1 saat once sansa oyuna girdigimi soylemistim hatirlarsaniz o zaman bir sahis shield ilemi oyuna girdin diye sormustu oyun ici.O zaman anlam verememistim indiriyorum hemen tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: neXuiz
yourfreedom+proxifier ile de giriliyor
Alıntıları Göster
Sağol kardeş çalıştırdım oyundayım.
quote:
Orijinalden alıntı: Lenon
1 saat once sansa oyuna girdigimi soylemistim hatirlarsaniz o zaman bir sahis shield ilemi oyuna girdin diye sormustu oyun ici.O zaman anlam verememistim indiriyorum hemen tesekkurler
Alıntıları Göster
abi anlamadım start yok yine ndn diyoruz cvp veren yok :(
quote:
Alıntıları Göster
abi anlamadım start yok yine ndn diyoruz cvp veren yok :(
quote:
Alıntıları Göster
Virussuz url werin pls indirenler !!!
quote:
Orijinalden alıntı: mLq.
Alıntıları Göster
arkadaşlar ben indirdim nod 32 yi kurup gerçekten simgesi yeşil şu an programın ve oyundayım, heryer bomboş, maradonda bile en fazla 30-40 kişi var yok.
quote:
Alıntıları Göster
Kendi sitesinden indirin... google hotspotshield yazın ilk site..
quote:
Alıntıları Göster
girdimmm :)::):)::)
quote:
Orijinalden alıntı: zmax
girdimmm :)::):)::)
Alıntıları Göster
Dün denemiştim ben bunu.15-20 dakika da bir dc oluyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: PinHim
arkadaşlar ben indirdim nod 32 yi kurup gerçekten simgesi yeşil şu an programın ve oyundayım, heryer bomboş, maradonda bile en fazla 30-40 kişi var yok.
Alıntıları Göster
Yapamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: PinHim
Alıntıları Göster
vallahi girdi sağol hocam
kendi sitesinden indirsenize arkadaşlar link istiyorsunuz google yazın kendi sitesinden indirin
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga
vallahi girdi sağol hocam
kendi sitesinden indirsenize arkadaşlar link istiyorsunuz google yazın kendi sitesinden indirin