Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
287.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav kolay iş yeni şifre de böyle çok oluyor hatırlarsanız kz3 betada şifre değiştirip duruyorlardı burada affliaction yeni şifreden sonra banada bi versen oynasam demoyu
  • @haliTR3

Hocam sanirim sizin mesaji görememisim kusura bakmayin.. Giriyim simdi bi dakka..
  • hocam psn im halit35 3 saat daha ayaktayım bari 1 saat oynayım şu demoyu.valla iyiliinizi unutmuytcam bir sonraki plus demosu benden size gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

@haliTR3

Hocam sanirim sizin mesaji görememisim kusura bakmayin.. Giriyim simdi bi dakka..

Hocam benide unuttunuz sanırım
  • pm olarak atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 10 Mart 2011; 22:00:15 >
  • PM bekliyorum.
  • demoyu indirip oynayan biri bana atabilirmi
  • quote:

@Affliction

Yavuz yanlis anlama akil vermek gibi olmasinda,ben 2 kisiye verdim hesabimi PSN üzerinden indirdiler herhangi bir sorun yasanmadi.. Keske kardesim burdan güvenebilecegin ve ihtiyaci olan kisilere PSN üzerinden sende online oldugun anda verseydin..

Ben hesabimi verdikten sonra e-mail ve sifremi degistirdim tekrar,su an sadece ben girebiliyorum.. Yazik olmus cidden ayip denen bisey var yahu,insanlik yapmaya gelmiyor..

hocam bana şifre vermeyi unuttunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

@Affliction

Yavuz yanlis anlama akil vermek gibi olmasinda,ben 2 kisiye verdim hesabimi PSN üzerinden indirdiler herhangi bir sorun yasanmadi.. Keske kardesim burdan güvenebilecegin ve ihtiyaci olan kisilere PSN üzerinden sende online oldugun anda verseydin..

Ben hesabimi verdikten sonra e-mail ve sifremi degistirdim tekrar,su an sadece ben girebiliyorum.. Yazik olmus cidden ayip denen bisey var yahu,insanlik yapmaya gelmiyor..

hocam bana şifre vermeyi unuttunuz

@Affliction

hocam bana verebilirsin
  • Bende kz3 beta icin şifre paylaşmıştım öküzün biri şifreyi değiştirmişti
  • Teklif var israr yok güvenen bana pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

Teklif var israr yok güvenen bana pm atabilir

banada bu hafta çok yoğunum şu cumartesi pazar oynayabilsem demoyu çok iyi olcak nolr biri pm lesin
  • Yahu biri şu X-Ray olayını bana anlatabilir mi? R2+L2 diyor, ee sonra? 2 kere tesadüfi yaptım başka da yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger
    Yahu biri şu X-Ray olayını bana anlatabilir mi? R2+L2 diyor, ee sonra? 2 kere tesadüfi yaptım başka da yapamadım.

Hocam alttaki gösterge tam dolunca yapılıyor.
    Fakat korunarak kurtulma sansida var belki o yüzden yapamamissindir
  • Beyler biriniz pm atın bizde yapalım ayıp oluyo ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger
    Yahu biri şu X-Ray olayını bana anlatabilir mi? R2+L2 diyor, ee sonra? 2 kere tesadüfi yaptım başka da yapamadım.

Hocam alttaki gösterge tam dolunca yapılıyor.
    Fakat korunarak kurtulma sansida var belki o yüzden yapamamissindir

Yok onu anladım. Gösterge dolunca basıyorum da sonra bi tuşa mı basmam gerekiyo veya yakın olmak mı gerekiyor anlamdım. Bar boşalıyor hiçbirşey yapmadan kalıyo öyle.
  • Yakında durmak lazım çünkü tüm haraketler rakibin dibinden yapılıyor arti zamanlamada önemli Expertte oynadığım zaman cogu kez korunuyor ve bosa gidiyor :D
  • hmm ok sağol. :)
  • Beleş democular artık biri bana şifre atsın muhabbetini bırakın madem oyunu bu kadar çok seviyosunuz gidin psn plus alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

Beleş democular artık biri bana şifre atsın muhabbetini bırakın madem oyunu bu kadar çok seviyosunuz gidin psn plus alın

Hem öğrenci olup + orj kullanıp + buna para verirsen ölürsün
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.