Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lknrm627

quote:

Orijinalden alıntı: hsmaster10

noise margin upstream: 6 db
    output power downstream: 14 db
    attenuation upstream: 41 db

noise margin downstream: 10 db
    output power upstream: 11 db
    attenuation downstream: 73 db

hat değerlerim bunlar sanırım tesisatta bir problemim var . eskiden 3 mbit e sabitliydi şimdi 2 mbit e düşürmüşler . 8 mbps kotasız yalın internet kullanıyorum sorunum ve alabilicegim en iyi değer ( kopma olmadan ) nedir ? teşekkürler

Daha fazla alamazsınız. iç-dış tesisat yenilenmesi gerek.

dışardan harici hat ile alıyorum zaten bina içi tesisat bozuktu . sanırım oksitlenme var tüm kabloları söküp cat 6 içindeki 2 ince teli bağlıycam eskisi gibi ..

• quote:

quote:

quote:

noise margin upstream: 6 db
    output power downstream: 14 db
    attenuation upstream: 41 db

noise margin downstream: 10 db
    output power upstream: 11 db
    attenuation downstream: 73 db

hat değerlerim bunlar sanırım tesisatta bir problemim var . eskiden 3 mbit e sabitliydi şimdi 2 mbit e düşürmüşler . 8 mbps kotasız yalın internet kullanıyorum sorunum ve alabilicegim en iyi değer ( kopma olmadan ) nedir ? teşekkürler

Daha fazla alamazsınız. iç-dış tesisat yenilenmesi gerek.

dışardan harici hat ile alıyorum zaten bina içi tesisat bozuktu . sanırım oksitlenme var tüm kabloları söküp cat 6 içindeki 2 ince teli bağlıycam eskisi gibi ..

Alıntıları Göster
     8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

Arkadaşlar son 1 haftadır internetim acayip yavaş.. Kullandığım paket NetLimitsiz paketi 8 MB. e kadar olanlardan.. Oturduğum yer Fatih.. Bilgisayara da dün format attım ama yine de düzelmedi.. Sizce sebebi ne olabilir TTNET'i aramak son çare olsun diyorum..

Not: Evde paralel hat var ama sürekli hızlıydı son 1 haftadır yavaş, sorunun ordan olacağını düşünmüyorum..

Cevaplarsanız çok sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Compassion

Arkadaşlar son 1 haftadır internetim acayip yavaş.. Kullandığım paket NetLimitsiz paketi 8 MB. e kadar olanlardan.. Oturduğum yer Fatih.. Bilgisayara da dün format attım ama yine de düzelmedi.. Sizce sebebi ne olabilir TTNET'i aramak son çare olsun diyorum..

Not: Evde paralel hat var ama sürekli hızlıydı son 1 haftadır yavaş, sorunun ordan olacağını düşünmüyorum..

Alıntıları Göster
    Benim tarifem 8 mbit net limitsiz. 12 aylık taahhüt yaptırmıştım, 3 ay kaldı bitmesine. Telefon ile arayıp 16 mbite geçsem taahüttü bozmuş olur muyum kesin bilgisi olan var mı?.Ttnet müşteri hizmetlerini arayıp soracağımda onlarada güvenmiyorum.

Buda hat değerlerim

DSL Status: Up
    DSL Modulation Mode: ADSL2+
    DSL Path Mode: INTERLEAVED
    Downstream Rate: 9413 Kbps
    Upstream Rate: 798 Kbps
    Downstream Margin: 31 db
    Upstream Margin: 15 db
    Downstream Line Attenuation: 2
    Upstream Line Attenuation: 0
    Downstream Transmit Power: 0
    Upstream Transmit Power: 0

• quote:

Orijinalden alıntı: Compassion

Alıntıları Göster
    Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 638
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 2047
    Yukarı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 7.6
    Aşağı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 17.9
    Yukarı yönde aralık derinliği 8
    Aşağı yönde aralık derinliği 8
    Hat standardı ADSL2+
    Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 30
    Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 51.5
    Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 12.2
    Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 16.8
    Kanal türü Interleaved
    Yukarı yönde CRC 0
    Aşağı yönde CRC 0
    Yukarı yönde FEC 0
    Aşağı yönde FEC 6

İzmir
    8mb 25gb kotalı net kullanıyorum 2-3 gündür 2mb zor gördüm herhalde hatlarda bir sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Hat standardı ADSL2+
    Kanal türü Interleaved
    Yukarı yönde CRC 0
    Aşağı yönde CRC 0
    Yukarı yönde FEC 0
    Aşağı yönde FEC 6

İzmir
    8mb 25gb kotalı net kullanıyorum 2-3 gündür 2mb zor gördüm herhalde hatlarda bir sorun var.

Zaten 4 mbitten fazla alamaz görünüyor hattınız,santrale çok uzaksınız.Ama 3-4 mbit gibi bi değeri alabilirsiniz, 1-2 gün daha bu değerlerle devam ederse tekrar arayıp arttırmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Hat standardı ADSL2+
    Kanal türü Interleaved
    Yukarı yönde CRC 0
    Aşağı yönde CRC 0
    Yukarı yönde FEC 0
    Aşağı yönde FEC 6

İzmir

Zaten 4 mbitten fazla alamaz görünüyor hattınız,santrale çok uzaksınız.Ama 3-4 mbit gibi bi değeri alabilirsiniz, 1-2 gün daha bu değerlerle devam ederse tekrar arayıp arttırmayı deneyin.

Alıntıları Göster
    beyler bısey sorucam bu ttnet ın adsl hızlarını bolgedıkı subemı ayarlıyor mesela ben avcılardayım avcılar pttmı ayarlıyor? önceden sınırsız 2mb kullanıcısıydım bayrmada arayıp tarıfemı 8 mb e kadar 25 gb kotalı tarıfeye gectım ama hala hzım 2 mb te kaldı 13 14 mb e kadar alabılecek kapasıtede degerlerım var 8mb almam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

beyler bısey sorucam bu ttnet ın adsl hızlarını bolgedıkı subemı ayarlıyor mesela ben avcılardayım avcılar pttmı ayarlıyor? önceden sınırsız 2mb kullanıcısıydım bayrmada arayıp tarıfemı 8 mb e kadar 25 gb kotalı tarıfeye gectım ama hala hzım 2 mb te kaldı 13 14 mb e kadar alabılecek kapasıtede degerlerım var 8mb almam gerek

bu konuda genel bi sıkıntı var hatları önceden sabitlenmiş arkadaşların hızları otomatik artmıyor, biraz uğraşmanız gerecek :)
  • quote:

quote:

bu konuda genel bi sıkıntı var hatları önceden sabitlenmiş arkadaşların hızları otomatik artmıyor, biraz uğraşmanız gerecek :)

Bu konuda onerebilecegin birsey varmi ? Ne yapmam gerekiyor ptt ye gitsem hat benim uzerime degil:S arayip ariza kaydi gibi biseymi biraksam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bu konuda onerebilecegin birsey varmi ? Ne yapmam gerekiyor ptt ye gitsem hat benim uzerime degil:S arayip ariza kaydi gibi biseymi biraksam :)

ben ilk bağlattım 0.85 hızım vardı aradım dedim pc ci arkadaşıom var hat değerlerime baktı 11 12 mgbt destekliyormus ve hızım 0.85 acil 8 mgbt istiyorum de bagır arıza kaydı bırak 2 saat sonra nasıl arttırıolar görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: feel_1337

quote:

quote:

quote:

quote:

Hat değerlerim aşırı kötü bu konuda napabilirim nereyi arıyabilirim?
    şuan 1 mbt kullanıyorum. 8'e geçmek istiyorum 3-4 mbit alsam yeter

Değerler berbat sayılır. Evde pararalel hat varsa çıkarın. Bir de öyle göreyim değerleri.

paralel hat yok splitter da kullanıyorum doğrudanda bağladım bu civarlarda en düşük 57 idi eskiden artık böyle

Hocam o zaman apartmandan gelen kabloyu CAT6 kablo ile değiştirin. Evdeki kablo ve splitterları da yenileyin.

apartmandaki kutu kilitli onun içine nasıl erişebilirim bilmiyorum. İçini açsam modemi yanına götürüp denemek istiyorum zaten direk apartmandaki kutudan modeme ama nası açıcam kutuyu bilmiyorum

sanırım telekomdan mı gelip açmaları lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

arkadaşlar sorun aynı sanırım 8mbit denilen hızı ancak ftp ya da torrentten ve rapidden premiumken alabilirsiniz. onun dışında site açılmalarında online videoda aşırı perormans beklemeyin .benim anladığım bu .gelecek ay 1mbit sınırsızıma geri döneceğim.

aynen bende gelecek ay döneceğim

Alıntıları Göster
    TTNet insafa geldi herhalde saniyede 1.5 mb indirme hızım var.Çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrimci Penguen

TTNet insafa geldi herhalde saniyede 1.5 mb indirme hızım var.Çok şükür

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: freeboyy

nedir bu hocam ?
  • quote:

quote:

nedir bu hocam ?

TTnet Hız Testi sonucum

• quote:

quote:

quote:

nedir bu hocam ?

TTnet Hız Testi sonucum

yok şeyden sordum 50 mbite falan mı geçtiniz vdsl2 de bağlantı türü nedir , yoksa normal adsl hızı da herhangibir programın etkisiyle hız testi şaşırmış mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

nedir bu hocam ?

TTnet Hız Testi sonucum

yok şeyden sordum 50 mbite falan mı geçtiniz vdsl2 de bağlantı türü nedir , yoksa normal adsl hızı da herhangibir programın etkisiyle hız testi şaşırmış mı

Alıntıları Göster
    8Mbit'e kadar olan paket yahu

Anlık bi çoşkuyla çıktı sanırım o sonuç

İDM download da 1MB'ı bulamadık daha

• NetLimitsiz'de 25GB'ı geçince hız değişimi oluyor diye biliyorum ama herhangi bir ek ücret yok değil mi kota baya yükselince.. Oradaki "Net" dediği hızla ilgili.. (Gerçi hız düşmüyor ama..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

NetLimitsiz'de 25GB'ı geçince hız değişimi oluyor diye biliyorum ama herhangi bir ek ücret yok değil mi kota baya yükselince.. Oradaki "Net" dediği hızla ilgili.. (Gerçi hız düşmüyor ama..)

Hayır nihayetinde limitsiz tarife kota aşımında ücret alınmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

NetLimitsiz'de 25GB'ı geçince hız değişimi oluyor diye biliyorum ama herhangi bir ek ücret yok değil mi kota baya yükselince.. Oradaki "Net" dediği hızla ilgili.. (Gerçi hız düşmüyor ama..)

Hayır nihayetinde limitsiz tarife kota aşımında ücret alınmaz.

Alıntıları Göster
    Merhabalar, Zyxel P-660W modem kullanıcısıyım, eski evimde Netlimitsiz kullanıyordum 9400Kbit hızım vardı yeni evde 10 gün gecikmeli olarak 4Mbit verdiler Modemimden test yaparak alabileceğim Max. hızı nasıl görebilirim, elimde gösterecek bir kanıt olsun istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Merhabalar, Zyxel P-660W modem kullanıcısıyım, eski evimde Netlimitsiz kullanıyordum 9400Kbit hızım vardı yeni evde 10 gün gecikmeli olarak 4Mbit verdiler Modemimden test yaparak alabileceğim Max. hızı nasıl görebilirim, elimde gösterecek bir kanıt olsun istiyorum.

Kendi siteleri mevcut.. >http://hiztesti.ttnet.com.tr/
    Veya farklı kaynak olsun dersen.. >http://www.speedtest.net/

• 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.