Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA II GT-i8000 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
5
Favori
180.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliass

quote:

Orijinalden alıntı: Barbarosss

quote:

Orijinalden alıntı: thisrock

Not: IGO 8.3.4.117940+sesler+En son Başarı harita+tabelalar+arabalar+.... full yüklü ve Omnia II için ayarlanmış olarak yüklemek için bana PM atın size indirme adresini göndereyim. İndirdiğiniz dosya içindekileri direk hafıza kartına atıyorsunuz ve 2577 klasöründeki autorun dosyasını çalıştırıp programı kuruyorsunuz.

Merhaba Thisrock,

Rica etsem, Omnia 2 icin ayarlanmis Igo'nun linkini pm ile gonderebilir misin? Torrent olarak varsa o da olur. Iyi gunler.

Barbaros

BANADA ATIN PM DEN AMA NORMAL LİNK OLSUN

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar IGO8 link isteklerinizi PMden yapın lütfen, bu sayfadan istekte bulunmayın.

• quote:

Arkadaşlar şu an Gary Crutcher'ın hazırladığı JF5 lite (ROM based WM 6.5 build 21895.5.0.90) romunu kullanıyorum ve tavsiye edebilirim. Bundan önce 6.5.3 kullanıyordum fakat 6.5 daha iyi diyebilirim. Kullandığım romda;

+ Başlat menüsü üstte, uzun süre 6.5.3 kullandım başlat alttaydı ama "X" tuşu çalışmıyordu ek programlarla uüraşmak zorunda kalıyordum. Deneyimlerime göre başlatın üstte olması daha iyi.
    + GPS 2-3 dakika da bağlanıyor, Xtra GPS çalışıyor. Program olarak IGO8 kullanıyorum.
    + Pagepool 8mb default. İsterseniz 16-32 şeklinde de yazdırabilirsiniz ama 8mb tavsiyedir. Ram daha fazla kalıyor. Şu an telefonumda SPB shell 3.5.5 yüklü halde boştaki ram 80mb.

Tavsiye edebileceğim programlar (Yükleme sırasına göre);

SPB Shell 3.5.5 (+MS Espresso teması)
    KenChan Android v2.5 windows teması
    Samsung Phone Skin JC2 (S2U2 nın gelen arama ekranı aktif olduğunda SMS gönderme gibi gereksiz görüntüleri silmek için, ekran görüntüsü için resimlere bakabilirsiniz)
    Resco Contact Manager
    S2U2 (+WP7 Phonecanvas teması)
    Nav N igo 8
    Opera 10
    Finger Keyboard
    Pocket Music
    Resco Audio Recorder
    O2 flash

Not: IGO 8.3.4.117940+sesler+En son Başarı harita+tabelalar+arabalar+.... full yüklü ve Omnia II için ayarlanmış olarak yüklemek için bana PM atın size indirme adresini göndereyim. İndirdiğiniz dosya içindekileri direk hafıza kartına atıyorsunuz ve 2577 klasöründeki autorun dosyasını çalıştırıp programı kuruyorsunuz.

görüntü olarak güzel görünüyor... pil ömrü ne alemde ?

ben asus535 in tavsiyelerinden sonra titianyum arayuzu kullanıyorum gerçekten
    çok kullanışlı ve rahat... asus535 arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim..

bu arada asus535 siz bu sıralar hangi romu kullanıyorsunuz ?? artıları ve eksilerini belirtirmisiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysncr -- 25 Temmuz 2010; 2:31:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysncr

quote:

Arkadaşlar şu an Gary Crutcher'ın hazırladığı JF5 lite (ROM based WM 6.5 build 21895.5.0.90) romunu kullanıyorum ve tavsiye edebilirim. Bundan önce 6.5.3 kullanıyordum fakat 6.5 daha iyi diyebilirim. Kullandığım romda;

+ Başlat menüsü üstte, uzun süre 6.5.3 kullandım başlat alttaydı ama "X" tuşu çalışmıyordu ek programlarla uüraşmak zorunda kalıyordum. Deneyimlerime göre başlatın üstte olması daha iyi.
    + GPS 2-3 dakika da bağlanıyor, Xtra GPS çalışıyor. Program olarak IGO8 kullanıyorum.
    + Pagepool 8mb default. İsterseniz 16-32 şeklinde de yazdırabilirsiniz ama 8mb tavsiyedir. Ram daha fazla kalıyor. Şu an telefonumda SPB shell 3.5.5 yüklü halde boştaki ram 80mb.

Tavsiye edebileceğim programlar (Yükleme sırasına göre);

SPB Shell 3.5.5 (+MS Espresso teması)
    KenChan Android v2.5 windows teması
    Samsung Phone Skin JC2 (S2U2 nın gelen arama ekranı aktif olduğunda SMS gönderme gibi gereksiz görüntüleri silmek için, ekran görüntüsü için resimlere bakabilirsiniz)
    Resco Contact Manager
    S2U2 (+WP7 Phonecanvas teması)
    Nav N igo 8
    Opera 10
    Finger Keyboard
    Pocket Music
    Resco Audio Recorder
    O2 flash

görüntü olarak güzel görünüyor... pil ömrü ne alemde ?

çok kullanışlı ve rahat... asus535 arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim..

bu arada asus535 siz bu sıralar hangi romu kullanıyorsunuz ?? artıları ve eksilerini belirtirmisiniz..

Alıntıları Göster
    Pil ömrü gayet iyi normal kullanımla 4 gün gider sanırım.

• quote:

Pil ömrü gayet iyi normal kullanımla 4 gün gider sanırım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce aldığım ve silikon kılıfta kullandığım omnia2 cihazımı satıyorum ilgilenenlere duyrulur. cihazı adığım gün silikon klıfa koydum ve hiç çıkartmadım. ön ve arkasındaki jelatinler halen durmakta. ne bir çizik nede ekranın içerisinde toz vardır. sıfırı ancak bu kadar temiz olur. kutu fatura vs. tamdır. satış nedenim keyfidir cihazımdan gayet memnunum. bundan önce 2 tane daha omnia2 kullanmıştım gps ye geç bağlanıyordu yada hiç bağlanmıyordu ancak bu cihazım en fazla 3 dk içinde bağlanıyor.fiyat pazarlıksız 650 tl dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce aldığım ve silikon kılıfta kullandığım omnia2 cihazımı satıyorum ilgilenenlere duyrulur. cihazı adığım gün silikon klıfa koydum ve hiç çıkartmadım. ön ve arkasındaki jelatinler halen durmakta. ne bir çizik nede ekranın içerisinde toz vardır. sıfırı ancak bu kadar temiz olur. kutu fatura vs. tamdır. satış nedenim keyfidir cihazımdan gayet memnunum. bundan önce 2 tane daha omnia2 kullanmıştım gps ye geç bağlanıyordu yada hiç bağlanmıyordu ancak bu cihazım en fazla 3 dk içinde bağlanıyor.fiyat pazarlıksız 650 tl dir.

Alıntıları Göster
    slmarkadaşlar diamond tv kurdum çalıştıramıyorum bunun lisans keyi varmı yada nasıl çalıştıracağım yardım....

• Merhaba,
    Ben uzun süredir JA5 ROM kullanıyorum. GPS benim için önemli olduğundan JB1 radio (phone) ROM yazdım ve vagus fix yaptım.
    alarm çalmaması, arayanın bana ulaşamaması, ben farkına varmadan kilitlenip kalması, ya da gece pili dolu olarak yatıp, sabahleyin boş pille uyanmak gibi aksiliklerle hiç karşılaşmadım.
    Bu 4 durum, "windows mobile" işletim sisteminde rastlanabilecek durumlardır ve bunların olmaması, telefon gibi telefon kullandığımı gösterir. Geçmişteki tecrübelerim, SPB, SBSH yazılımları veya S2U gibi yardımcı yazılımlar kullanıldığında bu tür aksiliklerin olabileceği yönünde. Bu yüzden Titanium kullanıyorum, 10MB hafıza götürmesini kabullenip, kendi slide-to-answer sistemine razı oluyorum.
    Bundan önceki telefonum SE w810i idi ve onu hiç aramıyorum.

JA5'in hemen hemen hiç bir eksiği yok. Bildiğim iki gariplik var
    (1) Birisi bana MMS ile bir resim gönderdiyse, o resme ekranda bakabiliyorum, ancak hafıza kartı vb. istediğim başka bir klasöre kaydedemiyorum.
    (2) Opera ile internete girdiğimde bazen (muhtemelen Flash kullanan sayfalarda) yavaşlama - belli bir süre donma oluyor. Sabırla beklersem kilitlenmeden çıkabiliyorum.
    Bir de SMS gönderildi uyarısını engellemeye çalıştım, bu uyarı bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor.
    Ancak, heyecan olsun diye yeni bir rom yüklemek istiyorum. Belki JF5 yüklerim.

Ben eksiğini - fazlasını kabullenip, Samsung mühendislerinin elinden çıkmış rom'ları kullanma eğilimindeyim. cooked rom hiç kullanmadım.

quote:

çok kullanışlı ve rahat..

Titanyum için modacoda tam ekran hava durumu uygulaması var. Belki yüklerim.

Not: Samsung'un AMOLED ve SAMOLED ekranları kendisine saklaması diğer üreticiler açısından keyifsiz bir durum. Ben bu ekranların pil ömrünü iki katına çıkarttığına inanıyorum. iphone ve benzerleri 1.5-2 gün gidiyor, bizimkiler 4-5 gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 25 Temmuz 2010; 15:35:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asus535

Merhaba,
    Ben uzun süredir JA5 ROM kullanıyorum. GPS benim için önemli olduğundan JB1 radio (phone) ROM yazdım ve vagus fix yaptım.
    alarm çalmaması, arayanın bana ulaşamaması, ben farkına varmadan kilitlenip kalması, ya da gece pili dolu olarak yatıp, sabahleyin boş pille uyanmak gibi aksiliklerle hiç karşılaşmadım.
    Bu 4 durum, "windows mobile" işletim sisteminde rastlanabilecek durumlardır ve bunların olmaması, telefon gibi telefon kullandığımı gösterir. Geçmişteki tecrübelerim, SPB, SBSH yazılımları veya S2U gibi yardımcı yazılımlar kullanıldığında bu tür aksiliklerin olabileceği yönünde. Bu yüzden Titanium kullanıyorum, 10MB hafıza götürmesini kabullenip, kendi slide-to-answer sistemine razı oluyorum.
    Bundan önceki telefonum SE w810i idi ve onu hiç aramıyorum.

JA5'in hemen hemen hiç bir eksiği yok. Bildiğim iki gariplik var
    (1) Birisi bana MMS ile bir resim gönderdiyse, o resme ekranda bakabiliyorum, ancak hafıza kartı vb. istediğim başka bir klasöre kaydedemiyorum.
    (2) Opera ile internete girdiğimde bazen (muhtemelen Flash kullanan sayfalarda) yavaşlama - belli bir süre donma oluyor. Sabırla beklersem kilitlenmeden çıkabiliyorum.
    Bir de SMS gönderildi uyarısını engellemeye çalıştım, bu uyarı bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor.
    Ancak, heyecan olsun diye yeni bir rom yüklemek istiyorum. Belki JF5 yüklerim.

Ben eksiğini - fazlasını kabullenip, Samsung mühendislerinin elinden çıkmış rom'ları kullanma eğilimindeyim. cooked rom hiç kullanmadım.

quote:

çok kullanışlı ve rahat..

Titanyum için modacoda tam ekran hava durumu uygulaması var. Belki yüklerim.

Not: Samsung'un AMOLED ve SAMOLED ekranları kendisine saklaması diğer üreticiler açısından keyifsiz bir durum. Ben bu ekranların pil ömrünü iki katına çıkarttığına inanıyorum. iphone ve benzerleri 1.5-2 gün gidiyor, bizimkiler 4-5 gün.

Alıntıları Göster
    asus535 JA5 rom linki varmı paylaşabileceğin ?

• Secany'nin çıkardığı ROM'ları yüklemiştim:
    http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/293492/secanys-i8000-wm65-rom-feb-10-roms/

maalesef JA5 linkleri ölmüş.
    jb1 telefon ROM'u duruyor: r a p i d s h a r e . c o m /files/348399360/Phone_I8000XXJB1.rar
    quote:

• quote:

Secany'nin çıkardığı ROM'ları yüklemiştim:
    http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/293492/secanys-i8000-wm65-rom-feb-10-roms/

maalesef JA5 linkleri ölmüş.
    jb1 telefon ROM'u duruyor: r a p i d s h a r e . c o m /files/348399360/Phone_I8000XXJB1.rar
    quote:

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR KAÇ KİŞİ ROM YÜKLEMESİ YAPTI TELEFONUNA?KİMLER YAPTI?

• quote:

ARKADAŞLAR KAÇ KİŞİ ROM YÜKLEMESİ YAPTI TELEFONUNA?KİMLER YAPTI?

Alıntıları Göster
    Bugün farkettiğim bi konuyu sizinle paylaşmak isterim.Orjinal 6.5 rom kullanıyorum telefonum türkçe idi bugün canın sıkıldı ingilizceye çevireyim dedim.İngilizceye çevirdikten sonra smsn yazarken ekranı yan döndürünce ekran yön dönmeye başladı Ne alaka bende anlamadım Türkçeden ingilizceye çevirince içindeki bazı ayarlarmı değişti ne sms yazarken ekranı yan çevirince otomatik kendı dönüyor

(BU ARADA TELEFONUN DİL AYARLARINDAN İNGİLİZCE YAPTIM BİŞEY YÜKLEMEDİM YANİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 26 Temmuz 2010; 14:23:24 >

• Registry'de (hklm\Software\Autorotation), otomatik yan dönmesi gereken programların isimleri var.
    Ne yazık ki bu isimlerin Türkçe karşılıkları yok. italyancası var, ama Türkçesi yok. Türkçe CSC'deki unutulan bir durum.

quote:

Bugün farkettiğim bi konuyu sizinle paylaşmak isterim.Orjinal 6.5 rom kullanıyorum telefonum türkçe idi bugün canın sıkıldı ingilizceye çevireyim dedim.İngilizceye çevirdikten sonra smsn yazarken ekranı yan döndürünce ekran yön dönmeye başladı Ne alaka bende anlamadım Türkçeden ingilizceye çevirince içindeki bazı ayarlarmı değişti ne sms yazarken ekranı yan çevirince otomatik kendı dönüyor

(BU ARADA TELEFONUN DİL AYARLARINDAN İNGİLİZCE YAPTIM BİŞEY YÜKLEMEDİM YANİ)

Benim meşhur uzun mesajımda vardı:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=36319613
    O sayfada senin de mesajın vardı, demek ki, hala wm6.1 kullanıyordun.
    Messaggi'yi Mesajlaşma yaparsan Türkçe iken de dönecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 26 Temmuz 2010; 14:31:18 >

• Tam ekran hava durumunu, stock-(custom olmayan)ROM'lar için düzenledim: indirebilirsiniz

quote:

çok kullanışlı ve rahat...

SAMSUNG OMNIA II GT-i8000 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'

Not:
    istanbul: MEA|TR|TU040|ISTANBUL
    ankara: MEA|TR|TU007|ANKARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 30 Temmuz 2010; 12:37:30 >

• quote:

Tam ekran hava durumunu, stock-(custom olmayan)ROM'lar için düzenledim: indirebilirsiniz

quote:

çok kullanışlı ve rahat...

SAMSUNG OMNIA II GT-i8000 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'

Not:
    istanbul: MEA|TR|TU040|ISTANBUL
    ankara: MEA|TR|TU007|ANKARA

Alıntıları Göster
    asus teşekkürler...

aliass malesef octans ile vistada bir türlü rom yükleyemedim...
    modoco daki yazılanları harfiyen yaptım ama nafile olmuyor vistada..
    xp kurmayada üşeniyorum... orjinal türkçe romla devam ediyorum suan..
    pek begenmesemde idare eder..

• quote:

asus teşekkürler...

Alıntıları Göster
    merhabalar arkadaşlar, ben registry den bi değişiklik yaptım ve şu anda çağrı geldiğinde telefon ne titriyo ne de ses çıkıyo ne yaptıysam olmadı değişiklik yaptığım yeri de unuttum yardımcı olursanız sevinirim zor durumdayım...

• Burada JA5 ve başka ROM'lar var:http://samsung-firmware.webs.com/samsungwmi8000.htm
    quote:

• quote:

asus teşekkürler...

bende yenı tatlar yenı renkler arıyorum:D YAPAN BİRİ VARSA YARDIM ALACAKTIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_magic

merhabalar arkadaşlar, ben registry den bi değişiklik yaptım ve şu anda çağrı geldiğinde telefon ne titriyo ne de ses çıkıyo ne yaptıysam olmadı değişiklik yaptığım yeri de unuttum yardımcı olursanız sevinirim zor durumdayım...

kardeş eğer telefonunda önemli bişey yoksa telefonuna hard format atmanı öneririm hard format kodu *2767*3855#
    bu kodu yazdıktan sonra onay falan istemeden direk telefon fabrika ayarlarına geri döner yaptığım bütün değişiklikler sıfırlanır.
  • quote:

Burada JA5 ve başka ROM'lar var:http://samsung-firmware.webs.com/samsungwmi8000.htm
    quote:

abi çok teşekkürler...
  • quote:

PM atamıyorum ama bana da gönderebilirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhengi

quote:

PM atamıyorum ama bana da gönderebilirsen sevinirim.

Alıntıları Göster
    merhabalar,

orientation programında bir hata alıyorum.

Error: (orientationNotify)
    RegisterSmiOrientationNotify Error!
    Check the Samsung Mobile SDK runtime library

neden olabilir bilen var mı?

arkadaşlar problemi araştırdım çözdüm. dikkate almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhengi -- 28 Temmuz 2010; 13:45:43 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.