Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA II GT-i8000 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
5
Favori
181.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gimmeluck

arkadaslar selamlar,

teknosadsan jabra marka bluetooth kulaklik aldim.

surekli bagli duruyo bluetoothla telefona bu guzel..

simdi telefon calinca direk kulakliktan dugmeye basinca cevaplayabiliyorum, yani cebe ulasmam gerekmiyor.

Peki o sirada cep yanimda olsa ve kulaklik uzakta olsa , cep ile nasil cevap verebilirim?? ( eger cevap verirsem Ses gelmiyor cepten, yani o anda o Konusma icin nasil keserim baglantiyi ve CEpten ses gelir acaba?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Merhaba

Bluetooth kulaklığı araba için düşünenlere bir önerim var

Ben samsungun üst modellerinden birini denedim hiç memnun kalmadım
    Daha önce de plantronics almıştım işe yaramaz

Karşıdakini anlamak zor
    Açmak kapamak zor
    Kulakta taşımak zor
    Pili çabuk biter
    sorun sorun...

Ama arabada da malum cep kullanmak iyi değil
    Geçenlerdehttp://www. hepsiburada.com/Liste/motorokr-t505-bluetooth-arac-kiti-fm-transmitter-ozellikli-motorola-vc700-arac-sarj-cihazi-hediyeli-/ProductDetails.aspx?productId=telbarkitmott505&categoryId=16217 bu ürünü aldım (Boşlukları silin)

Motorola T505 Bluetooth

Çok beğendim
    Korkarak aldım işe yaramaz diye ama umduğumun çok ötesinde
    Mediamarkt ta 150 lira

Bu sorunu çok yaşadığım için önereyim dedim yoksa motorola ile ilişkim veya yakınlığım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghanhan

Konu Açtım Ama Giren Çıkan Bakan Yok.Herneyse.

Samsung Omnia II...! Kulaklık Takılıymış Gibi...???

Merhaba Arkadaşlar Bende Samsung Omnia II 8GB Cep Telefonu Var 1 Senedir Kullanıyorum Fakat Geçenlerde bir Sorun İle Karşılaştım Sorun Şu Ki :
    Telefonun Kulaklık Girişine Hiçbir Kablo Takılı Olmadığı Halde O Küçük Ekran Geliyor Ekranda Kulaklık Yada Başka Birşey Takıldığında Gelen Ekran Geliyor Yani.

*Kulaklık
    *Mikrofonlu Kulaklık
    *Tv Çıkışı

Şeklinde Bunlardan Birini Seçmezsem Birisi Aradığında Sesim Gitmiyor.Onunda Bana Sesi Gelmiyor.
    Kulaklığı Seçersem Müzik Dinleyebiliyorum Her Türlü Ses Geliyor Ama Bu Seferde Mikrofon Yok.Sesim Gitmiyor Yani.
    Kulaklıklı Mikrofonu Seçip Şimdilik Böyle İdare Ediyorum Ama Kulaklık İle Konuşmayı Hiç Sevmem.

Bu Sorun Neden Kaynaklanıyor Olabilir.

Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar.

Kulaklık fişi takılan yere bir şey kaçmış olabilir.
    Su vb kısa devre yapmış olabilir
    YAda oradaki açıp kapayan mekanizma tutukluk yapmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asus535

Dikkat: Ben ingilizce JA5 kurmuştum ve memnundum. Sen, NPS ile indirdiğin Türkçe bir ROM kurdun. Aynı şeyi kullanmadık yani.

koppa'nın dediği gibi JH2 wm 6.5.3 kurmanı önereceğim. Ben official leaked kurdum, koppa Alex823 lite kurmuş.
    Aşağıda kendim nasıl yaptığımı anlatacağım.

JH2 den hala mmenunmusun
    Ben 1 hafta kadar kullandıktan sonra aşırı yavaşlıyor
    Restart ettiğimde boot etmesi bile 20 dk yı bulabiliyor.

Ben Twu nun lite JH2 sini SPB mobile shell ve Pocketlock ile kullanıyorum.
    Bunların boot yavaşlığına ne derece etkisi olur anlayamıyorum
    ÇAlışırken de inanılmaz yavaşlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifd2005

JH2 den hala mmenunmusun

2006 senesinden beri WM cihazları kullanan biri olarak alex'in JH2 romunu şiddetle tavsiye ederim. (custom romdur)

http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/309944/jj1-lite-wm-6-5-ji1-lite-wm-6-5-jh2-lite-wm-6-5-3-jg2-lite-wm-6-5-3-jh1-lite-wm-6-5-8-12-2010/

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

JH2 den hala mmenunmusun

2006 senesinden beri WM cihazları kullanan biri olarak alex'in JH2 romunu şiddetle tavsiye ederim. (custom romdur)

http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/309944/jj1-lite-wm-6-5-ji1-lite-wm-6-5-jh2-lite-wm-6-5-3-jg2-lite-wm-6-5-3-jh1-lite-wm-6-5-8-12-2010/

Alıntıları Göster
    Ben de uzun zamandır PDA: JG5 CSC: JG5 PHONE: JF1 wm 6.5 custom lite rom kullanıyorum, hız ve stabilite çok iyi, tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

arkadaslar selamlar,

teknosadsan jabra marka bluetooth kulaklik aldim.

surekli bagli duruyo bluetoothla telefona bu guzel..

simdi telefon calinca direk kulakliktan dugmeye basinca cevaplayabiliyorum, yani cebe ulasmam gerekmiyor.

Peki o sirada cep yanimda olsa ve kulaklik uzakta olsa , cep ile nasil cevap verebilirim?? ( eger cevap verirsem Ses gelmiyor cepten, yani o anda o Konusma icin nasil keserim baglantiyi ve CEpten ses gelir acaba?

up...
  • Banada JH2 hızlı geldi ama bir hafta sonuna doğru inanılmaz yavaşlıyor. Başta iyi
    Pocketshield ekran kilidi programından şüpheleniyorum
    Ama bir ekran kilidi programının taa ilk açılış ekranına kadar nasıl bukadar yavaşlattığını ve soft resetle bu yavaşlamanın düzelmediğini, Hard reset gereksinimini anlayamıyorum

Bakalım bu hard resetten sonra kaç gün gidecek

Bu arada en beğendiğimiz ROM versiyonlarını yazarsak diğerlerinede yardımcı olur.
    Tabi yazmadan önce en az 10 gün kullanmak lazım

quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

JH2 den hala mmenunmusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifd2005 -- 31 Aralık 2010; 16:56:34 >

• Orijinalden alıntı: bizimdenizci

Hard reset atarak çözmeyi dene.. gene sorun devam ederse donanımsaldır..

Hard Reset Attım Dosum Ve Sanırım Donanımsal.

Kulaklık fişi takılan yere bir şey kaçmış olabilir.
    Su vb kısa devre yapmış olabilir
    YAda oradaki açıp kapayan mekanizma tutukluk yapmış olabilir.

Sanırım Bir Telefoncuya Götürmeliyim İnşallah Daha Kötü Olmaz Sorun Hala Devam Ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghanhan -- 1 Ocak 2011; 2:18:15 >
  • arkadaşlar yurt dışında yayınlanan en son rom hangisi acaba?ayrıca foto performansı iyi olan bi rom arıyorum bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 2 Ocak 2011; 20:04:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliass

arkadaşlar yurt dışında yayınlanan en son rom hangisi acaba?ayrıca foto performansı iyi olan bi rom arıyorum bilgisi olan varmı?
    arkadaşlar bu verdiğim linkte en üste UPDATE --- 01.Nov.09 --- versiyonmu rom var orada altta Firmware: 'in altında 6tane dosya var bu 6 dosyanın hepsinide OCTANS programına girecekmiyiz?gireceksek hangi bölümlere gircez? (EBoot, PDA gibi hangilerine gircez? )
    http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/293492/secanys-i8000-wm65-rom-feb-10-roms/

• quote:

arkadaşlar bu verdiğim linkte en üste UPDATE --- 01.Nov.09 --- versiyonmu rom var orada altta Firmware: 'in altında 6tane dosya var bu 6 dosyanın hepsinide OCTANS programına girecekmiyiz?gireceksek hangi bölümlere gircez? (EBoot, PDA gibi hangilerine gircez? )
    http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/293492/secanys-i8000-wm65-rom-feb-10-roms/

Secany romu artık eskidi boşuna kurma. Dün kurduğum JJ1 6.5 English ROM 05.12 romunu tavsiye ederim. En son romdur. Öncelikle;

JJ1 (6.5) için orjinal PDA, EBOOT,CSC,MST,PHONE dosyalarını indireceksin. Eğer lite bir rom olsun diyorsan ilave olarak sitedeki JJ1 (6.5) için uygun NB0 dosyasını da indirip OCTANS programında bu 5 dosyayı tanıtıp romu yazdırıyorsun.

http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/323437/lite-roms-by-speedfrog/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thisrock -- 3 Ocak 2011; 21:36:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: volcano2K

:) hazırlayan üyelere ayıp olmasın diye profil sayfalarına da link veriyim demiştim yememiş demekki.. Düzeltiyorum hemen.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben şu gizli kodlardan yanlışıkla bir ayar yaptım ve telefon sim kartından sinyal alamıyor.nasıl düzeltebilirim yardım edin arkadaşlarr
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

facebook'taki videoları Opera'dan açtıysan kendi indiriyor zaten hocam.

başka bi yerden mi giriyosun sen

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Merhaba;
    Cep telefonumu geçen hafta yeni aldım. Fiyat çok makul geldi ve wm telefon olunca aldım. Benim gibi istekleri tepelerde olmayanlar için ideal.
    Bir de sar değeri için oldım.15 yıldır düzenli telefon kullandığım için artık sağlığımı düşünüyorum. Benim bir sorunum vardı. Telefon wm 6.1 yüklü geldi ve çağrı gelince cebimden çıkarana kadar karşıya meşgulum mesajı atıyordu veya ben red edince gene meşgulum sizi sonra arayacağım mesajı atıyordu. Bir haftada 30 civarı mesaj attı yani karşılığı yaklaşık 12 TL. Telpa yı aradım Samsung desteği arayın dediler. Destekten de cevap olarak telefonumun wm 6.5 e yükseltilmesi gerektiği ve 6.5 te bunun olmadığı söylendi. Bölge samsung servisini arayıp ücretini sordum. Samsung bölge servisi güncellemenin bedava olduğunu sabah bırakırsam akşam alabileceğimi söylediler. Benim kendimin yapacağım yükseltmelerin cihaza kullanıcı müdahalesi olacağı için garanti dışı kalmasına sebep olacağını bildirdiler.Bilmeyen arkadaşlar varsa bilgi olsun diye yazdım.
    Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: agriboy

Arkadaşlar Merhaba;
    Cep telefonumu geçen hafta yeni aldım. Fiyat çok makul geldi ve wm telefon olunca aldım. Benim gibi istekleri tepelerde olmayanlar için ideal.
    Bir de sar değeri için oldım.15 yıldır düzenli telefon kullandığım için artık sağlığımı düşünüyorum. Benim bir sorunum vardı. Telefon wm 6.1 yüklü geldi ve çağrı gelince cebimden çıkarana kadar karşıya meşgulum mesajı atıyordu veya ben red edince gene meşgulum sizi sonra arayacağım mesajı atıyordu. Bir haftada 30 civarı mesaj attı yani karşılığı yaklaşık 12 TL. Telpa yı aradım Samsung desteği arayın dediler. Destekten de cevap olarak telefonumun wm 6.5 e yükseltilmesi gerektiği ve 6.5 te bunun olmadığı söylendi. Bölge samsung servisini arayıp ücretini sordum. Samsung bölge servisi güncellemenin bedava olduğunu sabah bırakırsam akşam alabileceğimi söylediler. Benim kendimin yapacağım yükseltmelerin cihaza kullanıcı müdahalesi olacağı için garanti dışı kalmasına sebep olacağını bildirdiler.Bilmeyen arkadaşlar varsa bilgi olsun diye yazdım.
    Selamlar

Alıntıları Göster
    Biraz sallamışlar, onların yükledikleri orjinal romlar piyasada zaten, garantiye vereceğim zaman tekrar o romları yazıp versem nasıl anlıcaklar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: thisrock

Biraz sallamışlar, onların yükledikleri orjinal romlar piyasada zaten, garantiye vereceğim zaman tekrar o romları yazıp versem nasıl anlıcaklar. :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar uzun aramalarıma rağmen çözemediğim bir sorunu () sizlerle paylaşmak istedim belkide yeterince iyi aramamışımdır veya çözümünü bilenler vardır aranızda diye;
    WM 6.5 yüklü cihazımda gelen mesajların saatinde bir saatlik bir gecikme oluyor. Örneğin saat 12:13de bana gönderilen mesajı 11:13de almış gibi görüyorum gelen kutusunda. Sorunun telefonda iki farklı arayüz olmasından(windows default, touchwiz) ve omnianın saati otomatik ayarlamaya çalışmasından olduğunu düşünüyorum. Yardımlarınız bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvoeak

Arkadaşlar uzun aramalarıma rağmen çözemediğim bir sorunu () sizlerle paylaşmak istedim belkide yeterince iyi aramamışımdır veya çözümünü bilenler vardır aranızda diye;
    WM 6.5 yüklü cihazımda gelen mesajların saatinde bir saatlik bir gecikme oluyor. Örneğin saat 12:13de bana gönderilen mesajı 11:13de almış gibi görüyorum gelen kutusunda. Sorunun telefonda iki farklı arayüz olmasından(windows default, touchwiz) ve omnianın saati otomatik ayarlamaya çalışmasından olduğunu düşünüyorum. Yardımlarınız bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Android 2.1
    yayınlanmış.. bilginiz varmı..

• quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

Android 2.1
    yayınlanmış.. bilginiz varmı..

Alıntıları Göster
    nerden indirebiliriz?
  • quote:

nerden indirebiliriz?

Alıntıları Göster
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918778
    Telefon çalışıyor, kamera çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eleham

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918778
    Telefon çalışıyor, kamera çalışmıyor.

Alıntıları Göster
    android yükleyip başka olumlu olumsuz yönleri tespid eden arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valavaukar

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.