Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: sahabe

Konuyula alakasız olacak ama

0.01 $ 'a beleş saat veriliyor (kargo ücretsiz)= paypal'dan ;duyrulur

http://www.everbuying.com/product31816.html

http://forum.donanimhaber.com/m_45825641/tm.htm

Sponsor olan olursa forumda saat almayan kalmaz.

Arakdaşlar hemen sipariş geçtim

hayırlısı bakalım,

7 ila 25 gün arasında gelecek.

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

Alıntıları Göster
    Bu promo olayını ben anlamadım .
    Tüm kategori ülkelerine %25 fazlamı verecekler bu günler içinde ?
    Ben Türklere paylaşım yapmıyorum , Eğer %25 fazla vereceklerse Tr sitelerinede dosya paylaşımı yapayım .

• quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

Bu promo olayını ben anlamadım .
    Tüm kategori ülkelerine %25 fazlamı verecekler bu günler içinde ?
    Ben Türklere paylaşım yapmıyorum , Eğer %25 fazla vereceklerse Tr sitelerinede dosya paylaşımı yapayım .

Alıntıları Göster
    evet farketmeden gelirinizin yuzde 25 fazlasını bonus olarak aktaracaklar ..

Bugun hesap satışlarında ciddi bir düşüş var hani ödeme günü geldi kısıyorlar dicem ama filesonic bu eşiği aştı cidden güvenilir bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

evet farketmeden gelirinizin yuzde 25 fazlasını bonus olarak aktaracaklar ..

Bugun hesap satışlarında ciddi bir düşüş var hani ödeme günü geldi kısıyorlar dicem ama filesonic bu eşiği aştı cidden güvenilir bir firma.

Alıntıları Göster
    aynnneennn öyle 4 gundur satış yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

Alıntıları Göster
    ya 2 gün evvel fsn to fsn remote yapmıştım, dünden beri remoteler "SUCCESSFUL" diyor ama dosyalar yok.. Bir çalışma mı var yoksa bilen var mı ?
  • quote:

Alıntıları Göster

This exclusive program is only offered to top affiliates wanting to join FileSonic. If you feel like you should be part of our Elite crew, contact us to request an invitation.
    Rules & Conditions

1. Only Elite affiliates can refer elite affiliates (5% referral)
    2. If you invite an existing FileSonic affiliate, you will not get his/her referral
    3. Minimum payout $300
    4. Abuse will not be tolerated. You will not be paid for memberships you purchase yourself.

Filesonic Elite İle İster Premium kazançlarınızdan yüzde80+5domain den kazanın, isterseniz Bütün premium satışlarından 12 dolar kazanın tercih sizin.

Davetiye Kodu almak isteyenler

msn: serkantas1987@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanelif

This exclusive program is only offered to top affiliates wanting to join FileSonic. If you feel like you should be part of our Elite crew, contact us to request an invitation.
    Rules & Conditions

1. Only Elite affiliates can refer elite affiliates (5% referral)
    2. If you invite an existing FileSonic affiliate, you will not get his/her referral
    3. Minimum payout $300
    4. Abuse will not be tolerated. You will not be paid for memberships you purchase yourself.

Filesonic Elite İle İster Premium kazançlarınızdan yüzde80+5domain den kazanın, isterseniz Bütün premium satışlarından 12 dolar kazanın tercih sizin.

Davetiye Kodu almak isteyenler

msn: serkantas1987@hotmail.com

Alıntıları Göster
    @serkanelif Paylaşım içeriği nedir senin 3x mi

• quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

@serkanelif Paylaşım içeriği nedir senin 3x mi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar filesonic hesabımdaki 11$'ı bana göndermemesine rağmen paid kısmında gösteriyor. Kaç kere mail atmama rağmen herhangi bir dönüş olmadı, bu konuda ne yapabilirim? Ne şekilde bu sorunu onlara iletip çözebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Arkadaşlar filesonic hesabımdaki 11$'ı bana göndermemesine rağmen paid kısmında gösteriyor. Kaç kere mail atmama rağmen herhangi bir dönüş olmadı, bu konuda ne yapabilirim? Ne şekilde bu sorunu onlara iletip çözebilirim acaba?

Hocam mimimum ödeme 15$. hesabınızda 11$ varsa göndermemeler normal. paid dediğiniz Unpaid kısmında 11$ yazıyorsa bir sıkıntı yok zaten. 15$ olunca hesabınıza geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sky.Walker

quote:

Hocam mimimum ödeme 15$. hesabınızda 11$ varsa göndermemeler normal. paid dediğiniz Unpaid kısmında 11$ yazıyorsa bir sıkıntı yok zaten. 15$ olunca hesabınıza geçer.

Alıntıları Göster
    hiti saglam ve ingilizce icerige izin veren alman sitesi bulabilsek

• quote:

Orijinalden alıntı: BruTaLBoY

quote:

Hayır benim hesabımda 17$ var hocam, fakat 11 $'lık kısım paid olarak göründüğünden dolayı ödeme alamıyorum. Bu durum aylardır böyle, bir türlü düzelmedi maalesef.

Bu durum ile ilgili kime, ne şekilde ulaşabilirim? Yardımcı olabilecek var mıdır?

• quote:

quote:

quote:

Hayır benim hesabımda 17$ var hocam, fakat 11 $'lık kısım paid olarak göründüğünden dolayı ödeme alamıyorum. Bu durum aylardır böyle, bir türlü düzelmedi maalesef.

Bu durum ile ilgili kime, ne şekilde ulaşabilirim? Yardımcı olabilecek var mıdır?

Alıntıları Göster
    SS koyabilir misiniz? 15$ altında ödeme göndermiyorlar. nasıl 11$ paid gözükebilir ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sky.Walker

SS koyabilir misiniz? 15$ altında ödeme göndermiyorlar. nasıl 11$ paid gözükebilir ki.

Alıntıları Göster
    dp 'de hish'e o.m atarsan 5 dakka'da sorununu cozecektir.
  • quote:

Bir ara Sharingmatrix'ten Filesonic'e geçişte ödemelerle ilgili bir sorun yaşanmıştı. Arkadaş sorununu çözememiş hala.
  • quote:

Hocam bu statistic kısmı, resimde de görüldüğü üzere hesabımda 17 $ var.

Bu da payments kısmının görüntüsü, bakın orada da herhangi bir ödeme yapılmadığı gözüküyor. Fakat nedense 11$ paid olarak gözüküyor.

• quote:

Dp neresi hocam ve hish'i nasıl bulup mesaj atabilirim. Zahmet olmazsa biraz daha açıklayıcı yazabilir misin?
  • quote:

quote:

Dp neresi hocam ve hish'i nasıl bulup mesaj atabilirim. Zahmet olmazsa biraz daha açıklayıcı yazabilir misin?

Alıntıları Göster
    kusuruma bakmayin ozel mesajla detaylari aktardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 20 Ocak 2011; 16:27:37 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yeni bi özellik eklenmiş

http://www.filesonic.com/sonic-preview/manage
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Yeni bi özellik eklenmiş

http://www.filesonic.com/sonic-preview/manage

Alıntıları Göster
    Filesonic image hosting işine de girmiş. İyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalga17

ya 2 gün evvel fsn to fsn remote yapmıştım, dünden beri remoteler "SUCCESSFUL" diyor ama dosyalar yok.. Bir çalışma mı var yoksa bilen var mı ?

Alıntıları Göster
    Fsonic her tıklamadan resim'ede para verirse yüklerim onun sistemine yoksa bildiğim yoldan şaşmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

Fsonic her tıklamadan resim'ede para verirse yüklerim onun sistemine yoksa bildiğim yoldan şaşmam

Alıntıları Göster
    piyasadaki en iyi site filesonic gibi...ahhh birde 400mb üstüne izin verse tüm arşivimi taşıyacam...
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.