Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ms3rtek

hocam yazılımı kurdum denedim gayet güzel bi kaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim ....

1. Rom Patcher daki "HIZLI TUSTAKIMI" ne işe yarıyor aktif edince ne oluyor ...

2. "Genel" tercihinde "dokumatik ekran sesi" bende 1.seviyede ayarlı ancak ses çıkmıyor telefonu yeniden başlatmam gerekiyor (sesiz-genel yapınca ses res atana kadar gelmiyor)

3. Ben tam bilmiyorum ama v40'da geliştirici programlar felan vardı v50 için geliştiri varmı varsa nerde bulabilirim ...

4. Bide bu açık uygulamaların üstünde küçük bi simge var ben onun görünmesini istemiyorum... bunun için rompatcherla çalışan bi patch varmı ..

cevaplarsanız sevinirim ...

Alıntıları Göster
    birol abicim cevap beklıyorum =)

• quote:

Orijinalden alıntı: ms3rtek

hocam yazılımı kurdum denedim gayet güzel bi kaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim ....

1. Rom Patcher daki "HIZLI TUSTAKIMI" ne işe yarıyor aktif edince ne oluyor ...

2. "Genel" tercihinde "dokumatik ekran sesi" bende 1.seviyede ayarlı ancak ses çıkmıyor telefonu yeniden başlatmam gerekiyor (sesiz-genel yapınca ses res atana kadar gelmiyor)

3. Ben tam bilmiyorum ama v40'da geliştirici programlar felan vardı v50 için geliştiri varmı varsa nerde bulabilirim ...

4. Bide bu açık uygulamaların üstünde küçük bi simge var ben onun görünmesini istemiyorum... bunun için rompatcherla çalışan bi patch varmı ..

cevaplarsanız sevinirim ...

Alıntıları Göster
    Merhaba. Side_efect ufak bir sorum olacak verdiğin rapidde sadece X-PLORE 1.43crack dosyası cıkıyor.yükleme yapılıyor..ancak uygulamalara gelen program ikonunu tıkladıgımda açılmıyor.Biroltr arkadaşın verdiği X_PLORE de iki dosya vardı biri ilaç öbürü şurup sen sadece ilacı vermiş olabilirmisin.birde 1,43 sürümü hem tek başına hemde 1,32 üzerine kuruyorum.ama sonuç nafile.1,32 üzerine kurdugumda iki ikon var 1,32 çalışyor 1,42 malesef.Son olarak bu mesajı yazana kadar senin nickini hep Slide-efect olarak okumuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratilk

Merhaba. Side_efect ufak bir sorum olacak verdiğin rapidde sadece X-PLORE 1.43crack dosyası cıkıyor.yükleme yapılıyor..ancak uygulamalara gelen program ikonunu tıkladıgımda açılmıyor.Biroltr arkadaşın verdiği X_PLORE de iki dosya vardı biri ilaç öbürü şurup sen sadece ilacı vermiş olabilirmisin.birde 1,43 sürümü hem tek başına hemde 1,32 üzerine kuruyorum.ama sonuç nafile.1,32 üzerine kurdugumda iki ikon var 1,32 çalışyor 1,42 malesef.Son olarak bu mesajı yazana kadar senin nickini hep Slide-efect olarak okumuşum.

bende 1.35 vardı birol ustanın verdiği onu kaldırdım. bu yeni diye side_effect kardeşin verdiğini (v1.43_Build 09 Nisan 2010) kurdum sorunsuz kullanıyorum yani crackli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 4 Mayıs 2010; 20:31:06 >

• quote:

Hocam, sizlere verdiğim x-plore 1.43 zaten crack'li, kendi telefonumda sorunsuz kullanıyorum. Ama sorun varsa, akşam bir daha kontrol ederim upload ettiğim dosyayı. Sorun çıkartmaması lazım.

Senin yaşadığın sorun %99 ihtimalle 1.32 versiyonunun üzerine kurmandan kaynaklı. 1.43 çalıştırmak istiyorsan ilk önce onu kaldırmanı, sonra NullDel gibi bir programla telefonu tarayıp kalan parçaları temizlemeni ve 1.43 yüklemeni tavsiye ederim.

Çalışacağından emin olabilirsin

@-JonTurk- ;

1. Hızlı tuş takımı yamasını aktif ettiğinizde qwerty klavye değil, normal telefonun pad'ini kullanarak yazarken bir tuşa uzun basarsanız sadece sayı çıkar, bu yama ile hem harf hem sayı aynı anda çıkar.
    2. Bunun seninle ilgili bir sorun olduğunu söylemeliyim. Bende dok. ekran tuş seslerini her seviyede de açsam ses duyuyorum. Restart'a gerek kalmıyor. Yazılım yüklemeni veya yüklediğin uygulamaları kontrol etmelisin bence.
    3. -20.'ci sayfaya ya da konunun başına bakmanı tavsiye ederim. Aradıklarını bulabilirsin.
    4. Bu konu ile ilgili olarak patch var mı bilmiyorum fakat, kullandığın tema efekt'lerine göre değişiklik gösteriyor bunlar. Netten araştırarak belki bulabilirsin.

@Biroltr ;

Birol ustam, teşekkür ediyorum yazdıkların için. Elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum yaptıklarımı. E benden örnek alın demiştin ya

Yazdığım paylaşımları ilk sayfaya taşıdığın içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Fakat eklemelere devam edersem oraya nasıl ek yapıcaz?? Sana bildirmem gerekecek sanırmı. Neyse, ben 20. sayfadan ek yapar sanada bildiririm artık.

@Zelter ;

Hocam, paylaşımlar arasında Birol ustamın vermiş olduğu bir tool vardı, sanırım gözden kaçırmışsın. Quick Info.wgz dosyası. Telefonunda yüklü olan bütün uygulamarın UID'lerini sana gösterir. İstediğin uygulamarın UID'lerini görebilir ona göre yerleştirebilirsin.

Bildiğim kadarıyla Menü'nün UID kod'u var.

@WoXeD ;

Bildiğim kadarıyla başka bir kod yok. Kod'ları düzgün değiştirdiysen sorun yok. Ama nette bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam, Nokia türkiyede'ki siyah ve kırmızı 5800'lar için v50 güncellemeyi kaldırmış mış... Bu bakımdan bu konu doğruysa, yapacak tek şey kalıyor geriye, Emulator kullanarak basman. İster hackli ister orj. Sana kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

quote:

bende 1.35 vardı birol ustanın verdiği onu kaldırdım. bu yeni diye side_effect kardeşin verdiğini (v1.43_Build 09 Nisan 2010) kurdum sorunsuz kullanıyorum yani crackli..

Peki kuramdan önce geliştiricilerin veya phytonun yüklü olması gerekiyormu.?.formattan sonra ilk kurmaya calıştıgım programdı.neyse deneyip tekrar yazarım

• quote:

quote:

quote:

Peki kuramdan önce geliştiricilerin veya phytonun yüklü olması gerekiyormu.?.formattan sonra ilk kurmaya calıştıgım programdı.neyse deneyip tekrar yazarım

Alıntıları Göster
    kanka uid kodları warda text dosyasında menu galeri kodu bulmuyor. bi çözüm yolu weya yardım edıcek tekrardan :(

• quote:

Orijinalden alıntı: zelter

kanka uid kodları warda text dosyasında menu galeri kodu bulmuyor. bi çözüm yolu weya yardım edıcek tekrardan :(

Hocam daha öncede yazdım sana, birinci sayfaya bak yada 2 sayfa öncesine diye, orda Quick Info var diye.. Bulamadın heralde, neyse :

Ahanda bu:

20. Quick Info.wgz:

http://rapid-share.com/files/382945838/Quick_Info.rar

Bu tool'u da ayrıca tekrar veriyorum. Bir kaç sayfa önce Birol arkadaşımız vermişti zaten. Telefonunuzdaki uygulamarın gizli olan veya olmayan, tamamının UID'lerini görebilmenize yarayan çok faydalı bir ufaklık. Widget olduğundan, Menüden Internet'e girerseniz (Web değil) kısayolunu görürsünüz.

Ekrandaki 3 ekstra buton' a istediğiniz uygulamaları atmanız için oldukça gerekli ..

İndir bunu kur telefonuna sonra çalıştır, UID'lere bak. ok?

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Hocam daha öncede yazdım sana, birinci sayfaya bak yada 2 sayfa öncesine diye, orda Quick Info var diye.. Bulamadın heralde, neyse :

Ahanda bu:

20. Quick Info.wgz:

http://rapid-share.com/files/382945838/Quick_Info.rar

Bu tool'u da ayrıca tekrar veriyorum. Bir kaç sayfa önce Birol arkadaşımız vermişti zaten. Telefonunuzdaki uygulamarın gizli olan veya olmayan, tamamının UID'lerini görebilmenize yarayan çok faydalı bir ufaklık. Widget olduğundan, Menüden Internet'e girerseniz (Web değil) kısayolunu görürsünüz.

Ekrandaki 3 ekstra buton' a istediğiniz uygulamaları atmanız için oldukça gerekli ..

İndir bunu kur telefonuna sonra çalıştır, UID'lere bak. ok?

Alıntıları Göster
    kardeşim forum o kadar hızlı li inan takip edemiyorum diğer yandan işlerım war çok mahçup oluyom sana karşı ama quick info link yada anlatırmısın

• quote:

Alıntıları Göster
    birol ustam. öncelikle hoşgeldin gerçi sana pm mesaj da gönderdim ama fırsat bulamadın sanırım. ben sana sorundan bahsedeyim. v50 kurulumunu yapıyorum. paylaşımındaki basamaklarda en ufak hata bile yok zira başka telefonda da denedim ve yüklendi ve sorunsuz çalışıyor ama kendi telefonuma attığımda öncelikle orjinal v50 senin yaptığın değişiklikler olmadan attım telefona 1 hafta sorunsuz kullandım. 1 hafta sonra telefon düşük pil seviyesi durumu yokken ki 2-3 saat olmuştu şarj edeli kendi kendine kapandı. emulator yoluyla jafı açıp tekrar v50 yüklemesi yaptım. oldu ve senin v50 new fast effectli yamanla birlikte yükledim oda çalıştı. bu arada efectler gerçekten harika menülerdeki yavaş kapanmalar filan. herneyse 3 saat sonra telefon kapandı ve 4 gündür yükleme yapmaya çalışıyorum ama başarılı olamıyorum. bütün basamakları yerine getiriyorum. usb de görüyor. jaf aç diyor açıyorum. telefon bulundu diyor ve yeşil çubuk uzamaya başlıyor. bitince
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02...
    Sending CMT HASH for SOS+ROFS2
    Write result 27: 1701
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx...
    Sending CMT HASH for SOS+ROFS3
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx...
    Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Phone not found...
    uyarısı çıkıyor ve respond hatası çıkıyor telefonun ışığı kapanıyor normalde local mode olarak açılması gerekirken ışık kararıyor ve not respond diyor.
    ne yapabilirim. yardımcı olursan sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

formattan sonra ilk olarak patches klasörünü hafıza kartına atıp aktif etmeyi unutma daha sonra phyton, java runtime ve geliştiricileri kur, telefonu aç-kapat ondan sonra programları kurmaya başla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 4 Mayıs 2010; 21:33:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BURAKY2000

birol ustam. öncelikle hoşgeldin gerçi sana pm mesaj da gönderdim ama fırsat bulamadın sanırım. ben sana sorundan bahsedeyim. v50 kurulumunu yapıyorum. paylaşımındaki basamaklarda en ufak hata bile yok zira başka telefonda da denedim ve yüklendi ve sorunsuz çalışıyor ama kendi telefonuma attığımda öncelikle orjinal v50 senin yaptığın değişiklikler olmadan attım telefona 1 hafta sorunsuz kullandım. 1 hafta sonra telefon düşük pil seviyesi durumu yokken ki 2-3 saat olmuştu şarj edeli kendi kendine kapandı. emulator yoluyla jafı açıp tekrar v50 yüklemesi yaptım. oldu ve senin v50 new fast effectli yamanla birlikte yükledim oda çalıştı. bu arada efectler gerçekten harika menülerdeki yavaş kapanmalar filan. herneyse 3 saat sonra telefon kapandı ve 4 gündür yükleme yapmaya çalışıyorum ama başarılı olamıyorum. bütün basamakları yerine getiriyorum. usb de görüyor. jaf aç diyor açıyorum. telefon bulundu diyor ve yeşil çubuk uzamaya başlıyor. bitince
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02...
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx...
    Processing C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx...
    Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Phone not found...
    uyarısı çıkıyor ve respond hatası çıkıyor telefonun ışığı kapanıyor normalde local mode olarak açılması gerekirken ışık kararıyor ve not respond diyor.

Özellerime daha bakamadım şişmiş yine sorunun enteresan umarım Flashında telefonun sorun yoktur.
    Flash kitlenmesi gibi bi durum var yazıklarından onu algıladım.Buda kullanıcının çözümlemesi açısından riskli bir durum ama teknik servis yarım günde halledebilir bu işi. JAF programı ile bi yöntem var bu sorununu belki çözer kısaca anlatayım çözüm oluşmazsa mecburen teknik servise bırak telefonu ve yazılım güncellemesi yapamadığını söylersen onlar flash belleğine cihazın şoklama yapacaklardır.

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye|

Bu ekrandaki Tüm işaretler resimdeki gibi olsun ve artı "Factory Set" işaretliyerek kurulum yap.
    Local Mode ekranına kadar cihaz yine hata verirse.
    Yine o ekranda Bu kez resimdekiler dahil sadece "Normal Mode" işaretliyerek kurulum yap. Yine yarıda kesilir hata alırsan.
    Bu kez resimdekiler dahil "Factory Set" ve "Normal Mode" işaretliyerek dene.
    Hiç birinden olumlu sonuç alınmazsa cihazı teknik servise göstermek en kesim çözüm. Kurulum esnasında Flashında hasar oluşmuş kitlenme var.

ÖNEMLİ: Cihazın bu işlemleri yaparken şarjının en az 3-4kame olduğundan emin ol bu işlem sırasında şarjın az olması işlemin yarıda kalmasına ve Flash belleğinde kalıcı hasarlar oluşmasına sebep verir!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: BURAKY2000

Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Phone not found...

Özellerime daha bakamadım şişmiş yine sorunun enteresan umarım Flashında telefonun sorun yoktur.
    Flash kitlenmesi gibi bi durum var yazıklarından onu algıladım.Buda kullanıcının çözümlemesi açısından riskli bir durum ama teknik servis yarım günde halledebilir bu işi. JAF programı ile bi yöntem var bu sorununu belki çözer kısaca anlatayım çözüm oluşmazsa mecburen teknik servise bırak telefonu ve yazılım güncellemesi yapamadığını söylersen onlar flash belleğine cihazın şoklama yapacaklardır.

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye|

Bu ekrandaki Tüm işaretler resimdeki gibi olsun ve artı "Factory Set" işaretliyerek kurulum yap.
    Local Mode ekranına kadar cihaz yine hata verirse.
    Yine o ekranda Bu kez resimdekiler dahil sadece "Normal Mode" işaretliyerek kurulum yap. Yine yarıda kesilir hata alırsan.
    Bu kez resimdekiler dahil "Factory Set" ve "Normal Mode" işaretliyerek dene.
    Hiç birinden olumlu sonuç alınmazsa cihazı teknik servise göstermek en kesim çözüm. Kurulum esnasında Flashında hasar oluşmuş kitlenme var.

ÖNEMLİ: Cihazın bu işlemleri yaparken şarjının en az 3-4kame olduğundan emin ol bu işlem sırasında şarjın az olması işlemin yarıda kalmasına ve Flash belleğinde kalıcı hasarlar oluşmasına sebep verir!!!

Alıntıları Göster
    @side_effect güncellediklerini forumda belirtirsen forumu sık sık kontrol ediyorum ben ana konuya aktarırım mesajını sorun olmaz. Özelden yolladımmı onu bulupta okumam zor özelimi görsen soru istek dolu bakamıyorum o bölüme bi gece oturup sırf özel cvplıyacam ama hep aynı soruları ve konu içerisinde cvbı olan soruları okuyunca sıkılıyorum. ,

Asıl önemli sorularda arada kaynıyor. O yüzden sorun yaşıyanlardan ricam foruma yazarsanız sıkıntıları benim dışımda da cvplıyacak arkdşlar vardır forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

@side_effect güncellediklerini forumda belirtirsen forumu sık sık kontrol ediyorum ben ana konuya aktarırım mesajını sorun olmaz. Özelden yolladımmı onu bulupta okumam zor özelimi görsen soru istek dolu bakamıyorum o bölüme bi gece oturup sırf özel cvplıyacam ama hep aynı soruları ve konu içerisinde cvbı olan soruları okuyunca sıkılıyorum. ,

Asıl önemli sorularda arada kaynıyor. O yüzden sorun yaşıyanlardan ricam foruma yazarsanız sıkıntıları benim dışımda da cvplıyacak arkdşlar vardır forumda

Alıntıları Göster
    arkadaşlar biri g force nın lınkını atabılırmı ?

• Arkadaşlar özellikle Pips konusunda hata yaşayanlar oldukça fazla,ben şu şekilde yapıyorum ve henüz bir hata almadım.sizlerle de paylaşmak istiyorum
    ;

NDrive hemen hepimizin telefonunda kurulu ben NDrive ,Garmin ve Google Maps üçünü bir arada kullanıyorum.

NDrive kurulumunda zaten pips 1.6 ayrı olarak geliyor,ilk olarak 1.6 pips kuruyorum,sonrasında sıra ile Ndrive Garmin ve google Maps i kurduktan sonra telefonu bir kez restart edip birol ustamızın gelişim paketinden çıkan pips 1.7 yi kurup bir restart daha atıyorum.Sonrasında bu üç programda bir sorun yaşamıyorum.Bu anlattıklarımı birol ustanın son normal mod firmware i ve 8-iconlu firmware'im de de denedim.pips açısından kesinlikle bir problem kalmadı.

quote:

http://hotfile.com/dl/41273432/5a243dc/G-FORCE_V1.0_EN_TRANSLATED_BY_DSPDA.SiGNED.SIS.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 4 Mayıs 2010; 22:35:31 >

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaslar herkese merhabalar benim acil olarak quickmark barcode reader full surumunu ihtiyacım? acaba elinde olan var mıdır? eger paylasirsaniz cok cok sevinirim.. herkese simdiden cok tesekkurler..

program barcode ları okuyor. bende free versiyonu var fakat free versiyonda okudugunuz barcode ile urun arama yapamıyorsunuz. full versiyon bulabilirsem onda aldıgınız barkodları istediginiz sitelerde arattırabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: phiber-optic

arkadaslar herkese merhabalar benim acil olarak quickmark barcode reader full surumunu ihtiyacım? acaba elinde olan var mıdır? eger paylasirsaniz cok cok sevinirim.. herkese simdiden cok tesekkurler..

program barcode ları okuyor. bende free versiyonu var fakat free versiyonda okudugunuz barcode ile urun arama yapamıyorsunuz. full versiyon bulabilirsem onda aldıgınız barkodları istediginiz sitelerde arattırabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    hajm suan qickinfo ile teli kilitledım e kurdum kilitledi dosyalara ulaştım sildim düzeldi ce kurdum kilitlendi şimdi ce giremıyorum güvenli kipined çalıştırma falan yokmu :(

• quote:

Alıntıları Göster
    slm mille side effect kardeşim eline emeğine sağlık sen hiç uyumuyon galiba biroldan sonra sende geceni gündüzünü katmışsın bizler için sanada teşekkür etmeden geçemeyeceğim.
    harbiden buraya girmediğim 2-3 gün neler oluyor neler. artık girmeden geçmeyeceğim öyle görünüyor... 3-4 sayfa biriktirip okumak zor oluyor hemde faydamız olmuyor yawww en azından sizler kadar bilmesekte bir kaç ufak şeye cevap veririrz birolun dediği gibi paylaşımcı olmak :DDD... neyse hpinize teşekkürler... bu ARADA BİROL HARD FORMAT ATMAYI ÖĞRENDİM AMA GENEDE YANINA GELECEĞİMMM ONA GÖRE AYRICA ÖZEL BİR SORU OLACAK AMA ADADA YAZLIK FALAN MI VAR YOKSA İŞ İÇİN Mİ GİDİYORSUN....

• quote:

hajm suan qickinfo ile teli kilitledım e kurdum kilitledi dosyalara ulaştım sildim düzeldi ce kurdum kilitlendi şimdi ce giremıyorum güvenli kipined çalıştırma falan yokmu :(

Yok hocam ne güvenli kipi yaw Sen hack'li sistemi mi kullanıyorsun? Gerekli uygulamaların yüklü mü? Ayrıca hack'li ise son olan versiyon mu? 28'inden sonra olan sürüm değilse widget sorunu oluyordu. O sebeple çakıyor olabilir. Yoksa hiç bir sıkıntısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade22tr

slm mille side effect kardeşim eline emeğine sağlık sen hiç uyumuyon galiba biroldan sonra sende geceni gündüzünü katmışsın bizler için sanada teşekkür etmeden geçemeyeceğim.
    harbiden buraya girmediğim 2-3 gün neler oluyor neler. artık girmeden geçmeyeceğim öyle görünüyor... 3-4 sayfa biriktirip okumak zor oluyor hemde faydamız olmuyor yawww en azından sizler kadar bilmesekte bir kaç ufak şeye cevap veririrz birolun dediği gibi paylaşımcı olmak :DDD... neyse hpinize teşekkürler... bu ARADA BİROL HARD FORMAT ATMAYI ÖĞRENDİM AMA GENEDE YANINA GELECEĞİMMM ONA GÖRE AYRICA ÖZEL BİR SORU OLACAK AMA ADADA YAZLIK FALAN MI VAR YOKSA İŞ İÇİN Mİ GİDİYORSUN....

Çok teşekkürler kardeşim. Bilgi paylaştıkça güzel oluyor. Bende hem öğreniyorum hem de sizlere yardımcı olmaya gayret ediyorum elden geldiğince. Yoksa süper hüpper derin bilgim yok telefon yazılımlarıyla ilgili. Girdik bi yola bakalım devam ediyoruz.

Ama çok süper hard format atıp, yazılım yüklerim bak haaa

Edit:

Ha bu arada, netten olabilecek en iyi şeffaf temaları araştırıyorum bugün. Yükleyip alayını deniyecem. Farkettim ki şeffaf temalar aslında daha hızlı çalışıyor. İşe yarayan iyi şeyler olursa direk paketleyip vericem.

Bide tema yapma çalışmalarına başladım bakalım, hayırlısı.. Sıfırdan tema üretmeyi başarırsam oh oh, hepimize has tema işte. Herkeşe özel :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 4 Mayıs 2010; 22:55:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Orijinalden alıntı: blade22tr

Çok teşekkürler kardeşim. Bilgi paylaştıkça güzel oluyor. Bende hem öğreniyorum hem de sizlere yardımcı olmaya gayret ediyorum elden geldiğince. Yoksa süper hüpper derin bilgim yok telefon yazılımlarıyla ilgili. Girdik bi yola bakalım devam ediyoruz.

Ama çok süper hard format atıp, yazılım yüklerim bak haaa

Edit:

Ha bu arada, netten olabilecek en iyi şeffaf temaları araştırıyorum bugün. Yükleyip alayını deniyecem. Farkettim ki şeffaf temalar aslında daha hızlı çalışıyor. İşe yarayan iyi şeyler olursa direk paketleyip vericem.

Bide tema yapma çalışmalarına başladım bakalım, hayırlısı.. Sıfırdan tema üretmeyi başarırsam oh oh, hepimize has tema işte. Herkeşe özel :P

Alıntıları Göster
    kardeşim ben kurarken yalnız rom patcherdaki dosyaları açmadım o yusden olabılırmı :S

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.