntıları Göster
    hayır tam tersi satıs kısmında bir yazıyor ücret kısmında 4 satıs fiatı var .. anlamadım sanırım eksik yazmıslar satıs sayısını
  • quote:

hayır tam tersi satıs kısmında bir yazıyor ücret kısmında 4 satıs fiatı var .. anlamadım sanırım eksik yazmıslar satıs sayısını

Alıntıları Göster
    6 aylık ya da yıllık sattırdın belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

6 aylık ya da yıllık sattırdın belki.

Alıntıları Göster
    dogru bak benim hiç aklıma gelmedi onlar ya sanki herkes 1 aylık alacakmıs gibi düşünüyorum :) ...
  • quote:

dogru bak benim hiç aklıma gelmedi onlar ya sanki herkes 1 aylık alacakmıs gibi düşünüyorum :) ...

Alıntıları Göster
    gaybo55 alemsin ya adam 1 yazıp yanına 30$ yazsa sorun yok dimi
  • quote:

gaybo55 alemsin ya adam 1 yazıp yanına 30$ yazsa sorun yok dimi

Alıntıları Göster
    son 15 gunde download listem (200 altını almadım)

France 1420
    Italy 1368
    United States 1351
    Germany 1193
    Spain 1047
    Poland 345
    Canada 283
    Portugal 255
    Hungary 254
    Greece 236
    Japan 217
    Belgium 210

satışlar (1 olanları almadım)

United States 8
    Australia 5
    Italy 3
    Belgium 2
    Portugal 2
    Turkey 2

Beyler son 15 gunde gördüğüm italyanlar free de cekse satında alıuyorlarken ABD ghencleri free de cekiyor ve satında alıyor
    Avustralya gencligi sanırsam zengin free ile hic ugrasmıyor cunku download 162 iken satış 5. Adamlar zengin kardeşim
    free ile ugrasmnıyor.

• quote:

son 15 gunde download listem (200 altını almadım)

France 1420
    Italy 1368
    United States 1351
    Germany 1193
    Spain 1047
    Poland 345
    Canada 283
    Portugal 255
    Hungary 254
    Greece 236
    Japan 217
    Belgium 210

satışlar (1 olanları almadım)

United States 8
    Australia 5
    Italy 3
    Belgium 2
    Portugal 2
    Turkey 2

Beyler son 15 gunde gördüğüm italyanlar free de cekse satında alıuyorlarken ABD ghencleri free de cekiyor ve satında alıyor
    Avustralya gencligi sanırsam zengin free ile hic ugrasmıyor cunku download 162 iken satış 5. Adamlar zengin kardeşim
    free ile ugrasmnıyor.

Alıntıları Göster
    1 yazıp yanına 100 dolar da yazsa sorun yok 1000 dolarda yazsa sorun yok kardeşim bana ne onların sorunu :) ben aldıgım paraya bakarım ...

seninde maşşallah baya bi downloadında satısında var .. ben de satıslar az uzun ömürlü almasalardı son 2 günde alanlar hasılat kötüydü :)

filesonic dosya silmede çoşdu dün ekledim bugun silinmiş . her gün patır patır dosyamı siliolar .. copy yapmaya basladım işe yarar inşallah

• quote:

1 yazıp yanına 100 dolar da yazsa sorun yok 1000 dolarda yazsa sorun yok kardeşim bana ne onların sorunu :) ben aldıgım paraya bakarım ...

seninde maşşallah baya bi downloadında satısında var .. ben de satıslar az uzun ömürlü almasalardı son 2 günde alanlar hasılat kötüydü :)

filesonic dosya silmede çoşdu dün ekledim bugun silinmiş . her gün patır patır dosyamı siliolar .. copy yapmaya basladım işe yarar inşallah

Alıntıları Göster
    gaybo55 sana önerim 2 ci uyelik al ve orada yedekle, o zaman copy den daha uzun sure gidiyor. Ayrıca mesela birini oyun 2 cisini film de yapabilirsin
    böylece takibi kolay olur. Ben şu anm kazanmam gerekenin %20 si kazanıyorum (27 tb oyun 1000 pc 1200 consol oyunum var)
    ama paylaşım yapamıyorum iş yukunden) yapsam gunde 10 satış yaparım (gecmişde öyleydi).

Birde bu işde sabır çok önemli, 2-3 ayda vazgecilmez hemen, agustosda bi gecede 9 tb kaybettim vazgecmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 16 Aralık 2010; 15:27:18 >

• quote:

gaybo55 sana önerim 2 ci uyelik al ve orada yedekle, o zaman copy den daha uzun sure gidiyor. Ayrıca mesela birini oyun 2 cisini film de yapabilirsin
    böylece takibi kolay olur. Ben şu anm kazanmam gerekenin %20 si kazanıyorum (27 tb oyun 1000 pc 1200 consol oyunum var)
    ama paylaşım yapamıyorum iş yukunden) yapsam gunde 10 satış yaparım (gecmişde öyleydi).

Birde bu işde sabır çok önemli, 2-3 ayda vazgecilmez hemen, agustosda bi gecede 9 tb kaybettim vazgecmedim.

Alıntıları Göster
    king hala tester misin ?

• quote:

Alıntıları Göster
    Beyler yavaş yavaş

borsaya girelim diyorum, hisse senedi vs parayı arttıralım biraz.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.