Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2418. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Jon benjen ve lyannanin cocugu kesin bilgi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cezam olduğu için yorum yapamamıştım. Ne kadar kaliteli bölümdü yahu. Tekrar tekrar izlenir yani. Tabi bealishin gelmesi lotrdeki gibi oldu ama olsun. Sonuçta ramsay hakettiğini buldu. Gelecek bölüm final bölümü ve fragmana bakılırsa artık winter is coming değil winter is come oldu. Seneye akgezenlerle fazla sahne görebileceğiz. Bu bölümde de görebiliriz belki. Ayrıca cercei ve freylerde önemli kısımlar olacak. Dizinin müziklerini yapan müzisyenin yayınladığı müziklere bakarsak cercei widfire kullanabilir ve dany westerosa yelken açabilir.
Dany ateş ediyor o soğukta. Photoshop ile oynamışlar ama yinede güzel sahne olmuş. Buna benzer bir sahne görürüz ileride . -
quote:
Orijinalden alıntı: tru****
quote:
Orijinalden alıntı: KOEMAN32
Jon benjen ve lyannanin cocugu kesin bilgi
Stark'ları Lannister'lar ile karıştırdın galiba.
Targaryenler olmasın o Lannisterlardaki olay ailede bir ilk -
-
İkisi de ölmez bence , Cersei belki.
quote:
Orijinalden alıntı: Icefyre
quote:
Orijinalden alıntı: RX 490
quote:
quote:
beyler 5. kitap okuyanlar gelsin bi
Stannis'i hemen unutmuşsunuzJustin Massey 20.000 askerle gelirse görün curcunayı
Ayrıca ben Yamalı Yüz'ün söylediklerini önemsiyorum bence Manderly hanesi Stannis'ten taraf olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 25 Haziran 2016; 0:09:49 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: furkanxtr
Jon kaleyi aldı ama askeri yok doğru düzgün olası bir saldırıda nasıl savunacak?
Şuan Vadi'ye kimse karşı gelemez rahat ol. Baelish bırakmaz kimseye -
quote:
Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.
quote:
quote:
quote:
quote:
beyler 5. kitap okuyanlar gelsin bi
Stannis'i hemen unutmuşsunuzJustin Massey 20.000 askerle gelirse görün curcunayı
Ayrıca ben Yamalı Yüz'ün söylediklerini önemsiyorum bence Manderly hanesi Stannis'ten taraf olacak
Bunların hepsi Jon'a yarayacak. Ramsay ile Stannis birbirini tüketecek. Sonra Jon gelip toplayacak ortalığı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 25 Haziran 2016; 1:05:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cezam vardı yazamadım ama son bölüm grafik efekt olarak mükemmeldi ama senaryodur mantık hatasıdır o açıdanda sınıfta kaldı.Herkes yazmış zaten tekrar yazmaya gerek yok zig zagdır Gandalfvari kurtarış falan ama cidden o kadar karışık ve ince detaylı bir seri olan asoiaf evrenini getirdikleri yere bak saçma sapan olaylar zibilyon tane tutarsızlık sezon başından beri ne olacağı belli (reddit sızması da değil yani sanıyorum herkes savaşın sonunda ne olacağını tahmin etmiştir)Sansa ve Jon gibi iki tane gerizekalıyı sırf ünlüler yakışıklı-güzeller diye ön plana koyup Stannis gibi baba bir karakteri itin g.tüne sokmalar kitaptaki o kadar eklemedikleri mükemmel karakterlere girmeye gerek bile yok sadece yukarıdaki yazıları okuyunca bile insan heyecanlanıyor Golden Companydir Young Griffdir Tyrell kardeşleri Euron-Victorian ikilisi vs o kadar ince işlenmiş serinin dizideki haline bak ergen ergen atarlar (özellikle ft.Dannyden geliyor hep bunlar) boş boş sahneler falan içine ettiler canım evrenin.Vequote:
Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe
Atlamayın üstüme dediğim gibi savaş sahnesinin efektlerine gerilim müzik falan lafım yok cidden sağlam yapmışlar ama bende bi Blackwater savaşındaki heyecanı uyandırtmadı işte
sezon finalinde de çok adam ölecek gibi
-
Soğuk el kim belli mi ? Benjen diyorlar ama
vay be 6. sezonu sevdim aga ben.quote:
Orijinalden alıntı: GorThaurS
Soğuk el kim belli mi ? Benjen diyorlar ama -
quote:
Orijinalden alıntı: GorThaurS
Soğuk el kim belli mi ? Benjen diyorlar ama
-
Aynı şeyler Umber tayfası için de söyleniyordu adamlar hain çıktı. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Brolaf
Cezam vardı yazamadım ama son bölüm grafik efekt olarak mükemmeldi ama senaryodur mantık hatasıdır o açıdanda sınıfta kaldı.Herkes yazmış zaten tekrar yazmaya gerek yok zig zagdır Gandalfvari kurtarış falan ama cidden o kadar karışık ve ince detaylı bir seri olan asoiaf evrenini getirdikleri yere bak saçma sapan olaylar zibilyon tane tutarsızlık sezon başından beri ne olacağı belli (reddit sızması da değil yani sanıyorum herkes savaşın sonunda ne olacağını tahmin etmiştir)Sansa ve Jon gibi iki tane gerizekalıyı sırf ünlüler yakışıklı-güzeller diye ön plana koyup Stannis gibi baba bir karakteri itin g.tüne sokmalar kitaptaki o kadar eklemedikleri mükemmel karakterlere girmeye gerek bile yok sadece yukarıdaki yazıları okuyunca bile insan heyecanlanıyor Golden Companydir Young Griffdir Tyrell kardeşleri Euron-Victorian ikilisi vs o kadar ince işlenmiş serinin dizideki haline bak ergen ergen atarlar (özellikle ft.Dannyden geliyor hep bunlar) boş boş sahneler falan içine ettiler canım evrenin.Ve
Atlamayın üstüme dediğim gibi savaş sahnesinin efektlerine gerilim müzik falan lafım yok cidden sağlam yapmışlar ama bende bi Blackwater savaşındaki heyecanı uyandırtmadı işte
sezon finalinde de çok adam ölecek gibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X