D&R 150 Olan oyun nasıl Media Markt da 139 oluyor ben dün media marktdan aldım 139 , D&R Nasıl 11 lira daha koyup satıyor acaba
Oyunu oynayıp acil bilgi paylaşabilirmisin ? Aktivasyon yapamayacaksın muhtemelen çünkü PSN offline çöktü malum, özel hareketler çıkıyor mu mesela daha öncesin JB li kullanıp özel hareket yapamayan vardı ve oyunda başka sorun var mı ? Bende 1 saat sonra 109 TL ye satın alacağım oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: Nwankwo
quote:
Orijinalden alıntı: devil911
Yazıcı'da Feza geldi diyor PS3 için,fiyat 100TL
fezanın sitede fiyat 109 yazıyor ayrıcada crysisi de cekmişler 99 a ne guzel istanbul şerefsiz bunlar ya fırsatcı totoşlar
Alıntıları Göster
fezaya gelmiş 109
quote:
Orijinalden alıntı: cssbaycelebi
ürünü dr dan ön sipariş ile alıpta oyunu kargolanan var mı?
Maalesef bende önsiparişten aldım ama hala bekliyorum,tedarik sürecinde diye yazıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
Online aktivesini oyunu alan arkadaşlar nasıl yaptılar merak ettim. PSN çoktü malum
1.01 update yüklenmeden özel hareketler yapılamıyordu birde, nasıl çözüldü bu sorun PSN olmadan
Online aktivasyon yapılamıyor tabi ki de, update'i yapabiliyoruz oyuna girerken.
O da herhalde haftaya elimde olur, (nerdeeeeeeeee) Mal postacı.
Affliction adamı ayar etme , oyun hakkında bilgi ver bilgi, 1.01 update olmadan oyun nasıl hatalar var mı ? Aktivasyon yapabildin mi online da PSN yokken.
Herhangi bir sorun yaşamadım ki ben. Hata falan görmedim, normal oynadım işte. (iyi ayar veririm) :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
D&R 150 Olan oyun nasıl Media Markt da 139 oluyor ben dün media marktdan aldım 139 , D&R Nasıl 11 lira daha koyup satıyor acaba
Oyunu oynayıp acil bilgi paylaşabilirmisin ? Aktivasyon yapamayacaksın muhtemelen çünkü PSN offline çöktü malum, özel hareketler çıkıyor mu mesela daha öncesin JB li kullanıp özel hareket yapamayan vardı ve oyunda başka sorun var mı ? Bende 1 saat sonra 109 TL ye satın alacağım oyunu
PSN çöktüğü için aktivasyon yapamadım , başka bi sorun gözüme çarpmadı , Özel hareket derken yapılabiliyor yani
quote:
quote:
quote:
PSN çöktüğü için aktivasyon yapamadım , başka bi sorun gözüme çarpmadı , Özel hareket derken yapılabiliyor yani
Rahatladım bir nebze, oyunu oynuyorsun yani özel hareketler fatality ler çıkıyor ok buz falan atıyorsun dimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sozar35
quote:
Maalesef bende önsiparişten aldım ama hala bekliyorum,tedarik sürecinde diye yazıyor.
Aynen telefon ettım 1-2 iş günü içerısınde gelir dediler ama yarın kargo çalışmassa p.tesi veya salıya kalıyor
200 de olsa bugun alcaktim varim yogum helal olsun mk ya
quote:
Orijinalden alıntı: dicarpio
100 tl ye aldım oh be akşama mortal kombat rullazzzzzzzzzzz!!!
quote:
Orijinalden alıntı: dicarpio
Kargo yarın çalışıyormu arkadaşlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sycylian
Kargo yarın çalışıyormu arkadaşlar ?
Alıntıları Göster
İzmir mediamarkt da PS3 için stoklara girmiş...Collectors edition ise daha gelmemiş...
quote:
İzmir mediamarkt da PS3 için stoklara girmiş...Collectors edition ise daha gelmemiş...
Alıntıları Göster
D R Collectors editionun önsiapriş tarihini 27 Nisan tarihine çekmiş....Bende ki de ne şans anlamadım....
Yazıcının yan tarafında DN3 die dükkan war ordan aldım sonunda,100TL.
quote:
Orijinalden alıntı: devil911
Yazıcının yan tarafında DN3 die dükkan war ordan aldım sonunda,100TL.
Alıntıları Göster
almayan arkadaşlar icin soyluyorum saturn de unrun fiyatı 129 tl olacakmış telefona cıkan arkadaş soyledi ancak urunun gelmesini bekliyorlarmış electroworldde ise ne ses ne seda hicbişi yok
quote:
Orijinalden alıntı: Nwankwo
almayan arkadaşlar icin soyluyorum saturn de unrun fiyatı 129 tl olacakmış telefona cıkan arkadaş soyledi ancak urunun gelmesini bekliyorlarmış electroworldde ise ne ses ne seda hicbişi yok
Alıntıları Göster
Tahtakaleye geldi mi oyun ?
oyunu alan aldida psn ne durumda bilgisi olan yokmu.bu arada scorpion yari yariya dusmus gucu sadece seri tp deil cogu harekeri combo arasinda artik cikmiyor bence iyi olmus dengelenmis
quote:
quote:
ben de ürün paketlendi yazıyor ama saat 11 den beri aynı şey yazıyor.
quote:
quote:
quote:
ben de ürün paketlendi yazıyor ama saat 11 den beri aynı şey yazıyor.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar Yurtiçi kargoya telefon ettim az önce yarın çalışıyorlarmış ayrıca D&R oyunu kargoya vermiş takip no falan vermişler eğer bi aksilik olmaz ise elimizde olur gibime geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: kinggard
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
izmir karşıyaka emrah elektroniğe gelmiş. 150 diyolar almadım bende.daha uygun satan biyerler varsa haberleşelim arkadaşlar.mesaj fln atın. kolay gelsin.