Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yukobir

Oy vererek sorumluluğumu yerine getirdim. Diğer arkadaşlarıda görev başına çağırıyorum. Oy kullanmak isteyip bilgisayar konusunda yetersiz veya E-posta adresi olmayan arkadaşlar işi bilen yakın çevresinden destek alırda oy kullanırsa hepimiz mutlu oluruz. Şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    EVET DOSTLAR BENDE OYUMU KULLANDIM. TÜM ARKADAŞLARIN KULLANMASINI İSTİYORUM .
    SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

EVET DOSTLAR BENDE OYUMU KULLANDIM. TÜM ARKADAŞLARIN KULLANMASINI İSTİYORUM .
    SAYGILAR

Alıntıları Göster
    bende oy kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

bende oy kullandım

Alıntıları Göster
    bu oylama işinde sanırım hediyeler varmış kimbilir belkide biez çıkar arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 22 Kasım 2006; 11:53:09 >
  • quote:

bu oylama işinde sanırım hediyeler varmış kimbilir belkide biez çıkar arkadaşlar

Alıntıları Göster
    MERABA ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUM OLACAK.ARACIMA SU TAKVİYESİ YAPTIĞIMDA HAVA YAPMA GİBİ BİR DURUM MEYDANA GELİRMİ YANLIŞ BİLMİYORSAM RENOLARDA ÖYLE BİR DURUM VARDI (BEN DAHA ÖNCE HİÇ RENO KULLANMADIM HEP TOFAŞ KULLANDIM) BİZİM LOGANLARDA BÖYLE BİR DURUM
    OLUŞABİLİRMİ.DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN DURUMLAR VARMI.BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR .
    HEPİNİZE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLİYORUM.SAYGILAR.

• quote:

MERABA ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUM OLACAK.ARACIMA SU TAKVİYESİ YAPTIĞIMDA HAVA YAPMA GİBİ BİR DURUM MEYDANA GELİRMİ YANLIŞ BİLMİYORSAM RENOLARDA ÖYLE BİR DURUM VARDI (BEN DAHA ÖNCE HİÇ RENO KULLANMADIM HEP TOFAŞ KULLANDIM) BİZİM LOGANLARDA BÖYLE BİR DURUM
    OLUŞABİLİRMİ.DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN DURUMLAR VARMI.BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR .

Alıntıları Göster
    ayen öyle hava yapar kardeş aynı eski renolar gibi yanda hava alman için yuvarlak vana var oradan havasını alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: çılgın_logan_E

ayen öyle hava yapar kardeş aynı eski renolar gibi yanda hava alman için yuvarlak vana var oradan havasını alabilirsin

Alıntıları Göster
    BİZİM Bİ ARKADAS VAR ADAM TAKSİLERİ TAMİR EDİYO ADAM DİYOKİ BİZE EN AZ GELEN ARABA LOGAN ONLAR FAZLA ARIZALANMIYO EN COK FİAT ALBEA GELİYO DİYO TAKSİCİLER HİÇ SEVMİYO O ARABAYI DEDİ BU LAFTAN SONRA LOGAN GOZUME HOŞ GELMEYE BASLADI

• quote:

Orijinalden alıntı: herrero

BİZİM Bİ ARKADAS VAR ADAM TAKSİLERİ TAMİR EDİYO ADAM DİYOKİ BİZE EN AZ GELEN ARABA LOGAN ONLAR FAZLA ARIZALANMIYO EN COK FİAT ALBEA GELİYO DİYO TAKSİCİLER HİÇ SEVMİYO O ARABAYI DEDİ BU LAFTAN SONRA LOGAN GOZUME HOŞ GELMEYE BASLADI

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: herrero

zaten Logan ı üretirken adamLar şunu hedefLemişLer: öyLe bir araba yapaLım ki, araba arızaLanırsa sahipLeri koLayca tamir edebiLsin, böyLece düşük maLiyetLi bir araba oLsun...
    yani o yüksek maLiyetLi aşırı karmaşık eLektronik devreLer yerine daha basitLerini kuLLanmışLar...iyi de etmişLer bence, sonuçLar onu gösteriyor

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: çılgın_logan_E

TEŞEKÜRLER KARDAŞ

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: çılgın_logan_E

TEŞEKÜRLER KARDAŞ

Alıntıları Göster
    KİM NE DERSE DESİN BİZİM LOGAN BİZE GÖRE 1 NUMARA

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

Maşallah deyin nazar değmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: se@

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

Maşallah deyin nazar değmesin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba dün arabayı yıkatırken birşey dikkatimi çekti depo kapagının yanındaki yuvarlak saçın kenarlarında ve çamurluk agzında boya kabarması oluşmuş pztesi servise gidecegim inşallah olumlu yaklaşırlar şok oldum resmen.

• quote:

Arkadaşlar merhaba dün arabayı yıkatırken birşey dikkatimi çekti depo kapagının yanındaki yuvarlak saçın kenarlarında ve çamurluk agzında boya kabarması oluşmuş pztesi servise gidecegim inşallah olumlu yaklaşırlar şok oldum resmen.

Alıntıları Göster
    slm
    çılgın logan arkadaşım olumlu yaklaşmaları lazım boya garantisi 6 yıl. Olumsuz olurlarsa tüketici haklarına gidersin
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bozdem07

hocam senin dediğin olay reno 12 ve 9 serisinde kaldı
    dediğin gibi tofaşlarda öle bi durum olmazdı
    bu yeni motorlarda da öle bir durum olmaz
    yani seviyeye göre suyu kat ve kapağı kapat yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: bozdem07

hocam senin dediğin olay reno 12 ve 9 serisinde kaldı
    dediğin gibi tofaşlarda öle bi durum olmazdı
    bu yeni motorlarda da öle bir durum olmaz
    yani seviyeye göre suyu kat ve kapağı kapat yeter

Alıntıları Göster
    bucaklı kardeş yanlış biliyosun benzinli arabalarımız da havayı almak gerekiyor.

• quote:

bucaklı kardeş yanlış biliyosun benzinli arabalarımız da havayı almak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Su seviyesi plastik tankın giriş çıkış seviyesinden aşağıya düşmüşse hava yapar, çünkü
    sistem kapalı devre, birde soğutma suyu çok sıcaksa soğuk su koymayın, suyu mümkünse antifirizle yarıyarıya yada sadece su ekleyecekseniz pet şişe su kullanın.
  • quote:

Su seviyesi plastik tankın giriş çıkış seviyesinden aşağıya düşmüşse hava yapar, çünkü
    sistem kapalı devre, birde soğutma suyu çok sıcaksa soğuk su koymayın, suyu mümkünse antifirizle yarıyarıya yada sadece su ekleyecekseniz pet şişe su kullanın.

Alıntıları Göster
    okey yukobir kardeş dogrusuda bu zaten.hatta antifrizin içine eczanelerde satılıyor gliserin koyarsanız iyi olur motorun pasını önler antifrizin ilk günkü gibi kalmasını saglar .
  • quote:

okey yukobir kardeş dogrusuda bu zaten.hatta antifrizin içine eczanelerde satılıyor gliserin koyarsanız iyi olur motorun pasını önler antifrizin ilk günkü gibi kalmasını saglar .

Alıntıları Göster
    Gliserin olayı gerçekten faydalı. Bir diğer olay, cam suyu olayı, eğer silecekleriniz bir süre sonra ses yapıyorsa silecek lastıkleri sertleşmiş demektir. Zaman aşımının yanında
    (ort. 1 yıl) erken ses yapıyorsa, camsuyunu sade olarak kullanmanızdan, çünkü tamamen
    alkol bazlı, doldururken 3/1 oranında su koyarsanız(kesinlikle kireçsiz su, (pet şişe))birde
    içine oto aksesuvar ve parçacılarda satılan kayganlaştırıcı(aynı zamanda yumuşatıcı) silecek lastikleriniz daha uzun süre ses yapmadan çalışır.

• quote:

Gliserin olayı gerçekten faydalı. Bir diğer olay, cam suyu olayı, eğer silecekleriniz bir süre sonra ses yapıyorsa silecek lastıkleri sertleşmiş demektir. Zaman aşımının yanında
    (ort. 1 yıl) erken ses yapıyorsa, camsuyunu sade olarak kullanmanızdan, çünkü tamamen
    alkol bazlı, doldururken 3/1 oranında su koyarsanız(kesinlikle kireçsiz su, (pet şişe))birde
    içine oto aksesuvar ve parçacılarda satılan kayganlaştırıcı(aynı zamanda yumuşatıcı) silecek lastikleriniz daha uzun süre ses yapmadan çalışır.

Alıntıları Göster
     ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 26 Kasım 2006; 0:39:39 >

• quote:

Alıntıları Göster
    konsol gerçekten çok güsell olmuş
    sizce nasıl????

• quote:

konsol gerçekten çok güsell olmuş
    sizce nasıl????

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.