Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun bnm hızımı 1 mbite düşürdüler.aradım dediki bu ay 87 gb indirme yaptığınız için adil kullanım miktarını aştınız.hızınız 1 mbite düştü.1 kasımda tekrar yükselcekmiş.İlk defa akm dan dolayı hızım düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: Ehlisafa

quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

Bedavaya 1 mpslik hızı 8 mpsye yükseltebiliyormuşuz.Ama nasıl yapacağım bunu telefonla arayarak mı yoksa ttnet sitesinden online işlemlerdende yapanbilirmiyim acil cevap lütfen
    Paylaş:

varmı böyle bişey cidden?

hakikaten ne demek bu acaba

kastınız zaten 8 hızındasınız da mı yükseltiyorlar
    yoksa telekom bedavaya iş yapmaz

Böyle birşey değilde 5 lira civarı fark verirseniz hızınızı 1 mgbtten 8 e çıkartırız gibi bir teklif yapılıyor
    1 mgbt kullanımını bu şekilde azaltıyorlar

kota sınırı varmı 8 mbit olunca

Kesin bilgim yok
    Ama eskiden beri telekom arayıp şu kadar fark verin hızınızı 8 mgbt yapalım diye teklif eder
    Burda kullandığınız tarife ne ise kotalı yada kotasız değişim olmaz sadece hızınız artar.

• Merhaba ben TTNET 4 gb kotalı 8mbit adsl bireysel
    kullanıcısıyım(ücreti 29 TL olan tarife).

TTNET 8mbit sınırsız adsl tarifeye(54.90 TL ücreti) geçmek için birkaç
    sorum olacaktı.Nerden geçebilirim?Taahhütüm var mı emin değilim, olsa
    da geçebiliyor muyum?

Ücretlendirme nasıl olacak?Şu anda sınırsıza geçsem mesela?Bu ay kotayıda aştım problem olur mu bilmiyorum.Faaturaya nasıl yansıtılıyor bilmiyorum.

Şu anda ödenmemiş bir faturam var, o engel olur mu sınırsıza geçmeye?

Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilk önce Ağustos ayında 16 MBPS full olarak yani 16384 kbps download 799 kbps upload olarak kullanmaktaydım.
    Bir hata yaptım ve 8 Mbps netlimitsize döndüm.O ayki faturam her zamanki gibi 59 lira geldi.
    Eylül'ün 6'sında 8 Mbps netlimitsizden 16 Mbps e kadar ADSL 2+ tarifesine geçiş yaptım (online işlem merkezi üzerinden).Tarifem 16 Mbps olarak gözüküyordu.Fakat hızım hala 8 mbps.
    Sonra Eylül ayı faturası gelmedi.Ekimde fatura geldi tam 80 lira.
    Tarifem faturada ve online işlem merkezinde 16 mbps ADSL 2+ gözükmesine rağmen hızım hala 8 mbps.Ne yapayım ne olur yardım edin?

İşte Resimler

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C1CCBFBB -- 25 Ekim 2011; 20:08:06 >

• Şu anda 8 mbps paketinde olup hızı 9400 civarı olan arkadaşlar var mı ?
  • 20 yıl sonra ttnet olmayacak ahanda kehanet
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLeo_N

Şu anda 8 mbps paketinde olup hızı 9400 civarı olan arkadaşlar var mı ?

Benim böyle, İstanbul'da kullanırken de böyle olmuştu bir sabah uyandığımda 9415 ile uyanmıştım. Üniversite için Çanakkale'ye geldim burada da bir sabah uyandığımda 9415 olarak kalktım. 2 gün kopma sorunu yaşadım şu anda problemsiz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnike_85_85

Arkadaşlar ilk önce Ağustos ayında 16 MBPS full olarak yani 16384 kbps download 799 kbps upload olarak kullanmaktaydım.
    Bir hata yaptım ve 8 Mbps netlimitsize döndüm.O ayki faturam her zamanki gibi 59 lira geldi.
    Eylül'ün 6'sında 8 Mbps netlimitsizden 16 Mbps e kadar ADSL 2+ tarifesine geçiş yaptım (online işlem merkezi üzerinden).Tarifem 16 Mbps olarak gözüküyordu.Fakat hızım hala 8 mbps.
    Sonra Eylül ayı faturası gelmedi.Ekimde fatura geldi tam 80 lira.
    Tarifem faturada ve online işlem merkezinde 16 mbps ADSL 2+ gözükmesine rağmen hızım hala 8 mbps.Ne yapayım ne olur yardım edin?

İşte Resimler

Faturalarıma bakmadım açıkçası, ama görüntülerini koyduğun online işlemdeki bilgilerideki gariplik bende de var.. Ben de 4 limitsizden 8 netlimitsiz plusa geçtim, paket ismi değişti sadece hız bilgisi 4 gözüküyor.. 10 kere aradım yazdım çizdim.. hiçbir halt olmadı.. Allah yardımcın olsun :(

• 9400 küsür bir hız vardı ama şuanda 4567. Kota 70 gb olmuş. Bir sorun olurmu
  • 4 mbit e sabitlemişler , ne yapim ?
  •  8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

hayda şimdide yine yükseldi.. Ttnet sen nasıl bir yaratıksın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Hat değerlerinizdeki anlık yükselmeler ve düşüşler verilen hızı kaldıramadığından kaynaklanmakta. İnternetin kullanımının yoğun olduğu dönemlerde bu problemle daha sık karşılaşırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Hat değerlerinizdeki anlık yükselmeler ve düşüşler verilen hızı kaldıramadığından kaynaklanmakta. İnternetin kullanımının yoğun olduğu dönemlerde bu problemle daha sık karşılaşırsınız

Normalde kota 25 gb'da yarı yarıya düşmesi gerekiyor ama şuan 70 gb download yapmışım ve hız hala aynı sorun olurmu ki ?

• Bir kaç gün önce telekom'un kabinini yenilediler. Değerler yükselmiş, 8mbit için sanırım uygundur? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

Merhaba ben TTNET 4 gb kotalı 8mbit adsl bireysel

da geçebiliyor muyum?

Ücretlendirme nasıl olacak?Şu anda sınırsıza geçsem mesela?Bu ay kotayıda aştım problem olur mu bilmiyorum.Faaturaya nasıl yansıtılıyor bilmiyorum.

Şimdiden teşekkürler...

Tarifenizi yükselteceğiniz içi taahhüt önemli değil ve müşteri hizmetlerinin verdiği bilgi,

Tarife değişimlerinde eski tarife ücretinizin tamamı + yeni tarife ücretiniz / 30 * o ay içinde kullanacağınız gün fatura bedeliymiş. Ayrıca güne oranla kota aşım ücretide ekleniyormuş. Ama ayın son günü tarifenizi değiştirdiğinizde o günde fazla kullanmazsanız 29tl üzerine en fazla 4tl daha ödersiniz.

• Ben de 4mbit sınırsız tarifemden buna geçmek istiyorum. NETLİMİTSİZ Plus olarak gözüküyor. Sanırım adil kullanım koşullarına dahil değil Plus yazdığına göre.

Hattım destekliyor fazlasıyla.

Aylık 89 lira gözüküyor. Kesin olarak herhangibir kota yok değil mi? Ben ayda 250-300 gb dl yapıyorum çünkü. Diğer paketlerde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantr

quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

Merhaba ben TTNET 4 gb kotalı 8mbit adsl bireysel

da geçebiliyor muyum?

Şimdiden teşekkürler...

Tarifenizi yükselteceğiniz içi taahhüt önemli değil ve müşteri hizmetlerinin verdiği bilgi,

Tarife değişimlerinde eski tarife ücretinizin tamamı + yeni tarife ücretiniz / 30 * o ay içinde kullanacağınız gün fatura bedeliymiş. Ayrıca güne oranla kota aşım ücretide ekleniyormuş. Ama ayın son günü tarifenizi değiştirdiğinizde o günde fazla kullanmazsanız 29tl üzerine en fazla 4tl daha ödersiniz.

Teşekkürler, ayın birinde geçmeyi düşünüyodum demekki 55+30 dan 85 ödeyecektik.

Yalnız bu ayda kotayı aştım, nerden bakarsak bakalım 30 ek para gelcek ayın sonunda geçersem.55/30 dan pek bir para gelmez birgün için.15'te hat kapandığı için gelcek 30+30+15 = 75.Bu ay sonu geçsek iyi olacak :) Telefondan bilgi veriyorsalar bende arayım da kesin bir bilgi alayım, ya ayın birinde ya ayın sonunda geçeceğim...

• arkadaşlar
    internet hızım cok düşük ve akşamları saat 7 ile 11 arası upluad hızım cok düşüyor ve yüksek ping alıyorm sizce ne yapabilirm bende 8 mbit net limitsiz kullanıyorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eymensen -- 28 Ekim 2011; 21:11:30 >
  • arkadaşlar indirme hızı 50 kb yi geçmiyor yardım edin lütfen !
  • Selam arkadaşlar ben ttnetde interet hızımın düşük olması nedeniyle (1 mbit) paket değiştirip NETLİMİTSİZ pakete geçtim yanlız hızım hala yükselmedi modemimi de değiştirdim normalde 8 mbit olması lazım internetin ama hala 1 mbitde geziyorum
    http://www.speedtest.net/result/1560916536.png
    acaba ttnet müşteri hizmetlerini aradım santrale olan uzaklığından dedi ama şehrin merkezinde oturuyorum hızın bu bölgede böyle düşük olması mümkün değil sorun ne olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.