Şimdi Ara

KENDINE GUVENEN ARKADASA DOMAIN+HOST BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    web tasarimi konusunda kendine guvenen yaptigim site ses getirir diyen arkadasa
    Domain+windows hosting verecegim..en az bir yillik eger ses getirirse ilk iki aydan sonra suresiz devam edebilir..Detaylar icin lutfen ozelime mesaj..
    Domainlwww.lesbrothers.com or turkce www.programparki.com www.yukleyin.com ve daha secenekler
    lutfen bu konuda deneyimi olanlar yazsin...
    Ilginc teklifler olursa birden fazla kisi icinde gecerli...
    Hadi bakalim kolay gelsin

• isteyen için iyi ama kendine güvenme olayından cok size güvenecekler mi o tartışılır. Yalnış anlamayın sakın, ben olsam yani site yapacak olsam girerdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooBy -- 16 Temmuz 2005, 12:14:42 >
  • Yapma brothers bana degil kendine site yapacak adam kendi kendine ugrasacak..benim istedigim sadece reklam olur belki
  • Belkide imkani olmayan yetenekli arkadaslarin kendiolerini kanitlama firsati dogar
  • Tamam kastım bedava host içindi.. Doğrudur ben zaten EKSİ bir ifade kullanmadım ben olsam girerdim bu işe..
  • hımm. vaktim olsa yapardım...

şu an bir sitem var, onu yapıyorum.. her hangi birine yardım edebilirim kendi sitemin reklamını koymak şartıyla..

ama güzel bir imkan kutluyorum seni, eğer vaktim olsa başka bir projem daha var onu hayata geçirebilirdim..

diğer arkadaşlar için uygun olabilir... güzel fırsat...
  • Teklifim hala gecerli gelen teklifler icinden birini yada bir kacini degerlendirecegim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOTA 2 DERGILERE SAHIP ACCOUNT.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.