Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu max payne 3'ün keyini steam'de aktifleştirebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

bu max payne 3'ün keyini steam'de aktifleştirebiliyor muyuz?

Steam yok maalesef. Oyunu torrentten indirip kurduktan sonra satın aldığın keyi girceksin.
  • football manager 2012 keyini uygun fiyatla bulabilmek mümkünmü acaba sizde ?
  • takip
  • Rus keylerin fiyatı belli mi @nuclear?
  • Battlefield Premium gelicek mi??
  • Kesinlikle mukemmel bir satici. Havaleyi yaptigimi soyler soylemez direk keyler elimdeydi. Sordugum sorulara ve benden kaynakli problemlere aninda yardim etti ve cozdum. Kesinlikle alisveris yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf3 premium satacakmısınız?

• Battlefield 3 için 5 Haziran Yaması için siyah ekran çözümü olan fix sayfamıza eklenmiştir.
    http://bit.ly/bf3langtr

Battlefield 3 Premium henüz Kod olarak satışta yok sadece originde var şuan. Eğer EA kod olarak satışa sunarsa tabiki satışımız olur ama hemen olurmu bilemiyorum. Bilgilendirme yaparım yine.

Diablo 3 Rus keyleri için 7 haziranı bekliyoruz. Rus keylerinin EU bölgesinde olacağı kesinleşti fakat dil olayı için keyi gelip test ettikten sonra net bilgi verebilirim.

@prodowns, Football Manager 2012 EU Version steam key fiyatımız 35 TL dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: muratG92

Bende yatırimmi diye düşünüyorum ama şuan Max Payne 3 black box bi kurulsun ondan sonra oyuna ısınırsam alıcam beyler max payne 3 için 27 gb lık indirmektense black box indirin bende 10.2 gb 700kb/sn çok hızlı torenti var isteyen olursa pm den bana mesaj atsın veririm [NOT: black box oynun ripli hali ]

rip degil repacktir yani ingilizceden başka diller ve gereksiz dosyalar çıkarılmıştır repacklerde
    ripte ise ara video kalitelerinin düşürülmesinden tutun da çıkarılmasına kadar oyunun tıraşlanmasıdır
    neyse konuya devam :)

evet şimdi oynadım videoların çözünürlükleri biraz degişmiş ama pek bi fark hissetmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Battlefield 3 için 5 Haziran Yaması için siyah ekran çözümü olan fix sayfamıza eklenmiştir.
    http://bit.ly/bf3langtr

Battlefield 3 Premium henüz Kod olarak satışta yok sadece originde var şuan. Eğer EA kod olarak satışa sunarsa tabiki satışımız olur ama hemen olurmu bilemiyorum. Bilgilendirme yaparım yine.

Diablo 3 Rus keyleri için 7 haziranı bekliyoruz. Rus keylerinin EU bölgesinde olacağı kesinleşti fakat dil olayı için keyi gelip test ettikten sonra net bilgi verebilirim.

@prodowns, Football Manager 2012 EU Version steam key fiyatımız 35 TL dir.

Rus origin store da bu bf3 premium ne kadar diye merak edip baktım. Tam 1500 ruble 3 tane bf3 fiyatı saka gibi

• Battlefield 3 PREMIUM cd key satısı olacakmı Soner ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra-durable

Battlefield 3 PREMIUM cd key satısı olacakmı Soner ??

"Battlefield 3 Premium henüz Kod olarak satışta yok sadece originde var şuan. Eğer EA kod olarak satışa sunarsa tabiki satışımız olur ama hemen olurmu bilemiyorum. Bilgilendirme yaparım yine. "
  • BF3 Premium bekliyoruz Nuclear hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 5 Haziran 2012; 16:15:23 >
  • bf3 premium kod olarak biraz zor çıkar, origin dışı gamersgate, amazon, vs online distribütörlere bile gelmeyecek büyük ihtimal

d3 rus keyini bekliyorum ben de, umarım dilde sorun çıkmaz
  • bf3 premium umut ediyoruz kesinlikle alınmalı yani olmadı yeni DLC close quarters keyi olsa bari
  • arkadaşlar retail key ile diğerleri arasındaki fark nedir acaaba?
  • Diablo III Rus keyleri satışımız başlamıştır.
    RUS keyleri EU bölgesi ile uyumludur. Tarafımızdan aktivasyon ve EU bölgesinde oynanarak test edilmiştir.
    EU Bölgesinde ve İngilizce olarak sorunsuz oynanmaktadır.
    Auction House gerçek paraya açıldığında Euro ve Ruble uyumlu olacaktır.
    Fiyat Türkiye içi Havale ile 75 TL'dir.
    Kredi kartı ile almak için
    http://www.sanalpazar.com/Diablo-Iii-Diablo-3-Rus-Eu-Uyumlu-Cd-key__isp3712618
    veya
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/diablo-iii-diablo-3-rus-eu-uyumlu-cd-key-59006159

Keyler şuan stokta hemen teslim edilir. Kısıtlı stok acele edin. :)

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 6 Haziran 2012; 18:46:07 >

• Şükür kavuşturana
  • hani 60 liraydı yav :(
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.