Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA II GT-i8000 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
5
Favori
180.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

bu cihazı kendim sökersem elimde kalırmı.
    kapama tuşu basmamaya başladı muhtemelen toz kaçmıştır arasına.

benim de yes tuşu basmıyordu, zor basıyordu, servise verdim geçende garantiden tuş flexini değiştirdiler toz filan kaçma olayı değil yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

bu cihazı kendim sökersem elimde kalırmı.
    kapama tuşu basmamaya başladı muhtemelen toz kaçmıştır arasına.

benim de yes tuşu basmıyordu, zor basıyordu, servise verdim geçende garantiden tuş flexini değiştirdiler toz filan kaçma olayı değil yani..

garantim 6 ay önce bitti.
    Yeni windows 8 li cihazlar gelene kadar idare etse değişicem cihazı.
  • Arkadaşlar babam bu telefonu kullanıyor. Rehberinde 1000 den fazla kişi var. Şimdi iPhonw 4 kullanmaya başlayacak. Bu telefondaki rehberi nasıl yedekleyebilirim?
  • samsung i8000 omnia2 telefon açılıyor.ekranda start ve phone kısmına tıklayınca açılmıyor.ve telefon kartınıda görmüyor.
    çözüm için fikirlerinizden yararlanmak istiyorum.teşekkürler...
  • selam arkadaslar bende
    SAMSUNG OMNIA II GT-i8000 telefon var bunda windows yüklü ben buna andiroid yüklemek istiyorum nasıl ne şekilde yapacagımı biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim saygılar
  • Arkadaşlar bende android yüklemek istiyorum ama pek bilgim yok ve adım adım yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android stabil çalışmıyor bu yüzden androidi unutun.

• Tam olarak ne gibi olumsuzlukları var ?

• Eğer android çok sorun çıkarıyorsa bu telefona ne yükleyeyim ? Şimdiye kadar hiç bir şey yüklemedim aynı alındığı gibi.

• Arkadaşlar Windows Mobile 6.1 Rom orjinal veya Windows Mobile 6.5 Rom orjinal türkçe rom dosyaları lazım bana. İnternette nereye girsem bütün linkler ölmüş. Linkleri çalışan veya elinde bu dosyalardan olan varsa benimle paylaşabilirmi?
  • Arkadaşlar Kiesten güncelleme yapayım dedim demez olsaydım, 40-45dk bekledim baktım hala %0 da çıkardım artık ondan sonra telefon açılmadı da etmedi de. Açmaya çalışınca telefonve bilgisayar arasındaki bir kablo ve soru işareti çıkıyor. Kiesten kurtmarma yapıyorum ne kadar vakit geçerse geçsin %0'da duruyor. Ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliass

Arkadaşlar Windows Mobile 6.1 Rom orjinal veya Windows Mobile 6.5 Rom orjinal türkçe rom dosyaları lazım bana. İnternette nereye girsem bütün linkler ölmüş. Linkleri çalışan veya elinde bu dosyalardan olan varsa benimle paylaşabilirmi?

Yokmu yardımcı olabilecek biri?
  • Selam arkadaşlar,

OMNİA 2 telefonumu satacağım. 2 gb versiyonu. Siyah renkli.
    Ekranında çiziği hasarı yok. Arka kapakta hafif birkaç çizik var ve şarj kapağı yok. Orjinal şarj aleti mevcut.

Almak isteyen arkadaş olursa fiyatta anlaşırız.
  • arkadaşlar telefon çok yavaşladı arkada bulunan reset tuşundan reset atsam ilk aldığım güne mi döner bütün programlar ve telefon numaraları silinir mi? bu telefonu nasıl tekrar hızlandırabilirim?
  • Ya ben arkasında reset tuşu var sanıyordum şimdi baktım göremedim ben yanlış mı hatırlıyorum şimdi mi bulamadım var mı öyle bi tuş bilen var mı ve ne işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan-07

Ya ben arkasında reset tuşu var sanıyordum şimdi baktım göremedim ben yanlış mı hatırlıyorum şimdi mi bulamadım var mı öyle bi tuş bilen var mı ve ne işe yarar.

CİHAZI KAPAT. açarken ses açma tuşu+kilit tuşu+yes tuşu+no tuşuna 5h sn basılıtutarak aç. hard reset diye soracak. yes tuşuna bas. cihazı fabrika ayarına döndürecektir. bu işlem yaklaşık 15-20dk sürer. şarjının tam olmasına dikkat et. Ancak kayıtlı olan herşey gidecek. spb backup programı ile yedek alabilirsin, hard reset atmadan.. böylelikle telefon rehberin, kurulu programların, mesajların kaybolmamış olur.
  • Teşekkürler .
  • Arkadaki reset tuşu kapatıp açmaya yarıyor sadece :)

Benim gibi bu telefonu halâ sevgiyle kullanan var mı yaa..? :) Telefonun romunu değiştirip bikaç başka şey yükleyince bambaşka bişeye dönüşüyo harbiden isminin hakkını vriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHE uLTimaTe

Arkadaki reset tuşu kapatıp açmaya yarıyor sadece :)

Benim gibi bu telefonu halâ sevgiyle kullanan var mı yaa..? :) Telefonun romunu değiştirip bikaç başka şey yükleyince bambaşka bişeye dönüşüyo harbiden isminin hakkını vriyor

Var dostum çok seviyorum teli.Birsürü androidli cihaz kullandım ama niyeyse bu telefona bayıldım.Ama yeterince uygulama ve oyun bulamadım.Öyle idare ediyorum.
  • evet oyun ve uygulamaların linkleri de ölü.. :( zamanında arşivlemek lazımdı ama bilemedik :(
    Geçen de telefon yere düştü sol alttan camı çatladı! :'( Üzerinden arabayla bile geçtiğimde(bilmeden oldu tabi) bişey olmamıştı, taşa düşünce çatladı :(

Acaba bu telefona Wave2 ekranı taksak nasıl olur? Hem Süper Amoled+, hem de kapasitif hem de 3.7" iyi olmaz mı ki :)
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.