Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: se@

quote:

Orjinalden alıntı: serkansirmaoglu

ARKADAŞLAR MERHABA DACİA LOGAN HB VERSİYONU 2007 HAZİRAN AYINDA GELİYOR.CLİO 3 VERSİYON
    VERSİYONUNU ANDIRIYOR.MART-NİSAN AYINDA TEK KABİNLİ LOGAN ARAÇLARIMIZ PİYASADA OLACAK.TÜM DACİA DOSTLARINA SEVGİLER....

2008 haziran olacak galiba

http://arabam.e-kolay.net/haber.aspx?HID=1&PID=681&haberID=281605
    Fiat Grande Punto ölçülerindeki (4.02 metre uzunluğunda) Sandero, Logan platformu B0 üzerinde geliştiriliyor ve Brezilya’daki Ayrton Senna ( Curitiba) fabrikasında inşa ediliyor. Renault’tan yapılan açıklamaya göre Sandero, Brezilya pazarında Aralık 2007’den itibaren satışa sunulacak ve kısa bir süre sonra da Arjantin ve diğer pazarlarda olacak. Avrupa’da ise Sandero’dan türetilen bir model Dacia markası ile 2008’de pazara sunulacak.

Dinamik, performanslı ve güçlü bir otomobil olan Sandero aynı zamanda geniş bir iç hacme ve büyük bir yükleme alanına sahip. Fiyat olarak küçük otomobil sınıfında olan Sandero 320 litrelik bagaj hacmi, iç ve dış tasarımıyla bir üst sınıftaymış gibi duruyor. Ön koltuklar arasındaki 1400 mm’lik omuz mesafesi sınıfının en iyileri arasında yer alırken arkadaki tavan boşluğu (878 mm) rakiplerinden birkaç adım önde. Sandero sadece içeride geniş bir hacim sunmuyor aynı zamanda 67 derece açılan kapıları ve 60:40 oranında katlanabilen koltuklarıyla iniş-binişlerde ve yüklemede kolaylık sağlıyor.

Bosch 8.0 ABS gibi aktif güvenlik önlemleriyle de dikkat çeken Sandero pasif güvenlik önlemlerinde de Avrupa standartlarına uyuyor. Aktif ve pasif güvenlik önlemleri hedef Pazar olan Güney Amerika pazarı için fazlasıyla rekabetçi denebilir.
    Henüz detaylı bilgi verilmese de Sandero

Arjantin’de 1.6 lt 16v benzinli ve 1.5 lt dCi dizel motorlarla donatılırken Brezilya da ise bio yakıtlarla çalışan üç farklı motorla pazara sunulacak. (1.0 lt 16V, 1.6 lt 8V ve 1.6 lt 16V)

logan alıp basını gidecek galiba

Alıntıları Göster
    sea kardeş saol dediğin gibi yaptım ama imzanızda sorun var düzeltin dedi anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

sea kardeş saol dediğin gibi yaptım ama imzanızda sorun var düzeltin dedi anlamadım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: logann

arkadasim satır aralarında bosluk olmasın toplam 5 satırı gecmesin o yuzden sorun oluyodur.!!

<center><b><color=blue><link=http://forum.donanimhaber.com/m_3682697/tm.htm>DACIA LOGAN KULÜBÜ</link></color>
    <center><image>https://img.donanimhaber.com/image.aspx/upfiles/122313/E4E0EBC107D84912B1B21B56A88C6A17.jpg</image>
    <center><b><color=#990000>DACIA LOGAN AMBIANCE PACK 1.4 METALIK PETROL YESILI </color>
    <center><b>***AKIL VAR LOGAN VAR***</b>

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu arada arabanın resmine baktım araban harika parlıyo plaka 35 izmirdensin herhalde bende izmirliyim ama şu an istanbuldayım her yaz mutlaka gelirim izmire

• quote:

Bu arada arabanın resmine baktım araban harika parlıyo plaka 35 izmirdensin herhalde bende izmirliyim ama şu an istanbuldayım her yaz mutlaka gelirim izmire

Alıntıları Göster
    Teşekkürler sea kardeşim sayende imzayı yaptık valla

• quote:

Teşekkürler sea kardeşim sayende imzayı yaptık valla

Alıntıları Göster
    bu arac hb logan yani. grande punto hyundai i30 kia ceed le yarısacak...bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: se@

quote:

Orjinalden alıntı: stramare

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: se@

polen filtre montajı ile ilgili adresi buldum yeniden yazıyorum;
    kucuk resimlere tıkladıgınızda resimler buyuyecek ve ayrıntıları gorebileceksiniz.

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=39397

buda adım adım park sensoru montajı

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=52952

Dostum bu resimdeki parça bizim arabada varmı varsa nerede yoksa nerede takmak için yeri var bilgilendirebilirsen ya da polen filtrsi taktıran arkadaşlar yardımcı olursa seviniim

Sanırım kimse bilmiyor ya da benim gibi polen filtresine kafayı takmamış

herkese selamlar,, stramare arkadasim bu zaten loganın resmi yani takılacak yer bizim arabada var ,polen filtresini turkiyede takmis birisi olmayabilir bizim kullanıcılar garanti konusunda hassas olduklari icin arabanin orasini burasini delmeyeyim diye dusunmus olabilirler.bu isi yapan olmaması senin yapamayacagin anlamına gelmez cok basit bir islem.Gidip bi clio3 (hatta belki clio 2 hatcbacklerde de aynı malzeme vardır) polen filtresi alacaksin,takılacak yer gosteriliyor,polen filtresine gore isaretleyip matkap yardımı ile dikdortgen seklinde sırayla delikler acacaksın bunların arasını kucuk bir falcata yada benzeri bi aletle kesip polen filtreni takacagın yeri elde etmis olacaksın,puruzlu olan kıyıları matkabın ucuna takacagın taslama ucuyla taslayıp duzlestirebilirsin.taktıgın polen filtresinide belirli aralıklarla degistirmen gerekecek.bu filtreyi takman en fazla 1 saatini alır belki de daha az.

bu linki iyice incelersen ilerleyen sayfalarinda polen filtresinden baska uretilmis olan cozumleride gorursun mesela motor tarafındaki dısarıdan hava alan girisleri tul gibi bi malzemeyle kaplamıslar ben bu tarz biseyler yapmayı dusunuyorum,hem cok ince gozenekli hemde baktıgında pek dikkat cekmeyecek bi malzeme bulup siyah delikli korumanın altına kaplayacagım dısardan bakıldıgında da gozukmeyecek.o siyah kısım tırnaklı vidaları vasıtasıyla cıkarılabiliyo cıkarıp temizleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

quote:

polen filtre montajı ile ilgili adresi buldum yeniden yazıyorum;
    kucuk resimlere tıkladıgınızda resimler buyuyecek ve ayrıntıları gorebileceksiniz.

buda adım adım park sensoru montajı

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=52952

Dostum bu resimdeki parça bizim arabada varmı varsa nerede yoksa nerede takmak için yeri var bilgilendirebilirsen ya da polen filtrsi taktıran arkadaşlar yardımcı olursa seviniim

Sanırım kimse bilmiyor ya da benim gibi polen filtresine kafayı takmamış

herkese selamlar,, stramare arkadasim bu zaten loganın resmi yani takılacak yer bizim arabada var ,polen filtresini turkiyede takmis birisi olmayabilir bizim kullanıcılar garanti konusunda hassas olduklari icin arabanin orasini burasini delmeyeyim diye dusunmus olabilirler.bu isi yapan olmaması senin yapamayacagin anlamına gelmez cok basit bir islem.Gidip bi clio3 (hatta belki clio 2 hatcbacklerde de aynı malzeme vardır) polen filtresi alacaksin,takılacak yer gosteriliyor,polen filtresine gore isaretleyip matkap yardımı ile dikdortgen seklinde sırayla delikler acacaksın bunların arasını kucuk bir falcata yada benzeri bi aletle kesip polen filtreni takacagın yeri elde etmis olacaksın,puruzlu olan kıyıları matkabın ucuna takacagın taslama ucuyla taslayıp duzlestirebilirsin.taktıgın polen filtresinide belirli aralıklarla degistirmen gerekecek.bu filtreyi takman en fazla 1 saatini alır belki de daha az.

bu linki iyice incelersen ilerleyen sayfalarinda polen filtresinden baska uretilmis olan cozumleride gorursun mesela motor tarafındaki dısarıdan hava alan girisleri tul gibi bi malzemeyle kaplamıslar ben bu tarz biseyler yapmayı dusunuyorum,hem cok ince gozenekli hemde baktıgında pek dikkat cekmeyecek bi malzeme bulup siyah delikli korumanın altına kaplayacagım dısardan bakıldıgında da gozukmeyecek.o siyah kısım tırnaklı vidaları vasıtasıyla cıkarılabiliyo cıkarıp temizleyebilirsiniz.

İlgin ve detaylı açıklaman için teşekkür ederim en kısa süre içerisinde montajı yapacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: viper001

quote:

Orjinalden alıntı: hakan_gs06

arkadaşlar bugün bizim uno satıldı 9400 e ve babam ankara nezirogluna beraber gidecez 1.5 dci almayı düşünüyoruz klimalı gerisinide kredi düşünüyoruz gerçekten bazı araçların 2. elinden bile (hatta çogu araçların) ucuz oluyo arkadaşlar bide bişey soracam bu servis ücretleri bakımlar çok tutarmı bide muayne ücreti iki yılda bi ne kadar merak ettimde bide arka camlar yarımmı açılıyo tammı biraz çok oldum ama şimdiden teşekkürler

arkadaşım hoşgeldin sefa geldin hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

ilk 10,000 bakım 120 ytl civarında tuttu
    ikinci 10,000 bakım 150 civarında mazot filitresiyle beraber eğer fren balataların kötüyse 60 ytl civarıda onlar
    üçüncü 10.000 de 138 ytl bakım ücreti ödedim.

ilk muayenen 3 yıl sonra sonrakiler belirsiz bildiğin gibi muayeneler özelleşti

arka camlar yarım açılıyo

Alıntıları Göster
    kardeşim benimki benzinli ama ilk bakımını (10000) 95 ytl ye yaptırdım dizelinkide 150 civarı tutar

• quote:

Orijinalden alıntı: rturk....den

kardeşim benimki benzinli ama ilk bakımını (10000) 95 ytl ye yaptırdım dizelinkide 150 civarı tutar

Alıntıları Göster
    se@ kardeşim sağol imzayı yaptık zahmet olmazsa birde amblemin altında arabanın markasına basınca resim nasıl çıkacak onu anlatsan ..fazla olduk galiba...ramazan hürmetine ..saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAŞ71

se@ kardeşim sağol imzayı yaptık zahmet olmazsa birde amblemin altında arabanın markasına basınca resim nasıl çıkacak onu anlatsan ..fazla olduk galiba...ramazan hürmetine ..saygılar

Alıntıları Göster
    mc_erdy kardeş o saydığın arabaları piyasaya girdiğinden kısa süre sonra geçecektir.Çünkü arabanın iç dizaynı falan harika kapı içi döşemeleri dolgun ,logan yakında piyasada herkese hitap edecek bir modele sahip olacak bu gidişle çok iyi.

• quote:

mc_erdy kardeş o saydığın arabaları piyasaya girdiğinden kısa süre sonra geçecektir.Çünkü arabanın iç dizaynı falan harika kapı içi döşemeleri dolgun ,logan yakında piyasada herkese hitap edecek bir modele sahip olacak bu gidişle çok iyi.

Alıntıları Göster
    AMBIANCE 1.4 BAZ 19,430 17,810
    AMBIANCE 1.4 Metalik Renk 19,690 18,070
    AMBIANCE 1.4 Hidrolik Direksiyon 20,020 18,400
    AMBIANCE 1.4 Metalik Renk Hidrolik Direksiyon 20,280 18,660
    AMBIANCE 1,5 DCI
    AMBIANCE 1.5 dci BAZ 23,240 21,620
    AMBIANCE 1.5 dci Metalik Renk 23,500 21,890
    AMBIANCE 1.5 dci Hidrolik Direksiyon 23,830 22,220
    AMBIANCE 1.5 dci Metalik Renk Hidrolik Direksiyon 24,090 22,480
    AMBIANCE PACK 1,4
    AMBIANCE PACK 1.4 BAZ 20,750 18,970
    AMBIANCE PACK 1.4 Metalik Renk 21,010 19,230
    AMBIANCE PACK 1.4 Klima 23,050 20,620
    AMBIANCE PACK 1.4 Metalik Renk Klima 23,310 20,890
    AMBIANCE PACK 1.4 Klima Güvenlik Paketi 25,450 23,020
    AMBIANCE PACK 1.4 Metalik Renk Klima Güvenlik Paketi 25,710 23,280
    AMBIANCE PACK 1,5 DCI
    AMBIANCE PACK 1.5 dci BAZ 24,690 22,910
    AMBIANCE PACK 1.5 dci Metalik Renk 24,950 23,180
    AMBIANCE PACK 1.5 dci Klima 26,990 24,570
    AMBIANCE PACK 1.5 dci Metalik Renk Klima 27,250 24,830
    AMBIANCE PACK 1.5 dci Klima Güvenlik Paketi 29,390 26,960
    AMBIANCE PACK 1.5 dci Metalik Renk Klima Güvenlik Paketi 29,650 27,230
    AMBIANCE PACK 1,6
    AMBIANCE PACK 1.6 BAZ 21,900 20,130
    AMBIANCE PACK 1.6 Metalik Renk 22,170 20,390
    AMBIANCE PACK 1.6 Klima 24,200 22,420
    AMBIANCE PACK 1.6 Metalik Renk Klima 24,460 22,690
    AMBIANCE PACK 1.6 Klima Güvenlik Paketi 26,600 24,820
    AMBIANCE PACK 1.6 Metalik Renk Klima Güvenlik Paketi 26,860 25,080
    BAZ 1,4
    1,4 MPI BAZ 18,590 16,980
    1.4 MPI Metalik Renk 18,850 17,240
    LAUREATE 1,5 DCI
    LAUREATE 1.5 dci BAZ 28,310 25,890
    LAUREATE 1.5 dci Metalik Renk 28,570 26,150
    LAUREATE 1.5 dci Aluminyum Jant 28,970 26,540
    LAUREATE 1.5 dci Metalik Renk Aluminyum Jant 29,230 26,800
    LAUREATE 1.5 dci Güvenlik Paketi Aluminyum Jant 31,360 28,940
    LAUREATE 1.5 dci Metalik Renk Güvenlik Paketi Aluminyum Jant 31,630 29,200
    LAUREATE 1,6
    LAUREATE 1.6 BAZ 24,940 22,520
    LAUREATE 1.6 Metalik Renk 25,200 22,780
    LAUREATE 1.6 Aluminyum Jant 25,600 23,170
    LAUREATE 1.6 Metalik Renk Aluminyum Jant 25,860 23,430
    LAUREATE 1.6 Güvenlik Paketi Aluminyum Jant 27,990 25,570
    LAUREATE 1.6 Metalik Renk Güvenlik Paketi Aluminyum Jant 28,260 25,830
    PRESTIGE 1,6 16 V
    PRESTIGE 1.6 16V BAZ 29,170 27,550
    PRESTIGE 1.6 16V Metalik Renk 29,430 27,810
    PRESTIGE 1.6 16V Aluminyum Jant 29,820 28,210
    PRESTIGE 1.6 16V Metalik Renk Aluminyum Jant 30,090 28,470
    PRESTIGE 1.6 16V CD 29,460 27,850
    PRESTIGE 1.6 16V Metalik Renk CD 29,730 28,110
    PRESTIGE 1.6 16V Aluminyum Jant CD MP3 30,120 28,500
    PRESTIGE 1.6 16V Metalik Renk Aluminyum Jant CD MP3 30,380 28,770
    BU DA SON GÜNCEL FİYATLAR MERAK EDEN VEYA ALMAK İSTEYİP FORUMU ZİYARET EDEN ARKADAŞLARA BİRİNCİLER NORMAL,İKİNCİLER KAMPANYALI FİYATLAR

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

evet o arabaların ıc mekan cok dar...+ yedek parca pahalı logan bı adım onde bence...her zaman oldugu gbi:D

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_erdy

quote:

evet o arabaların ıc mekan cok dar...+ yedek parca pahalı logan bı adım onde bence...her zaman oldugu gbi:D

Alıntıları Göster
    herkese selam arkadaşlar dün denemesini yaptımda sizinle paylaşmak istiyorum.. Şehir içi - şehir dışı 350 km yol yaptım... tam 60.00 ytl lik benzinle km 170 falan nasıl......

• quote:

Orijinalden alıntı: kral59

herkese selam arkadaşlar dün denemesini yaptımda sizinle paylaşmak istiyorum.. Şehir içi - şehir dışı 350 km yol yaptım... tam 60.00 ytl lik benzinle km 170 falan nasıl......

Alıntıları Göster
    Bence çok iyi.. Tabiki doğru ölçümse çok çok iyi... Dolumdan doluma (fulleyerek) ölçüm yaptınsa harika..
  • quote:

hepinize bidaha söylüyorum ben aynı zamanda yrdrk parça işi yapıyorum.... tamircilikte yapmışlığım var. bilipbilmeden konuştuğum yok. Benim başımdan ve dostlarımın başından geçtiği için yazdım bunları. daha 3 hafta önce 1.5 dci clioyu verdim yerine 1.4 mpi logan aldım... dicelin 60.000 bakımının fiyatı 800 ytl.. bunun yanında extra ne çıkar bilemem... benim aracım 60.000 deydi.. 5.000 ytl masraf.... arabamı hiçte hor kullanmadım.. dizel araçların % 80'i 50.000 den sonra aşırı masraf çıkartıyo. ama bu 50.000 olur 80.000 km olur bilemem sonunda çıkartıyo.... etrafınıza birbakın kilometresi 50.000 den sonra ne kadar çok satılık dizel clio var..... yol yakınken dönün ben kurtuldum sizde kurtulun.... dost acı söyler... kimse yanlış anlamasın ..isterseniz bi araştırın ..... kimse kusura bakmasın neyse o...... en iyisi benzinli....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kral59

hepinize bidaha söylüyorum ben aynı zamanda yrdrk parça işi yapıyorum.... tamircilikte yapmışlığım var. bilipbilmeden konuştuğum yok. Benim başımdan ve dostlarımın başından geçtiği için yazdım bunları. daha 3 hafta önce 1.5 dci clioyu verdim yerine 1.4 mpi logan aldım... dicelin 60.000 bakımının fiyatı 800 ytl.. bunun yanında extra ne çıkar bilemem... benim aracım 60.000 deydi.. 5.000 ytl masraf.... arabamı hiçte hor kullanmadım.. dizel araçların % 80'i 50.000 den sonra aşırı masraf çıkartıyo. ama bu 50.000 olur 80.000 km olur bilemem sonunda çıkartıyo.... etrafınıza birbakın kilometresi 50.000 den sonra ne kadar çok satılık dizel clio var..... yol yakınken dönün ben kurtuldum sizde kurtulun.... dost acı söyler... kimse yanlış anlamasın ..isterseniz bi araştırın ..... kimse kusura bakmasın neyse o...... en iyisi benzinli....

arkadaşım ikigün önce bi taksiciyle konuştum 60000 bakımında 560 ytl para verdiğini söyledi sen benzinlide 60000 bakımından 50-100 ytl ile kurtulacağınımı sanıyosun en kötü ihtimal benzinlide 250-300 ytl masraf çıkarır 60000 km bakımı en büyük bakımlardan biridir zati işin içine triger kayışının girmesi büyük bir masraftır.

• quote:

Orijinalden alıntı: viper001

quote:

Orjinalden alıntı: kral59

arkadaşım ikigün önce bi taksiciyle konuştum 60000 bakımında 560 ytl para verdiğini söyledi sen benzinlide 60000 bakımından 50-100 ytl ile kurtulacağınımı sanıyosun en kötü ihtimal benzinlide 250-300 ytl masraf çıkarır 60000 km bakımı en büyük bakımlardan biridir zati işin içine triger kayışının girmesi büyük bir masraftır.

Alıntıları Göster
    tabiki fulleyerek aşa taş doldurttum.... ama 90-100' ü pek geçmedim.....

• quote:

Alıntıları Göster
    ben aynı zaman da reno ilede çalışıyorum dizel araçların 60.000 bakımı standart 850 yt.. tabiki ekxtra bişey çıkmazsa....
  • quote:

ben aynı zaman da reno ilede çalışıyorum dizel araçların 60.000 bakımı standart 850 yt.. tabiki ekxtra bişey çıkmazsa....

Alıntıları Göster
    sakın beni yanlış anlamayın daha 1 ay önce benim clio dizel aracım vardı... başıma gelen şeyler çoğu insanın er veya geç başına geliyor... benim size bi kastım yok ki sadece arkadaş tavsiyesi olarak bunları yazıyorum öyle anlayın.... tekrar üstüne basa basa söylüyorum dizel araç yakıt ekonomisi sağlamaz..... daha çok cebe zararı var. yakıt ekonomisi isteyen varsa gaz taktırsın hem performansı daha iyi.. ben tam 3 yıl clio dizel kullandım... ama emin olun daha fazla kndini kullandırmıyor. beni kullananlar anlar..... bilgisi olmayan konuşmasın lütfen kafamızdan uydurmuyoz herhalde.

• quote:

Alıntıları Göster
    tebrikler kral59 100 km de 5,8 lt yakmışsın hemde karma.. güle güle kullan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAŞ71

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MAŞ71

al kardesim senin araban icin hazirladim
    <center><b><color=#990000><link=https://img.donanimhaber.com/image.aspx/upfiles/434867/E4EB0CBCA0B74AC38A999773CFE1BC9F.jpg
    >DACIA LOGAN MCV AMBIANCE PACK 1.5 DCI METALIK ELMAS MAVİSİ</link></color>

( < [ > ] yapmayı unutma !! )

bunu sendeki satırla degistir.senin modele tıklayıncada arabanin resmi gelecek,diger arkadaslardahttps://img.donanimhaber.com/image.aspx/upfiles/434867/E4EB0CBCA0B74AC38A999773CFE1BC9F.jpg kısmını degistirerek kendi arabalarının resmini koyabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35sk191

tebrikler kral59 100 km de 5,8 lt yakmışsın hemde karma.. güle güle kullan...

Alıntıları Göster
    polen filtresiyle ilgilenen arkadaslar burayı inceleyin ozellikle venom386 isimli kullanicinin yaptıklarına bakın adamlar daha kolay yoldan halletmisler isi
    http://www.daciaclub.ro/Filtru-aer-pe-logan-page-1-t13164-s0.html

burda da yine sadece bu konuyla ilgili 30 sayfa var.nissan micra ve renault modus tede aynı polen filtresi kullanılıyormus buraları da inceleyebilirsiniz.

http://www.daciaclub.ro/Filtru-praf-polen-page-2-t11210-s30.html

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.