Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wb 'de dün paylaşmış oldugum 10 albüm, 7 ps3 oyun aynı gün içinde silindi ..Bu sitenin özelliği ne peki bu kadar rağbet görüyor, benim çok merak etmeme rağmen gözlemlediğim kadarıyla etkisini şöle belirteyim; wb filesonic'i spam yüzünden engelledigi gün icinde filesonic remote 'u kapatti ama ne pahasına .. ? Benim icin 5 para etmez bir site ..770 mesajım var ama tek hesap bile satılmamış ! Bir de ne eklerseniz aynı gün içinde gider .Anlamadım bu işi.

@Trqx

dostum corruption nedeniyle silinenler tekrar geri geliyor muymuş ? ..Ben de 60-70 önemli dosa bu yüzden gitmiş .Gelirim olmasa soğuyorum diyecem ama neyse .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 13 Nisan 2011; 12:03:25 >
  • Trox kim bilmiyorum ama bozulan dosya bir daha düzelmez. Netload'ın Hard Disk Crash Hatasının FileSonicçesi işte.
    İlla ne var ne yok başka yere yedeklettirecekler. Yedeğin yedeği bile bozulmuş yahu.
  • ben trox'a demiştim sen niye cevap verdin ..Soğuk su içelim yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: placeformyhead

ödeme geldi

quote:

FileSonic sent you $1.476,88 USD

yehaa!! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

wb 'de dün paylaşmış oldugum 10 albüm, 7 ps3 oyun aynı gün içinde silindi ..Bu sitenin özelliği ne peki bu kadar rağbet görüyor, benim çok merak etmeme rağmen gözlemlediğim kadarıyla etkisini şöle belirteyim; wb filesonic'i spam yüzünden engelledigi gün icinde filesonic remote 'u kapatti ama ne pahasına .. ? Benim icin 5 para etmez bir site ..770 mesajım var ama tek hesap bile satılmamış ! Bir de ne eklerseniz aynı gün içinde gider .Anlamadım bu işi.

@Trqx

dostum corruption nedeniyle silinenler tekrar geri geliyor muymuş ? ..Ben de 60-70 önemli dosa bu yüzden gitmiş .Gelirim olmasa soğuyorum diyecem ama neyse .

Wbb iyidir kötüdür bilemem ama o site üzerinden hesap satılıp satılmadığını anlayamazsın. Çünkü [code] içinde verilen linklerden yapılan satışların ref kısmı boş oluyo :)
    Hesap alan kişi linki kopyala/yapıştır yapıyo. Direk tıklayamıyor linke.

RU kapandı çünkü en büyük vvarez sitesini kaybetmeyi göze alamadılar.PBB'den sora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 13 Nisan 2011; 15:45:29 >

• iyi de belirttiğim dosyaları sadece orada paylaşıyorum ..Yani bazi büyük forumlarda hesap satışlarımı gözlemlemek adına sadece belirli sitelere özel paylaşımlar yapıyorum
  • bende anlayamadım neden kapadular RU'u. PBB kapandıktan sonra iplemediler ki PBB eminimki WBB den çok daha fazla hesap satıyordu. Çorap söküğü gibi diğer sitelerde kapamasın diye yapmış olabilirler.
  • Bu forumların hiçbiri beş para etmez sonuçta aynı anda bir sürü açıyor rapid ve megaupload gibi hostların olduğu konular açmayınca konular rağbet görmüyor, onları koyarsan da hesap satılmıyor, vaktim olsa ve bu işten anlasam site açmaya çalışırdım ama şimdilik bu da mümkün değil.

Wbb de ayrı olay ben de oradan satış geldiğine inanmıyorum, olmuşsa bile en fazla iki-üç belki. Bir de emin değilim ama şöyle bir olay olabilir: mesela kişide mozillanın grasemonkey eklentisi açıksa o linke direk tıklayıp host sayfasına ulaşılıyor diye biliyorum, böyle olunca ref kısmı boş gözükmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

iyi de belirttiğim dosyaları sadece orada paylaşıyorum ..Yani bazi büyük forumlarda hesap satışlarımı gözlemlemek adına sadece belirli sitelere özel paylaşımlar yapıyorum

O zaman haklısın hocam.

quote:

bende anlayamadım neden kapadular RU'u. PBB kapandıktan sonra iplemediler ki PBB eminimki WBB den çok daha fazla hesap satıyordu. Çorap söküğü gibi diğer sitelerde kapamasın diye yapmış olabilirler.

WBB ve Çorap söküğü gibi gitmesinden kortktular heralde
    PBB için yapacakları bişey yoktu. Oron koca siteyi satın aldı ama WBB için çözüm bu oldu.

WBB filesonic'i banlamadan 1 hafta kadar önce 100k gösterimi olan mega başlığım kilitlendi (freeler indiremiyo diye) Bende paylaşımı bıraktım bi süre.
    Filesonic banı yediği ve RU'nun kapatıldığı günden bir gün sonra WBB'de bi üyeden PM aldım.
    PM'i atan kişi Hish'in arkadaşıydı. RU'nun kalıcı olarak banlandığını söyledi. ( Tam açıklamayarak bende buraya yazdım. Bir önceki sayfada var mesajım )
    Biraz konuştuk ve sadece FSC paylaşımı yapmam için bi teklif sundu. Yani WBB'i kaybetmek istemiyorlar

• Fsonic akıllandı .
    adult sitelerde 4-5 siteden satış oluyordu en iyi satış gelen pbb'yi kaybettiler . (oron kadar akılları yok , adamlar büyük 2 tane adult site aldı )

Söz konusu w-arez oluncada yine 4-5 tane Down vede satışın çok olduğu site var . ( abd menşeili )
    wbb aba altından sopayı gösterince , bu yüzden bu sefer ru'yu mecbur kapattılar .

zaten gelirleri pbb'den satışlar gidince azalmıştır , wbb'yi de kaybetmeyi göze alamadılar .
    bence wbb'yi Fsonic satın alsın , diğer tüm download linklerini yasaklasın
    ( oron'un aklına bu site gelip almaya kalkarsa Fsonic zararlı çıkar , ama oron artık adultla yanyana anılıyor o yüzden pek sanmam böyle bir hamle yapmazlar )
  • Filesonic'te düne kadar fileserve linkleri remote oluyordu sanırım tamamen kapattılar.Oron adult dışında tutunamaz 3 günlük 15 gb indirme limiti yüzünden
  • arkadaşlar aramızda diğer siteden

ByTriSLaSiS 'ten post programı alanlar vardı

üyeninin ban'ı kaldırılmış bağlantı kurabilrisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

Fsonic akıllandı .
    adult sitelerde 4-5 siteden satış oluyordu en iyi satış gelen pbb'yi kaybettiler . (oron kadar akılları yok , adamlar büyük 2 tane adult site aldı )

Söz konusu w-arez oluncada yine 4-5 tane Down vede satışın çok olduğu site var . ( abd menşeili )
    wbb aba altından sopayı gösterince , bu yüzden bu sefer ru'yu mecbur kapattılar .

zaten gelirleri pbb'den satışlar gidince azalmıştır , wbb'yi de kaybetmeyi göze alamadılar .
    bence wbb'yi Fsonic satın alsın , diğer tüm download linklerini yasaklasın
    ( oron'un aklına bu site gelip almaya kalkarsa Fsonic zararlı çıkar , ama oron artık adultla yanyana anılıyor o yüzden pek sanmam böyle bir hamle yapmazlar )

oron kadar aklı olmadığı için SM yi bırakıp yepyeni bir isimle lider oldular değil mi? ağzı olan konuşuyor kusura bakmada filesonicin site almaya falan ihtiyacı yok bundan 2 ay öncesine kadar her warez sitesine reklam verdiler zaten , beyinlere iyice kazındılar, güzelde komisyon veriyorlar , site almasına falan ihtiyacı yok yani. oron dediğin site SM den bile küçük kapasiteli.

• quote:

oron kadar aklı olmadığı için SM yi bırakıp yepyeni bir isimle lider oldular değil mi? ağzı olan konuşuyor kusura bakmada filesonicin site almaya falan ihtiyacı yok bundan 2 ay öncesine kadar her warez sitesine reklam verdiler zaten , beyinlere iyice kazındılar, güzelde komisyon veriyorlar , site almasına falan ihtiyacı yok yani. oron dediğin site SM den bile küçük kapasiteli.

seninle tartışmak gibi bir niyetim yok .
    Fakat Fsonic'in reklam verdiği tüm sitelerde Zaten Oron Reklamıda var

Birde Oron Adultçu damgasını yedi zaten bundan da memnunlar . w-bb'yi alma gibi bir dertleri olmazda yazdım zaten .
    Birde w-bb'yi kaybetmemek için Ru'yu kapatan host hangisi ?
    Cevap FSonic .

Demekki benim yazdıklarımda bir yanlışlık yok .

Senin burda sinirlenmene felanda gerek yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

quote:

seninle tartışmak gibi bir niyetim yok .
    Fakat Fsonic'in reklam verdiği tüm sitelerde Zaten Oron Reklamıda var

Birde Oron Adultçu damgasını yedi zaten bundan da memnunlar . w-bb'yi alma gibi bir dertleri olmazda yazdım zaten .
    Birde w-bb'yi kaybetmemek için Ru'yu kapatan host hangisi ?
    Cevap FSonic .

Demekki benim yazdıklarımda bir yanlışlık yok .

Senin burda sinirlenmene felanda gerek yok .

Ben ne demişim, sen ne demişin. Neyse , hadi hayırlı işler sana

• hesabın premium süresi bitmek üzere, yıllık mı uzatsam lifetime mı acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

hesabın premium süresi bitmek üzere, yıllık mı uzatsam lifetime mı acaba..

30 usd 'ye 1 yıllık en mantıklısı.
  • TTNet'de Filehost(NETDISK) girişiminde bulunmuş ne gereği varsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelozel

TTNet'de Filehost(NETDISK) girişiminde bulunmuş ne gereği varsa?

pastadan pay almak istiyor
  • Filesonic'te fileserve ve bitshare linkleri remote olmuyor şu anda hangi siteler remote olabiliyor?
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.