Connect On diyorum,expoiler acılıyor sayfa görüntülenemiyor diyor.Bu hatayı alan arkadaşlarımda benim gibi Fire Fox mu kullanıyor.Belki ondan kaynaklanıyordur.
Indirince kurun ve saatin yanındaki simgesinin yeşil hale geçmesini bekleyin(1dk) geçmiyorsa elle Connect/ON tıklayınız.
quote:
Orijinalden alıntı: CemalBahar
Connect On diyorum,expoiler acılıyor sayfa görüntülenemiyor diyor.Bu hatayı alan arkadaşlarımda benim gibi Fire Fox mu kullanıyor.Belki ondan kaynaklanıyordur.
hayır explorerdada aynı seyi alıyorum.
Ve orjinal sitesinden indirmeme ragmen nod32 virüs buluyor bilginize.
ewt ben oyundayım basede adam kestim :)
Dosya falan ındırmeyınn. adam gıbı bekleyın acılınca herkez gırınce gırın acelenız warsa sonrada ah uh demeyın.
altıma yapacam simdi oyun yeniden kurmusdum ve patch atıo süperrrrrrrrrrr:D heyecandan ne yapcamı sasırdım:D vayyyy be süperrrrrrrrrrrrr=) yapanın bulanın bize akdaranın eline saglıkkkkkx)
connect on diyorum mozilla ve internet explorer da cannot display the webpage hatasi aliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
quote:
Orijinalden alıntı: CemalBahar
hayır explorerdada aynı seyi alıyorum.
Ve orjinal sitesinden indirmeme ragmen nod32 virüs buluyor bilginize.
Ne yapmamız gerekiyor? Yardım istiyorum
Bu kadar sabırsızlık neden bekleseniz biraz sonra start gelir girersiniz.Bu kadar zahmete gerek var mı ?
Virus bulmasından başlayalım program ücretsiz olduğundan reklam pencereleri açıyor. Bunların kimilerini virus olarak görmesi kaçınılmaz anti-viruslerin şayet bende de uyarı verdi 1 defa.
Sayfa görüntülenemiyor diyorsa programı kaldır/ reset at/ tekrar kur / kurulum sonunda Launch HotSpot Shield tick atılı olarak Bitir kurulumunu.