Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozdem07

KARDEŞ RESİM ÇOK GÜZEL .BU İŞİ NASIL YAPTIN ÜSTAD.
    quote:

Orjinalden alıntı: LoGaNPoWeR

Üstüste bu kadar yazdığım için kusura bakmayın ama nedense resmi yüklediğim sitenin adını yazınca ***** şeklinde çıkıyo. hemen+paylaş :D Fotoğraf herşeyiyle gerçektir hiçbir müdahele mevzu bais değildir arkadaşlar. Eğlenceli bir foto ne dersiniz? :D

Alıntıları Göster
    HeLaL vaLLa ne diyeLim...sağ arka tekerLek de havada yanıLmıyorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: seksanddirt

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaslar birşey duydum benim gib mp3 çaları olan arkadaslara sçöyleyeyişm benim olduğum gişbi sıcak bölgelerde ikamet ediyorsabız sakın ortada veya cd çaların içinde cd bırakmayın cd şişiyormus bunun nedeni de sıcaklıkmış ben daha böyle bir olayla karşılaşmadım fakat yinede tedbirimi aldım cdlerimi torpido gözünde bırakıyorum gerçi aynı sorun kasetçalar lar içinde geçerli geçen sen bacanagımım yanıma geldiğinde ön camda kasetleri açıkta bırakmıştı geldiğimizde gördükki tüm kasetler eyik büyük tü dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

merhaba arkadaslar birşey duydum benim gib mp3 çaları olan arkadaslara sçöyleyeyişm benim olduğum gişbi sıcak bölgelerde ikamet ediyorsabız sakın ortada veya cd çaların içinde cd bırakmayın cd şişiyormus bunun nedeni de sıcaklıkmış ben daha böyle bir olayla karşılaşmadım fakat yinede tedbirimi aldım cdlerimi torpido gözünde bırakıyorum gerçi aynı sorun kasetçalar lar içinde geçerli geçen sen bacanagımım yanıma geldiğinde ön camda kasetleri açıkta bırakmıştı geldiğimizde gördükki tüm kasetler eyik büyük tü dikkat edin

Alıntıları Göster
    LOGANLARINA LPG DÜŞÜNENLERE DUYRULUR.
    DOSTLAR BİRLİKTE ÇALILŞTIĞIMIZ ARKADAŞIM CLİO,SU NA LPG TAKTIRTMIŞTI.(BRC SEQENT 24) İZİNDEN DÖNDÜ İZLENİMLERİNİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.BİLİYORSUNUZ LOGAN,LARDAKİ MOTOR CLİO İLE AYNI .YAKLAŞIK OLARAK 3000KM YOL YAPTI BUNUN 500KM Sİ ŞEHİRİÇİ TÜKETİM TOPLAM 122 YKR BİRDE BENİM ARKADAŞ ARACI SERT KULLANIR.BİRDE SÜRAT OLARAK 110 İLA 130 ARASI HİÇ AŞAĞIYA DÜŞMEMİŞ. BİRDE KARADENİZE GİTTİ DAĞ BAYIR GEZMİŞ.
    NEYSE KISACA PERFORMANS VE YAKIT TÜKETİMİ OLARAK ÇOK İYİ.HİÇ DE SORUN ÇIKARMAMIŞ..İYİ GÜNLER.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

YAW KARDEŞ BUNU NASIL YAPTIN BECERDİN İNŞALLAH SANA VE ARABAYA BİRŞEY OLMAMIŞTIR

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

YAW KARDEŞ BUNU NASIL YAPTIN BECERDİN İNŞALLAH SANA VE ARABAYA BİRŞEY OLMAMIŞTIR

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba;
    Ben kafaya koydum aracımın arka camlarına açık tonda film çektircem. Bir de çelik jant alacam. Ancak karar veremediğim bir nokta var: lastiklerin ebatlarında çok az bir oynama yapacağım yani biraz daha geniş tabanlı bir lastik almayı düşünüyorum. Modifiyeci bir arkadaşıma bu hususu telefonda sordum, o da arabaya bir zararı olmayacağını, aksine aracın yola daha iyi oturacağını falan dedi. Aranızda lastiklerinin ebatlarında bir oynama yapan var mı, veya bu konuda bir bilgisi olan. hepinize ii günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: derbeder09

arkadaşlar merhaba;
    Ben kafaya koydum aracımın arka camlarına açık tonda film çektircem. Bir de çelik jant alacam. Ancak karar veremediğim bir nokta var: lastiklerin ebatlarında çok az bir oynama yapacağım yani biraz daha geniş tabanlı bir lastik almayı düşünüyorum. Modifiyeci bir arkadaşıma bu hususu telefonda sordum, o da arabaya bir zararı olmayacağını, aksine aracın yola daha iyi oturacağını falan dedi. Aranızda lastiklerinin ebatlarında bir oynama yapan var mı, veya bu konuda bir bilgisi olan. hepinize ii günler...

Alıntıları Göster
    harikasın dostum resım nasıl eklenıyo:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dacia_sever -- 1 Eylül 2006; 18:42:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dacia_sever

harikasın dostum resım nasıl eklenıyo:D

Alıntıları Göster
     ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

abi koymaya çalıştığın resim sanırım bu
    abi söylediğim gibi ilk önce imageshack.us adresinden resmi upload etmen lazım. ordan da yanında "Direct link to image" yazan kutucuğun içindekini kopyala mesajına yapıştır ve karartıp image butonunu tıkla

ya arkadaşlar reno'lar için garanti süresi uzatılıyormuş.. garanti bitmesine yakın araç bakıma alınıyormuş kaç km yaptıysa fln aracın durumuna göre ( yıpranmış sağlamlık km ) 2 yıllık garanti süresi belli bir ücret karşılığı uzatılıyormuş. ama dacia'larda yok ne anladım ben arabanın reno yapımı olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ScalaEmre

abi koymaya çalıştığın resim sanırım bu
    abi söylediğim gibi ilk önce imageshack.us adresinden resmi upload etmen lazım. ordan da yanında "Direct link to image" yazan kutucuğun içindekini kopyala mesajına yapıştır ve karartıp image butonunu tıkla

ya arkadaşlar reno'lar için garanti süresi uzatılıyormuş.. garanti bitmesine yakın araç bakıma alınıyormuş kaç km yaptıysa fln aracın durumuna göre ( yıpranmış sağlamlık km ) 2 yıllık garanti süresi belli bir ücret karşılığı uzatılıyormuş. ama dacia'larda yok ne anladım ben arabanın reno yapımı olduğunu

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dacia_sever -- 1 Eylül 2006; 19:04:02 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dacia_sever

GEL ABBLAAA GEEEELL...FOTOŞOP BUNNAR GEEEEEEEEL

• quote:

arkadaşlar merhaba;

Alıntıları Göster

• quote:

arkadaşlar merhaba;

Alıntıları Göster
    lastikebatının artması yol tutuşunu iyileştirir ama yakıt sarfiyatını arttırır

quote:

Orjinalden alıntı: derbeder09

arkadaşlar merhaba;

• quote:

Orijinalden alıntı: qntrl

lastikebatının artması yol tutuşunu iyileştirir ama yakıt sarfiyatını arttırır

quote:

Orjinalden alıntı: derbeder09

arkadaşlar merhaba;

Alıntıları Göster
    Şükür kavuşturana.....

Geldik sonunda 1-2 aylık aradan sonra tekrar buradayım. Bu arada forumda neler olmuş neler, Bazı saldırılara aslanlar gibi müdahaleler falan da var. Üye sayısı iyice artmış.

Herkese selamlar tekrar

Bu sürede bizim loganı 17000 e devirdik. Başımdan geçen maceraları anlatacam yakında bekleyin azzz sonra

Neler mi var,

Klima sorunları, Başımdan geçen ufak kaza, BRC Fast lpg ye geçiş...

Anlatacam hepsini bekleyin. Kendime geleyim biraz..

• quote:

Orijinalden alıntı: bsd

Şükür kavuşturana.....

Geldik sonunda 1-2 aylık aradan sonra tekrar buradayım. Bu arada forumda neler olmuş neler, Bazı saldırılara aslanlar gibi müdahaleler falan da var. Üye sayısı iyice artmış.

Herkese selamlar tekrar

Bu sürede bizim loganı 17000 e devirdik. Başımdan geçen maceraları anlatacam yakında bekleyin azzz sonra

Neler mi var,

Klima sorunları, Başımdan geçen ufak kaza, BRC Fast lpg ye geçiş...

Anlatacam hepsini bekleyin. Kendime geleyim biraz..

Alıntıları Göster
    Bu arada focuslu bahceli bebesine loganla tokat atışım falan da var.
    Fordcu arkadaslar kızmasın hemen egleniyoruz biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bsd

Bu arada focuslu bahceli bebesine loganla tokat atışım falan da var.
    Fordcu arkadaslar kızmasın hemen egleniyoruz biraz.

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar. Resimin sizde merak uyandıracağını biliyordum Rumeli hisar üstünden küşük bebeğe inen ara bir yol üzerinde yol eğimine dayalı bir foto çok seneler önce keşfetmiştim. Hatta aynı hareketi tempra ilede yapıp fotosunu çekmiştim hala durur. Bu arada şu fotoyu tam koyma işini biri bana analatan bir mesaj atarsa sizlerle bir çok fotoğraf paylaşırım klubümüzde şenlenmiş olur

• quote:

Orijinalden alıntı: LoGaNPoWeR

Selam arkadaşlar. Resimin sizde merak uyandıracağını biliyordum Rumeli hisar üstünden küşük bebeğe inen ara bir yol üzerinde yol eğimine dayalı bir foto çok seneler önce keşfetmiştim. Hatta aynı hareketi tempra ilede yapıp fotosunu çekmiştim hala durur. Bu arada şu fotoyu tam koyma işini biri bana analatan bir mesaj atarsa sizlerle bir çok fotoğraf paylaşırım klubümüzde şenlenmiş olur

Alıntıları Göster
    aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.ufak bir rahatsızlık olayı vardı başımızda ondan dolayı pek yazı yazamadım..hepinize sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: somokon

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.ufak bir rahatsızlık olayı vardı başımızda ondan dolayı pek yazı yazamadım..hepinize sevgiler.

Alıntıları Göster
    imageshack.us adresinden upload etcen (pcde olacak o resım)gozattanayarlarsın hos it de
    direct link to image yazar altta o kutucugun içindekını kopyala
    diyelım cevap yazıyosun oraya yapıstır sonra karart image ye bas yolla

• quote:

imageshack.us adresinden upload etcen (pcde olacak o resım)gozattanayarlarsın hos it de

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşLar, topiğe resim yüklemek için yapıLması gerekenLer:

yeni bir sayfa açın vehttp://www.imageshack.us adresine gidin
    daha sonra "browse" yazan butonu tıkLayınız (internet tarayıcınıza bağLı oLarak o butonun üstünde "browse", "seç" ya da "gözat" da yazabiLir)
    tıkLadıktan sonra açıLan pencereden yüklemek istediğiniz resmin biLgisayarınızdaki yerini bulup seçin
    eğer resminizin tekrar boyutLandırıLmasını istiyosanız "browse", "gözat" ya da "seç" butonunun aLtındaki satırdan "resize image?" seçeneğini tıkLayarak size uygun boyut seçeneğini seçin
    daha sonra "host it" butonuna tıkLayın; resminiz yükLenecektir
    resminiz yükLendikten sonra açıLan sayfada en alttaki "direct Link to image" yazan yerin soLundaki kutucukta yazan adresi eksiksiz oLarak seçin ve adresi kopyaLayın
    eğer resminizi bir topikte mesaja ekLemek istiyorsanız cevap yazacağınız topiğe geLin ve cevap kutucuğunun üstündeki butonLardan "image" butonunu tıkLayın
    tıkLadıktan sonra mesaj yazdığınız kutucukta [ image] [ /image] tagLar çıkacak...
    imageshack den kopyaLadığınız adresi bu iki tagın arasına yapıştırın
    yani şu şekiLde oLsun: [ image]https://store.donanimhaber.com/20/36/55/2036556a804cb476a99816c00bc9912c.jpg [ /image]

resminiz iLetinize yükLenmiştir, afiyet oLsun

• quote:

arkadaşLar, topiğe resim yüklemek için yapıLması gerekenLer:

yeni bir sayfa açın vehttp://www.imageshack.us adresine gidin
    daha sonra "browse" yazan butonu tıkLayınız (internet tarayıcınıza bağLı oLarak o butonun üstünde "browse", "seç" ya da "gözat" da yazabiLir)
    tıkLadıktan sonra açıLan pencereden yüklemek istediğiniz resmin biLgisayarınızdaki yerini bulup seçin
    eğer resminizin tekrar boyutLandırıLmasını istiyosanız "browse", "gözat" ya da "seç" butonunun aLtındaki satırdan "resize image?" seçeneğini tıkLayarak size uygun boyut seçeneğini seçin
    daha sonra "host it" butonuna tıkLayın; resminiz yükLenecektir
    resminiz yükLendikten sonra açıLan sayfada en alttaki "direct Link to image" yazan yerin soLundaki kutucukta yazan adresi eksiksiz oLarak seçin ve adresi kopyaLayın
    eğer resminizi bir topikte mesaja ekLemek istiyorsanız cevap yazacağınız topiğe geLin ve cevap kutucuğunun üstündeki butonLardan "image" butonunu tıkLayın
    tıkLadıktan sonra mesaj yazdığınız kutucukta [ image] [ /image] tagLar çıkacak...
    imageshack den kopyaLadığınız adresi bu iki tagın arasına yapıştırın
    yani şu şekiLde oLsun: [ image]https://store.donanimhaber.com/20/36/55/2036556a804cb476a99816c00bc9912c.jpg [ /image]

resminiz iLetinize yükLenmiştir, afiyet oLsun

Alıntıları Göster
    tmmdır heralde herkes anlamıştır topic'i dağıtmayalım fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: ScalaEmre

tmmdır heralde herkes anlamıştır topic'i dağıtmayalım fazla

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.