Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crepis

Valla iyi iyi olur bu yol bilgisayarlı olanı sırf rengi inci gri diye almamıştım. şimdi merkla bekliyorum

Alıntıları Göster
    son gelen mail buydu. adamınmail adresi: dydycom@yahoo.com

quote:

2006/5/10, Dorin Comaneanu <>:

hello,

The chip is inside the dash analog meters( turometer, vitesometer), u need ti dissasambly the unit and solder it inside

have a look here:
    http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=33037
    or here
    http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=33032&view=findpost&p=17123409

or if u know english u can call me on 0040723997249 or 0040765533950...

michael number is closed now so if u want to call...call on the above numbers.

i'll try to give u a quote as soon as possible for the shipment

• quote:

Orijinalden alıntı: bsd

baba nereden buldun bu aksesuarları ya. Tam böyle bişiler arıyordum. Nerden bulucaz bunu. Ayrıca şu havalandırma kanallarını nasıl gümüş yapmışlar. Boya ile mi. Biz nasıl yapabiliriz bilgin var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: qntrl

Güzel bir aksesuar buldum.Ön konsola alüminyum görünümlü çubuk takmışlar.Bence çok sportif durmuş

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

Alıntıları Göster
    bunu alüminyum çubuk kullanarak yapmışlar,arkasınada çift taraflı bant takmışlar.

işte resim

quote:

Orjinalden alıntı: bsd

baba nereden buldun bu aksesuarları ya. Tam böyle bişiler arıyordum. Nerden bulucaz bunu. Ayrıca şu havalandırma kanallarını nasıl gümüş yapmışlar. Boya ile mi. Biz nasıl yapabiliriz bilgin var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: qntrl

Güzel bir aksesuar buldum.Ön konsola alüminyum görünümlü çubuk takmışlar.Bence çok sportif durmuş

• quote:

Kumanda güzel olmuş. Ama bu yol bilgisayarından hala bi haber çıkmadı. Bekliyoruz.
    Havalandırmaları bi kaportacıya sordum sökmemiz lazım dedi sökülmeden boyanamazmı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Kumanda güzel olmuş. Ama bu yol bilgisayarından hala bi haber çıkmadı. Bekliyoruz.
    Havalandırmaları bi kaportacıya sordum sökmemiz lazım dedi sökülmeden boyanamazmı?

Evet havalandırmalar sökülecek mecburen.sprey boya iş görür.ancak önce iyibirtemizlik+astar boya sonra asılboya olmalı.bir kaç foto;

• quote:

Orijinalden alıntı: qntrl

quote:

Evet havalandırmalar sökülecek mecburen.sprey boya iş görür.ancak önce iyibirtemizlik+astar boya sonra asılboya olmalı.bir kaç foto;

Alıntıları Göster
    ya arakadaslar aslında biraz değişiklik iyide orjinalini çok değiştirmek sakıncalı olmazmı

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

ya arakadaslar aslında biraz değişiklik iyide orjinalini çok değiştirmek sakıncalı olmazmı

Alıntıları Göster
    GÜNAYDIN ARKADAŞLAR DACİCLUP.RO SİTTESİNİ BİRAZ GEZDİM DE LOGANA TAKILAN BİR CİHAZ VAR POWEROBD İSİMLİ NEDİR NEYİN NESİDİR.NE İŞE YARAR YABANCI DİLİM OLMAMASINDAN DOLAYI ANLAMADIM.FAKAT YAKITLA İLGİLİ .BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: DERLİ60

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR DACİCLUP.RO SİTTESİNİ BİRAZ GEZDİM DE LOGANA TAKILAN BİR CİHAZ VAR POWEROBD İSİMLİ NEDİR NEYİN NESİDİR.NE İŞE YARAR YABANCI DİLİM OLMAMASINDAN DOLAYI ANLAMADIM.FAKAT YAKITLA İLGİLİ .BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM.

Alıntıları Göster
    bide bu var arkadaslar baya faydali bir bilgi,,havalandırma sisteminden gelen toz polen v.s. icin 25€ luk clio 3 polen filtresiyle cozum uretmişler.havalandırmadan gelen toz cogu zaman rahatsız edici olabilir.ilgilenenlerin bilgisine...

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=39397

• quote:

Orijinalden alıntı: se@

bide bu var arkadaslar baya faydali bir bilgi,,havalandırma sisteminden gelen toz polen v.s. icin 25€ luk clio 3 polen filtresiyle cozum uretmişler.havalandırmadan gelen toz cogu zaman rahatsız edici olabilir.ilgilenenlerin bilgisine...

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=39397

Alıntıları Göster
    BENİM LOGAN İCİ GRİSİ PERDE TAKTIRSA MI DAHA HOŞ DURUR YOK SA FİLİMMİ ÇEKTİREYİMMİ.YAPTIRAN ARKADAŞLAR VARMI ARAMIZDA MALİYET NE OLUR.BİR DE RUHSATA İŞLETME DERDİ VARMIŞ.

• quote:

BENİM LOGAN İCİ GRİSİ PERDE TAKTIRSA MI DAHA HOŞ DURUR YOK SA FİLİMMİ ÇEKTİREYİMMİ.YAPTIRAN ARKADAŞLAR VARMI ARAMIZDA MALİYET NE OLUR.BİR DE RUHSATA İŞLETME DERDİ VARMIŞ.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DERLİ60

arkadasım bende çok düşündüm benim arabada inci grisi bende arbnın rengine uygun bir ara camlara perde taktırmak istiyorum bayada bir havalı duru diğer arabalarda gördüm bende taktırmayı düşünüyorum ama filim bence hoş durmuyor ama perdenin bir asaleti var gerçekten daha orjinal duruyor

• quote:

quote:

arkadasım bende çok düşündüm benim arabada inci grisi bende arbnın rengine uygun bir ara camlara perde taktırmak istiyorum bayada bir havalı duru diğer arabalarda gördüm bende taktırmayı düşünüyorum ama filim bence hoş durmuyor ama perdenin bir asaleti var gerçekten daha orjinal duruyor

Alıntıları Göster
    GEÇENLERDE İST/ÜMRANİYE SANAYİSİNE YOLUM DÜŞTÜ BİR SORAYIM DEDİM FİYATINI DEDİM.50YTL DEDİLER 4 PARÇA PERDE İÇİN .SANKİ BİRAZ TUZLU GİBİ GELDİ.

• quote:

GEÇENLERDE İST/ÜMRANİYE SANAYİSİNE YOLUM DÜŞTÜ BİR SORAYIM DEDİM FİYATINI DEDİM.50YTL DEDİLER 4 PARÇA PERDE İÇİN .SANKİ BİRAZ TUZLU GİBİ GELDİ.

Alıntıları Göster
    quote:

aslında birde kalitesine bakmak lazım. bir de lafı gelmişken ben arabanın döşemelerini beğenmiyorum söyle güzel bir kumaştan döşeme çok hoş olur ayrıca pedelerle uyum sağlarsa dahada cici olur hocam döşeme fiyatlarını felan biliyormusun

• quote:

quote:

aslında birde kalitesine bakmak lazım. bir de lafı gelmişken ben arabanın döşemelerini beğenmiyorum söyle güzel bir kumaştan döşeme çok hoş olur ayrıca pedelerle uyum sağlarsa dahada cici olur hocam döşeme fiyatlarını felan biliyormusun

Alıntıları Göster
    Benim araba kırmızırenk. nokta marka kenarları kırmızı içleri gri döşeme aldım gri tam torpidoyada uydu 50 ytl gören orjinalmi diye soruyo süper oldu.

• quote:

Benim araba kırmızırenk. nokta marka kenarları kırmızı içleri gri döşeme aldım gri tam torpidoyada uydu 50 ytl gören orjinalmi diye soruyo süper oldu.

Alıntıları Göster
    NERDEN ALDIN
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Resim varsa koyabilirmisin dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: qntrl

quote:

Resim varsa koyabilirmisin dostum

Alıntıları Göster
    döşemenin kalitesi düşük maliyetten kaçmışlar sanırım iyi bir döşeme kaç para olur bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: emretopbas

arkadaşlar ben bu arabayla şehirler arası 50 lt ile yaklaşık 750km kadar gittim hızım ortalama 100-110km falandı nyol bilgisayarı 90 la falan gittiğimde 5.9 lt/100 gösteriyodu. buda 50 lt ile yaklaşık 800 km yapabilirsiniz demek oluyor. Bence normal

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar messenger adreslerini olanlar verirse sevinirim ordan daha rahat konuşuruz hep beraber ve kynaşırız herkez msj la msn adreslerini yollasın benim msn adresim loganci_birol@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: se@

benim logan 1,4 benzinli,6000km de su anda

quote:

Orjinalden alıntı: yalcin07

senin logan kaç km,de rodajı tamamladımı benim araç daha 1000km de senin rakamlar çok iyi benimki biraz fazla gibi ben spor kullanmıyorum dikkatli kullnıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: se@

bana sormadın biliyorum ama ben test ettim bende 1.4 ambiance pack var

sehir ici spor kullanımda 0,24ytl-0,25ytl ye kadar cıkıyo , bu hafta sonu sehirler arası 500km kadar yol yaptım ,uc-bes sollama haricinde 80-85km yi gecmedim 0,15ytl-0,16ytl gibi yaktı.bu degerlerde klima yok.
    depoyu doldurdum 215km yol yaptıgımda gostergedeki 9 cizgiden 2.cizgi daha yeni bosalmisti.yani sehirler arası 80-85 le gitsek 1 depoyla bikere 850-900km kesin.bu degerler 95 oktan kursunsuz benzınle (2,860ytl/lt)yaptıgım degerler.bu arada 98 oktan ultima. v.s. benzinleride oneririm aracın cekisi ve ataklıgı acaip sekilde degisiyo.tabi depoda 95 oktan bittigi zaman 98 oktan kullanırsanız cok ıyı sonuc veriyor.

quote:

Orjinalden alıntı: yalcin07

senin logan 1,4mü yoksa 1,6mı çok az yakıyo valla

Alıntıları Göster
    millet modifiye konusunda dacia ma ama i düşünüpte yapmak istiyorum bişeyler aranızda modifiye tutkusu olan varmı dacia cılardan hbr bekliyorum?????***

• quote:

Orijinalden alıntı: logan_birol

millet modifiye konusunda dacia ma ama i düşünüpte yapmak istiyorum bişeyler aranızda modifiye tutkusu olan varmı dacia cılardan hbr bekliyorum?????***

Alıntıları Göster
    Havalandırma kenarlarının gümüş gri renkte boyanması işini yaptırdım, bayagı iyi oldu. Tavsiye ederim. Resim koyucam yarın.
  • quote:

Havalandırma kenarlarının gümüş gri renkte boyanması işini yaptırdım, bayagı iyi oldu. Tavsiye ederim. Resim koyucam yarın.

Alıntıları Göster
    beyler logancı arkadaşlarıda kulüb renault a bekliyoruz

link imzamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilx

beyler logancı arkadaşlarıda kulüb renault a bekliyoruz

link imzamda

Alıntıları Göster
    ahanda resimler, benimki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 3 Haziran 2006; 14:31:53 >

• quote:

ahanda resimler, benimki.

Alıntıları Göster
    Devamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 3 Haziran 2006; 14:33:57 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.