Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24982499250025012502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zobaa16

ya zaten 7.sezon 3 aşağı 5 yukarı yorumların mantıklılarını toplayıp bu şekilde sunulabilir

Çok ağır spoiler :)

Esas olan ağır darba kimsenin belemediği konular bu sezon bu az olur. Tabi jon khalesi buluşacak vs en son finalde zombielere karşı müttefik olacak vs

Ama esas darbe herkes Jonun babası targeryan beklerken Robert çıkacak millet şol olacak yıllardır yazarım bunu yine yazıyorum. İlk bölümde seyrettiğimde yazdım jon lyannanın oğludur diye bastard falan değil

Herkes jon yada khalesiyi imparator bekliyor ama buradan da vuracak çünkü 4 serilik film geliyor bu iki sezon vayy be diyerek bitmeyecek bilemedin 3 film olur...

Jon Robert'ten olursada piç oluyor Rhaegar'dan olursada piç oluyor.Jon her ihtimalde piç oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 19 Ekim 2016; 11:08:31 >

• Güzel şeyler var gibi. Benim asıl merak ettiğim Night King, Viserion'u öldürünce wight olarak diriltirken ejderha olarak mı diriltiyor yoksa, başka bir formda mı ? Birde dany kontrol edebiliyor mu yoksa Night King in emrinimi dinleyecek. Esasında üstüne binip dolaşsa fena olmaz DAny gibi.
  • Dikkat! Efsanedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 20 Ekim 2016; 11:08:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

7. sezonlar ilgili spoiler:

Tyrion Lannister ve Davis Seaworth karakterleriyle tanıdığımız Peter Dinklage ve Liam Cunningham dizinin İspanya çekimlerinde birlikte görüntülendi.

+ olarak.

Gendry de Davos'un yanında.

Kit Harington Bilbao'da görülmüş. Dragonstone'un çekimleri Bilbao'da yapılıyor..

• Baratheoncular yaşadınız...

https://66.media.tumblr.com/dc56ba2452de787caa69e99eb02aac76/tumblr_ofdeczMIT01vr719go3_500.gif

Gifteki kisilerin Davos Tyrion digerininde Gendry olduğu soyleniyor Gendry babasi gibi bi çekiç almış babasi gibi tek atiyor

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Ben gendry'i oynayan çocuğu pek yakıştıramıyorum o karaktere. Kitapta haddinden fazla güçlü betimlenmişti dizide onu oturtamamışlar.Çocuk kaslı fit falan ama cılız kalıyor kitaptaki anlatılanın yanında.
  • Acaba Tyrion Dany nin yanından ne diye ayrıldı ve Davos ta Jon un yanından hangi sebeple ayrıldı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elwingtr

Acaba Tyrion Dany nin yanından ne diye ayrıldı ve Davos ta Jon un yanından hangi sebeple ayrıldı merak ediyorum.

Bütün sezon için tahmin yapıyorum çok ağır spoiler içerir set fotoğraflarını ve malum videoyu görmeyen açmasın.

Gendry ve Davos bottan inince iki tane asker karşılıyor. Bunlar KL askerleri şüphesiz. Bunların arkasından Tyrion geliyor. Eğer böyleyse Daenerys KL'i almış olabilir. Daenerys Westeros lordlarını Dragonstone'a başlarda çağıracak büyük ihtimal Jon ile karşılaşmaları da burada.. Gendry ve Davos'un sahnesi sezon sonuna doğru olabilir.

• Serin Sesler kanalına bayılıyordum ya ben artık neden video paylaşmıyor anlamıyorum.
  • Geç de olsa diziye başladım. İlk sezondayım ama müstehcenlik had safhada 6 ya kadar devam ediyor mu beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Geç de olsa diziye başladım. İlk sezondayım ama müstehcenlik had safhada 6 ya kadar devam ediyor mu beyler

İlk sezonlarda fazla, diğer sezonlarda azalıyor bu durum.Son sezon çok az vardı mesela.

• Jon ve Dany nin birlikte fotoğrafları cikti of ulan of evlenirlerse harbiden hayal kırıklığı olur benim icin savassalar keske

• quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

quote:

Orijinalden alıntı: Elwingtr

Acaba Tyrion Dany nin yanından ne diye ayrıldı ve Davos ta Jon un yanından hangi sebeple ayrıldı merak ediyorum.

Bütün sezon için tahmin yapıyorum çok ağır spoiler içerir set fotoğraflarını ve malum videoyu görmeyen açmasın.

Gendry ve Davos bottan inince iki tane asker karşılıyor. Bunlar KL askerleri şüphesiz. Bunların arkasından Tyrion geliyor. Eğer böyleyse Daenerys KL'i almış olabilir. Daenerys Westeros lordlarını Dragonstone'a başlarda çağıracak büyük ihtimal Jon ile karşılaşmaları da burada.. Gendry ve Davos'un sahnesi sezon sonuna doğru olabilir.

Malum videonun linkini atabilir misin pmden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Eğer doğruysa bunlar Cercei bu sezonda ölmeyecek.Ayrıca Stark kardeşler de tekrar bir araya gelemiyor galiba bu sezon da öyle bir bilgi geçmemiş

Cercei.
    C
    Ce
    Cer
    Cerc
    Cerce
    Cercei
    cCcercei

• Ned, Arya'nın Lyanna'ya ne kadar çok benzediğini söylüyordu bir yerde. Muhteşem seçim yapmış aslında dizi yapımcıları..

• Çok sağlam spoiler içeren bir video düştü nete spoiler yemek istemeyenler linke tıklamasın.
    https://youtu.be/mIhK0kPoZHY Dany ve jon konuşuyor

• 7. sezonu herkes için mahvetmek için kararlı insanların olması gerçekten çok üzücü tarzında bir şey söylemiş
  • Survival kullanıcısına yanıt
    Nereden izliyorsunuz hocam ?

Bende başlamak istiyorum lakin izleyecek site bulamadım.Sizden yardım istiyorum.

• ulan cahillik ne kötü bir şey spoiler yemek istiyorum anlayamadığım için yiyemiyorum
  • beyler resmi fragmanlar genelde ne zaman gibi cıkıoyr

bir de dizi geç baslıcaktı sanırım onunla ilgili bir bilgi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 24982499250025012502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.