Şimdi Ara

Arkadaşlar biri bana burda ne söylendiğini açıklıyabilirmi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ""anket.mdb dosyası,yazma(write) erişimi verilmiş bir klasör içinde olmalıdır.Eğer uygulamayı lokal sunucunuzda test ediyorsanız erişim izinlerini İnternet İnformation Service aracılığıyla ayarlıyabilirsiniz"".(Ama Nasıl yapacağım???).

"İnternet ortamındaki web sunucunuzda ise yazma erişimi olan bu klasör genellikle cgi-bin yada data dizinidir".
    Bunuda ayrıntılı bir şekilde açıklarsanız sevinirim asp'ye başlayım dedim ama daha bir şey yapamadım sinir oluyorum biri yardım ederse sevinirim

• arkadaşım burda demek istediği veritabanını koyacağın klasörün yazma izni olmalı. mantık şu veritabanına bilgi eklemek istersen yazma iznin yoksa haliyle veritabanına bilgi girişi yapamazsın bu yüzden yazma izinli bi klasöre veritabanını koymalısın. (veritabanı access kullanıyyosan .mdb uzantılı dosyadır.) klasöre iyazma izni vermek için denetim masası/yönetimsel araçlar/Internet Information Services (IIS) burdanda web siteleriine gir sonra varsayılan websitesi siten hangi klasördeyse özellikler okuma işaretlenmiştir muhtemelen bide sen yazmayı işaretli olsun bitsin... tabi bu sölediklerim scripti kendi makinandan kullanmaya çalışıyosan..
  • ayrıca mdb dosyası ayrı bir dizindeyse sağ tıklayıp güvenlik sekmesinden de yapabilirsin bu işi
  • arkadaşlar söylediğinizi yaptım ama bu sefer .asp uzantılı olan sayfalar açılmıyor verdiği hataları belirttim yardımcı olun lütfen..

http://img299.imageshack.us/img299/7836/resim23aa.gif

http://img299.imageshack.us/my.php?image=resim11pt.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenith35 -- 18 Ağustos 2005, 13:35:04 >

• harddiskinin dosya sistemi NTFS muhtemelen.. IIS yi kaldır yeniden kur.. işin gerçeği ntfs sistemlerde yazma izni tam olarak nasıl veriliyor bilmiyorum.. yani sen kurralara uygun olarak veriyosun fakat seninde yaşadığın türden problemler pek çok kez yaşanıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne olduğunu bilen var mı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.