Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: streamin

katz, phaze gibi siteler daha çok dl 'cilere yarar gibime geliyor.

Alıntıları Göster
    hocam ben öle hesap kitap çıkarmıyorum kaçı katzdan kaçı değil diye . ben dll sitelerine ve katza paylaşıyorum . amac siteme çok kişi çekmek dünyanın her yer yerdinden adam giriyor ondan sonra alıp almamak ona kalıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

son 3 gundur ozellikle resmen aşırıyorlar.

Alıntıları Göster
    bu bonusları ödeme zamanları payout yapıyorduk ne zaman verecekler acaba ?
    Hepsini bir seferde ay sonundamı verecekler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

bu bonusları ödeme zamanları payout yapıyorduk ne zaman verecekler acaba ?
    Hepsini bir seferde ay sonundamı verecekler ?

Alıntıları Göster
    hayır salı günü linkler çıkar aynı günde ödemeyi alırsınız (salı günkü ödeme ile birlikte)
  • quote:

hayır salı günü linkler çıkar aynı günde ödemeyi alırsınız (salı günkü ödeme ile birlikte)

1 kere çıktı payout deyince kazanca eklendi
    2 haftadır Salı günleri çıkmıyor Payout bonus butonu .
    Bende ondan sordum
    Bakalım bu salı çıkacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

quote:

1 kere çıktı payout deyince kazanca eklendi
    2 haftadır Salı günleri çıkmıyor Payout bonus butonu .
    Bende ondan sordum
    Bakalım bu salı çıkacakmı

Alıntıları Göster
    promo payout diye ekranda gözüküyor ancak Salı saat 21.00 'den itibaren devamlı girip çıkıp tekrar bakarsan görüceksindir diye düşünüyorum.

• quote:

promo payout diye ekranda gözüküyor ancak Salı saat 21.00 'den itibaren devamlı girip çıkıp tekrar bakarsan görüceksindir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    grup uyelikleri ucmuş
  • quote:

grup uyelikleri ucmuş

Alıntıları Göster
    Bu filemanager ne zaman saçmalamayı kesecek ya, mesaj atıyorum herifler tınlamıyolar bir de beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 13 Şubat 2011; 0:12:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Bu filemanager ne zaman saçmalamayı kesecek ya, mesaj atıyorum herifler tınlamıyolar bir de beni.

Alıntıları Göster
    ne sorun var ????
  • Hocam kopyala diyorum 3 kopya yapıyorum, oluşturduğum klkaqsörlerde de paso file managerdeki dosyaların hepsi(ftpden direk atılan dosyalar) gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

3 gündür mevcut dosylar gözükmüyor bendede
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

3 gündür mevcut dosylar gözükmüyor bendede

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bb li birde parado lu foruma attım konularda site ismi geçmesi sorun olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: sonaslan_1989

arkadaşlar bb li birde parado lu foruma attım konularda site ismi geçmesi sorun olurmu

Alıntıları Göster
    evet sorun olur kardeş post etmeden once url lere edit et ve URL leri sil yoksa ban yersin.

ferrotello , kardeş kopya yapmasana, kopya yapacagın dizinin LISTESINI cıkar sonra REMOTE UPLOAD kısmına koy al sana
    jet gibi copy işlemi.
  • quote:

evet sorun olur kardeş post etmeden once url lere edit et ve URL leri sil yoksa ban yersin.

ferrotello , kardeş kopya yapmasana, kopya yapacagın dizinin LISTESINI cıkar sonra REMOTE UPLOAD kısmına koy al sana
    jet gibi copy işlemi.

Alıntıları Göster
    3 gündür satışlar ufaktan ufaktan artmaya başladı. Bugünkü kazanç ise gayet güzel. Yarışma gazıyla bi hevesle başlayıp para kazanamayanlarda çekiliyor yavaş yavaş. Kazanmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: placeformyhead

3 gündür satışlar ufaktan ufaktan artmaya başladı. Bugünkü kazanç ise gayet güzel. Yarışma gazıyla bi hevesle başlayıp para kazanamayanlarda çekiliyor yavaş yavaş. Kazanmaya devam

Alıntıları Göster
    bende dun cok guzeldi bugun berbat , bakalım USA dekiler uyanınca ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: placeformyhead

Alıntıları Göster
    king bu portallarda mod olmak için kaç msj sayısnına ulaşmak lazım birde attımız msjlar bazen onaya bile kalmadan hiç gözükmüyor açmış gibi kabul ediyo ma amaonay bekleyenlerde yok birde böyle olan konular bütün portallarda aynı durumda oluyor bunun sebebini yazarsan pm yada buraya yazarsan

• quote:

king bu portallarda mod olmak için kaç msj sayısnına ulaşmak lazım birde attımız msjlar bazen onaya bile kalmadan hiç gözükmüyor açmış gibi kabul ediyo ma amaonay bekleyenlerde yok birde böyle olan konular bütün portallarda aynı durumda oluyor bunun sebebini yazarsan pm yada buraya yazarsan

Alıntıları Göster
    mod olmak mumkun degil. Editor diyorsan onu bilmiyorum ben bi admini tanıyordum. Onun sayelerinde oldum bi kısmında
  • quote:

mod olmak mumkun degil. Editor diyorsan onu bilmiyorum ben bi admini tanıyordum. Onun sayelerinde oldum bi kısmında

Alıntıları Göster
    ikinci sorum

birde attımız msjlar bazen onaya bile kalmadan(profilin altında) hiç gözükmüyor açmış gibi kabul ediyo amaonay bekleyenlerde de yok birde böyle olan konular bütün portallarda aynı durumda oluyor bunun sebebini yazarsan pm yada buraya yazarsan
  • quote:

ikinci sorum

birde attımız msjlar bazen onaya bile kalmadan(profilin altında) hiç gözükmüyor açmış gibi kabul ediyo amaonay bekleyenlerde de yok birde böyle olan konular bütün portallarda aynı durumda oluyor bunun sebebini yazarsan pm yada buraya yazarsan

Alıntıları Göster
    geçen hafta satışlarım çok güzeldi iştahımı kabrttı . bu hafta 3 günde sıfır :) ne anladım bu aşktan ..buhafta 5 kuruş alamicam sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

geçen hafta satışlarım çok güzeldi iştahımı kabrttı . bu hafta 3 günde sıfır :) ne anladım bu aşktan ..buhafta 5 kuruş alamicam sanırım

Alıntıları Göster
    dun gece 40 oyun uctu = 200 gb dan fazla hafta sonu 200$ verdiler ya
    intikamı alcaklar

• quote:

dun gece 40 oyun uctu = 200 gb dan fazla hafta sonu 200$ verdiler ya
    intikamı alcaklar

Alıntıları Göster
    remote hala cacık ya

invalid account

blocked ip

ölme eşeğim ölme

şu oyun çıktı herşey berbat oldu

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.