Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Arkadaşlar yemin ediyorum bir gün arayıp ağzıma ne geliyorsa sövücem çok sinirleniyorum. Sürekli hızı sabitliyorlar ben anlamadım ki

Kesinlikle katiliyorum hocam size

İlk ay 600kbit gelen nasıl olur 250kbiti geçemez ? Her b.kuda santrale atmıyorlarmı uyuz oluyorum.

para almaya gelince ama tak diye cekiyorlar malesef ülkemiz böyle bir ülke

Alıntıları Göster
    Bazen gördüklerimize karşın almamız gerekeni de alamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

Bazen gördüklerimize karşın almamız gerekeni de alamıyoruz

Alıntıları Göster
     8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

hız iyide PSU bozuldu ya bil. reset atıyor durmadan

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esC# -- 2 Eylül 2011; 18:24:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçarturk

Beni bugün ttnetten aradılar,1 Eylül günü,1 mb sınırsız bağlantılar kaldırılıp,8 mb hızında 25.gb bağlantıya geçeceksiniz,bilgilendirme için aradık dediler.yani 1 mb bağlantının sonu geldi millet.

Beni de bayramdan evvel aramışlardı aynı şekilde. 1 eylül geçti ama hız hala 1 mb. 4440375'i aradığımda da eleman "böyle bişeyden haberim yok" diyor ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarman

quote:

Beni bugün ttnetten aradılar,1 Eylül günü,1 mb sınırsız bağlantılar kaldırılıp,8 mb hızında 25.gb bağlantıya geçeceksiniz,bilgilendirme için aradık dediler.yani 1 mb bağlantının sonu geldi millet.

Beni de bayramdan evvel aramışlardı aynı şekilde. 1 eylül geçti ama hız hala 1 mb. 4440375'i aradığımda da eleman "böyle bişeyden haberim yok" diyor ???

Sizi arayan kimbilir hangi birimden yada santraldendir haliyle müşteri hizmetlerindeki elemanın bu konuda bilgi olmaması normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

quote:

Sizi arayan kimbilir hangi birimden yada santraldendir haliyle müşteri hizmetlerindeki elemanın bu konuda bilgi olmaması normal.

Alıntıları Göster
    Beyler 650 mt. ilerimizde Türk Telekom saha kutusu var. Santralle görüşsem bir şekilde bu kutuya bağlayabilirler mi?

• quote:

quote:

Aynı durum bendede oldu. Herhangi bir değişme olmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise bu sadece kotalı kullanıcılar için yapıldı sizi yanlışlıkla aramışlar dediler Zaten netlimitsize geçecektim 5 tl fazla verdim ve geçtim. Modem değerlerim aşağıdaki gibi olmasına rağmen ve santralle görüşmeme rağmen ilgili kişi hattımın 4mbiti geçmeyeceği konusunda diretiyor. Sizin hattınız hiç bir türlü bu hızdan fazlasını almaz diyor. Kafayı yedirtecekler adama
    Bağlantı Durumu Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps) 799
    Downstream Hızı (Kbps) 4092
    Upstream Sınırı 17
    Downstream Sınırı 24
    Trained Modulasyon ADSL_2plus
    Downstream Hat Zayıflaması 21
    Upstream Hat Zayıflaması 9

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Beyler bir sorum var internetim 2 mb siirsizdi bugun paketimi degistirttim 8 mb net limitsiz e gectim 25 gb kotali olana saat 2 gibi aradim tarifemi degisirdim simdi saat 5 oldu modem degerlerim 8 mb ikaldirir durmda ama internetim hala 2 mb gozukuyor sizce sorun ne olabilir biraz bklememmi gerek

Evet beyler 1 gun daha gecti hizim hala ayni :(
  • quote:

quote:

Beyler bir sorum var internetim 2 mb siirsizdi bugun paketimi degistirttim 8 mb net limitsiz e gectim 25 gb kotali olana saat 2 gibi aradim tarifemi degisirdim simdi saat 5 oldu modem degerlerim 8 mb ikaldirir durmda ama internetim hala 2 mb gozukuyor sizce sorun ne olabilir biraz bklememmi gerek

Evet beyler 1 gun daha gecti hizim hala ayni :(

Alıntıları Göster
    ADSL indirme yükleme
    SNR Boşluğu (dB): 31.3 28.7
    Zayıflama (dB): 19.5 7.6
    Çıkış Gücü (dBm): 8.8 12.6
    Ulaşılabilir Oran (Kbps):17780 1188

arkadaşlar bu değerlere göre max kaç mb çıkabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 3 Eylül 2011; 4:52:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: süsse

ADSL indirme yükleme

Şuan Kullandıgın Tarife 8 Mbit İse ...

16 Mbit Tam Kullanırsın ..

Eğer 1 Mbit İse

En Fazla 14 Mbit Alırsın Bu Hat Değeri İle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jezxy

quote:

ADSL indirme yükleme

Şuan Kullandıgın Tarife 8 Mbit İse ...

16 Mbit Tam Kullanırsın ..

Eğer 1 Mbit İse

En Fazla 14 Mbit Alırsın Bu Hat Değeri İle

Alıntıları Göster
    sağol dostum, şu an 2mb kullanıyorum 16mb geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 3 Eylül 2011; 7:44:11 >

• quote:

sağol dostum, şu an 2mb kullanıyorum 16mb geçmeyi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Online işlem merkezinden de netlimitsiz pakete geçiş yapamıyorum..O zaman ne diye böyle bir menü koymuşlar oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

Online işlem merkezinden de netlimitsiz pakete geçiş yapamıyorum..O zaman ne diye böyle bir menü koymuşlar oraya

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hattın max. ne kadar hız alabileceğini nereden öğreniyorsunuz.? Saolsun Telekom 1 ay önceye kadar 4-6Mbps arasında değişen hızımı artık 1Mbps zor gösteriyo herkestede aynı sorunlar var,hep hattınız desteklemiyo diyerek sallıyolar neler yapabiliriz bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dadvi

Arkadaşlar hattın max. ne kadar hız alabileceğini nereden öğreniyorsunuz.? Saolsun Telekom 1 ay önceye kadar 4-6Mbps arasında değişen hızımı artık 1Mbps zor gösteriyo herkestede aynı sorunlar var,hep hattınız desteklemiyo diyerek sallıyolar neler yapabiliriz bu konuda.

Alıntıları Göster
    7 aydır 8mbit kullanıyorum. Yalnızca 1 ay hızımı düşürdüler
    Bu ay tekirdağ'a taşındık. Taşınırken korkuyordum açıkçası 8mbit alabilirmiyim diye.
    8 olmasa da 7 çok rahat alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 5115 796
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 18124 1310
    SNR Sınırı (dB): 14.8 14.4
    Hat Zayıflaması(dB): 15.0 6.2
    Güç (dB): 18.6 12.3

benikilerde bunlar yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim
    hattım ne kadar destekler acaba

Alıntıları Göster
    30 ağustos günü 1 net limitsizden , net limitsize ( 8mbite kadar adil kotalı ) geçişimi yaptım ... tatildeydim biraz önce geldim bilgisayarı kapatmamıştım indirme yapıyordu 27gb kota olmuş 3 günde hızıma bakıyorum speedtestten 1,13 mb indirme hızım acaba yükseltmedilermi arayamıyorumda arasam kotayı geçmişiniz diyecek veyahut 8e kadar hızım cıktıda 25gbyı geçtiğim içinmi düşürdüler bunu anlayabilirmiyim ??? ayrıyeten 1 netlimitsizken ve şimdiki modem değerlerimide koyuyum ...

1 net limitsizken

şimdiki

• quote:

Orijinalden alıntı: vollager

30 ağustos günü 1 net limitsizden , net limitsize ( 8mbite kadar adil kotalı ) geçişimi yaptım ... tatildeydim biraz önce geldim bilgisayarı kapatmamıştım indirme yapıyordu 27gb kota olmuş 3 günde hızıma bakıyorum speedtestten 1,13 mb indirme hızım acaba yükseltmedilermi arayamıyorumda arasam kotayı geçmişiniz diyecek veyahut 8e kadar hızım cıktıda 25gbyı geçtiğim içinmi düşürdüler bunu anlayabilirmiyim ??? ayrıyeten 1 netlimitsizken ve şimdiki modem değerlerimide koyuyum ...

1 net limitsizken

şimdiki

Hızınız sabitlenmiş galiba yükselmemesi ondan olabilir.

• quote:

quote:

1 net limitsizken

şimdiki

napmam lazım hocam benlik bir durum varmı ?

• quote:

quote:

quote:

1 net limitsizken

şimdiki

napmam lazım hocam benlik bir durum varmı ?

Alıntıları Göster
    noise margin upstream: 6 db
    output power downstream: 14 db
    attenuation upstream: 41 db

noise margin downstream: 10 db
    output power upstream: 11 db
    attenuation downstream: 73 db

hat değerlerim bunlar sanırım tesisatta bir problemim var . eskiden 3 mbit e sabitliydi şimdi 2 mbit e düşürmüşler . 8 mbps kotasız yalın internet kullanıyorum sorunum ve alabilicegim en iyi değer ( kopma olmadan ) nedir ? teşekkürler

• quote:

Kaç gündür o menu yoktu bile.. şimdi en azından menü başlığı var :) gülüyorum ağlanacak halimize..

• quote:

Orijinalden alıntı: mulan

quote:

Kaç gündür o menu yoktu bile.. şimdi en azından menü başlığı var :) gülüyorum ağlanacak halimize..

Bende telefon edip Netlimitsize geçiş yaptım dün akşam on gibi henüz değerlerim yükselmedi,24 saat içinde geçişiniz gerçekleşir dedi,müşteri hizmetleri temsilcisi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mulan

quote:

Bende telefon edip Netlimitsize geçiş yaptım dün akşam on gibi henüz değerlerim yükselmedi,24 saat içinde geçişiniz gerçekleşir dedi,müşteri hizmetleri temsilcisi..

Alıntıları Göster
    Biri şu degerli yorumlayabilirmi baglantı sorunları nedeniyle hzımı 6 mgbte indirdiler en iyi şu anki degerler daha önce 950 hıznda indirme yapıyordum

Telekomu aradım hat kontrolü yapacaklar şu haliyle hızmı 8 mgbte çıkartırlar mı ?

Degerler bazen çok degişken snr 4-5 oluyor ve baglantı kopuyor

• 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.