ben flashta bir site yaptım ve iletişim sayfası için form mail oluşturdum. ancak kullandığım hosting adresi php yada asp scriptlerini çalıştırmıyor. daha önce aynı hosting üzerinde html site yapmıştım ve iletişim sayfası için ücretsiz form mail hizmeti veren sitelerden faydalanmıştım. şu an flashta yaptığım sitede form sayfası post yada get komutu ile formsubmit.php dosyasını çalıştırmaya çalışıyor ama server buna müsade etmediği için çalışmıyor.
acaba htmlde kullandığım ücretsiz kodu yada flash destekleyen başka bir sitenin kodunu flash dosyasının içine tamamen gömüp, formsubmit.php dosyasına hiç ihtiyaç duymadan bu işi çözmem mümkün mü? eğer bu konuda bilgi sahibi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim.
saygılarımla...
Ama script çalıştıran başka bir free hosttan faydalanabilirsin.. Mesela senin siten domain1.com bu script çalıştırmıyor ama domain2.com daki sunucun çalışıtıyor. domain2.com'da bir dosya oluşturursun.. Domain1.com'dan 2'ye gönderirsin bilgileri ;)
Bu şekilde birşeyler deneyebilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: amone
1- html dilinde asla ama asla form gönderilmez, formu göndermek için gerekli elementler oluşturulur yani <form><input><textarea> , html ile formun gönderileceği script çağrılır form gönderilemez
2- form gönderilmesi için sunucuda bir kodun çalışması lazım php,asp gibi çünkü mail sunucu üzerinden gönderilir yada veritabanına yazılacaksa yine sunucunun yorumlaması gerekir
kısaca formu göndermek için sunucu ile çalışabilecek bir dile ihtiyacın var (php,asp,jsp,perl,cgi) sırf html ile olmaz
html de form göndermek için form mail hizmeti veren bir siteden faydalanıyordum. form tablosunu o sitenin ilgili adresine post ediyor, site de bana gönderiyordu.
ama ben istiyorum ki flashın post satırına böyle bir kod yazayım da doğrudan, site maili bana göndersin. arada php yada asp sitesine gerek kalmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: savaşım
Ama script çalıştıran başka bir free hosttan faydalanabilirsin.. Mesela senin siten domain1.com bu script çalıştırmıyor ama domain2.com daki sunucun çalışıtıyor. domain2.com'da bir dosya oluşturursun.. Domain1.com'dan 2'ye gönderirsin bilgileri ;)
Bu şekilde birşeyler deneyebilirsin...
bu öneri de çok güzel. script çalıştıran bir free host bulursam deneyeceğim. teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: amone
quote:
ama ben istiyorum ki flashın post satırına böyle bir kod yazayım da doğrudan, site maili bana göndersin. arada php yada asp sitesine gerek kalmasın.
başka bir host üzerinden göndermen gerekiyor o halde, savaşımın dediği gibi yani
internette bu tür hizmet veren siteler var bir araştır
bu tür hizmet veren siteler genelde html olarak hizmet verdikleri için flash dosyasına bu kodlar nasıl gömülür, yada gömülebilir mi bilmiyorum. flash kodları şeklinde hizmet veren site de bulamadım henüz.