Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: punkester

a

Alıntıları Göster
    arkadaşlar everestle ölçtüm cpu sıcaklığını, kardeşim sims 3 oynuyordu sıcaklık 74 derece civarlarında 71- 74 arasında gidip geliyor, pes 2010 da ise maksimum 71 derece oluyor bu sıcaklıklar normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkester

arkadaşlar everestle ölçtüm cpu sıcaklığını, kardeşim sims 3 oynuyordu sıcaklık 74 derece civarlarında 71- 74 arasında gidip geliyor, pes 2010 da ise maksimum 71 derece oluyor bu sıcaklıklar normal mi?

Alıntıları Göster
    Tabi Normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ome r

Tabi Normal

Alıntıları Göster
    peki sıcaklığın kaç dereceye kadar çıkması normaldir? bugün gta 4 te 84 dereceyi gördüde panik oldum biraz. bir de bugün güç kısmına baktığımda dengeli seçiliydi onuda yüksek performans yaptım etkisi nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo0

quote:

Orijinalden alıntı: anti.abd
    hangı oyun olsun cod 6 empıre total war assasin creed 2 ?

hocam fark etmez cod6 da örneğin biraz oynadıktan sonra everestten bi screen shoot atıver. sağol şimdiden

Alıntıları Göster
    http://www.resimupload.com/ds841412963_94drc.html

Cod 6 yı 15dk oyadıktan sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SasabtrmS -- 14 Temmuz 2010; 11:15:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

http://www.resimupload.com/ds841412963_94drc.html

Cod 6 yı 15dk oyadıktan sonra..

Alıntıları Göster
    ısınma yüzde 90 ında var diğer 10 unda 1.yıldan sonra çıkıyo sakın almayın acer fln da almayın özellikleri düşük olsun toshiba alın

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_mnchh

ısınma yüzde 90 ında var diğer 10 unda 1.yıldan sonra çıkıyo sakın almayın acer fln da almayın özellikleri düşük olsun toshiba alın

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir iki gün içinde alıcam bende bir laptop ve iki ürün arasında kaldım biri casper nirvanahttp://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2174

biri de asushttp://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/asus-n61ja-jx114v-intel-core-i5-430m-2-26ghz-4gb-320gb-15-6-notebook_30.001.1196.0290.htm#tabs

casper'ı çok beğenmiştim ama sonra ekran kartlarını karşılaştırınca asus da aklıma yattı bilemiyorum şöyle mantıklı bir şekilde hangisini neden almam gerektiğini söyler misiniz?

bir de casperda oyun Ss ları varsa ekleyebilirseniz çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hululop

Arkadaşlar bir iki gün içinde alıcam bende bir laptop ve iki ürün arasında kaldım biri casper nirvanahttp://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2174

biri de asushttp://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/asus-n61ja-jx114v-intel-core-i5-430m-2-26ghz-4gb-320gb-15-6-notebook_30.001.1196.0290.htm#tabs

casper'ı çok beğenmiştim ama sonra ekran kartlarını karşılaştırınca asus da aklıma yattı bilemiyorum şöyle mantıklı bir şekilde hangisini neden almam gerektiğini söyler misiniz?

bir de casperda oyun Ss ları varsa ekleyebilirseniz çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler

Bu soruyu başka konuların içinde de sormuştun. Malesef yardımcı olan çıkmadı. Doğrusu bende fikir sahibi değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oxray

quote:

Orijinalden alıntı: hululop

Bu soruyu başka konuların içinde de sormuştun. Malesef yardımcı olan çıkmadı. Doğrusu bende fikir sahibi değilim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben laptopu alalı 3 ay oldu oyunda vs. bi problem yok yalnız kulaklıktan mouse un hareketlerinin sesi geliyo. usb harici disk takınca onun da sesi geliyo. bu sorunu yaşayan var mı? ya da çözüm nedir bilen?

• quote:

Orijinalden alıntı: iboethem

arkadaşlar ben laptopu alalı 3 ay oldu oyunda vs. bi problem yok yalnız kulaklıktan mouse un hareketlerinin sesi geliyo. usb harici disk takınca onun da sesi geliyo. bu sorunu yaşayan var mı? ya da çözüm nedir bilen?

Alıntıları Göster
    ses kartının son driver ına nereden ulaşabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

aynen öyle birde garantisi olduğu halde paramı verecem

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aygıt yöneticisinde inter turbo boost driver da ünlem işareti var içersinde girdiğimde ise bana aygıt başlatılamıyor diyor ancak turbo boost gadget ta ise cpu ya yüklemme olduğunda artığını görüyorum başına gelen varmı acaba sizde durumlar nasıl bilgi verirseniz sevinrim iyi çalışmalar...

not: İçersindeki gelen işletim sistemi yükli değil win7 ultimate yüklü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_can1

Arkadaşlar aygıt yöneticisinde inter turbo boost driver da ünlem işareti var içersinde girdiğimde ise bana aygıt başlatılamıyor diyor ancak turbo boost gadget ta ise cpu ya yüklemme olduğunda artığını görüyorum başına gelen varmı acaba sizde durumlar nasıl bilgi verirseniz sevinrim iyi çalışmalar...

not: İçersindeki gelen işletim sistemi yükli değil win7 ultimate yüklü...

Alıntıları Göster
    Valla hiç soruişareti yok, bu arada içinde ultimate kurulu olması ilginç, 2.elmi aldın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

Valla hiç soruişareti yok, bu arada içinde ultimate kurulu olması ilginç, 2.elmi aldın ?

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/Liste/casper-nirvana-cnhbi740b-intel-core-i7-740qm-173ghz-6gb-640gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760091&categoryId=98

Ben bunu almayı düşünüyorumm gta 4 ü kasmadan oynatırmı ve bana sorun çıkartır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Galathilion

http://www.hepsiburada.com/Liste/casper-nirvana-cnhbi740b-intel-core-i7-740qm-173ghz-6gb-640gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760091&categoryId=98

Ben bunu almayı düşünüyorumm gta 4 ü kasmadan oynatırmı ve bana sorun çıkartır mı

Alıntıları Göster
    Kardeşim bende bir casper kullanıcısı olarak sana diyorumki asus i7 5730 ekran kartlı modeli var onu almanı öneririm ve kafanda en ufak soru işareti olmadan asus al diyoum

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Kardeşim bende bir casper kullanıcısı olarak sana diyorumki asus i7 5730 ekran kartlı modeli var onu almanı öneririm ve kafanda en ufak soru işareti olmadan asus al diyoum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de birkaç gün içinde şu linkte gördüğünüz ürünü alcam i7 işlemcili casper 1495 tl ye fiyatı çok uygun geldi, sizce özellikleri iyi midir, gta4 ü yüksek çözünürlükte kasmadan çalıştırır mı? fanının temizliğine dikkat edersem ısınma sorunu yaşar mıyım? gt 335m ekran kartı iyi midir? pilleri lityum iyon mudur? kaç saat gider, cevap verirseniz çok sevinirim. özellikle GTA 4 ü kasmadan çalıştırması önemli :D

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti740f-core-i7-740qm--1.73ghz-4gb-ddr3-320gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt335m-1.3cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=47571

fiyat iyi di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniprens06

arkadaşlar ben de birkaç gün içinde şu linkte gördüğünüz ürünü alcam i7 işlemcili casper 1495 tl ye fiyatı çok uygun geldi, sizce özellikleri iyi midir, gta4 ü yüksek çözünürlükte kasmadan çalıştırır mı? fanının temizliğine dikkat edersem ısınma sorunu yaşar mıyım? gt 335m ekran kartı iyi midir? pilleri lityum iyon mudur? kaç saat gider, cevap verirseniz çok sevinirim. özellikle GTA 4 ü kasmadan çalıştırması önemli :D

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti740f-core-i7-740qm--1.73ghz-4gb-ddr3-320gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt335m-1.3cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=47571

fiyat iyi di mi?

Alıntıları Göster
    İ7 335 alacağına git asus i5 5730 al kardeşim casper ısınıyor asusta tık yok iyi araştır derim

• quote:

Orijinalden alıntı: atlasyachting

Casper in bu ürünü i7 işlemci olmasından dolayı aklıma yatıyor ama 1.6ghz olması da düşündürüyor.
    ekran ve ekran kartı benim için pek önemli değil , Hız önemli . monster daki 72000RPM HDD , Q9000 işlemci 4 x 2.00ghz daha mı iyi performans verir acaba . laptopu ofiste, ofis programları , internet , görüntü işlemci , vb 7-10 program sürekli açık olarak kullanıyorum. tavsiye verebilecek olan varmı ?

Casper in CPQ-I720-4L25 ile Monster in T4-rex Q90M860TU44 , aşağıda özellikleri olan model arasında kaldım. fiyat farkı da var tabii ama

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=Q90M860TU44

T4-rex Q90M860TU44
    Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi

İşlemci Intel® Core™ 2 QUAD İşlemci Q9000

(2.00 Ghz, 1066 Mhz FSB, 6 MB Cache, 64 bit, 45W)

Chipset Intel® PM45 + ICH9M
    Turbo Memory Yok ( Opsiyonel )
    99$ farkla 4 GB Turbo Memory
    Kablosuz haberleşme Intel® PRO/Wireless 5100 WI-FI kartı
    Sistem belleği 4 GB DDR3 1066 Mhz Bellek KINGSTON (max. 8 GB)
    Ekran Kartı 1024 MB nVIDIA® Geforce GTX260M
    DirectX 10 ( 256 Bit ) Ekran kartı
    ( Max. 2 GB / 1 GB sistem belleğinden kullanır.)

Ses Özelliği Intel® High definition Audio Interface + 3D stereo enhanced sound system + SRS WOW Surround Sound Technology inside + Sound-Blaster PROTM Uyumlu + S/PDIF Digital output 7.1CH + 1x Built-in Microphone + 2 x Built-in Speakers 1,5 W
    Network 10/100/1000 GIGABIT LAN
    Fax Modem 56k V.92 Dahili Fax Modem
    Bellek Yuvası Card Reader 7.1 ( MMC/RSMMC/SD/Mini-SD/MS/MS Pro/MS Duo)
    Sabit Disk kapasitesi 500 7200 RPM SATA 16 MB CACHE SEAGATE ST9500420AS

Optik sürücü Super Multi DVD-RW Dual Layer ( Çift katmanlı )
    Batarya Li-Ion 8 cell ( 2,5 saat civarında )

Kamera 2.0 Mpixel Dahili Web Camera
    Ekran 15.4" WUXGA+ TFT 1920 x 1200 Full HD MAD EKRAN
    İşletim sistemi FREE DOS !!! ( Ürün üzerinde işletim sistemi kurulu değildir ! )
    199 $ farkla VISTA Ultimate ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
    149 $ farkla VISTA Business ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
    119 $ farkla VISTA Home Premium ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
    99 $ farkla VISTA Home Basic Tr ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
    149 $ farkla XP Pro ( Tr / Eng. ) ( 32 bit )
    99 $ farkla XP Home ( Tr / Eng. ) ( 32 bit )

Boyutlar 364x269.5x29mm/ 3.2 Kg
    Bluetooth Dahili bluetooth adaptör Ver.2.0
    Güvenlik
    Geliştirilmiş Port'lar
    Biometric Parmak İzi Okuyucu
    YÜZ ALGILAMA TEKNOLOJİSİ
    1 x IEEE1394
    4 x USB 2.0
    1 x eSATA
    1 x DVI-I
    1 x HDMI
    1 x PCMCIA Express 34/54
    1 x Line in / Mic in Jack
    1 x Speaker / Kulaklık çıkışı
    1 x RJ-11
    1 x RJ-45 çıkış

Multimedya
    Özellikleri 1,5W X 2 Adet 18 mm speaker ile oldukça yüksek ses kalitesi
    Hediyeler Deri Notebook Çantası
    Üretici Powered by CLEVO
    Garanti Süresi 2 YIL garanti.

Alıntıları Göster
    1500 tl ye aldiğim canavar casper i7 gt335m 400 hdd ile oyundan oyuna akıyorum :)))) tek problemi siyah kasasi parmak izi birakıyor birde hopörleri telefon hoporleri ile ayni gersi müthiş sonucta 1500 tl teşekkürler casper firmasi

• quote:

Orijinalden alıntı: atlasyachting

Casper in bu ürünü i7 işlemci olmasından dolayı aklıma yatıyor ama 1.6ghz olması da düşündürüyor.
    ekran ve ekran kartı benim için pek önemli değil , Hız önemli . monster daki 72000RPM HDD , Q9000 işlemci 4 x 2.00ghz daha mı iyi performans verir acaba . laptopu ofiste, ofis programları , internet , görüntü işlemci , vb 7-10 program sürekli açık olarak kullanıyorum. tavsiye verebilecek olan varmı ?

Casper in CPQ-I720-4L25 ile Monster in T4-rex Q90M860TU44 , aşağıda özellikleri olan model arasında kaldım. fiyat farkı da var tabii ama

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=Q90M860TU44

T4-rex Q90M860TU44
    Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi

İşlemci Intel® Core™ 2 QUAD İşlemci Q9000

(2.00 Ghz, 1066 Mhz FSB, 6 MB Cache, 64 bit, 45W)

Chipset Intel® PM45 + ICH9M
    Turbo Memory Yok ( Opsiyonel )
    99$ farkla 4 GB Turbo Memory
    Kablosuz haberleşme Intel® PRO/Wireless 5100 WI-FI kartı
    Sistem belleği 4 GB DDR3 1066 Mhz Bellek KINGSTON (max. 8 GB)
    Ekran Kartı 1024 MB nVIDIA® Geforce GTX260M
    DirectX 10 ( 256 Bit ) Ekran kartı
    ( Max. 2 GB / 1 GB sistem belleğinden kullanır.)

Ses Özelliği Intel® High definition Audio Interface + 3D stereo enhanced sound system + SRS WOW Surround Sound Technology inside + Sound-Blaster PROTM Uyumlu + S/PDIF Digital output 7.1CH + 1x Built-in Microphone + 2 x Built-in Speakers 1,5 W
    Network 10/100/1000 GIGABIT LAN
    Fax Modem 56k V.92 Dahili Fax Modem
    Bellek Yuvası Card Reader 7.1 ( MMC/RSMMC/SD/Mini-SD/MS/MS Pro/MS Duo)
    Sabit Disk kapasitesi 500 7200 RPM SATA 16 MB CACHE SEAGATE ST9500420AS

Optik sürücü Super Multi DVD-RW Dual Layer ( Çift katmanlı )
    Batarya Li-Ion 8 cell ( 2,5 saat civarında )

Kamera 2.0 Mpixel Dahili Web Camera
    Ekran 15.4" WUXGA+ TFT 1920 x 1200 Full HD MAD EKRAN
    İşletim sistemi FREE DOS !!! ( Ürün üzerinde işletim sistemi kurulu değildir ! )
    199 $ farkla VISTA Ultimate ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
    149 $ farkla VISTA Business ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
    119 $ farkla VISTA Home Premium ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
    99 $ farkla VISTA Home Basic Tr ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
    149 $ farkla XP Pro ( Tr / Eng. ) ( 32 bit )
    99 $ farkla XP Home ( Tr / Eng. ) ( 32 bit )

Boyutlar 364x269.5x29mm/ 3.2 Kg
    Bluetooth Dahili bluetooth adaptör Ver.2.0
    Güvenlik
    Geliştirilmiş Port'lar
    Biometric Parmak İzi Okuyucu
    YÜZ ALGILAMA TEKNOLOJİSİ
    1 x IEEE1394
    4 x USB 2.0
    1 x eSATA
    1 x DVI-I
    1 x HDMI
    1 x PCMCIA Express 34/54
    1 x Line in / Mic in Jack
    1 x Speaker / Kulaklık çıkışı
    1 x RJ-11
    1 x RJ-45 çıkış

Multimedya
    Özellikleri 1,5W X 2 Adet 18 mm speaker ile oldukça yüksek ses kalitesi
    Hediyeler Deri Notebook Çantası
    Üretici Powered by CLEVO
    Garanti Süresi 2 YIL garanti.

Alıntıları Göster
    Casper Nirvana CPQ.I740-4L35P arkadaslar bu urunu almak ıstıyorum eger bu serıden kullanan yada bu urunden alan arkadaslar warsa ısınma ıle alakalı bı sorun olup olmadgnı yzarmı lutfen yada baska bı sorun oluo olmadgnı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

İ7 335 alacağına git asus i5 5730 al kardeşim casper ısınıyor asusta tık yok iyi araştır derim

hahahah casper ısınıyormuş benim casper ım özel yapım mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson_SG

quote:

Alıntıları Göster
    http://img255.imageshack.us/img255/3615/adszyz.png

Cod 6 2 Saat oynadıktan sonra 74 Derece.

• quote:

Orijinalden alıntı: REGeRock

quote:

hocam herhalde dediğin gibi seninki özel yapım olabilir. :).10 ay önce aldım ilk başlada hiç ısınmıyordu 4 5 ay sonra normal oyunlarda 90 derece ye çıkıyordu gittim bayisinde temizlettim fanını düzeldi ısı fakat 4 ay sonra yine altına birşey koymazsam rahat 90 u buluyor maalasef.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.