Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Arkadaşlar EU serverında adam gibi, bir yerlere gelebilecek bir guild kurmayı plânlıyoruz.Oyunda ciddi ciddi ilerlemeyi düşünen arkadaşlar varsa aramıza bekleriz.

Guildimizin ismi:Now Or Never
    Irk:Empire

Guilde katılmak isteyenler:group925108@groupsim.com ve Juvixted@hotmail.com ' u eklesin.

Çok geride kalmış bu.

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Beta key nereden bulabilirim oyunu merak ettim =(

http://beta.ashkir.com/

Alıntıları Göster
    oyun acikmi su anda.verdigin siteden beta key aldim yükledim
    You are already registered yazdi oyuna girmeyi denedim girmior
    neden olabilir

• quote:

Alıntıları Göster
    16 sına kadar bekle ob açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk50

16 sına kadar bekle ob açılıyor.

Alıntıları Göster
    us serverlar ob taya kadar kapalı dimi girememe bu olmalı. dimi ?:D başka serverlarda kapalı beta dv ediyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IshidaUryuu

Open Beta ya ne zaman geçilecek açıklanan birşey var mı ?

Alıntıları Göster
    Oyun bayağı güzele benziyor sormak istediğim bir kaç şey var.

- EU ile US arasında ne fark var?
    - Siz hangisinde, hangi serverda, hangi ırktasınız? (Çoğunluk olarak nerede toplanıyoruz?)
    - Hangi ırkı, hangi jobu seçip, stat dağılımını nasıl yapmalıyım? (Mage favori sınıfımdır ama summoneri merak ettim iyi mi mageden?)
    - Şu an CB açık mı? Oynamak istiyorum da
  • quote:

quote:

Arkadaşlar EU serverında adam gibi, bir yerlere gelebilecek bir guild kurmayı plânlıyoruz.Oyunda ciddi ciddi ilerlemeyi düşünen arkadaşlar varsa aramıza bekleriz.

Guilde katılmak isteyenler:group925108@groupsim.com ve Juvixted@hotmail.com ' u eklesin.

Çok geride kalmış bu.

quote:

http://beta.ashkir.com

ekledim adresini

• quote:

Orijinalden alıntı: benkaan

suan kapalı açılmasını bekliyoruz

Alıntıları Göster
    oYunu saBıRsızLıkLa BeKLioRum Bu SeneDe Bu oYun YüzüNdn KaLıRz Tam oLur :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: *iNFo*

- Siz hangisinde, hangi serverda, hangi ırktasınız? (Çoğunluk olarak nerede toplanıyoruz?)
    - Hangi ırkı, hangi jobu seçip, stat dağılımını nasıl yapmalıyım? (Mage favori sınıfımdır ama summoneri merak ettim iyi mi mageden?)

Summoner ile Mage arasında ne fark var ve magelerde kaç alt sınıf var bu soruların cevaplarını bilen biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *iNFo* -- 12 Şubat 2010; 22:33:07 >
  • quote:

quote:

Summoner ile Mage arasında ne fark var ve magelerde kaç alt sınıf var bu soruların cevaplarını bilen biri var mı?

Alıntıları Göster
    summoner daha çok warlock gibi ama çok deiğişik bunda olay sadece de buff deil çokta g
    çlü vuruo yani pwpd rahat adam kesebilceğin bi char ki çok video var summonerla. benmce ikisinede bak öle karar ver psikonist tide est geçme :D

• quote:

summoner daha çok warlock gibi ama çok deiğişik bunda olay sadece de buff deil çokta g
    çlü vuruo yani pwpd rahat adam kesebilceğin bi char ki çok video var summonerla. benmce ikisinede bak öle karar ver psikonist tide est geçme :D

Alıntıları Göster
    us ve eu tamamen kapalı dimi oyuna giriş yapılmıo. ben usden gşirmeyi denedim değişik bi hata verio acaba oyun kapalı olduğundamı yoksa banmı :D
  • quote:

us ve eu tamamen kapalı dimi oyuna giriş yapılmıo. ben usden gşirmeyi denedim değişik bi hata verio acaba oyun kapalı olduğundamı yoksa banmı :D

Alıntıları Göster
    off kafam karıştı aikamı oynasam bunumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

off kafam karıştı aikamı oynasam bunumu

Alıntıları Göster
    Ufuk sorunu çözdüm.Closed beta 4 sona ermiş ve 16 şubat(open beta)a kadar serverler durmuş.Yani 16 şubatta oynuyacağız.Charlar wipe yicek :D

@nobran19:Allods oyna hemde US serverinde.Bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Ufuk sorunu çözdüm.Closed beta 4 sona ermiş ve 16 şubat(open beta)a kadar serverler durmuş.Yani 16 şubatta oynuyacağız.Charlar wipe yicek :D

@nobran19:Allods oyna hemde US serverinde.Bekleriz.

Alıntıları Göster
    tmm saol bi an yusuf oldum ne oluo dedim:D
  • quote:

tmm saol bi an yusuf oldum ne oluo dedim:D

Alıntıları Göster
    MrPesimist guild nasışl kuruluor neler gerekir felan bu bilgiileri paylaşırmısın acaba.?(yada bilen bi başka kişi)
  • quote:

quote:

Çok geride kalmış bu.

quote:

http://beta.ashkir.com/

Alıntıları Göster
    Sırf hava için US oynayacak arkadaşlar birkaç ay sonra Gpotato'dan kaynaklanan IP ban veya Lagdan sonra buraya gelip yazacaklardır. :)

• quote:

MrPesimist guild nasışl kuruluor neler gerekir felan bu bilgiileri paylaşırmısın acaba.?(yada bilen bi başka kişi)

6 kişilik bi parti ve 95 Silver lazım guild kurmak için.Şehirdeki Guild Master'a gidip oradan alıyorsun gerekli materyali.
  • quote:

quote:

6 kişilik bi parti ve 95 Silver lazım guild kurmak için.Şehirdeki Guild Master'a gidip oradan alıyorsun gerekli materyali.

Alıntıları Göster
    Ya Eu Varken Us'ta Oynamak Çok Saçma.Mis Gibi Eu Varken Us'u Ne Yapacaksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehriyet

Ya Eu Varken Us'ta Oynamak Çok Saçma.Mis Gibi Eu Varken Us'u Ne Yapacaksiniz.

Alıntıları Göster
    ben ilk eu indirdimkurdum keyimialdım onaylattım ama ne yaptıysamaçamadım pacht hatasıyöışama dosyayı bulup içine atsamda hiç oyun up etmedi pachi ve giremedimoyuna
    us indirdim lkurdum pach etti girdim oyuna bundankıl oldum eu yha bakıcaz zaman ne gösteriri eu yha geçmek zorunda kalıcaz gibi çünkü resmi sitede türkiye eu kabul edilior 16 sı gelsinde eu indişrip bida denicem.

• quote:

ben ilk eu indirdimkurdum keyimialdım onaylattım ama ne yaptıysamaçamadım pacht hatasıyöışama dosyayı bulup içine atsamda hiç oyun up etmedi pachi ve giremedimoyuna
    us indirdim lkurdum pach etti girdim oyuna bundankıl oldum eu yha bakıcaz zaman ne gösteriri eu yha geçmek zorunda kalıcaz gibi çünkü resmi sitede türkiye eu kabul edilior 16 sı gelsinde eu indişrip bida denicem.

Alıntıları Göster
    Client i şimdi indirsek OB ye geçerken sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brampr

Alıntıları Göster
    oyun cok güzel cok az kaldı bekliouz ama allods forumlarında tartışılan ve herkezin kaldırılmasını istedigi Fear of Death olayı... sizin dusunceleriniz ne sizce fear of death oldugu sürece oynamak ne kadar mantıklı cunku bu bir debuff ve temizlemek icin cash shopa mahkum ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.