Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gps te ndirve programını acıkcası tek gecerım harita modunda kapımın onundekı otobus duragına kadar gosteren (icon seklınde) cok kullanıslı bır program sygıc ıse daha hızlı ve enerjı tuketımı daha az olan bıraz daha basıt bır program garmınden her ıkısı de daha sık hatta reis sitesınde detaylı kurulum ve anlatımları mevcut siddetle tavsıye ederım

http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/sygic-mobile-maps-10-v8-06-gps-yazilimi-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1427.html

http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/ndrive-v9-3-14-gps-yazilimi-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1426.html

buyrun adreslerı burada umaım sıte yonetıcılerı kızmazlar lınk verdıgım ıcın

• quote:

Orijinalden alıntı: realowner

gps te ndirve programını acıkcası tek gecerım harita modunda kapımın onundekı otobus duragına kadar gosteren (icon seklınde) cok kullanıslı bır program sygıc ıse daha hızlı ve enerjı tuketımı daha az olan bıraz daha basıt bır program garmınden her ıkısı de daha sık hatta reis sitesınde detaylı kurulum ve anlatımları mevcut siddetle tavsıye ederım

http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/sygic-mobile-maps-10-v8-06-gps-yazilimi-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1427.html

http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/ndrive-v9-3-14-gps-yazilimi-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1426.html

buyrun adreslerı burada umaım sıte yonetıcılerı kızmazlar lınk verdıgım ıcın

Eyvallah hocam, bi girip bakayım bakalım. Alternatifleri değerlendirmekte fayda var tabiki... Teşekkür ediyorum. Sanada kolay gelsin, inşallah bu sefer sorunları aşarsın

• side-effect kardeş myphone maalesef bir program gibi arkada çalışıyorama ekran kilidi çok tatlı..ram değerlerini verdiğin için sağolsanırım açtığın konudaki taskman ram değerlerini gösteriyor dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

side-effect kardeş myphone maalesef bir program gibi arkada çalışıyorama ekran kilidi çok tatlı..ram değerlerini verdiğin için sağolsanırım açtığın konudaki taskman ram değerlerini gösteriyor dimi?

Evet Taskman ram gösteriyor. Ben ciddi bir düşüş gördüm. Zaten MyPhone flash player kullanıyor. Yani flash uygulaması. Bu bakımdan hem kasıyor hem de kastıyor. Gerçi zevkler tartışılmaz tabi. Eğer kilit olayını sevdiyseniz kullanırsınız. Ama bana göre bir program değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 4 Mayıs 2010; 3:09:40 >

• side_effect
    senin dedigin uygulamalrı harfıyen yukledım bu saat uzun uzun kımseyı arayamam artık denenmesını yarın yaparım bırde tel hafızası 45mb dustu sende de aynısı mı oldu bıze onerdıgın programları yukleyınce
    bıde xplore 1.43 bende calısmadı kurulum yaptım acılmadı program neden acaba bende cracklı1.40 var yıne aynısını kurcam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realowner -- 4 Mayıs 2010; 3:22:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realowner

side_effect
    senin dedigin uygulamalrı harfıyen yukledım bu saat uzun uzun kımseyı arayamam artık denenmesını yarın yaparım bırde tel hafızası 45mb dustu sende de aynısı mı oldu bıze onerdıgın programları yukleyınce

tabi tabi, uygulamaların bir çoğunu yükleyince ortalama 43-45mb arası bir boşluk kalıyor telefon hafızasında, sorun yok onda. İlk başlarda yaklaşık 86mb görüyorum ben. Sıkıntı olmaz merak etme, yavaşlama falan söz konusu olmuyo yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

side-effect kardeş myphone maalesef bir program gibi arkada çalışıyorama ekran kilidi çok tatlı..ram değerlerini verdiğin için sağolsanırım açtığın konudaki taskman ram değerlerini gösteriyor dimi?

Evet Taskman ram gösteriyor. Ben ciddi bir düşüş gördüm. Zaten MyPhone flash player kullanıyor. Yani flash uygulaması. Bu bakımdan hem kasıyor hem de kastıyor. Gerçi zevkler tartışılmaz tabi. Eğer kilit olayını sevdiyseniz kullanırsınız. Ama bana göre bir program değil.

ben bir kere kullandım sonra kaldırdım çünkü arka planda çalışan programaları sevmiyorum hem batarya, hem ram hem de güvenlik açısından özellikle bu program flash olunca malum birde telefonda internet oluncaben sadece sen ''v menü Handy Taskman ile sorun çıkarıyor'' demişsin ya onun için verdim kullanırsın sandım

bu arada bir sorum olacak..Handy Taskman tarzı sisteme müdahale eden programlar ''hackli telefonda sorun çıkarabiliyor'' demişti birol usta. sen ne zamandır kullanıyorsun bu programı? herhangi ufak-büyük bir sorunla veya performans düşüklüğü ile karşılaştın mı? kusura bakma çok soru soruyorum ama bilmem gerekir, biraz tedbirliyimde yani sıkılıyorum sürekli format at yazılım at valla kapıya yazacam yazılım atılır diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 4 Mayıs 2010; 10:37:32 >

• Beyler bu telefon için ücretsiz barkod okuyucu proğram varmı? Türkiyede çalışabilecek bir proğram arıyorum. Telefon hackli ama akakce.com gibi sitelere baglanacak bir program bulamadım sizde varsa paylaşabilirmisiniz??
  • Eğer akakce.com için barkod okuyucu arıyorsanız,http://www.akakce.com/info/mobil.asp adresinde sağ alt köşede gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 4 Mayıs 2010; 10:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Mesajı gönderirken gereksiz yere 5-6 saniye bekleme olayı bende de oluyor. Sebepsiz yere bekliyor. Başka telefonlarda mesajı göndere basınca hemen giden kutusuna atar; fakat 5800'da bir süre "Mesaj Gönderiliyor" yazısı görünüyor. Daha sonra giden kutusuna mesaj gidiyor. Ordan da 3-4 saniye içinde gönderiliyor. acil yardım

v31'den bu yana kullanıyorum. 40'ıda yükledim şu an 50'yi kullanıyorum ve bu durum hepsinde de böyleydi.

Bi süre gönderiliyor diyerek sağ üst köşede simge çıkar sonra kaybolur mesaj gidince. Ardından rapor gelir.

Bence gayet normal bi durum.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada şu şeffaf buton olayı bi olsa ne güzel olucak ya. Olan arkadaşlarda nasıl olmuş ne yapmışlar hiç hatırlamıyomusunuz arkadaşlar ya :)

• side_effect kardeş sen paylaşımlarını yeni bir konu olarak açsan daha iyi olacak sanırım..çünkü geri dönmek zor oluyobu arada paylaşımlarında katkı belirtiğin için teşekkür ederim çok naziksin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

ben bir kere kullandım sonra kaldırdım çünkü arka planda çalışan programaları sevmiyorum hem batarya, hem ram hem de güvenlik açısından özellikle bu program flash olunca malum birde telefonda internet oluncaben sadece sen ''v menü Handy Taskman ile sorun çıkarıyor'' demişsin ya onun için verdim kullanırsın sandım

bu arada bir sorum olacak..Handy Taskman tarzı sisteme müdahale eden programlar ''hackli telefonda sorun çıkarabiliyor'' demişti birol usta. sen ne zamandır kullanıyorsun bu programı? herhangi ufak-büyük bir sorunla veya performans düşüklüğü ile karşılaştın mı? kusura bakma çok soru soruyorum ama bilmem gerekir, biraz tedbirliyimde yani sıkılıyorum sürekli format at yazılım at valla kapıya yazacam yazılım atılır diye

Valla hem küçük hem de güzel bi programmış handy. Çok kullanışlı, kesinlikle tavsiye olunabilecek bir program. Benzeri şeylerde var ama hepsine bakmaya fırsat olmuyo tabi.

Herhangi bir performans düşüklüğüne sebebiyet vermiyo. Zaten bi kere çalıştırıyorsunuz, arka plana geçtimi çok ram yemiyo. Sadece menü'ye uzun basınca açılıyor tekrar hepsi o kadar. Tabi ben 10 yıllık kullanıcısı değilim. Sizlere verdiğim sürümü gayet güzel çalışıyor. Yani 3-4 günden beridir, hack'li sistemimi toparladığımndan bu yana kullanıyorum.

@Coming

Bahsettiğiniz olay Giden kutusundan çıkma olayı ve siz buna gecikme diyorsanız, Rádèøή arkadaşıma katılıyorum. Bu gayet normal bir şey. Nerdeyse bildiğim bütün aletler ve programlar aynı mantıkla çalışmakta. Hatta Microsoft Outlook bile. Açın deneyin, mail başta giden klasörüne taşınır. Hattınızda, hesabınızda sorun yoksa çok beklemez 2-3sn durduktan sonra gönderilimiş klasörüne taşınır.

Bu mantık hep böyleydi yani.

Eğer bahsettiğiniz bu "gecikme" ise ki, bu gecikme değildir. Neredeyse bütün cihazlar, programlar

@emkgks

Usta iyi diyosun valla ama başka başlık var mıdır bakmadım böyle. Sonra misilleme zanneder millet. Ne me lazım, duruyo burda simdilik. Arsivi geliştirelim, belki taşırız bi kaç güne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 4 Mayıs 2010; 11:57:40 >

• Programlar listesi güncellendi. Eklenen:

Epocware Handy Black List. v3.02 Türkçe. Arama engelleme uygulaması.
    Burdan da vereyim linkini:

http://rapid-share.com/files/383392993/Epocware.Handy.Blacklist.v3.02.rar

5800'a yükleyip denedim bizzat. Gayet güzel çalışıyor. Diğer programlar gibi, çalar gibi yapıp meşgul'e düşmüyor. Direk meşgul tonu veriyor karşıya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 4 Mayıs 2010; 14:22:08 >

• Programlar listesi tekrar güncellendi. Eklenen:

WebGate Advanced Call Manager v2.72 Hacked Unsigned

http://rapid-share.com/files/383409711/WebGate.Advanced.Call.Manager.v2.72.230.S60v3.v5.SymbianOS9.x.Unsigned.Cracked-DiL.sis

5800'da bizzat denedim ve kullanıyorum.

Bir önce verdiğim Arama engelleme programının daha gelişmiş bir program. Handy Black List'e göre çok artısı var, sadece bir dezavantajı var.

Malesef Handy gibi arka planda sessizce çalışmıyor. Telefonu restart ettiğinizde arka planda çalışmadığı için kendiniz açmak durumundasınız. Ortalama 4mb RAM tüketiyor.

Fakat buna değecek özellikleri var

1.İstediğiniz gibi liste oluşturup yönetebilme (kara liste beyaz liste vs.vs.),
    2. Bilinmeyen numaraları direk reddedebilme,
    3. Bir sürü karşılık verme şekli, (bütün aramaları kabul, bütün aramaları red, sadece rehber kabulu, listelerde reddetme, sadece beyaz listeden kabul, kişiselleştirilmiş listeden red)4. Bir sürü red şekli (meşgul tonu, mesaj ile cevap, sesi kısma, yönlendirme, birde en güzeli cevaplama makinesi var)
    5. Cevaplama makinesi için istediğiniz sesi telefondan kaydedip, karşı tarafa dinletebiliyorsunuz. Resmen karşı tarafta salaklık yapıyor, sanki açmışsınız gibi.
    6. Karşı tarafın konuşmasını, o farkında olmadan sesli mesaj olarak kaydetmesi
    7. Zamanlama ayarı.

Gördüğünüz gibi Handy'e göre bir çok fazlası var.

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 4 Mayıs 2010; 15:57:42 >

• @ side_effect
    güzel paylaşımlar yapıyorsun, burada arkalarda kalmasın mesajların, "Nokia 5800 XM - Nokia 5530 XM ve Nokia N97 Program ,oyun,tema , yardımcı programlar" konusuna eklesen daha iyi olur sanki ?

--------------------
    bu arada biroltr nereye kayboldu biizden kaçmadı değil mi
  • arkadaşlar daha önceden v40 güncellemesini telefonun kodunu değiştirip yapmıştım.Sonra geri orjinal koda çevirmiştim.Şimdi gene güncelleme yapmak için kodunu nss den değiştirip nsu dan taratıyorum güncel yazılım zaten yüklü diyor v50 için ayrıca bir ürün kodumu var acaba
  • ordan baktım ücret istiyor 10 dolardı sanırım ben ücretsiz crack versiyon varsa onu istiyorum unsigned olan.

quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Eğer akakce.com için barkod okuyucu arıyorsanız,http://www.akakce.com/info/mobil.asp adresinde sağ alt köşede gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • abilerim text dosyasında benım sol en altta menu wardı onun kodu yok galerıde baktım onun koduda yok en bastan kurdum yıne bulmuyor kodları
    AMAÇ: Sol en alta telefon modunu yerleştirmek .
  • Kuşadasındaydım şimdi geldim izmir'e Konu içerisindeki msjları inceledim genel olarak hack ve sonrasında güzel paylaşımlar içindesiniz süperrr...
    @side_effect Dostum çok tşkler herkese yardım ediyor bildiklerini paylaşıyorsun msjları inceledim herhangi bir ciddi sıkıntı yaşıyan yok hack sonrası kurulması gereken programları çok iyi sıralamışsın bunu ANA KONU BAŞLIĞININ ALTINA KOPYALIYORUM ihtiyaç duyanlar tek tek ordan istediklerini yüklerler.

PIPS konusu kafa karıştırıyor bi sefer PIPS'in şebeke ve baz anteni ile alakası yok bunu bilin.

PIPS yardımcı bir kod kütüphanesi telefon için yani C++ kodları ile yazılmış daha çok yeni nesil SİSX formatındaki dosyalarının kodlarını cihazın daha iyi çözümlemesi için kullanılan bir yazılım geliştirici.
    Cihaza yüklediğiniz Bir çok program PIPS kütüphanesindeki kodlarla çalışıyor telefonun mevcut yazılımında PIPS 1.03 olması lazım 1.6 en uyum sağlıyan versiyonu ancak 1.7de son çıkan versiyon bundada sorun yaşamıyorum. Formattan sonra son versiyon geliştiriciler kurulursa sorun çıkmıyacaktır çünkü telefon sistem dosyaları son eklediğiniz kütüphanenin kodlamasına göre hareket edicektir.

Bir arkdşımız özellikle belirtmiş 16dk veya uzun konuşmalarda hattın kesilmesi tlfn kapanması gibi bi durum yaşıyormuş.Büyük ihtimal şebeke problemi. Ancak konuşurken şarjınız olduğu halde telefonun bi anda güc kesintisine uğrayıp resetlenmesi yazılımsal bir sorun olabilir.
    Şuan için bu gibi sıkıntılar yaşamadım. En uzun konuşmam 2 saatlik bir görüşme oldu ondada sorunsuz konuştum 3diş şarzım vardı dıt dıt dıttt uyara uyara şarzın bittiğini kapamadım tlfnnu şarj bitince mecburen telefon kendi kendini kapattı.
    Yani düşük şarj seviyesinde bile görüşme yapılsa kapanma kopma hat düşme yaşamamış olduğumu gördüm. Ama yaşanabilirde şebeke ve baz istasyonuçok büyük etken bu gibi durumlarda.Yine belirteyim telefona yüklediğiniz bazı sistem programları cihazın dengesini bozmuş olabilir/bozabilir.. En güzeli format atıp hiç bişe yüklemeden o şekilde 4-5gün denemek eğer böyle sıkıntılar yaşıyorsanız telefonu kontrol etmek gerek. Belki şarj dengesi yerine oturmamıştır cihazın tlfn görüşmelerinde çok hızlı şarj tüketimi olur pilin dengesizliği sorunlara neden olabilir buda olası bi durum.

• hocam yazılımı kurdum denedim gayet güzel bi kaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim ....

1. Rom Patcher daki "HIZLI TUSTAKIMI" ne işe yarıyor aktif edince ne oluyor ...

2. "Genel" tercihinde "dokumatik ekran sesi" bende 1.seviyede ayarlı ancak ses çıkmıyor telefonu yeniden başlatmam gerekiyor (sesiz-genel yapınca ses res atana kadar gelmiyor)

3. Ben tam bilmiyorum ama v40'da geliştirici programlar felan vardı v50 için geliştiri varmı varsa nerde bulabilirim ...

4. Bide bu açık uygulamaların üstünde küçük bi simge var ben onun görünmesini istemiyorum... bunun için rompatcherla çalışan bi patch varmı ..

cevaplarsanız sevinirim ...
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.