Şimdi Ara

left 4 dead 2 temel versus strateji rehberi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
7.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xıvcax

Yine güzel çalışma olmuş.. Teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Oyunu bende edindim.Dileyen ekleyebilir.Steam ID : deathbringer_35
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

Hayırlı olsun arkadaşım steam ıd : XxLe0xX kabul edersen sevinirim oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxLe0xX

quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

Hayırlı olsun arkadaşım steam ıd : XxLe0xX kabul edersen sevinirim oynarız

Alıntıları Göster
    Emre eline koluna sağlıkta bu rehber ne zaman resimli olarak teta ya da gama sürümüne geçicek?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Emre eline koluna sağlıkta bu rehber ne zaman resimli olarak teta ya da gama sürümüne geçicek?

Alıntıları Göster
    çok üşengeç bi zamanımdayım, antropozdayım, kısa zamanda inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

Alıntıları Göster
    Menapozda olmada gerisi önemli değil.
  • quote:

Askere daha gitmemiş adam ne menepoza ne antrapoza girmemeli

Askerde ikisi birden girer vücuduna

İliklerine kadar hissedersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Askere daha gitmemiş adam ne menepoza ne antrapoza girmemeli

Askerde ikisi birden girer vücuduna

İliklerine kadar hissedersin.

Alıntıları Göster
    up

hortlatmaktan çok, konular teknik bir hatadan sanırım bölüm listesinde gözükmüyor,
    onun için güncelleme amaçlı mesaj yazdım

• quote:

up

hortlatmaktan çok, konular teknik bir hatadan sanırım bölüm listesinde gözükmüyor,
    onun için güncelleme amaçlı mesaj yazdım

Alıntıları Göster
    realism versus modu için, göt göte gitme, birbirini gözden kaybetmeme kuralını da ekleyebiliriz.
  • quote:

realism versus modu için, göt göte gitme, birbirini gözden kaybetmeme kuralını da ekleyebiliriz.

Alıntıları Göster
    Bugun son, yarın değişiyor realism versus motasyonu. =)
  • quote:

Bugun son, yarın değişiyor realism versus motasyonu. =)

Alıntıları Göster
    Real vs yi kaldırmaları çok saçma olur.Çok tuttu olay.
  • quote:

Kaldırsınlar :D testere ve sınırsız yakıtla zombi keselim
  • quote:

Alıntıları Göster
    Olay mantık ya da saçmalıkla bir ilgisi yok ki. Mutasyonlar her perşembe değişecek şekilde hazırlandı. Yarın da yenisi gelicek. =)
  • quote:

Olay mantık ya da saçmalıkla bir ilgisi yok ki. Mutasyonlar her perşembe değişecek şekilde hazırlandı. Yarın da yenisi gelicek. =)

Alıntıları Göster
    hocam konuyla alakası yok ama sormam lazım:S herhangi bir servera girdiğimde message of the day kısmında ok 'e basınca oyundan direk atıyor.bunun bir çözümü var mı lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

hocam konuyla alakası yok ama sormam lazım:S herhangi bir servera girdiğimde message of the day kısmında ok 'e basınca oyundan direk atıyor.bunun bir çözümü var mı lütfen?

Alıntıları Göster
    İlginç, ilk defa duyuyorum böyle bir sorunu... Oyunu kaldırıp baştan kurmayı dener misiniz?
  • quote:

İlginç, ilk defa duyuyorum böyle bir sorunu... Oyunu kaldırıp baştan kurmayı dener misiniz?

onu denedim ama gene olmadı:S nette biraz araştırdım ama çözüm de bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

quote:

onu denedim ama gene olmadı:S nette biraz araştırdım ama çözüm de bulamadım

Alıntıları Göster
    Demek ki sorun yazılımsal değil donanımsal. Sisteminizin özellikleri ve yapıyorsunuz hız aşırtma değerleriniz neler acaba? Ayrıca konunun yeri burası değil o nedenle ayrı bir başlık açarsanız oradan devam edelim.

• quote:

Demek ki sorun yazılımsal değil donanımsal. Sisteminizin özellikleri ve yapıyorsunuz hız aşırtma değerleriniz neler acaba? Ayrıca konunun yeri burası değil o nedenle ayrı bir başlık açarsanız oradan devam edelim.

Alıntıları Göster
    betadan öte gidemeyen rehberimin pabucu dama atıldı.
    steam 10 dolara left 4 dead 2 rehberi satıyor.
    çok ucuza paylaşmışız bilgiyi meğer
    (%50 indirimli fiyatı hem de, normalde 20dolar)
    http://store.steampowered.com/app/22825/

biri alsa da ne var anlatsa, merak ettim 10 dolarlık ne bilgi var içinde.

gelsin kingjames yapsın rehber, 8 dolardan satsın bence, steam rekabet edemez.
    valvenin bilmedikleri onda

Never be the weak link again!

* Easy Website Access: Official strategy website is fully searchable, 100% developer approved content and accessible from the in-game overlay and from your account.
    * Straight from the Source: Expert advice from the Valve development team, team interviews, concept art and more.
    * PWN Videos: Strategy videos with expert voiceover on everything from weapons to missions to top ten tips for staying alive. Indispensable.
    * Maps: Supremely-detailed maps for every Area, including choke point tactics and possible locations of every item. Also includes maps for Survival and Scavenger modes.
    * Team Tactics and Strategy: Every A.I. Director change, all the safest paths, vantage points, and key tactics to help you survive and thrive in Campaign, Realism, Versus, and Single Player.
    * Emergency Survival Training: Fully-developed Training section with advice on defeating – and playing as – Special Infected types.
    * Achievements: Learn the easiest way to unlock every single Achievement, and how to find and roam with a secret Gnome.
    * Stats and Tables: Breakdown of movement, ranged weapons, melee and healing.
    * Max Brooks: Excerpts from Max Brooks’ graphic novel, The Zombie Survival Guide: Recorded Attacks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 21 Mayıs 2010; 15:27:55 >

• quote:

betadan öte gidemeyen rehberimin pabucu dama atıldı.
    steam 10 dolara left 4 dead 2 rehberi satıyor.
    çok ucuza paylaşmışız bilgiyi meğer
    (%50 indirimli fiyatı hem de, normalde 20dolar)
    http://store.steampowered.com/app/22825/

biri alsa da ne var anlatsa, merak ettim 10 dolarlık ne bilgi var içinde.

gelsin kingjames yapsın rehber, 8 dolardan satsın bence, steam rekabet edemez.
    valvenin bilmedikleri onda

Never be the weak link again!

* Easy Website Access: Official strategy website is fully searchable, 100% developer approved content and accessible from the in-game overlay and from your account.
    * Straight from the Source: Expert advice from the Valve development team, team interviews, concept art and more.
    * PWN Videos: Strategy videos with expert voiceover on everything from weapons to missions to top ten tips for staying alive. Indispensable.
    * Maps: Supremely-detailed maps for every Area, including choke point tactics and possible locations of every item. Also includes maps for Survival and Scavenger modes.
    * Team Tactics and Strategy: Every A.I. Director change, all the safest paths, vantage points, and key tactics to help you survive and thrive in Campaign, Realism, Versus, and Single Player.
    * Emergency Survival Training: Fully-developed Training section with advice on defeating – and playing as – Special Infected types.
    * Achievements: Learn the easiest way to unlock every single Achievement, and how to find and roam with a secret Gnome.
    * Stats and Tables: Breakdown of movement, ranged weapons, melee and healing.
    * Max Brooks: Excerpts from Max Brooks’ graphic novel, The Zombie Survival Guide: Recorded Attacks

Alıntıları Göster
    Bırak emre abi ya adam en son baktığımda l4d = 1400 l4d2 = 500 saatmi ne oynamış 1 aydan fazla önceydi galiba bırakta valvaden fazla bilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: XxLe0xX

Bırak emre abi ya adam en son baktığımda l4d = 1400 l4d2 = 500 saatmi ne oynamış 1 aydan fazla önceydi galiba bırakta valvaden fazla bilsin

Alıntıları Göster
    O kadar oynamış ama devamlı beni molotof ile öldürüyor oyun içinde.

• quote:

O kadar oynamış ama devamlı beni molotof ile öldürüyor oyun içinde.

Defib varsa sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.