Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (427. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.723.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerestekeser

selamlar, hayırlı günler arkadaşlar.
    iki aylık 0 km aracımın önünde yer alan krom kaplamada
    -ızgara çıtası mdır nedir- kahverengi hafif karartılar var.
    bu sanırım birkaç yıl geçince olur ama araç yeni...
    apartmanda garajda duran bir tata ve ford focusta da
    aynı durum var. ama onlarınki iyice kararmış.
    ne dersiniz, uygun bir temizleme malzemesi mi alayım
    yorumu olan var mı

Alıntıları Göster
    onu dışında elli günde 1.4. lourette aracımla 3000 km yaptım.
    kış lastiği ile -michelin alpin 185 65 15- yakıt tüketimim 20 kuruşun altında.
    daha da düşüyor. yol bilgisayarı ise 7.0 lt altına düşmüyor. sanırım tam yansıtmıyor.
    orijinaal lastik ile 6.8 gösteriyordu.
    sanırım ilk bakımdan sonra yakıtım düşer.
    bu arada ilk bakımda bor yağ katkısı düşünüyorum. araştırmadayım.
    servise de soracağım. bilgisi olan, deneyen varsa lütfen bizi bilgilendirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerestekeser

onu dışında elli günde 1.4. lourette aracımla 3000 km yaptım.
    kış lastiği ile -michelin alpin 185 65 15- yakıt tüketimim 20 kuruşun altında.
    daha da düşüyor. yol bilgisayarı ise 7.0 lt altına düşmüyor. sanırım tam yansıtmıyor.
    orijinaal lastik ile 6.8 gösteriyordu.
    sanırım ilk bakımdan sonra yakıtım düşer.
    bu arada ilk bakımda bor yağ katkısı düşünüyorum. araştırmadayım.
    servise de soracağım. bilgisi olan, deneyen varsa lütfen bizi bilgilendirsin.

Alıntıları Göster
    @dadaşferdi: Dizel bir arac bakıyoruz sana hayırlı müşteriler .

• quote:

Orijinalden alıntı: !! €MR€ !!

@dadaşferdi: Dizel bir arac bakıyoruz sana hayırlı müşteriler .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kaskoyu koç allianz dan 30 yaş üzeri tek şoför indirimli 480 liraya yaptırmıştım bir vesile ile axa oyak a gittim ordan 420 lira 10 taksit fiyat verdiler ve koçu iptal ettirdim. ve oyak a yaptırdım aşağı yukarı değerler aynı.
    aracın 30 bin bakımı için servis 140 lira demişti sanaide sordum 65 yağ 25 lirada yağ ve hava filtresi tutar işçilik yok dediler toplam 90 lira oluyo serviste 120 liraya olursa servise gidecem daha yukarı ise sanaiye yaptırırım.

bu arada bir yakınım için 12-13 bin liralık logan bakıyoruz tanıdığınızda eşe dosta yarayan orjinal logan varsa haber veririseniz sevinirim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dadaşferdi

Bodyy arkadaşım araç pahalı ve donanımsız
    hemde bu ambiance modeli yani donanımı düşük benim araba Lauretta modeli yani donanımlı 2006 nın 9.ayında trafiğe çıktı 1.6 motor :Radyo / Kaset, Hidrolik Direksiyon, Kilima , Hava Yastığı (Sürücü), Elektrikli Aynalar, Elektrikli Camlar, Far Yükseklik Ayarı, Koltuk Yükseklik Ayarı , Yol Bilgisayarı , Sis Farları....... Bende Bursada Hürriyetteyim
    araba kız gibi senin bu baktığın araba 83 binde benimki 12 bin km de tertemiz sıfır hata işte resimleri düşünürsen cvp yaz siteye kardeşim ..
    Fiyat 16.500 (Pazarlık Payı Var)
    tüm arkadaşlara duyrulur

İlandaki arcda loruate donanımı sanırım sis farı var.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aracım 2006 mpı 17500 km de sola cok cekmeye başladı servise gittim lastiklerden olabilir dedi direksıyonu duz yolda bırakınca hemen sola kacıyor ne olabilir acaba rot ayarı iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: crepis

Arkadaşlar kaskoyu koç allianz dan 30 yaş üzeri tek şoför indirimli 480 liraya yaptırmıştım bir vesile ile axa oyak a gittim ordan 420 lira 10 taksit fiyat verdiler ve koçu iptal ettirdim. ve oyak a yaptırdım aşağı yukarı değerler aynı.
    aracın 30 bin bakımı için servis 140 lira demişti sanaide sordum 65 yağ 25 lirada yağ ve hava filtresi tutar işçilik yok dediler toplam 90 lira oluyo serviste 120 liraya olursa servise gidecem daha yukarı ise sanaiye yaptırırım.

bu arada bir yakınım için 12-13 bin liralık logan bakıyoruz tanıdığınızda eşe dosta yarayan orjinal logan varsa haber veririseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Hangi ildesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayro302

arkadaşlar aracım 2006 mpı 17500 km de sola cok cekmeye başladı servise gittim lastiklerden olabilir dedi direksıyonu duz yolda bırakınca hemen sola kacıyor ne olabilir acaba rot ayarı iyi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hayro302

Rot ayarı iyi demişsin lastik balansına da baktır o zaman, lastikler balans tutmuyorsa jantlarda bir yamulma olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayro302

Alıntıları Göster
    arkadaşım hiç başka sebeb arama lastiklerdendir.Benimde 20-22 binlerde iken oldu. gitmediğim servis kalmadı. çaresi lastiği atıp lastik alman olacaktır.
  • quote:

quote:

Hangi ildesin?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım Amasya'dayım

Arkadaşlar bugün bir öğretmen arkadaş aradı bir gazi abimiz için sol ayağı diz altından yok logan almaya karar vermişler müsaitsen gidelim diye aradılar gittik renault bayisine indirimli olarak 14800 lira fiyat verdi bende bu zaten liste fiyatı hiç indirim yapmadınız sizin bayi olarak indiriminiz yokmu yada hiç liste fiyatından araç sattınızmı dedim yok falan geveledi bunun aparatı muayenesi falan birçok işi var dedi sonra ben liste fiyatı zaten bu aracın 14500 lira yapar siz yanlış hesap yapmışsınız dedim bana işimi mi öğretiyorsun anlamında bir laf etti açın bakın dedim dacia nın sitesine neyse adam baktı hocam kusura bakma yanlış hesap yapmışım dedi 14500 oluyomuş. neyse lauretta modelinden alsak dedim arada 1000 lira fark var yok dedi fiyat farkı daha fazla lauretta da çelik jant standart demezmi abi gene karıştırıyon dedim gene aynı laflar açın bakın dedim gene aynı baktı hakkatten öyleymiş demezmi neyse telefonla aradı 1.4 lauretta yok dedi şuan gelecektete yok dedi belkide bizi kandırdı.
    neyse uzattım aparat işi size 14500 lira dedi liste fiyatına bizim abide hemen paranın 2500 lirasını çıkardı masaya koydu 14750 ye anahtar teslim aparat muayene dahil herşey sana dedi adam bayıldı zaten ama belli etmedi neyse biraz daha uğraştık park sensörü hediye takacaklar
    14750 liraya 1.4 ambiance klimalı aldık.
    bu arada ona mail gelmiş gösterdi 300 lira zam geldi diye ben size yansıtmıyorum dedi bende sitede öyle bir şey yok dedim oda pazartesi güncellenir dedi ya güncellenmezse dedim 300 lira
    az ödersiniz dedi bakalım inşallah çamur yapmazlar.

quote:

Orjinalden alıntı: dhci16

quote:

Hangi ildesin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 28 Şubat 2009; 17:46:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bsd

Ben logan la Ankara Antalya yaptim. Sanirsam 538 km 30 lite ile gittim. Ortalamam 5.6 litre 100 km de. Ama dikkatli gittim. 120 yi pek gecmedim. arabada 2 kisi ve bagaj vardi. Sehir icinde de yazin 7.5 kisin 8-8.5 fala yakiyor. Tabi kullanmaya da bagli . Bence bu degerler fena degil .Pedere 0 km megane 2 aldik 1. benzinli valla o daha cok yakiyor logandan. Gerci daha rodaji bitmedi ilerde duser.

Alıntıları Göster
    slmlar ben 2009 model DACIA LOGAN AMBIANCE PACK 1.4 araba aldım ama bi sorum olacak. Herkezin kafasından ayrı bi ses cıkıo motor acma konusunda beninde kafam iyice karısdı bu motor acma konusunda bilgisi olanları yardıma bekliorum. sıfır bi arabanın motoru nasıl acılır...?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Allah göstermesin bir kaza bela geldimi, servise bırakıyorsun başka hiç bir şeyle uğuraşmıyorsun, servisin yaptığı sigorta işlemlerinin en büyük avantajı bu, ayrıca yolda kaldınmı, servis çekici gönderiyor, sen stres yaşamıyorsun. Bunun ötesinde; ben ve ailem, bütün mesele bu, yolda perişan olmak kadar zor bir durum yok, lada samara ile kalmıştım, bir daha ladayada samarasınada tövbe demiştim. Hala tövbe devam ediyor. Tüm logancı dostlara selam ve güvenli sürüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sidumka

slmlar ben 2009 model DACIA LOGAN AMBIANCE PACK 1.4 araba aldım ama bi sorum olacak. Herkezin kafasından ayrı bi ses cıkıo motor acma konusunda beninde kafam iyice karısdı bu motor acma konusunda bilgisi olanları yardıma bekliorum. sıfır bi arabanın motoru nasıl acılır...?

Alıntıları Göster
    sidna kardeşim sana önereceğim ilk şey aracını 2000-3000 km ye kadar 3000 devirin üstün çıkarma ve aracını mümkün mertebe 2000-2500 devirler arasında kullanmaya dikkat et.Hem aracını korumuş olur hemde yakıttan tasarruf ederek ekonömik kullanmış olursun. Sakın motoru zorla motor açılsın gibi kulaktan dolma laflara inanma kazasız belasız sürüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: naczet24

quote:

Orjinalden alıntı: micro77

slm
    bu aksam mısafırlıge gıttıgımız bayraklı da logan ı test ettım.
    izmir'in bayraklı semtı cok dık yokusları ıle meshurdur.
    malesef 1.4 logan lpg'de ıken "2 cocuk 2 buyuk" 4 kısı dık yokusta kalkmayı basaramadı.
    ancak benzıne gecınde yokusta kalkabıldı :(
    benım 91 model nıssanım full ve badaj dolu ıken lpg'de banamısın demıyordu aynı yokusu
    nıssanı aramaya basladım dogrusu ....
    logan ancak 1.5 dizel yada 1.6 benzınlı ile dık rampalı yerlerden cıkabılır.
    1.4 motor 75 beygır az gelıyor buralara :(

şimdiye kadar bırak yokuşta kalkmamayı patinaj çektiğimi bile hatırlamıyorum
    araba ister boş ister dolu olsun her tür yokuşta durdum kalktım
    hiç zorlandığımı hatırlamıyorum
    bence sizin araçta problem var bende kide 1,4mpi

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR 2001 KANGOMU VERDİM SIFIR DACIA LOGAN MCV 1.5 LAURETA 23.750 TL ALDIM ARACIM YARIN TESLİM EDİLECEK. ARACIN TİPİ HOŞUMA GİTTİ VE KENDİSİNE GÖRE FİYATIDA UYGUN. BURDA HERKES BİŞEYLER YAZMIŞ Bİ SONUÇ ÇIKARAMADIM. İYİMİ KÖTÜMÜ. BEN AYDA 7000 KM YAPIYOM. ACABA SAĞLAM Bİ ARABAMI. BAKIMLARI MASRAFLIMI. ÇOK KM YAPAN Bİ ARADAŞ CVP YAZARSA MERAKIMDA KALMAZ. SLMLAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: sidumka

Alıntıları Göster
    kardeş aracın hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
    aracın fiyatı ne kadar klima varmı bilgilendirirsen sevinirim.
    aracın nasıl kullanılması gerektiği kullanım kitapçığında var ben tamamen ne yazıyaorsa harfiyen uydum.
    tavsiyem ilk günlerde sanırım ilk 3000 bin km ve de özellikle araç soğukken her zaman kesinlikle araca yüklenme 3000 devri kesinlikle geçme iyi tercih yapmışsın...
    quote:

Orjinalden alıntı: sidumka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 2 Mart 2009; 22:18:07 >

• arkadaşlar. 2006 loganlarda boya ile ilgili bir problem mi var? aracın alındığı yerden beni aradılar ve garanti kapsamında boya bakımının(iyileştirme) yapılması gerektiğini söylediler. bu koınu hakkında bilgisi olan varmı. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicacia

arkadaşlar. 2006 loganlarda boya ile ilgili bir problem mi var? aracın alındığı yerden beni aradılar ve garanti kapsamında boya bakımının(iyileştirme) yapılması gerektiğini söylediler. bu koınu hakkında bilgisi olan varmı. teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: alicacia

arkadaşlar. 2006 loganlarda boya ile ilgili bir problem mi var? aracın alındığı yerden beni aradılar ve garanti kapsamında boya bakımının(iyileştirme) yapılması gerektiğini söylediler. bu koınu hakkında bilgisi olan varmı. teşekkürler

evet tüm loganları arıyorlar diye biliyorum.benide aradılar.aracın tüm kapı contaları fitillerine balmumu sürdüler.arka çamurluklara plastik ince parça taktılar(güzel duruyor).onun dışında bişey yapmıyorlar.
    2 saat sürüyor.

• quote:

aracın nasıl kullanılması gerektiği kullanım kitapçığında var ben tamamen ne yazıyaorsa harfiyen uydum.
    tavsiyem ilk günlerde sanırım ilk 3000 bin km ve de özellikle araç soğukken her zaman kesinlikle araca yüklenme 3000 devri kesinlikle geçme iyi tercih yapmışsın...
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Laruate de klima var.

• quote:

quote:

quote:

Laruate de klima var.

Alıntıları Göster
    sidumka kardeş cevap verirsen sevinirim Kardeş Allah Rızası İçin Aldığın fiyatıda yazarsan çok makbule geçecek bir gazi abimize bugünlerde 1.4 ambiance pack ca aldık ama daha pazarlığımız tam bitmedi o açıdan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 3 Mart 2009; 16:12:02 >

• quote:

sidumka kardeş cevap verirsen sevinirim Kardeş Allah Rızası İçin Aldığın fiyatıda yazarsan çok makbule geçecek bir gazi abimize bugünlerde 1.4 ambiance pack ca aldık ama daha pazarlığımız tam bitmedi o açıdan sordum

Alıntıları Göster
    Nasılsınız arkadaşlar? epeydir yoktum, bayağı bi ilerlemiş forum:)
    Forumun ilk üyelerine selamlar...
  • arkadaşlar bugün arabamda musluğa benzeyen arıza işareti yandı.(hava kirliliği önleyici sistem kontrolü ikaz ışığı).Hiç başına gelen oldumu.önemli bir sorunmudur? teşekkürler ( Logan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicacia

arkadaşlar bugün arabamda musluğa benzeyen arıza işareti yandı.(hava kirliliği önleyici sistem kontrolü ikaz ışığı).Hiç başına gelen oldumu.önemli bir sorunmudur? teşekkürler ( Logan)
    quote:

Orjinalden alıntı: alicacia

arkadaşlar bugün arabamda musluğa benzeyen arıza işareti yandı.(hava kirliliği önleyici sistem kontrolü ikaz ışığı).Hiç başına gelen oldumu.önemli bir sorunmudur? teşekkürler ( Logan)

Loganlarda hava kirliliği önleyici sistem diye bir şey duymadım. Başka araçlardada bildiğim kadarıyla yok. Sizin aracınızda polen filtresi bile yok diye biliyorum. Musluk şeklinde olan ikaz lambası ön fren balalatalırının bittiğini veya azaldığını belirten ikaz olmasın. Araştırın sorun, araç rehber kitabına bakın, sorun eğer yukarıda dediğim ön fren balata sorunu ise fazla gecikmeyin, aksi taktirde fren disklerine zarar verir ve pahalı bir tamirat maliyeti çıkabilir, ayrıca sonuçta fren güvenlik önemlidir.

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.