Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2090. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20882089209020912092
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S. Hawking

O dediklerinin sonucunu ancak sezon finalinde görürüz. O kadar olayı kısa sürede vermezler. Daha kış da geliyor, malum bölüm dışında bir şeyini göremedik doğru düzgün henüz. Ama bir dahaki bölümde biraz daha atraksiyon bekliyorum.
    Bölüm sonunda

Jon hayata döner, gözünü açar son sahne olarak

Nasıl da bilmişim

• obareyyyyyy
    jon reyiz döndü beee
  • getirdikleri hediye

rickon değil , stannisin cesedi
    edit: rickon zannettikleri biri de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 2 Mayıs 2016; 15:41:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Melisandre hakkında..

Ya size de Melisandre Jon Snow'u çok çabucak diriltti gibi gelmedi mi kadın o yaşlanma olayından sonra kendinden emin kadın gitti karamsar çaresiz bi kadın geldi.
    Diriltilmemesi gerekiyor tarzı şeyler dedi madem bu kadar kolaydı Jon'u geri döndürmek neden böyle çaresiz davrandı hiç anlamadım.

jon öldükten sonra umutsuzluğa kapıldı çünkü onu winterfell de görmüştü ayrıca azor hai olduğunu düşünüyordu. Daha önce kimseyi diriltmemiş ve denememişti hem de bu özelliğin herkeste olmadığını da belirtti, kendisi bile inanmadı dirileceğine

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Beyler bu 3.bölüm fragmanında sondaki adamlar kim? Hani şu" şimdi başlıyor,şimdi bitiyor "diyenler

Şimdi başlıyor diyen Sir Arthur Dayne şimdi bitiyor diyen Ned Stark

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey beklediğimiz gibi oldu ama yine de epey heyecanlıydi.

Jon Snow
    Melisandre
    Ramsay
    Tyrion

• Lord eddardi beklemeye basladim valla.Greyjoyu olduren kisi tahmin ettigim kisi mi acaba?Buralarda ismi donen meshur bi greyjoy vardi.

• Bölümün en önemli sahnesini baştan savma olsunda bitsin modunda çekmişler öyle saç sakal kesme ile olmamalıydı

• Sonunda Starkların yukselişini izleyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 2 Mayıs 2016; 15:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

quote:

Melisandre hakkında..

Ya size de Melisandre Jon Snow'u çok çabucak diriltti gibi gelmedi mi kadın o yaşlanma olayından sonra kendinden emin kadın gitti karamsar çaresiz bi kadın geldi.
    Diriltilmemesi gerekiyor tarzı şeyler dedi madem bu kadar kolaydı Jon'u geri döndürmek neden böyle çaresiz davrandı hiç anlamadım.

jon öldükten sonra umutsuzluğa kapıldı çünkü onu winterfell de görmüştü ayrıca azor hai olduğunu düşünüyordu. Daha önce kimseyi diriltmemiş ve denememişti hem de bu özelliğin herkeste olmadığını da belirtti, kendisi bile inanmadı dirileceğine

Aynen haklısın da sanki başka birşeyler çıkıcak gibi geliyor bana bunun altından.

• Kızılda reyisi iyi elledi ama. Reyis kesin öttürmüştür bunu daha sonra

• Bu hodor'a ne olmuşta konuşamıyor,konuşmamaya yemin mi etmiş
  • Jon Snow

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvoo

Jon Snow

hocam cuk diye oturmuş.

• Bu bölüm çok iyi herhalde gerçi ben daha ilk bölümü bile izlemedim.
  • quote:

Ekşide gördüm olabilir mi böyle birşey

Tyrion'ın ejderhalar ile olan yakınlaşması, tyrion'ın aslında bir targaryen olduğu teorisini güçlendirdi. tyrion'ın "ejderhalar zeki yaratıklardır" mantığı iyi bir göstermelik bahane gibi duruyor ve kendisi bir targaryen olmasaydı küle dönüşmesine yol açabilirdi.

Rahmetli Tywin büyük ihtimalle kısırdı.Kendi karısına bile tecavüz eden deli kralın Tywin in karısında da gözü vardı.Büyük ihtimalle onada tecavüz etti.Tywin in hiç piçide yok adamın karısı yıllar önce ölmesine rağmen.O işi illa yapmıştır.Jaime ve Cersei nin ensest ilişki yaşaması Targaryen'ler gibi, Tyrion un ejderhalara olan düşkünlüğü üçününde Targaryen kanı olduğunu kanıtlar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokalp.

quote:

Ekşide gördüm olabilir mi böyle birşey

Tyrion'ın ejderhalar ile olan yakınlaşması, tyrion'ın aslında bir targaryen olduğu teorisini güçlendirdi. tyrion'ın "ejderhalar zeki yaratıklardır" mantığı iyi bir göstermelik bahane gibi duruyor ve kendisi bir targaryen olmasaydı küle dönüşmesine yol açabilirdi.

Rahmetli Tywin büyük ihtimalle kısırdı.Kendi karısına bile tecavüz eden deli kralın Tywin in karısında da gözü vardı.Büyük ihtimalle onada tecavüz etti.Tywin in hiç piçide yok adamın karısı yıllar önce ölmesine rağmen.O işi illa yapmıştır.Jaime ve Cersei nin ensest ilişki yaşaması Targaryen'ler gibi, Tyrion un ejderhalara olan düşkünlüğü üçününde Targaryen kanı olduğunu kanıtlar gibi

Aynen olabilir Jon da Targaryen çıkıcak zaten bakalım..

• izledim bölüm efsaneydi

boşuna çok seviniyosunuz roose bolton öldü ramsay jon'u öldürebilir sanki hediye acaba rickon mu
    theon adalara gidince nolcak bakalım

• Ben jon snowun ramseyi kendi yöntemiyle bitireceğini düşünüyorum.Yanına 40 tane yabani alıp Winterfelle gidip sadece kendi bildiği bi gizli geçitten geçip toplu katliam yapacak Ramseyi de kurduna parçalıttaracak bence
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Haykonun yol gözümü dağlıyor klibide benziyor
  • 
Sayfa: önceki 20882089209020912092
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.