Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SosyalMedya85

quote:

Orijinalden alıntı: xanted

@lknrm627

Teşekkür ederim fakat sormak istediğim 8 mbit'e (Netlimitsiz) ya da 16 mbit'e -farkı söylerseniz- ne zaman geçebilirim veyahut geçeyim? Son ödeme tarihim bugün. Tarife değişikliğini ne zaman yapmamı önerirsiniz?

1 Ağustostan önce yap.Ben geçen ay geçmiştim ttnetin müşteri hizmetlerini ara anında geçiyorsun dilekçeyle falan uğraşma sakın

Alıntıları Göster
    Bize ne senin superonline'a geçip kurtulmandan adama bak şov yapıyor.

• quote:

quote:

@lknrm627

Teşekkür ederim fakat sormak istediğim 8 mbit'e (Netlimitsiz) ya da 16 mbit'e -farkı söylerseniz- ne zaman geçebilirim veyahut geçeyim? Son ödeme tarihim bugün. Tarife değişikliğini ne zaman yapmamı önerirsiniz?

1 Ağustostan önce yap.Ben geçen ay geçmiştim ttnetin müşteri hizmetlerini ara anında geçiyorsun dilekçeyle falan uğraşma sakın

Alıntıları Göster
    @lknrm627, SosyalMedya85, Online İşlem Merkezi'nden yapsam bir sorun çıkmaz herhalde? Telefonla mı muhatap olmam gerekiyor? Çok mu soru sordum, kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

arkadaşlar sorun aynı sanırım 8mbit denilen hızı ancak ftp ya da torrentten ve rapidden premiumken alabilirsiniz. onun dışında site açılmalarında online videoda aşırı perormans beklemeyin .benim anladığım bu .gelecek ay 1mbit sınırsızıma geri döneceğim.

aynen bende gelecek ay döneceğim

Alıntıları Göster

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları
    2 gündür yandım ben ping bir çıkıp bir iniyor deli oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 28 Temmuz 2011; 15:27:11 >

• quote:

@lknrm627, SosyalMedya85, Online İşlem Merkezi'nden yapsam bir sorun çıkmaz herhalde? Telefonla mı muhatap olmam gerekiyor? Çok mu soru sordum, kusura bakmayın.

Telefonla yap , hem 1 saatte geçiyor zaten bugün yap istersen ayın 1inden itibaren gönül rahatlığıyla kullanmaya başlarsın netini
  • quote:

Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

arkadaşlar sorun aynı sanırım 8mbit denilen hızı ancak ftp ya da torrentten ve rapidden premiumken alabilirsiniz. onun dışında site açılmalarında online videoda aşırı perormans beklemeyin .benim anladığım bu .gelecek ay 1mbit sınırsızıma geri döneceğim.

aynen bende gelecek ay döneceğim

Alıntıları Göster
    Şuanki Tarifem : 1NETLİMİTSİZ Ayda 49,9TL - Artık yok bu tarife kaldırıldı bayağı eski - Hız 1MBit

Geçmek İstediğim Tarife : NETLİMİTSİZ Ayda 54,9TL - Hız 8Mbit'e kadar destekli

Bu işlerim Online İşlem Merkezi'nden yapıcam.Bağlantı parası, tarife değişikliği ücreti vs. alırlar mı???

• quote:

Orijinalden alıntı: javocu

Şuanki Tarifem : 1NETLİMİTSİZ Ayda 49,9TL - Artık yok bu tarife kaldırıldı bayağı eski - Hız 1MBit

Bu işlerim Online İşlem Merkezi'nden yapıcam.Bağlantı parası, tarife değişikliği ücreti vs. alırlar mı???

Hic bir ucret alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: javocu

Hic bir ucret alınmıyor.

Alıntıları Göster
    Kardeş Üçret Alınmıyorda KUllandıgın Tarife İle Geçecegin Tarifenin Parasını Bir Alabilirler Ondan Ayın Sonu İle Başının Tam Gününü Bir Sor TTNET İstersen Ne Zaman Tarife Değiştiriyim Diye Yoksa İlk Faturayı Aldıgında Büyükbir Şokla Karşılaşabilirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jezxy

Kardeş Üçret Alınmıyorda KUllandıgın Tarife İle Geçecegin Tarifenin Parasını Bir Alabilirler Ondan Ayın Sonu İle Başının Tam Gününü Bir Sor TTNET İstersen Ne Zaman Tarife Değiştiriyim Diye Yoksa İlk Faturayı Aldıgında Büyükbir Şokla Karşılaşabilirsin :)

Alıntıları Göster
    gecen sene net lımıtsızı 8 mbıt hız ıle kullanırken hattımı kapatırrıp tekrar actırmak zorunda kaldım.ama bu sefer aynı bolge aynı hat 2 mbıtı gecmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

gecen sene net lımıtsızı 8 mbıt hız ıle kullanırken hattımı kapatırrıp tekrar actırmak zorunda kaldım.ama bu sefer aynı bolge aynı hat 2 mbıtı gecmıyor?

Hat degerlerinizi yazar mısınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Hat degerlerinizi yazar mısınız?

Alıntıları Göster
    ben birkaç ay önce ttnet 1 mbitden biri adsl 8mbit kadar olan tarifeye geçtim,ilk başlarda 4 mbit kullanabilirken bağlantım 2 mbite düştü bende biri adsl'i aradım 5 dk sonra hattım 1mbite düştü,tekrar aradım gene arıza kaydı aldılar ama hızım 1mbitte kaldı.Bu sefer yardımcı biri sayfalarına şikayetimi iletince bağlantım 2 mbite çıktı modemdede 2 mbite sabitlenmiş gözüküyor,ama bu bağlantı hızı bana yetersiz geliyor zaten ilk başta 4 mbit kullanabiliyordum bu yüzden tekrar sayfalarında bağlantı hızımı arttırmalarını isteyeceğim. aşağıdaki hat değerlerime göre acaba maksimum kaç mbit kullanabilirim?(ona göre bir mesaj yazıcam)

DSL Hızı(Kb/s): 2048 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 6384 1197
    SNR Sınırı (dB): 17.9 19.0
    Hat Zayıflaması(dB): 35.0 16.0
    Güç (dB): 17.2 12.4

• quote:

Orijinalden alıntı: yahoooo

ben birkaç ay önce ttnet 1 mbitden biri adsl 8mbit kadar olan tarifeye geçtim,ilk başlarda 4 mbit kullanabilirken bağlantım 2 mbite düştü bende biri adsl'i aradım 5 dk sonra hattım 1mbite düştü,tekrar aradım gene arıza kaydı aldılar ama hızım 1mbitte kaldı.Bu sefer yardımcı biri sayfalarına şikayetimi iletince bağlantım 2 mbite çıktı modemdede 2 mbite sabitlenmiş gözüküyor,ama bu bağlantı hızı bana yetersiz geliyor zaten ilk başta 4 mbit kullanabiliyordum bu yüzden tekrar sayfalarında bağlantı hızımı arttırmalarını isteyeceğim. aşağıdaki hat değerlerime göre acaba maksimum kaç mbit kullanabilirim?(ona göre bir mesaj yazıcam)

DSL Hızı(Kb/s): 2048 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 6384 1197
    SNR Sınırı (dB): 17.9 19.0
    Hat Zayıflaması(dB): 35.0 16.0
    Güç (dB): 17.2 12.4

Alıntıları Göster
    8 mbps'ye kadar olan hattımın, modem arayüzüne göre bağlantı değerleri:

download: 9413 Kbps
    upload: 799 Kbps

download değeri 8 mbps'den fazla =)

torrent'te 4 basamaklı indirme hızı değerlerini zorluyorum, bir iki defa 1000'li sayılar da gördüm.

fazlasıyla şanslıyım herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalenhourna

torrent'te 4 basamaklı indirme hızı değerlerini zorluyorum, bir iki defa 1000'li sayılar da gördüm.

Alıntıları Göster
    hat değerlerimizi nasıl öğrenebiliriz?

Download upload hızımızı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 29 Temmuz 2011; 6:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalenhourna

Tam 8 Mbps alıyorsunuz. Sizin gibi birçok kişi çoğaldı şu aralar altyapı iyileştirmelerinden dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeboyy

Modem arayuzunden ogrenebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freeboyy

Modem arayuzunden ogrenebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Teknik ekip geldi sabah baya ilgilendiler direkten gelen kabloyu değiştirdiler şu an 8 mb :D Tam olarak 7 mb geliyor torrent temi bulaşşsam napsam :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 29 Temmuz 2011; 12:25:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Teknik ekip geldi sabah baya ilgilendiler direkten gelen kabloyu değiştirdiler şu an 8 mb :D Tam olarak 7 mb geliyor torrent temi bulaşşsam napsam :P

Kablolar değişince hızında mı arttı??? Vay be 8 mb hızım var gibi gözüküyor benimde ama indirme hızı 1mb le bile görmedi şimdiye kadar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Kablolar değişince hızında mı arttı??? Vay be 8 mb hızım var gibi gözüküyor benimde ama indirme hızı 1mb le bile görmedi şimdiye kadar

Alıntıları Göster
    su anda 8 mbit limitsiz kullaniyorum cok para veriyorum 16 mbite kadar netlimitsize asagidaki degerler ile gecebilirmiyim ?

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    799
    Downstream Hızı (Kbps)
    8187
    Upstream Sınırı
    15
    Downstream Sınırı
    13
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    23
    Upstream Hat Zayıflaması
    12
    Peak Cell Rate
    1884 cells per sec
    CRC Rx Fast
    617
    CRC Tx Fast
    1
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

su anda 8 mbit limitsiz kullaniyorum cok para veriyorum 16 mbite kadar netlimitsize asagidaki degerler ile gecebilirmiyim ?

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    799
    Downstream Hızı (Kbps)
    8187
    Upstream Sınırı
    15
    Downstream Sınırı
    13
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    23
    Upstream Hat Zayıflaması
    12
    Peak Cell Rate
    1884 cells per sec
    CRC Rx Fast
    617
    CRC Tx Fast
    1
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

boyle iyi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

quote:

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    799
    Downstream Hızı (Kbps)
    8187
    Upstream Sınırı
    15
    Downstream Sınırı
    13
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    23
    Upstream Hat Zayıflaması
    12
    Peak Cell Rate
    1884 cells per sec
    CRC Rx Fast
    617
    CRC Tx Fast
    1
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

boyle iyi hocam.

16 mbit alamiyozmu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

quote:

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    799
    Downstream Hızı (Kbps)
    8187
    Upstream Sınırı
    15
    Downstream Sınırı
    13
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    23
    Upstream Hat Zayıflaması
    12
    Peak Cell Rate
    1884 cells per sec
    CRC Rx Fast
    617
    CRC Tx Fast
    1
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

boyle iyi hocam.

16 mbit alamiyozmu ?

Hayır.

• 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.