Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (292. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KARA ELMAS

Packelektrik 2 nin içinde abs,yolcu hava yastığı var baska ne var hatırlayamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari

quote:

Orjinalden alıntı: burak0708

slm arkadaşlar benim bi sorum olacak; bu mcv lerin fiyat listesinde geçen 'Packelektrik 2' ne oluyor acaba?

Packelektrik 2 yi hengi mcv li arkadaş izah edecek ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KARA ELMAS

Packelektrik 2 nin içinde abs,yolcu hava yastığı var baska ne var hatırlayamadım.

quote:

quote:

slm arkadaşlar benim bi sorum olacak; bu mcv lerin fiyat listesinde geçen 'Packelektrik 2' ne oluyor acaba?

hayır o dedigin güvenlik paketi bildigim kadarıyla bu pakette: arka kapılardada hoparlör var, arka camlar elektrikli bu pakette sadece bu war zaten laureate modelinde bi güvenlik paketi(abs, yolcu hava yastıgı), bide bu özellikler opsiyon arkadaşlar bu yazdıgım mcv nin dananım listesine göre gerçi sedanda böle bi pack yok ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gs06 -- 6 Ocak 2008; 10:32:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_gs06

quote:

quote:

quote:

hayır o dedigin güvenlik paketi bildigim kadarıyla bu pakette: arka kapılardada hoparlör var, arka camlar elektrikli bu pakette sadece bu war zaten laureate modelinde bi güvenlik paketi(abs, yolcu hava yastıgı), bide bu özellikler opsiyon arkadaşlar bu yazdıgım mcv nin dananım listesine göre gerçi sedanda böle bi pack yok ama

Alıntıları Göster
    Doğrudur

• quote:

Doğrudur

Alıntıları Göster
    KARA ELMAS sen aracını çok uyguna almışsın ben aynı özellikteki aracı 22800 e aldım kılıf da yok 12 kasımda aldım ben benim hatam çevre bayileri dolaşmamak oldu ocak ayından sonra fiyatlar ne olur acaba yeni alan veya almayı düşünüp fiyat soran varsa fiyat bilgisi verirlerse iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: fanuba10

KARA ELMAS sen aracını çok uyguna almışsın ben aynı özellikteki aracı 22800 e aldım kılıf da yok 12 kasımda aldım ben benim hatam çevre bayileri dolaşmamak oldu ocak ayından sonra fiyatlar ne olur acaba yeni alan veya almayı düşünüp fiyat soran varsa fiyat bilgisi verirlerse iyi olur

Alıntıları Göster
    bende yılbaşından önce aldım 21,500 1,5 dcı packelektrik1 tavan barı klima falan ama yılbaşından önce kampanya wardı şimdide dewam ediyor mu bilmiyorum fiyatlar bayiiden bayiiye farkediyor ilk gittiğim yerde 1000ytl fazla fiyat vermişlerdi o yüzden tüm bayiileri gezmek lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: renard90

bende yılbaşından önce aldım 21,500 1,5 dcı packelektrik1 tavan barı klima falan ama yılbaşından önce kampanya wardı şimdide dewam ediyor mu bilmiyorum fiyatlar bayiiden bayiiye farkediyor ilk gittiğim yerde 1000ytl fazla fiyat vermişlerdi o yüzden tüm bayiileri gezmek lazım..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: renard90

tüm bayileri gezmek lazım ewt katılıyorum resimleri unuttugumuzu sanma kulube ve buraya bekliyoruz bide video yakışıe youtubeye

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: renard90

tüm bayileri gezmek lazım ewt katılıyorum resimleri unuttugumuzu sanma kulube ve buraya bekliyoruz bide video yakışıe youtubeye

Alıntıları Göster
    Dacia logancılara selam olsun

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• quote:

Orijinalden alıntı: koseaa

Alıntıları Göster
    bi kaçtane resim çektim garajda(araba full çamur:D) ama iyi olmadı dışarda güzel pozlar yakalarsam videoda yapıcam resimleri de koyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: renard90

bi kaçtane resim çektim garajda(araba full çamur:D) ama iyi olmadı dışarda güzel pozlar yakalarsam videoda yapıcam resimleri de koyarım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben kış sonu lastikleri yenilicem şu anda üstünde 185/65/15 lastik var

ben 195/65/15 yapmak istiyorum bu 1cm lik taban genişliğinin dezavantajı olur mu cekiş performans vs.

Michelin Pilot Primacy - 195/65/15 91V almayı düşündüğüm lastik Yüksek Performans lastiği olarak geciyor
    bence daha avantajlı olur yol tutuş konfor konularında genişleyen tabanda daha iyi tutunma sağlar diye düşünüyorum... sizlerinde yrumlarını bekliyorum..

jant alıcam lastiklerle beraber şunları düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum

http://www.halaogullari.com/jantlar/keskin/b/kt8.jpg 4bijon mevcut

buda poldaki resimi bu jantın krom ve siyahıda var

http://www.halaogullari.com/simage/volkswagen/b/wos_polo-kt82.jpg

http://www.halaogullari.com/jantlar/toora/b/T950.jpg 4 Bijon mevcut

http://www.halaogullari.com/jantlar/darwin/b/darwin_m236.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 6 Ocak 2008; 20:21:38 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ibokozan

merhaba ben ibokozan kayseriden yaşım 20

dün teslim aldım dacia logan mcv 1.5 dci klima, elektrik paketi. tavan bar. ben de bu klüpteyim artık düşüncelerimi memnuniyetlerimi. isteklerimi sorularımı ve resimlerimi burda paylaşacağım sizlerlerle diğer konuda ilgi görmedi aynısını buraya kopyalacağım

ya arkadaşlar ben içindeki kaset çalardan hoşlanmadım sesi nası çıkar bilmiyorum iki tane hoparlör var ön kapıda test sürüşü yaparken görmüştüm ama duyamadım.... ben 1988 model aracıma aiwa mp3 çalar,direksiyondan uzaktan kumandalı, aux destekli,3 high bass, ve 4 tane stereo ses çıkışı bi makine taktım çünkü ben müzik çok severim. bunu dacia logana taksam nolur? bilgi verin.....

klima, uzaktan kumanda merkezi kilit, ön camlar elektrikli(abs opsiyonunu istemedim) araca 25.000 dediler sizce uygun mu 2008 model bu araç ile 1988 model renault tsw mi de veriyorum üstüne peşinat olarak 5000 ytl veriyorum.

bide kullananlar varsa memnuyietini ve hoşilanmadıgı bazı özellikleri söylerlerse sevinirim....

aracın arka kapısı yanlara doğru açılıyor. bu ses yapar diyorlar doğru mudur????

Ön camlar elektrikli den anladığım kadarıyla ambiance modeli
    30 kasımda reno çetaş tan (istanbul mahmutbey) packelek1 ambiance modeli yani klima,elek.ön camlar,radyo teyp malesef ön kapı da 2 hoparlörarkada yok,uzaktan kumandalı merkezi kilit,immoblizer,h.direksiyon,sürücü airbag,tavan bar,metalik platin gri,zeabart koltuk koruma ve 1 yıl ispark istanbuldaki belediyeye ait açık ve kapalı otoparklardan yararlanma(hediye) pesin 21 400 ytl
    25 000 ytl zaten ambiance modelin liste fiyatıdır.Birden fazla bayi ile ciddi pazarlık yapın ve aldığın rakamları diğer bayiye söyleyin
    önemli olan bizim için aynı özelliklerdeki ürünü en ucuza almak değil mi?
    Bu şekilde fiyat kırıyorlar ve bana 1000 ytl gibi bir indirim sağladı.1000 ytl ye 1 sene aracın yakıtını bedavaya getirirsin.

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=YCyNAeAGyPM&feature=related
    arkadaşlar bi izleyin gerçekten güsel yapmışlar uzaktan kumandayla bagaj açılıyo

• quote:

http://www.youtube.com/watch?v=YCyNAeAGyPM&feature=related
    arkadaşlar bi izleyin gerçekten güsel yapmışlar uzaktan kumandayla bagaj açılıyo

Alıntıları Göster
    guzel fakat agzina kadar bahazi doldurunca kirilir gibi geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

guzel fakat agzina kadar bahazi doldurunca kirilir gibi geliyor bana

Alıntıları Göster
    güzel olmuşta bagajda mekanizma cok yer kaplamış bagajın kapasitesini düşürmüş ama güzel gercekten

arkadaşlar şu lastik konusunda yardım arkadaşlar taban genişliği özellikle merak ettiğim bir konu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

güzel olmuşta bagajda mekanizma cok yer kaplamış bagajın kapasitesini düşürmüş ama güzel gercekten

arkadaşlar şu lastik konusunda yardım arkadaşlar taban genişliği özellikle merak ettiğim bir konu..

Alıntıları Göster
    lastik ebatlarını genişlettiğin zaman sürtünme fazla olacağı için yakıt sarfiyatı artar..ama güvenlik dersen fren mesafesi kısalır..sadece karlı havalarda geniş lastiğin bi esprisi yok..karlı havalarda daha ince taban lastik gerekiyor.o yüzden orjinallerin kullanmanı tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: necoocen

lastik ebatlarını genişlettiğin zaman sürtünme fazla olacağı için yakıt sarfiyatı artar..ama güvenlik dersen fren mesafesi kısalır..sadece karlı havalarda geniş lastiğin bi esprisi yok..karlı havalarda daha ince taban lastik gerekiyor.o yüzden orjinallerin kullanmanı tavsiye ederim..

Alıntıları Göster
    cevap için tşk. ederim arkadaşım zaten kış sonu alıcam seneyede kış lastiği alıcam iç jant ve jant kapağını kış lastiklerine takıcam...
  • quote:

cevap için tşk. ederim arkadaşım zaten kış sonu alıcam seneyede kış lastiği alıcam iç jant ve jant kapağını kış lastiklerine takıcam...

Alıntıları Göster
    http://www.gun-las.com/main/

buralarada bakmanı tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

• quote:

Orijinalden alıntı: necoocen

http://www.gun-las.com/main/

buralarada bakmanı tavsiye ederim

quote:

Alıntıları Göster
    ok. tşk ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: koseaa

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bende cok güzel resimler var yüklemeye calısıyorum ama 10 dk oldu hala bekliyorum atmadı iptal ettim
    Herkeste böylemi kolay yolu var mı?

• quote:

arkadaşlar ben kış sonu lastikleri yenilicem şu anda üstünde 185/65/15 lastik var

ben 195/65/15 yapmak istiyorum bu 1cm lik taban genişliğinin dezavantajı olur mu cekiş performans vs.

Michelin Pilot Primacy - 195/65/15 91V almayı düşündüğüm lastik Yüksek Performans lastiği olarak geciyor
    bence daha avantajlı olur yol tutuş konfor konularında genişleyen tabanda daha iyi tutunma sağlar diye düşünüyorum... sizlerinde yrumlarını bekliyorum..

jant alıcam lastiklerle beraber şunları düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum

http://www.halaogullari.com/jantlar/keskin/b/kt8.jpg 4bijon mevcut

buda poldaki resimi bu jantın krom ve siyahıda var

http://www.halaogullari.com/simage/volkswagen/b/wos_polo-kt82.jpg

http://www.halaogullari.com/jantlar/toora/b/T950.jpg 4 Bijon mevcut

http://www.halaogullari.com/jantlar/darwin/b/darwin_m236.jpg

Alıntıları Göster
    quote:

http://www.halaogullari.com/jantlar/toora/b/T950.jpg

bu jantlar güzelmiş hocam
    ama ne olursa olsun orjinal ebattan şaşma lastik ve jantta.

• quote:

Arkadaslar bende cok güzel resimler var yüklemeye calısıyorum ama 10 dk oldu hala bekliyorum atmadı iptal ettim

Alıntıları Göster
    quote:

http://imageshack.us/
    buraya yolla.
    çıkan linklerden üstten ikiciyi kopyala buraya yapıştır hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

quote:

http://www.halaogullari.com/jantlar/toora/b/T950.jpg

bu jantlar güzelmiş hocam
    ama ne olursa olsun orjinal ebattan şaşma lastik ve jantta.

Alıntıları Göster
    Daha önce bahsi gecmişti ama baktım göremedim.
    Malum havalar yagışlı,yerler çamur.Tampon ile far arasındaki boşluktan su,camur geliyo tanpon üzerinde cok kötü gözüküyo
    yapan arkadaslar vardı cekomastik, silikon birseyle bosluğu doldurduk bir daha su gelmedi demişlerdi.Tekrar yazabilirlermi ? silikonu daha sonra ihtiyac olursa temizlemek zor olur diye düşünüyorum

• quote:

Daha önce bahsi gecmişti ama baktım göremedim.
    Malum havalar yagışlı,yerler çamur.Tampon ile far arasındaki boşluktan su,camur geliyo tanpon üzerinde cok kötü gözüküyo
    yapan arkadaslar vardı cekomastik, silikon birseyle bosluğu doldurduk bir daha su gelmedi demişlerdi.Tekrar yazabilirlermi ? silikonu daha sonra ihtiyac olursa temizlemek zor olur diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    HAYIRLI HAFTALAR ARKADAŞLAR,SİZLERDEN ÖNEMLİ VE HERKESİN BAŞINA GELEBİLECEK BİR KONUDA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. CUMARTESİ GÜNÜN AKŞAMI KOMŞUMUN ARABASININ SİS FARININ AÇIK UNUTTUĞUNDAN DOLAYI AKÜSÜ BİTTİ VE YARDIMCI OLDUM NASILMI AKÜDEN AKÜYE JARJ EDEREK YANLIZ KONU BU DEĞİL JARJ ETMEK İÇİN KENDİ ARABAMIN AKÜ BAŞLARINI ÇIKARMAKLA HATA ETTİM.GÖSTERGE PANELİMDE Kİ SAAT SIFIRLANDI VE AKABİNDE RADYOM SIFIRLANDI.SAAT AYARLANIR PROBLEM DEĞİL, AMA RADYOM ŞİFRE İSTİYO VE KİTAPÇIĞINDA ŞİFREDE YAZMIYO ŞİFREYİ ARANIZDA BİLENLER VARMI. YADA BAŞINA BÖYLE BİR AKSİLİK GELEN .SERVİSİ BU GÜN ARAYACAĞIM UMARIM YARDIMCI OLURLAR.

• 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.