selam arkadaşlar hiç bir bilimgim olmadan bir web sitesi yaptım ve buna üyelik kısmı eklemeye çalışıyorum. internetten bazı hzır asp scripti indirdim. ama bunu siteye yarlaştirdiğim zaman çalışmıyor. mesela üeylik girşi yapıyorum login diyorum. bilgisayarda bu dosyası aç veya kaydet diye seçenek sunuyor. yani login olamıyorum. bu konuda bana onlinwe destek verebilecek ardaşlar gerekiyor. şimdien herkese teşekkür ederim....
arkadaşım hiç bir bilgim yok diyosun ya, IIS falan yüklümü bilgisayarına? eğer hiç bilmiyorsan full siteler var onları indir istersen.selamlar.
hocam bu ISS ne oluyor?
iis asp dosyalarını lokal olarak çalıştırmanı sağlar...
forumda iis kurulumu ile ilgili topic bulabilirsin...
hepiniz sağolun arkadaşlar. iis yoluyla üyelik sistemini hallettim. forum felan. ziyaretçi defteri herşeyi yükledim siteye. güzelde oldu galiba sanırsam. bilmiyorum ilk çalışmam. hiç bilmediğim halde flash phoshop ve dreamweaver kullandım. herkes harika olmuş diyor. genel başkan kaldı bir tek. bir o bakmadı. bu bir parti sitesi yani. neyse hepinize tekrar bol bol teşekkürler....
aynı sorunla bende karşılaşmıştım. ben sorunumu <!--#INCLUDE FILE="uyeliksistemi/uye_login.asp"--> şeklinde giderdim.