Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
317.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stekemen

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Merhaba sevgili PASSAT sever arkadaşlarım.

Sırayla gidelim:

@kenanoglu99
    Ben tüm araçlarımı sipariş formu ile Adana'da aldığımdan aradan geçen zamanda telefon ile de sipariş verilebilme imkanının açılmış olması elbette mümkündür, kaldı ki peşinatı banka havalesi ile gönderdikten sonra da araç sizindir!

@ozgalg
    Yeni PASSAT'ınız hayırlı olsun. Gerçekten adınıza çok seviniyorum. Forumdan azami şekilde faydalanmaya devam etmenizi de rica ediyorum. PASSAT SAHİPLERİ forumuna üyeliğini ve katılımınızı da beklerim.

@mavkan
    Araç acentaya vardıktan sonra plaka takmadan LPG dönüşüm istasyonuna gönderebilir ve TÜV Türk'te tadilat muayenesi ve sızdırmazlık raporundan sonra ruhsata LPG işlenmiş olarak tescil ettirebilirsiniz. Toplam 250 TL'ye yakın bir masraf gidebilir. LPG'de yapacağını tasarrufu kesin olarak hesaplamak için kriterler var. Şehiriçi, şehirdışı kilometre, hız, LPG sisteminin maliyeti, ilk çalıştırmada kullanılan benzinin maliyeti, yıllık katedilen toplam km, LPG'yi aldığınız fiyat vb. hepsi hesaba katılmalı ancak 42.000 TL'ye alacağınız aracı LPG sistemi ve işletmesinin yanında sis farları, cam filmi ve park sensörü de dahil 45.000 TL'ye mal ederseniz ve maliyetini de araç bedeline dahil olarak kabul ederseniz zaten hemen avantajlı kullanmaya başlarsınız.

@levogrande
    Araç 1-2 ay daha sipariş edilebilir, Gümüş Gri ve Derin Siyah olarak. Ondan sonra da biter. Son araçlar eminim karaborsa olur. Bu kadar çabuk bitmemeliydi ama umarım araçlarına zamanında kavuşanlar uzun yıllar ve doya doya kullanırlar.

Gönlümüzde ağebeyimiz gibi yer etmiş,güzel insan:cevaplarınızı sıkılmadan,büyük özenle veridiğiniz için kalpten teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar geçen hafta cumartesi günü bende passat 1.6 izlanda grisi aracımı aldım. araçtan şimdilik çok memnunum yoltutuş konfor v.s gayet iyi aracıma aldığımda 100 TL lik benzin aldım ve 189 km gitti tektar doldurdum şu anda gözüken 525 civarı yakmış bu çok çok yüksek geldi araç yeni tabi acaba zamanla düşermi yada kaça düşer ? şu durumda lpg bile taksak çok yakacak gibi gözüküyor.. 1.6 kullanıcısı arkadaşlar ne yakıyorlar paylaşırlarsa sevinirim..

• Son iki aracım focusdu ilk teslimattan sonra lastik basınçlarını kontrola gittiğimde 40 olduğunu görünce sasirmistim 30 yaptılar her iki aractada aynı olay oldu passatimi alırken satış temsilcisine lastik basınçlarını sordum normal dedi bizde inandık kac olmalı lastikler bı kontrol ettirsek mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavkan

Son iki aracım focusdu ilk teslimattan sonra lastik basınçlarını kontrola gittiğimde 40 olduğunu görünce sasirmistim 30 yaptılar her iki aractada aynı olay oldu passatimi alırken satış temsilcisine lastik basınçlarını sordum normal dedi bizde inandık kac olmalı lastikler bı kontrol ettirsek mı acaba?
    Sayın MACEREN,

Aracın yeni olması sebebi ile ilk başlarda daha fazla yakması normaldir. Bu rodaj süresinden sonra düşer, ayrıca sizin araç kullanma tarzınız da yakıtın nasıl ve ne kadar tüketileceğine doğrudan etkendir. Biraz daha ağırbaşlı ve sakin kullanırsanız, Cruise Control'u devreye daha sık alır ve uzun yol yaparsanız yakıt tüketiminiz düşer. 90 km/h ve 120 km/h arasında 1/3 hız ama 1/2 yakıt farkı vardır.

mavkan arkadaşım, lastikler PASSAT'larda 32 şeklindedir. Her ay düzenli olarak ve her uzun yoldan önce kontrol ettirmekte fayda var. Uzun yol ve yüklü seyahat edecekseniz arkaları 34 yaptırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MACEREN

arkadaşlar geçen hafta cumartesi günü bende passat 1.6 izlanda grisi aracımı aldım. araçtan şimdilik çok memnunum yoltutuş konfor v.s gayet iyi aracıma aldığımda 100 TL lik benzin aldım ve 189 km gitti tektar doldurdum şu anda gözüken 525 civarı yakmış bu çok çok yüksek geldi araç yeni tabi acaba zamanla düşermi yada kaça düşer ? şu durumda lpg bile taksak çok yakacak gibi gözüküyor.. 1.6 kullanıcısı arkadaşlar ne yakıyorlar paylaşırlarsa sevinirim..

Sizin depo bomboşmuştur, 189 da da ışık yanmıştır.

2 numaralı istatistik MFA da ne gösteriyor?

depoyu doldurun ve bitinceye kadar 2 numaralı istatistiği sıfırlamayın. Önce ise sıfırlayın. Bir de araç çekiyor mu çekmiyor mu diye sürekli denemeyin. rodajdasınız. Yüksek devir ve aşırı yüklenme yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

quote:

Sizin depo bomboşmuştur, 189 da da ışık yanmıştır.

2 numaralı istatistik MFA da ne gösteriyor?

depoyu doldurun ve bitinceye kadar 2 numaralı istatistiği sıfırlamayın. Önce ise sıfırlayın. Bir de araç çekiyor mu çekmiyor mu diye sürekli denemeyin. rodajdasınız. Yüksek devir ve aşırı yüklenme yapmayın.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende 30 nissanda teslim aldım izlanda grisi passatımı.100tl lik benzin aldım ilk seferde 270 km gittim yolbilgisayarı 30 km menzil gösteriyordu sonra depoyu fulledim.kullanıma da bağlı sanırım 270 km nin 110 km si samsun amasya arası gerisi şehir içi

• quote:

Bu mesaj silindi.
    ben yol bilgisayarını tam öğrenemedim.ilk aldığım yakıtla 110 km si şehirlerarası gerisi şehir içi 270 gittim yol bilgisayarıdas+30 gösteriyordu yakıt aldım
  • quote:

quote:

Bende aynı renk 1.6 passatimi gecen hafta cuma aldım 100 liralık ilk benzinimi aldım yarı sehir ici yarı sehir dısı olmak üzere 300 km yol yaptım siz ya çok yogun bir trafikte ya da devrinde kullanmamissiniz gibi geldi bana yol bilgisayarım ortalama 8.3' ü gösteriyor.

teşekkür ediyorum.. ancak araç rodajda olduğu için 3000 deviri nerdeyse hiç geçmedim ama bunun tamamı şehiriçinde yapıldı uzun yol yok hiç.. ama bana yinede çok geldi bakalım ikinci depoda ne kadar yakacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: kursat05

ben yol bilgisayarını tam öğrenemedim.ilk aldığım yakıtla 110 km si şehirlerarası gerisi şehir içi 270 gittim yol bilgisayarıdas+30 gösteriyordu yakıt aldım

yol bilgisayarında diller bölümünde türkçe seçenek yok.. sonradan yüklenemiyormu?
  • quote:

quote:

quote:

Bende aynı renk 1.6 passatimi gecen hafta cuma aldım 100 liralık ilk benzinimi aldım yarı sehir ici yarı sehir dısı olmak üzere 300 km yol yaptım siz ya çok yogun bir trafikte ya da devrinde kullanmamissiniz gibi geldi bana yol bilgisayarım ortalama 8.3' ü gösteriyor.

teşekkür ediyorum.. ancak araç rodajda olduğu için 3000 deviri nerdeyse hiç geçmedim ama bunun tamamı şehiriçinde yapıldı uzun yol yok hiç.. ama bana yinede çok geldi bakalım ikinci depoda ne kadar yakacak..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar park sensörünü serviste taktırınca takılan park sensörü sadece seslimi uyarıyor.mp3 çaların ekranında mesafe gösteriyormu?sis farı taktıranlar kaça taktırdınız fiyaty verevilirmisiniz?

• quote:

Yol bilgisayarindaki ortalama yakıt degeri resetleme yaptıktan sonraki deger mıdır ?
    Ornegin km yi 0 ladik ve farklı zamanlarda 300 km gittik bu ortalama deger bize 300 km deki ortalama degerini mı yoksa motorun ilk calisirilmasindan sonraki degerini mı veriyor?

Kılavuzu dikkatle okuyun.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Piyasada aynı fiyata daha güzel bir park sensörü taktırabilir miyiz? Yoksa servisteki mi
    mantıklı olur?
  • quote:

arkadaşlar park sensörünü serviste taktırınca takılan park sensörü sadece seslimi uyarıyor**** çaların ekranında mesafe gösteriyormu?sis farı taktıranlar kaça taktırdınız fiyaty verevilirmisiniz?

Mavkan ın dediği gibi servislerde takılan park sensörlerinin piyasadaki ucuz park sensörlerinden hiç farkı yok.Sadece sesli çalışıyorlar.Bende aracı alırken taktırmayı düşünmüştüm aldığım cevaptan sonra vazgeçtim.Görsel park desteği ile çalışan park sensörlerini ender elektronik takıyor.Bana söylenen fiyatlar; sadece arka park sensörleri 700 TL , ön+arka park sensörleri 1200 TL.Fiyatlar biraz yüksek gibi gelebilir ancak bu park sensörleri radyo ekranları ilede uyumlu yani görsel olarakta mesafeyi gösterebiliyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: austun1975

quote:

arkadaşlar park sensörünü serviste taktırınca takılan park sensörü sadece seslimi uyarıyor**** çaların ekranında mesafe gösteriyormu?sis farı taktıranlar kaça taktırdınız fiyaty verevilirmisiniz?

Mavkan ın dediği gibi servislerde takılan park sensörlerinin piyasadaki ucuz park sensörlerinden hiç farkı yok.Sadece sesli çalışıyorlar.Bende aracı alırken taktırmayı düşünmüştüm aldığım cevaptan sonra vazgeçtim.Görsel park desteği ile çalışan park sensörlerini ender elektronik takıyor.Bana söylenen fiyatlar; sadece arka park sensörleri 700 TL , ön+arka park sensörleri 1200 TL.Fiyatlar biraz yüksek gibi gelebilir ancak bu park sensörleri radyo ekranları ilede uyumlu yani görsel olarakta mesafeyi gösterebiliyorlar..

Alıntıları Göster
    ilk aldğımda şehir içi 12 lt yakıyordu. ama şimdi 8.5-9.5 arasında gidip geliyor. ve her zaman aynı güzergahta. zamanla düşüyor yakıt sarfiyatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: osoban48

ilk aldğımda şehir içi 12 lt yakıyordu. ama şimdi 8.5-9.5 arasında gidip geliyor. ve her zaman aynı güzergahta. zamanla düşüyor yakıt sarfiyatı.

Alıntıları Göster
    SEVGİLİ ARKADAŞLAR

BEN ARACIMI 2010 MODEL OLARAK 2009 1 EYLÜL'DE ALDIM...ARAÇTA TEYP ÜSTÜNDE GÖSTERGELİ ÖN ARKA ORJİNAL PARK SENSÖRÜ VARDI... BEN ARABAYI TESLİM ALDIKTAN SONRA BU OPSİYON BU ARABADAN KALDIRILDI...TEKRAR BU DURUMU ŞİDDETLE PROTESTO EDİYORUM... BU ARAÇ GERÇEKTEN PARK SENSÖRÜ İSTİYOR.... 1200 TL'DE ÇOK PAHALI... BENİM BİLDİĞİM TSI İLE BU ARABA ARASINDAKİ AŞIRI FİYAT FARKINI BU TİP UCUZ YÖNTEMLERLE AŞMAK İSTİYORLAR... AYNI ARABANIN TSI'INDA PARK SENSÖRLERİ HALA STANDART... TEKRAR TEKRAR DOĞUŞUN BU TAVRINI PROTESTO EDİYORUM.... AYRICA 8 AYLIK KULLANIMDA 6,5 LİTRE ŞEHİR DIŞI 8,5 LİTRE ŞEHİRİÇİ.... ORTALAMALARIM ARTIK TAMAMEN NETLEŞMİŞTİR.... BU HAFTA SONU TEKİRDAĞ DÖNÜŞÜ 6,1 LİTREYİ HİÇ ZORLANMADAN ELDE ETTİM...ARAÇ KESİNLİKLE KULLANDIKÇA DAHA AZ YAKIYOR.... BENİM GİBİ KLASİK BİR HAFTASONU KULLANICISI İÇİN SANIRIM LPG ÇOK ŞART DEĞİL.... SİS FARLARINI ORJİNAL SERVİSTE BEN 480 TL'YE YAPTIRDIM... BİR DE AKSARAY'DA FORUMUN BAŞLARINDA FOTOLARI DA OLAN ÇOK GÜZEL AKSESUARLARI AŞIRI UCUZA MAAL ETTİM...BU KONUYLA İLGİLİ DE İSTEYEN ARKADAŞLARA EKSTRA BİLGİ VEREBİLİRİM... GERÇEKTEN EŞİK, ÖN IZGARA VE BAGAJ ÇITA KROMAJLARI ÇOK YAKIŞIYOR...ÖZELLİKLE SİYAH RENGE....

PASSAT GEL KEYFİM GEL YAN GEL YAT

• quote:

Orijinalden alıntı: levogrande

arkadaslar bu aracın satışı ne zamana kadar devam edecek? sonbahara kadar devam eder mi acaba?

Alıntıları Göster
    Gerçekten de fiyat-kalite-faya oranı en yüksek aracın sahibiyiz sanırım. Bu fiyata böyle araba olmaz. Son şanslı 1800 kişiden biri olmak isteyenler hiç düşünmeden siparişlerini versinler.
  • quote:

Merhaba sevgili PASSAT sever arkadaşlarım.

Sırayla gidelim:

@kenanoglu99
    Ben tüm araçlarımı sipariş formu ile Adana'da aldığımdan aradan geçen zamanda telefon ile de sipariş verilebilme imkanının açılmış olması elbette mümkündür, kaldı ki peşinatı banka havalesi ile gönderdikten sonra da araç sizindir!

@ozgalg
    Yeni PASSAT'ınız hayırlı olsun. Gerçekten adınıza çok seviniyorum. Forumdan azami şekilde faydalanmaya devam etmenizi de rica ediyorum. PASSAT SAHİPLERİ forumuna üyeliğini ve katılımınızı da beklerim.

@mavkan
    Araç acentaya vardıktan sonra plaka takmadan LPG dönüşüm istasyonuna gönderebilir ve TÜV Türk'te tadilat muayenesi ve sızdırmazlık raporundan sonra ruhsata LPG işlenmiş olarak tescil ettirebilirsiniz. Toplam 250 TL'ye yakın bir masraf gidebilir. LPG'de yapacağını tasarrufu kesin olarak hesaplamak için kriterler var. Şehiriçi, şehirdışı kilometre, hız, LPG sisteminin maliyeti, ilk çalıştırmada kullanılan benzinin maliyeti, yıllık katedilen toplam km, LPG'yi aldığınız fiyat vb. hepsi hesaba katılmalı ancak 42.000 TL'ye alacağınız aracı LPG sistemi ve işletmesinin yanında sis farları, cam filmi ve park sensörü de dahil 45.000 TL'ye mal ederseniz ve maliyetini de araç bedeline dahil olarak kabul ederseniz zaten hemen avantajlı kullanmaya başlarsınız.

@levogrande
    Araç 1-2 ay daha sipariş edilebilir, Gümüş Gri ve Derin Siyah olarak. Ondan sonra da biter. Son araçlar eminim karaborsa olur. Bu kadar çabuk bitmemeliydi ama umarım araçlarına zamanında kavuşanlar uzun yıllar ve doya doya kullanırlar.

GERÇEKTEN VERDİĞİNİZ TÜM BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ARABAMI ALINCA PASSAT SAHİPLERİ FORMUNADA ÜYE OLACAĞIM.

BU ARADA 2006 ÜSTÜ WV. ARACI OLANLARA DOĞUŞ OTM.%2 SADIK MÜŞTERİ İNDİRİMİ YAPIYOR.SELAMLAR SAYGILAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: levogrande

arkadaslar bu aracın satışı ne zamana kadar devam edecek? sonbahara kadar devam eder mi acaba?

Alıntıları Göster
    Bende 2003 Vectra 1.6 elegance var, donanım olarak çok iyi durumda ancak değiştirmek istiyordum ve yaklaşık 6aydır temiz bir 2004 A6 1.8T arıyordum ancak forumdaki yorumlar ve eşimin gayretleri sonucu Passat 1.6 almaya karar verdik ve araç haziranda geliyor. Renk opak siyah oldu, fazla üzerinde durmadım. Aracı alınca park sensörü mutlaka taktıracağım çünkü şu anki aracımda ön-arka orjinal vaziyette ve çok alıştım. Ancak serviste ya da dışarıda taktırma konusunda kararsız kaldım. Piyasayı ve markaları da hiç bilmiyorum. İlk 3000 kmden sonra LPG düşünüyorum. Atikere alıştım ama BRC de olabilir diye düşünüyorum.

• quote:

@kaganhak
    Dostum araç benzinde 100 kilometreye 7 litre yaksa LPG'de 7.7 litre yakar, 7.7 litre x 2.00 TL LPG = 15.4 TL/100 km ve bu da kilometreye 15 kuruş demek. 100 km'ye 6 litre yakan dizel 6 x 3.00 TL DIESEL = 18 TL/100 km ve bu da kilometreye 18 kuruş demek. Yani LPG ile DIESEL kadar tasarruflu gitmek mümkün, ama DIESEL'in gücü ve torku tabi farklı, ama onun da vergisi ve bakım masrafları benzinliye göre daha yüksek.
    ...... ...... .......
    Saygı ve sevgilerimle,
    Taner Göde

Teşekkürler Taner Bey, emeğinize sağlık.
  • quote:

Sayın MACEREN,
    Passatınız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin.
    Acaba siz siparişinizi ne zaman verdiniz ve hangi bayiden aldınız?
    Ben 19 Nisan'da sipariş verdim; o zaman 3 haftaya kadar gelir demişlerdi; ama geçen hafta öğrendim ki ancak 7 ila 10 Haziran'da teslim alabileceğim. Bu da benim canımı sıkıyor.
    Gerçi bizimki 2011 model olacağı için bu da tesellimiz oluyor ya.

• quote:

Sprintbooster otomobilin gaz pedalı sensörü ile beyin ve Boğaz kelebeği arasındaki sinyal transferini hizlandirarak aracinizi gaza daha tepkili olmasını sağlayan bir parcadir.5 dakikada uygulanabiliyor gaz tepkilerini yarı sürelere indirgeyebiliyor.
    Bu aparati kullanan veya bilgisi olan varsa forumda paylaşırsa sevinirim.

Sayın Mavkan,
    Doğrusu sizi tebrik etmek istiyorum; sizin kadar aracını merak eden ve geliştiren az kimse var. Sayenizde biz de yeni bilgiler ediniyoruz. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.