Son Zamanlarda " gencsistem@hotmail.com " Msn hesabından internet üzerine yayılarak kendilerini Genç Sistem firması olarak göstererek insanları dolandıran ( Sahtekar ) bir grup farkedilmiştir. Bu grubun " Genç Sistem İnternet Hizmetleri (www.gencsistem.net ) " ile hiçbir alakası yoktur !
Bu olay Donanım Haber forumlarından [ o2 Design ] adlı firmanın sahibi Cardigan ( Cem Nuray ) tarafından farkedilmiş ve bu sabah saat 10.00 sıralarında kendileri tarafından " gencsistem@hotmail.com " alınarak bizlere yani Genç Sistem İnternet Hizmetlerine bildirilmiştir !
Yeterince moralimiz bozuk KamiLOwenwww.gencsistem.net adresinin girişine de ilk andan itibaren duyuru olarak ekledim.
Bu tur dolandırıcılıkta iyi artmaya basladı.Baska firmalarda cok sikayetci.
Geçmiş olsun ilyas abi !
Forumu daha önceden takip ediyordum ! Yeni üye oldum . Cardigan ı öyle kötü tanımışız ki böyle birşey yapacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi . Ona da helal olsun
şerefsiz işte bunlar
quote:
Orjinalden alıntı: Service
Geçmiş olsun ilyas abi !
Forumu daha önceden takip ediyordum ! Yeni üye oldum . Cardigan ı öyle kötü tanımışız ki böyle birşey yapacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi . Ona da helal olsun
cardigan mı yapmış alala
hyr o yapmamıs o farketmiş we maili alıp gecsisteme wermş geri
geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: liseli_sinan
hyr o yapmamıs o farketmiş we maili alıp gecsisteme wermş geri
geçmiş olsun
tabi bende öyle annadım da şaşırdım yani neyse...
Geçmiş olsun ne diyelim
uehue anladım ne demek istedigini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme