Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2698. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sezon 7 Bölüm 5
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sherlock
Sezon 7 Bölüm 5
6. bölüm fragman spoiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 14 Ağustos 2017; 7:34:17 >
-
Tormund
dediğinde öldüm gülmekten -
Bölümü genel olarak beğendim. 6. bölüm fragmanını izleyince tüylerim diken diken oldu. Şimdi 1 hafta kim bekleyecek? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta
quote:
Sezon 7 Bölüm 5
6. bölüm fragman spoiler
-
quote:
quote:
quote:
Sezon 7 Bölüm 5
6. bölüm fragman spoiler
Merak ettim yahu dert etmiyorum spoiler yemeyi:)
-
Arkadaslar ilk kez bir game of thrones bolumunu netten izlemek zorundayim aksam eve gidene kadar dayanamam düstü mu nete izleyebilecegimiz bir site var midir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu bölüm bence savaşa hazırlık tadında bir bölüm olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: LiuKang
Arkadaslar ilk kez bir game of thrones bolumunu netten izlemek zorundayim aksam eve gidene kadar dayanamamdüstü mu nete izleyebilecegimiz bir site var midir
Setfilmizle ve dizimizi de var ben izledim şu an baya yoğun yüklenmiş millet -
arkadaşlar 7. sezon senaryosu artık kesinlikle doğru çıktı diyebiliriz
spoilersız olarak bu sezon hiç bi cacık yok ki zaten 9 bölüm nedir anlamadım
eski sezonlarda duvara gitmeyi bile 1 bölüm göstermişlerdi şimdi hop stark hanesindeyiz hop duvardayız hop danynin yanındayız hop jamieyleyim
dizi yönetmeni bile zaman kavramını koruyamıyor artık ki daha sevişme sahnesi göstermediler game of thrones ve sevişme sahnesi yokne diyim sex sahnelerinin ekmeğini baya yediler heralde adamlar 1.sezon 1. bölümde 1 tane white walker gösterdiler 7 sezondur insanlaı bekletiyorlar ve hala bi cacık koymuyorlar ortaya çok ilginç
şaka maka 5 sezon 5 real time yıl geç belkide bi okadarda dizi zamanı geçmiş bu herifler hala varamadı duvara arkadaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 14 Ağustos 2017; 9:48:2 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Abyssinian
quote:
Arkadaslar ilk kez bir game of thrones bolumunu netten izlemek zorundayim aksam eve gidene kadar dayanamamdüstü mu nete izleyebilecegimiz bir site var midir
Setfilmizle ve dizimizi de var ben izledim şu an baya yoğun yüklenmiş millet
Hocam burdakiler bir turlu acilmiyor basiyorum play tusuna dunyanin reklami geliyor surekli dizi haric herseyi gordum yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bölüm çok güzeldi 6. bölüm fragmanı efsane gaza getirdi beni bu bölüm iyi bir hazırlık bölümü olmuş diğer bölümde oyalanma olmadan aksiyon izleriz rahat rahat. Bu bölümün sonu bildiğiniz survivor all star gibi olmuş sizde hak vereceksiniz izleyince diğer bölümü iple çekiyorum imdb 10 puanı hazır
-BİG WOMAN
-
quote:
quote:
quote:
Hocam burdakiler bir turlu acilmiyor basiyorum play tusuna dunyanin reklami geliyor surekli dizi haric herseyi gordum yani
30-40 dk önce açılıyodu playerları değiştirmişler 1080 baya iyi görüntülü bi player vardı ben izledim son dk larda sayfayı yeniledim player gitti şu an izlenmiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: barabarabarbara
bölüm çok güzeldi 6. bölüm fragmanı efsane gaza getirdi beni bu bölüm iyi bir hazırlık bölümü olmuş diğer bölümde oyalanma olmadan aksiyon izleriz rahat rahat. Bu bölümün sonu bildiğiniz survivor all star gibi olmuş sizde hak vereceksiniz izleyincediğer bölümü iple çekiyorum imdb 10 puanı hazır
-BİG WOMAN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 14 Ağustos 2017; 9:56:42 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
30-40 dk önce açılıyodu playerları değiştirmişler 1080 baya iyi görüntülü bi player vardı ben izledim son dk larda sayfayı yeniledim player gitti şu an izlenmiyor
hay benim şansıma ya ilk kez işim düştü ya gider tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada şu plan inanılmaz saçma geldi bana,
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 14 Ağustos 2017; 11:39:45 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Sezon 7 Bölüm 5
6. bölüm fragman spoiler
Merak ettim yahu dert etmiyorum spoiler yemeyi:)
!!! DİKKAT KİTAP VE TEORİLERDEN SPOILER !!!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X