Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim korkum ds4'ü burda 200 liraya patlatacaklar gibi..

Yoksa burdan alırdım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Bu arada sitede Dualshock 4 de satışa çıkmış durumda arkadaşlar. 59 dolar olarak. Şu an için 1 kullanıcıya 1 tane satıyorlar. Eğer 2 oyun planınızda yoksa 1 oyun 1 DS4 alabilirsiniz. İkinci DS4 her zaman iş görür.

Bu arada kargo 16 dolar oldu Daxteroy ilk mesajda orayı bir güncelle.

Hay hay dostum rehberi tamamen yeniliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 11 Kasım 2013; 22:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rehber gözden geçirilmiş ve düzenlenmiştir.
  • Adamlara mail attım gümrük problemi ile ilgili. Ürünlerin değerini aşağısında göstermelerini istedim bana aynen böyle yazdılar ;

We know all about it; not a problem

Kafan rahat olsun diyo kısaca haberimiz var diyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Adamlara mail attım gümrük problemi ile ilgili. Ürünlerin değerini aşağısında göstermelerini istedim bana aynen böyle yazdılar ;

Joe dayı mı attı maili?

• quote:

quote:

Adamlara mail attım gümrük problemi ile ilgili. Ürünlerin değerini aşağısında göstermelerini istedim bana aynen böyle yazdılar ;

Joe dayı mı attı maili?

Aynen..

Mail öyle bir geldiki sanki arkadaşımla konuşurmuş gibi.. Resmi çalışmıyolar pek..

Neden öyle??

• quote:

quote:

quote:

Joe dayı mı attı maili?

Aynen..

Mail öyle bir geldiki sanki arkadaşımla konuşurmuş gibi.. Resmi çalışmıyolar pek..

Neden öyle??

Böyle daha samimi boşver.

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Sipariş bana sorunsuz ulaşsınsa gerisi önemli değil..

• quote:

Utanmasa rahat ol hacı bende yazacaklar.

Seviyorum boyle adamları samimi geliyor.

• Kargo 16 $ tutuyor çok ya arkadaşlar nfs oyunuhttp://mariio128.com sitesinde 57.95$ neden böle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVB44 -- 12 Kasım 2013; 7:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

Kargo 16 $ tutuyor çok ya arkadaşlar nfs oyunuhttp://mariio128.com sitesinde 57.95$ neden böle ?

Kargosu banada çok geldi. Hızlı kargo olduğu için böyle olabilir ancak Mariio'da 6$ sanırım kargo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Kargo 16 $ tutuyor çok ya arkadaşlar nfs oyunuhttp://mariio128.com sitesinde 57.95$ neden böle ?

Kargosu banada çok geldi. Hızlı kargo olduğu için böyle olabilir ancak Mariio'da 6$ sanırım kargo.

bu sitede hızlı kargo dahil $75.95
    mario da 63$

mario ne kadar hızlı bilmiyorum da arada gerçekten fark var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

bu sitede hızlı kargo dahil $75.95
    mario da 63$

mario ne kadar hızlı bilmiyorum da arada gerçekten fark var

Forumda alan kişiler 10 günde geldiğini söylüyor ki bu süre çokta önemli değil çünkü daha Playstation 4 elimizde değil.

• Tronixweb'den birden fazla alışveriş yapmak ya da bir ortakla alışveriş yapmak uygun zaten. Yine de ben her türlü tek geçerim.

• quote:

Haklısın kargo pahalı. Ama tronixi cazip kılan gönderileri Fedex ile 2-3 günde (İstanbul için) gönderiyor olması. Ayrıca 3 oyuna kadar kargonun değişmiyor olması da çoklu alımlarda avantaj sağlıyor. Mariio da güzel site onda da kargo ucuz ancak bildiğim kadarıyla ptt kargo ile ve 7-10 gün süre ile gönderiyolar. Yani tamamen tercih meselesi. Her durumda buradan alıp bir oyuna 160-200 arası bir fiyat vermekten iyidir...

• 2-3 gelmesi ve gümrükten sorunsuz geçecek olması benim için +'sı..

10 dolar fazla veririm kafam rahat olur. 2-3 oyun alanlar için avantajlı..

Tabii tek oyun alacaksanız mario daha iyi..
  • quote:

quote:

Haklısın kargo pahalı. Ama tronixi cazip kılan gönderileri Fedex ile 2-3 günde (İstanbul için) gönderiyor olması. Ayrıca 3 oyuna kadar kargonun değişmiyor olması da çoklu alımlarda avantaj sağlıyor. Mariio da güzel site onda da kargo ucuz ancak bildiğim kadarıyla ptt kargo ile ve 7-10 gün süre ile gönderiyolar. Yani tamamen tercih meselesi. Her durumda buradan alıp bir oyuna 160-200 arası bir fiyat vermekten iyidir...

Aynen abi 200 lira bi oyuna vermek mantıklı gelmiyor kz yi alicam da başka şu an lık oyun pek yok gibi

• mail geldi,ps4 için verdiğim ds4,fifa 14 ve ac:black flag siparişlerim hazırlanıyormuş bugün içinde kargoya vereceklermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

mail geldi,ps4 için verdiğim ds4,fifa 14 ve ac:black flag siparişlerim hazırlanıyormuş bugün içinde kargoya vereceklermiş

Senin ilk alışverişin miydi?
  • 3 oyun için avantajlı bu site mariio ile kıyaslama yapılamaz
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.