Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K4TL14M

fana tutunca zaten fan dönecek dönecek ki pislikleri savrulsun fan normalde pc çalışırken dönmüyor mu pc de hangi delik varsa tut bi yandaki havalandırmadan bi arkadaki bi de fan yerinden filan alt kapaklardaki bütün deliklere tuttum ben ha bi de klavyeye tuttum ki içindeki toz toprak uçsun gitsin

Alıntıları Göster
    Sağol ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

Sağol ;)

Alıntıları Göster
    Ben format atıcam ama sahte Ultimate 64 bitmi yoksa orjinal Home Preminium 64 bitmi kurmalıyım, hangisinde oyunlarda daha iyi performans alırım ?
  • quote:

Ben format atıcam ama sahte Ultimate 64 bitmi yoksa orjinal Home Preminium 64 bitmi kurmalıyım, hangisinde oyunlarda daha iyi performans alırım ?

Alıntıları Göster
    orjinali kur aralarında pek fark yok tek dosya kitleme gibi bi fark vardı galiba interntten bak farkları yazıyor en fazla 2-3 program fark var hepsnde..En kötüsü de windows 7 basic arka plan bile değişmiyo
  • quote:

orjinali kur aralarında pek fark yok tek dosya kitleme gibi bi fark vardı galiba interntten bak farkları yazıyor en fazla 2-3 program fark var hepsnde..En kötüsü de windows 7 basic arka plan bile değişmiyo

Alıntıları Göster
    :D peki performans farkı varmı ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    yoktur bence dediğim gibi farkları sadece 1-2 program fazlalığı
  • quote:

Alıntıları Göster
    2gün önce vatandan CASPER CORE İ7 720QM -1.6GHZ-6144MB DDR3 modelini aldım. programlarını kurduktan sonra fn+f2 yaptığımda mavi ekran çıkıyor. acaba neden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaselim

2gün önce vatandan CASPER CORE İ7 720QM -1.6GHZ-6144MB DDR3 modelini aldım. programlarını kurduktan sonra fn+f2 yaptığımda mavi ekran çıkıyor. acaba neden olabilir

Alıntıları Göster
    Nasıl ya ? Bendeçıkmıyor ama bendede wireless ışığı söndü güncellemeden sonra bidahada yanmadı, formatttan sonra düzelcekmi acaba ?
  • quote:

Nasıl ya ? Bendeçıkmıyor ama bendede wireless ışığı söndü güncellemeden sonra bidahada yanmadı, formatttan sonra düzelcekmi acaba ?

Alıntıları Göster
    Şu an wireless kapalı kullanıyorum, açtığım an mavi ekran çıkıyor. Driver ı kaldırıp tekrar kurdum ama sonuç değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaselim

Şu an wireless kapalı kullanıyorum, açtığım an mavi ekran çıkıyor. Driver ı kaldırıp tekrar kurdum ama sonuç değişmedi.

Alıntıları Göster
    format at kurtul hem harddiski de istedigin gbi ayırmış olursun
  • quote:

format at kurtul hem harddiski de istedigin gbi ayırmış olursun

Alıntıları Göster
    Bugün gene kapandı pc deli olucam, bende götürücem yarın temizletmeye bilgisayarcıya..
  • quote:

Bugün gene kapandı pc deli olucam, bende götürücem yarın temizletmeye bilgisayarcıya..

Alıntıları Göster
    Sizde ram kullanımı kaç ben daha %25 den aşağısını görmedim
  • quote:

Sizde ram kullanımı kaç ben daha %25 den aşağısını görmedim

Alıntıları Göster
    bende de öyle ama bunu dert etme sonuçta 64 bit işketim sistemi kullanıyorsun normal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson_SG

bende de öyle ama bunu dert etme sonuçta 64 bit işketim sistemi kullanıyorsun normal..

Alıntıları Göster
    Ben maüstü pc yede kurdum 64 bit ama onda 600 mb kullanıyos :S
  • quote:

Ben maüstü pc yede kurdum 64 bit ama onda 600 mb kullanıyos :S

Alıntıları Göster
    işlemlere baktın mı kaç işlem çalışıyor?iki bilgisayarda da?
  • quote:

işlemlere baktın mı kaç işlem çalışıyor?iki bilgisayarda da?

Alıntıları Göster
    Hayır bakmadım bakayım
  • quote:

Hayır bakmadım bakayım

Alıntıları Göster
    bu arada casper kullanıcıları lütfen forumdestek@donanimhaber.com adresine Casper altforumunun açılması talebiyle alakalı e-posta atınız...Artık bizimde sorunlarımızı dile getirip çözüme kavuşturacağımız bir yer olmalı...

• quote:

bu arada casper kullanıcıları lütfen forumdestek@donanimhaber.com adresine Casper altforumunun açılması talebiyle alakalı e-posta atınız...Artık bizimde sorunlarımızı dile getirip çözüme kavuşturacağımız bir yer olmalı...

Alıntıları Göster
    Haklısın hemen atıyorum
  • quote:

Haklısın hemen atıyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bunun 6 gb lığını almayı düşünüyorum .Arkadaşlar şimdi elinizi vicdanınıza koyarak:)bana bi cvp verin.Öğrenciyim kredimle alıcam.Öğrenciler anlar halden:)Alıyım mı almayım mı benim böle sık bilgisiyarr değiştirme gibi bi lüksüm yok.Adam gibi kullanılacak bişey istiyorum.Bu bilgisayar hoşuma gitti.Anakartı falan ii değil diyolar.Performans diğer markalara göre falan düşük olur diyolar.misal başka bir markanın i3 i5 gibi performans alırsın dedilerDoğru mu.Lütfen samimi olursanız sevinirm.Oyun da oynamak istiyorum:) .İlginiz için tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcinar -- 23 Mayıs 2010; 3:12:01 >

• quote:

Haklısın hemen atıyorum

Alıntıları Göster
    ARkadaşlar 2 tane daha sorum var 1 siizn sorunlarını bilgisayardan mı yoksa yazılımdan mı2biraz daha beklememde yarar varmı dx 11 li ekran kartları içn TŞKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcinar -- 23 Mayıs 2010; 5:58:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcinar

arkadaşlar ben bunun 6 gb lığını almayı düşünüyorum .Arkadaşlar şimdi elinizi vicdanınıza koyarak:)bana bi cvp verin.Öğrenciyim kredimle alıcam.Öğrenciler anlar halden:)Alıyım mı almayım mı benim böle sık bilgisiyarr değiştirme gibi bi lüksüm yok.Adam gibi kullanılacak bişey istiyorum.Bu bilgisayar hoşuma gitti.Anakartı falan ii değil diyolar.Performans diğer markalara göre falan düşük olur diyolar.misal başka bir markanın i3 i5 gibi performans alırsın dedilerDoğru mu.Lütfen samimi olursanız sevinirm.Oyun da oynamak istiyorum:) .İlginiz için tşk ederim

Arkadaşım eğer uzun vadeli istiyorsan sonny e fln yönel ama, diğer i7lerden hiçbir farkı yok. Zaten ne olabilirki ram belli anakart belli ekran kartı belli, hepsi marka..
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.