Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PM !
  • Selam Bf3 için ödeme yaptım bekliyorum
    SAOLUN EMEGİ GECEN HERKESE KEYİ TESLİM ALDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATKING -- 3 Kasım 2011; 21:21:53 >
  • aklıma bi soru geldi diyelim işletim sistemimiz çöktü bu yüzden format attık şimdi bu oynu tekrardanmı orginden indircez taşınabilir diske vs.. alanlara koysak olmazmı bf3 dosyasını varsa bilen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratG92

aklıma bi soru geldi diyelim işletim sistemimiz çöktü bu yüzden format attık şimdi bu oynu tekrardanmı orginden indircez taşınabilir diske vs.. alanlara koysak olmazmı bf3 dosyasını varsa bilen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim

Originden istediğiniz kadar indirebilirsiniz bir limit yok. Origin yedek almıyor henüz malesef.
  •  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Lord of the Rings: War in the North
    Steam Aktivasyon CD-Key Satışlarımız Başlamıştır.
    Fiyat
    Havale ile 35 TL
    Kredi Kartı ile 37.9 TL dir.
    Oyun Region Free'dir. Keyi Steam hesabınıza kendiniz aktif edebilirsiniz.
    Oyun dili İNGİLİZCE'dir.
    Kredi kartı ile satın almak için:
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/lord-of-the-rings-war-in-the-north-steam-cd-key-47349423

• yo ındırmek degilde uzun sürmesi bakımından demiştim
  • Battlefield 3'un forumda 35 olupta sitede 42 olmasının sebebi nedir bilen varmı? Bu arada ödemeyi yaptım bekliyorum. (42TL ödedim ama neyse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Battlefield 3'un forumda 35 olupta sitede 42 olmasının sebebi nedir bilen varmı? Bu arada ödemeyi yaptım bekliyorum. (42TL ödedim ama neyse)

Donanimhabere özel indirim yapıyor nuclear. Ödediğiniz fazla parayı da tahminimce size indirim olarak yansıtır bir sonraki alışverişinizde. Ne ile yolladınız parayı atm mi
  • quote:

Battlefield 3'un forumda 35 olupta sitede 42 olmasının sebebi nedir bilen varmı? Bu arada ödemeyi yaptım bekliyorum. (42TL ödedim ama neyse)

Arkadaş sadece türkiyeye satış yapmıyor. Yurtdışınada Key yollamakta satın alanlara. Sitede ondan bu şekilde CD Key fiyatları.
    Onun Dışında 35 TL'den HEsaba havale yada GG ve Sanalpzar üzerinden 38 'e satıyor zaten.

SAYGILAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

Donanimhabere özel indirim yapıyor nuclear. Ödediğiniz fazla parayı da tahminimce size indirim olarak yansıtır bir sonraki alışverişinizde. Ne ile yolladınız parayı atm mi

internetten havale yaptım. Fiyatın 35 olduğunuda sonra burdan gördüm. Site aklımda kalmıstı, hiç burdan kontrol etmedim. Neyse artık...

Yazmıyım istedim ama 6 saattir ne key var nede herhangi bir cevap. Arkadas bayram tatiline falan çıktı herhalde? Bende bayramda bir yere gidemicem, evde oturur bf oynarım diyordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 4 Kasım 2011; 15:29:32 >

• İnternet sitesinde yazdığının aksine 6.30 saattir bekliyorum(internette 1-4 saat arası yazıyor). Ne forumdan PM'lere, nede maillerine cevap vermiyor. MSN'de de offline durumda. Üstelik foruma son giriş saati 4 Kasım 2011; 14:44:36 olmasına rağmen.

Eğer bugun için işi vardıysa burdan yada siteden haber verebilirdi, çok acil bir işi çıkmış olsa foruma hiç giremezdi diye düşünüyorum. En azından foruma girdiğinde küçük bir mesaj yazıp durumu hakkında bilgi verebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 4 Kasım 2011; 16:09:39 >
  • BF3 key alacağımda GittiGidiyordan kaç günde yollarsın.
  • Son giriş 4 Kasım 2011; 18:14:3

Bugun 2 defa foruma girdi ama ne pm'lere cevap verdi nede maillere. Olan bizim 42TL'ye oldu sanırım. O kadar kisiye ulastırdı key'i bize gelince adam kaçakları oynuyor.
  • Acaba aylık veya 48 saatlik Live Gold üyelikler gelirmi ? Gelirse tam olarak tarih verebilirmisin şimdiden teşekkür ederim.
  • Counter Strike: Source + Day Of Defeat Source + HL2 (SteamWorks) : 27.50 TL yazıyor fakat sitede 39 tl yazıyor hangisi doğru fiyat? Almak istiyorum eğer 27 tl ise...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy Page

Counter Strike: Source + Day Of Defeat Source + HL2 (SteamWorks) : 27.50 TL yazıyor fakat sitede 39 tl yazıyor hangisi doğru fiyat? Almak istiyorum eğer 27 tl ise...

Burda yazanlar dogru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Counter Strike: Source + Day Of Defeat Source + HL2 (SteamWorks) : 27.50 TL yazıyor fakat sitede 39 tl yazıyor hangisi doğru fiyat? Almak istiyorum eğer 27 tl ise...

Burda yazanlar dogru.

O zaman sadece havale yapıp size bildirmem yeterli değil mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Burda yazanlar dogru.

Ben satmiyorum :D sadece bende sormustum burdakilerin dogru oldugu soylenmisti.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burda yazanlar dogru.

Ben satmiyorum :D sadece bende sormustum burdakilerin dogru oldugu soylenmisti.

Pardon mobilden giriyorum da dikkat etmemiştim :D E o zaman nasıl olacak alış-veriş işi birisi aydınlatırsa sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.