Şimdi Ara

Donanımhaber Cup IV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eros

biri de ödül koysun bari şööle 3 aylık taraftarlık gibi :) sarar o zaman :)

benimde taraftartılığım bitmesine 13 gün kalmış..çok iyi denk gelir

ama 4.lig ve üzeri liglerde olanlar ilk 11 den adam koyamasın oyuncuların skilleri görkemliyi geçmesin mümkünse..bunu kural olarak koyalım

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkunited

quote:

biri de ödül koysun bari şööle 3 aylık taraftarlık gibi :) sarar o zaman :)

benimde taraftartılığım bitmesine 13 gün kalmış..çok iyi denk gelir

ama 4.lig ve üzeri liglerde olanlar ilk 11 den adam koyamasın oyuncuların skilleri görkemliyi geçmesin mümkünse..bunu kural olarak koyalım

Alıntıları Göster
    ödül olmayacaksa koymam

SETTLER iyi düşünmüşsün ya bakalım 16'ya tamamlayabilecek miyiz? şimdi zaten 10 olduk sayılır bu hafta kupadaki rakibi drow'u yener. kaldı mı 6 takım.. 6 takımdan birisini hadi opsiyon olarak 2 arkadaşımı davet ederim, kaldı 4.. e birşey kalmamış daa

haftaya başlıyoruz

Rakibinize duyduğunuz saygı, büyüklüğünüzdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: _kivi

ödül olmayacaksa koymam

SETTLER iyi düşünmüşsün ya bakalım 16'ya tamamlayabilecek miyiz? şimdi zaten 10 olduk sayılır bu hafta kupadaki rakibi drow'u yener. kaldı mı 6 takım.. 6 takımdan birisini hadi opsiyon olarak 2 arkadaşımı davet ederim, kaldı 4.. e birşey kalmamış daa

haftaya başlıyoruz

Alıntıları Göster
    Trakya JK

• quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

Trakya JK

Alıntıları Göster
    1. Kivi SK - _kivi
    2. Nameless Heroes - bjkunited
    3. Kartal Bridge Warriors - michael j fox
    4. Smyrna Futbol Kulübü - MaNgOsEr
    5. hashusspor - hashus1099
    6. Hailstorm - MMXex
    7. Tekirdağ Gücü - mśtfzfr
    8. Okisht fc - Okisht
    9. ordumesudiyespor - SETTLER
    10. Trakya JK - ProgreSsive aTTacK
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.

Kivi biri geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SETTLER -- 8 Mart 2010; 20:14:36 >

Red Alert Serisi Hayranları
    HATTRICK : ordumesudiyespor

• quote:

Orijinalden alıntı: SETTLER

1. Kivi SK - _kivi
    6. Hailstorm - MMXex
    8. Okisht fc - Okisht
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.

Kivi biri geldi

Alıntıları Göster
    kankalar yazın benide marspor
    Suisei no Gargantia / Guilty Crown / Naruto / Bleach / Infinite Stratos / Black Bullet / Mahouka Koukou no Rettousei / Elfen Lied / Code Geass / Initial D / Ao no Exorcist / Full Metal Alchemist/ Shingeki no Kyojin/ Gantz/ D.Gray-man /Gintama/ Mirai Nikki /Freezing/ Noragami /Accel World /No Game No Life /Date A Live / Eureka Seven / Sengoku Basara 1-2-3-4/ Break Blade / Tokyo Ghoul / Akame Ga Kill / Darker Than BlacK / Zetsuen No Tempest / Tokyo Ravens / Magi - 1-2 / Strike the Blood / Sidonia no Kishi / Gantz

• quote:

Orijinalden alıntı: Xpantheroo

kankalar yazın benide marspor

Alıntıları Göster
    Beni de ekleyin.

Dumanaltı

1. Kivi SK - _kivi
    6. Hailstorm - MMXex
    8. Okisht fc - Okisht
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.

Kivi biri geldi

Biri dediğin benmiyim. Hattricke bu sezon takım çıkarmayı unutarak başladım. Haftada birde dh hattrick sayfalarına bakıyorum ama senin mesajını görünce geldim. Bu 2. katılışım ama as kadro çıkamam maçlara. İlk 4 için bir umudum var. Baraj maçı yada direkt küme üşmek istemiyorum. Kivi senide tebrik ederim. Alltid ten değerleri takiğ ediyorum. En hızlı değer arttıran sen oldun. Birkaç taktik ver :) eski nick ArtsN idi.

• quote:

quote:

1. Kivi SK - _kivi
    6. Hailstorm - MMXex
    8. Okisht fc - Okisht
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.

Kivi biri geldi

Biri dediğin benmiyim. Hattricke bu sezon takım çıkarmayı unutarak başladım. Haftada birde dh hattrick sayfalarına bakıyorum ama senin mesajını görünce geldim. Bu 2. katılışım ama as kadro çıkamam maçlara. İlk 4 için bir umudum var. Baraj maçı yada direkt küme üşmek istemiyorum. Kivi senide tebrik ederim. Alltid ten değerleri takiğ ediyorum. En hızlı değer arttıran sen oldun. Birkaç taktik ver :) eski nick ArtsN idi.

Alıntıları Göster

SON DURUM

1. Kivi SK - _kivi
    6. Hailstorm - MMXex
    8. Okisht fc - Okisht
    10.Trakya JK - ProgreSsive aTTacK
    11.marspor - Sky_
    12.Dumanaltı - silencer01
    13.
    14.
    15.
    16.

• quote:

[...]

Kivi senide tebrik ederim. Alltid ten değerleri takiğ ediyorum. En hızlı değer arttıran sen oldun. Birkaç taktik ver :) eski nick ArtsN idi.

eros öğretiyo ya haberiniz yok mu? basıyosunuz parayı, adam arabaya atlayıp geliyo, anlatıyo. ben başta 700K verdim, memnun kalınca 1M daha verdim, artışı görüyorsun..

4 kişi kaldı bu arada tamamdır ya bişey kalmamış. aslında KOENIGSTIGER hocam da katılsa süper olur. bu hafta da eros kupadan elenecek. kaldı 2 takım...

• quote:

quote:

[...]

Kivi senide tebrik ederim. Alltid ten değerleri takiğ ediyorum. En hızlı değer arttıran sen oldun. Birkaç taktik ver :) eski nick ArtsN idi.

eros öğretiyo ya haberiniz yok mu? basıyosunuz parayı, adam arabaya atlayıp geliyo, anlatıyo. ben başta 700K verdim, memnun kalınca 1M daha verdim, artışı görüyorsun..

4 kişi kaldı bu arada tamamdır ya bişey kalmamış. aslında KOENIGSTIGER hocam da katılsa süper olur. bu hafta da eros kupadan elenecek. kaldı 2 takım...

Alıntıları Göster
    eros ne öğretiyo :D
    eros çok bilse şimdi süperligdeydi. çok hata yaptım bu sezon taktiksel olarak. en basitinden son maç defansif beksiz çıkmış olmam. ofansif beke takmış olmam.vs vs vs vs vs
    hele bakalım yarın neler olacak :)

• quote:

eros ne öğretiyo :D
    eros çok bilse şimdi süperligdeydi. çok hata yaptım bu sezon taktiksel olarak. en basitinden son maç defansif beksiz çıkmış olmam. ofansif beke takmış olmam.vs vs vs vs vs
    hele bakalım yarın neler olacak :)

Alıntıları Göster
    seni sabırsızlıkla bekliyoruz

seni sabırsızlıkla bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Drow katılmayacakmış kupaya

Drow katılmayacakmış kupaya

Alıntıları Göster
    ya çocuk bala yendi, neyse buluruz zaten böyle daha güzel bizbize kupa yapmış oluruz...

KOENIGSTIGER bayrak avcısıymış. o yüzden katıalmıyor, yani 3 takım arayışına devam..

• quote:

ya çocuk bala yendi, neyse buluruz zaten böyle daha güzel bizbize kupa yapmış oluruz...

KOENIGSTIGER bayrak avcısıymış. o yüzden katıalmıyor, yani 3 takım arayışına devam..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kusura bakmassanız ayrılmak istiyorum kupadan. bidahakine katılırım umarım. çok sakat ve yetersiz oyuncu var. şampiyonluğu garantilemek içinde bikaç maç asılmam gerek oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

arkadaşlar kusura bakmassanız ayrılmak istiyorum kupadan. bidahakine katılırım umarım. çok sakat ve yetersiz oyuncu var. şampiyonluğu garantilemek içinde bikaç maç asılmam gerek oyuna.

Alıntıları Göster
    hocam sorun değildi aslında..yani yedek kadroda çıkabilirsiniz....sonuçta hazırlık maçı yapacaksınız yine başka takımla değil mi? bizden biriyle yapmış olurdunuz ;)

bende bastonlu dedelerimin sakatlanmasını istemem hazırlık maçında

• quote:

hocam sorun değildi aslında..yani yedek kadroda çıkabilirsiniz....sonuçta hazırlık maçı yapacaksınız yine başka takımla değil mi? bizden biriyle yapmış olurdunuz ;)

bende bastonlu dedelerimin sakatlanmasını istemem hazırlık maçında

Alıntıları Göster
    Ben bile 8.ligdeyim ama kupada yedek kadro ile çıkacağım. Amaç DH cilerle 1 maç yapmak.

• quote:

nasıl istiyorsan hocam. çoğu kişi 11'inden adamlarla çıkmayacak zaten.

• quote:

quote:

nasıl istiyorsan hocam. çoğu kişi 11'inden adamlarla çıkmayacak zaten.

Alıntıları Göster
    Artık başlayalımmı ? ve maçları kim ayarlayacak ? Bu hafta maç ayarlayan varmı ? En geç haftaya başlayalım diyorum ne diyorsunuz ?

• quote:

Artık başlayalımmı ? ve maçları kim ayarlayacak ? Bu hafta maç ayarlayan varmı ? En geç haftaya başlayalım diyorum ne diyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    önümüzdeki hafta başlayım
    Suisei no Gargantia / Guilty Crown / Naruto / Bleach / Infinite Stratos / Black Bullet / Mahouka Koukou no Rettousei / Elfen Lied / Code Geass / Initial D / Ao no Exorcist / Full Metal Alchemist/ Shingeki no Kyojin/ Gantz/ D.Gray-man /Gintama/ Mirai Nikki /Freezing/ Noragami /Accel World /No Game No Life /Date A Live / Eureka Seven / Sengoku Basara 1-2-3-4/ Break Blade / Tokyo Ghoul / Akame Ga Kill / Darker Than BlacK / Zetsuen No Tempest / Tokyo Ravens / Magi - 1-2 / Strike the Blood / Sidonia no Kishi / Gantz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xpantheroo

önümüzdeki hafta başlayım

Alıntıları Göster
    17 sinde başlamamız zor galiba hazırlık maçı da ayarlamadım gerçi burayı bekliyorum.
    bari 24 ün de başlayalım yeni sezon kupa maçlarıyla çakışacak biraz daha geç kalırsak.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.